Νέα

Οι παρθένες που γνωρίσαμε-οι παρθένες που πηδήξαμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Πραγματικά είναι φρίκη και θέλει πολυ υπομονή, αλλά αν δεν έχεις μαμήσει μια τέτοια θα το έχεις απωθυμένο. Τώρα πια τις αποφεύγω γιατι σου σπάνε τα @@, αλλά κάποτε ήθελα τρελά να ζήσω αυτή τη φάση, γιατί με τη μελλοντική γυναίκα μου δε πιστεύω να έχω αυτή την ευκαιρία!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλησπερα και απο μενα..!!πολυ ωρεο το θεματακι...!!
στα 17 μου ειχα σχεση με μια κοπελα 16 χρονων παρθενα ξανθια ψιλη (το καλυτερο μου)για να την ξεπαρθενιασω μου πηρε γυρω στο 8 μηνο..!!παρθενος και γω (οχι στο ζωδιο)...ειχε τον φοβο παρολο που ηξερε οτι την αγαπουσα μην πηδηχτουμε και την αφησω..!!ετσι την επιασα μια μερα και της εξηγησα οτι θελαω να το κανουμε και αυτος ειναι ενας τροπος που εκφραζουν οι ανθρωποι τα συναισθηματα τους...!!μετα το θεωρητηκο ψησιμο μου ειπε οτι θα στο ζητησω εγω οταν θελω..!!
και ετσι εγινε..!!μου το ζητησε εκεινη...!!
ηταν μια ετσι και ετσι εμπειρια απο την μια μια χαρα που το ζησα και αυτο ,απο την αλλη πολυ κουραστικο γιατι πονουσε παρα πολλυ..!!
ειναι γνωτο οτι μετα το pop δεν εχει stop..!!
την 1η φορα με κουρασε τοσο πολυ που τελειωσα με παιξιμο...!!
παρολα αυτα ειναι αληθεια οτι οι γκομενες μετα την 1η τους φορα οι περισσοτερες κολανε ειδεικα σε μια μακροχρονια σχεση..!!
μετα απο εναμιση χρονο σχεσης χωρισαμε ενω δεν θελαμε και απο τοτε τα ξαναφτιαξαμε μια δυο φορες χωρισαμε και παρολο που ειμαι φοιτοιτης και εχω πηδηξει και αλλα μουνια ειμαι κολλημενος με αυτην παρολο που εχουνε περασει καποια χρονακια και επαφες εχουμε τακτικα με τηλεφωνα και μηνηματα...!!καποτε πιστευα οτι αυτα ειναι παιδικες βλακειες και οτι με τον καιρο θα το ξεπερασω με αλλες κοπελες αλλα τιποτα...!!
με την συγκεκριμενη κοπελα δεν ξερω τι να κανω ωρες ωρες μιλαει με γριφους και παρολο που νιωθω οτι εχει ακομη αισθηματα για μενα ειναι τοσο εγωιστρια και αφου εχει πει τελος μια φορα τελος παρολο που ξαναγυρισε 2 φορες..!!τιποτα...!!

Επισκέπτης
καλησπερα και απο μενα..!!πολυ ωρεο το θεματακι...!!
στα 17 μου ειχα σχεση με μια κοπελα 16 χρονων παρθενα ξανθια ψιλη (το καλυτερο μου)για να την ξεπαρθενιασω μου πηρε γυρω στο 8 μηνο..!!παρθενος και γω (οχι στο ζωδιο)...ειχε τον φοβο παρολο που ηξερε οτι την αγαπουσα μην πηδηχτουμε και την αφησω..!!ετσι την επιασα μια μερα και της εξηγησα οτι θελαω να το κανουμε και αυτος ειναι ενας τροπος που εκφραζουν οι ανθρωποι τα συναισθηματα τους...!!μετα το θεωρητηκο ψησιμο μου ειπε οτι θα στο ζητησω εγω οταν θελω..!!
και ετσι εγινε..!!μου το ζητησε εκεινη...!!
ηταν μια ετσι και ετσι εμπειρια απο την μια μια χαρα που το ζησα και αυτο ,απο την αλλη πολυ κουραστικο γιατι πονουσε παρα πολλυ..!!
ειναι γνωτο οτι μετα το pop δεν εχει stop..!!
την 1η φορα με κουρασε τοσο πολυ που τελειωσα με παιξιμο...!!
παρολα αυτα ειναι αληθεια οτι οι γκομενες μετα την 1η τους φορα οι περισσοτερες κολανε ειδεικα σε μια μακροχρονια σχεση..!!
μετα απο εναμιση χρονο σχεσης χωρισαμε ενω δεν θελαμε και απο τοτε τα ξαναφτιαξαμε μια δυο φορες χωρισαμε και παρολο που ειμαι φοιτοιτης και εχω πηδηξει και αλλα μουνια ειμαι κολλημενος με αυτην παρολο που εχουνε περασει καποια χρονακια και επαφες εχουμε τακτικα με τηλεφωνα και μηνηματα...!!καποτε πιστευα οτι αυτα ειναι παιδικες βλακειες και οτι με τον καιρο θα το ξεπερασω με αλλες κοπελες αλλα τιποτα...!!
με την συγκεκριμενη κοπελα δεν ξερω τι να κανω ωρες ωρες μιλαει με γριφους και παρολο που νιωθω οτι εχει ακομη αισθηματα για μενα ειναι τοσο εγωιστρια και αφου εχει πει τελος μια φορα τελος παρολο που ξαναγυρισε 2 φορες..!!τιποτα...!!

