peskandritsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εγω θα ελεγα στις δυο παρθενες η τριτη δωροπαρθένα-beach....στην 2 παρθένες η ξαπλώστρα δώρο για ξεσκί.....
Εγω θα ελεγα στις δυο παρθενες η τριτη δωροπαρθένα-beach....στην 2 παρθένες η ξαπλώστρα δώρο για ξεσκί.....
Σιγουρα σε ολα αυτα που γραφεις εχεις πολυ δικιο. Ομως αυτο που μετραει σε ολους μας πιστευω δεν ειναι οτι η παρθενα θα κανει το τρελλο γαμισι αλλα μονο η ικανοποιηση η δικια μας οτι καταφεραμε να γαμισουμε καποια που δεν την εχει αγγιξει ουτε ο αερας (μαλακιες) αλλα τι να κανουμε ετσι ειμαστεΜερικές παρατηρήσεις ως προς το φαινόμενο αν και όπως πάμε δεν θα υπάρχουν παρθένες σε λίγα χρόνια....¨Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός αλλά έχω πετύχει αρκετές.Προσωπικά πάντως δεν πιστεύω ότι αξίζουν τον κόπο.
1)¨Οσο πιο κοντά είναι στα 16-17 τόσο καλύτερο.Και λιγότερο πονάει και δεν έχει μαζέψει κομπλέξ,και δεν σε πρήζει πολύ,και ευχαριστίεται το σεξ πολύ περισσότερο.Οι 20+ παρθένες είναι ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ
2)Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν μεταχείριση του τύπου ότι πείς.Απο την αρχή ακόμα πριν την σχέση πρέπει να καταλάβει ότι θεωρείς το σεξ εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα στην σχέση και αν θέλει να είναι μαζί σου θα το έχει προαποφασίσει.Αν δεν το κάνεις αυτό το μόνο που θα καταφέρεις είναι μήνες με προκαταρκτικά και τελικά θα την μαμήσει ο πρώτος τυχόντας μια μέρα που θα έχετε τσακωθεί και θα θέλει να στην σπάσει.....
3)Όσο κουφό και αν ακούγεται και ας λένε ότι όλες περιμένουν το κατάλληλο άτομο και μαλακίες συνήθως θεωρούν μειωνέκτημα την παρθενιά.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πως αν γνωρίσουν κάποιον που είναι τελείως (free απόψεων δεν θέλει σχέσεις,αγάπες)υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του κάτσουν για να ξεφορτωθεί το βάρος χωρίς να κινδυνεύουν να φάνε κολλήμα μετά.
4)Όπως προείπα δεν πιστεύω ότι αξίζουν τον κόπο.Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και ταλέντων ακόμα και να σου κάτσουν στο λεπτό το σεξ δεν είναι κάτι το τρελλό.Ϊσως να μαι περίεργος όμως..
Μια παρθένα γνώρισα (που κατάφερα να ....σκοράρω)
Εγώ 27 κι εκείνη 21....
Τέλειωσε και την πρώτη φορά , σπαρταρόντας σαν ψάρι....
Σημέρα είμαι εγώ 37 κι εκέινη 31......
Και είμαστε παντρεμένοι 9 χρόνια.
Κι ακόμα όταν κάνουμε έρωτα κάνει το ίδιο πράγμα....
Γύφτισσα είναι?εγω μαγκες τα εχω με μια παρθενα εδω και κατι μηνες αλλα δεν θελει να την ξεπαρθενιασω ακομα! τον λογο δεν τον ξερω ακομα αλλα με εχει τρελανει στα τσιμπουκια! το πιο πιθανο ειναι να θελει να κρατησει την παρθενια της. πιστευω πως αν ξεπαρθενιασεις μια κοπελα ειναι μαθηματικα βεβαιο πως μονο απο μαλακια σου θα την κανεις να ξεκολλησει απο πανω σου!
ερωτηση 1: ειστε παντρεμενοιΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ?
ερωτηση 2: ειστε στο ιδιο σπιτι οταν γινεται αυτο?
Ωραίο θεματάκι και μου είχε ξεφύγει.
Μια παρθένα γνώρισα (που κατάφερα να ....σκοράρω)
Εγώ 27 κι εκείνη 21....
Τέλειωσε και την πρώτη φορά , σπαρταρόντας σαν ψάρι....
Σημέρα είμαι εγώ 37 κι εκέινη 31......
Και είμαστε παντρεμένοι 9 χρόνια.
Κι ακόμα όταν κάνουμε έρωτα κάνει το ίδιο πράγμα....
παρθένα γκόμενα είναι είδος προς εξαφάνιση... ;) ;) παρθένα-παρθένα(όπως καρρέτα-καρρέτα)
Ξερω μια πουτανα,που την λενε Παρθενα?καμμια πουτανα παρθενα υπαερχει?περιμενω με αγωνια πληροφορηση......
Ξερω μια πουτανα,που την λενε Παρθενα?
Σου κανει?
Γεια σας! Μια φορά και εγώ με παρθένα. Εγώ στα 25 αυτή στα 23 (ναι υπάρχουν σε τέτοιες ηλικίες παρθένες!). Δε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Ίσα ίσα που ταλαιπωρήθηκα γιατί σφιγγόταν από εδώ σφιγγόταν από εκεί... Τη χαλάρωνα επί μία ώρα!. Τέλος πάντων ήταν μια εμπειρία που δε με χάλασε γιατί διαφορετικά θα μου έμενε το αποθημένο ότι δεν έχω πάει ποτέ με παρθένα. Πάντως πλεόν δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο. Προτιμώ τις ήδη ψημένες!!!
Ψάξε...δημοτικό πλέον.... μιλάω για τώρα.....εγώ μία και μοναδική είχα εν έτη 1997....10 χρόνια πίσω...και δεν έχω ξαναβρεί....που τις βρισκετε τις παρθενες ρε παιδια........υπαρχουν εν'αυθονια; γιατι εγω ακομη δεν εχω γνωρισει καμια......
Σωστός...H πρώτη γκόμενα που μου έκατσε μετά το διαζύγιο μου ήταν 29 χρονών φιλόλογος από τη Μάνη. Μπαλαμούτι στο μπαλαμούτι 2-3 βδομάδες δεν καθόταν.Τελικά μου σκάει το παραμύθι! Δεν την πίστεψα ρε μάγκες κι όμως....Μου έβγαλε πάντως την Παναγία και μόλις ανακάλυψε το ...γλυκό δεν χόρταινε ,ήθελε 3-4 φορές τη μέρα κι ατσούμπαλη η ρουφιάνα! (Τι είναι κυρά μου , ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη?). Μετά από κανένα τρίμηνο την έκανε γιατί ήθελε λέει κι άλλες εμπειρίες. Για ξελαμπικάρισμα μετά από διαζύγιο καλά μου έκατσε ,ήταν και ξανθό άλογο 1,75 αλλά δεν θα γούσταρα αντίστοιχο σκηνικό.Δώκαμε. Το 25αρι που έχω τώρα και τα κάνει όλα χαλαρά είναι πολύ πιο cool.