Eσύ φιλαράκο αυτό που έχεις να κάνεις είναι να την πιάσεις και να το ξεκαθαρίσεις. Μια για πάντα. Αλλιώς με την απορία θα μείνεις. Τι είχες τι έχασες. Μην φοβάσαι τι θα σου απαντήσει. Έτσι δεν κάνεις τίποτα. Όποια και να είναι η απάντηση, οφείλεις να την γνωρίζεις.

Face the truth!
John Norum (για τους σχετικούς) ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δικαιο εχει ο λιωμας... μιλα της ξεκαθαρα
αμα ειναι τοσο εγωιστρια οσο λες... κ να θελει δεν θα ρθει σε σενα... θα περιμενει απο σενα να κανεις κινηση :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aυτό θα το ξεπεράσεις μόνο αν της πάρεις και τη δεύτερη παρθενιά.

Επισκέπτης
μην τους ακους ειναι ρεμαλια και λεχριτες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καταρχην ευχαριστω για την συμβουλη σας...!!
το θεμα ειναι οτι εχω κανει πολλες φορες την 1η κινηση και πλεον μπουχτησα...!!με κυνηγαει η χαρη της μεχρι και στο εξωτερικο αφου προσφατως ειρθε μια κολητη μου απο Αθηνα και μου ειπε νεα της απο βορεια ελλαδα, εμαθε μεσω μιας φιλης της που σπουδαζει βορεια οτι ο αδερφος της τα ειχε με την λεγαμενη και εφαγε παπαρα μαλον......μετα απο ενα προσφατο γεγονος που συνεβη με την κυρια εχουμε καποιες τηλεφωνικες επαφες...!!
ειμαι αποφασισμενος οταν κατεβω ελλαδα να την πιασω να τα ξεκαθαρισουμε γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση...!!οσο εχουμε επαφες δεν θα ξεκολησουμε ποτε...!! η τυπισα ομως θελει να εχουμε επαφες τουλαχιστον φιλικες και να μαθενει νεα μου...
μου λεει πως με αγαπαει αλλα οχι γκομενικα αλλα ουτε φιλικα...!!
και τελευτεα ελαβα μηνηματα του στυλ οτι θα μεινεις για παντα μεσα στην καρδια μου και οτι δεν ξερω αν με αγαπησει αλλος σαν και σενα κλπ κλπ....στα καλα των καθουμενων

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
15 ειναι?

παντως αν ειναι ετσι οπως τα λες.. εμενα μου κανει για τη γκομενα που θελει να εχει κ καποιον σιγουρο.. καβαντζα στις δυσκολες στιγμες λολ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
15 ειναι?

παντως αν ειναι ετσι οπως τα λες.. εμενα μου κανει για τη γκομενα που θελει να εχει κ καποιον σιγουρο.. καβαντζα στις δυσκολες στιγμες λολ
δυστυχως εχουμε περασει απο την εφηβια...!!!
αλλιως καποιες καταστασεις θα μπορουσες να τις δικαιωλογησεις λογω ηλικιας..!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γνώρισέ της τον Σάντζεζ.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναίκες αυτές είναι οι γνωστές μικρές πριγκήπισσες. Θέλουν συνεχώς να έχουν άντρες γύρω τους που τις κυνηγάνε και που δεν έχουν μάτια για άλλες. Προσπαθούν με διάφορα κόλπα (πότε κρύο πότε ζέστη) να τους έχουν συνέχεια στην τσίτα ώστε να μην τους επιτρέψουν να συνεχίσουν τη ζωή τους.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οι γυναίκες αυτές είναι οι γνωστές μικρές πριγκήπισσες. Θέλουν συνεχώς να έχουν άντρες γύρω τους που τις κυνηγάνε και που δεν έχουν μάτια για άλλες. Προσπαθούν με διάφορα κόλπα (πότε κρύο πότε ζέστη) να τους έχουν συνέχεια στην τσίτα ώστε να μην τους επιτρέψουν να συνεχίσουν τη ζωή τους.
πεφτεις πολυ κοντα σχεδον μεσα...!!

makis28

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες έχω ένα δίλλημα. Είμαι 28χ και έχω μια σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με μια κοπέλα 23χρ. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό δε τα πάμε και πολλύ καλά,παρόλο που μου έχει συγχορέσει πολλές μαλακίες. Στο κρεβάτι παρεπιπτόντος είναι πολλύ καλή και τα βρίσκουμε. Ως εδώ όλα καλά . Το θέμα είναι ότι έπεξε σκηνικό με ένα πιπινάκι 18χρ.,λέω μια από τα ίδια παίζουμε και γυρνάμε στα σίγουρα ,έλα που μου ξεφούρνησε οτι είναι παρθένα , κάτι είχα καταλάβει αλλά δεν περίμενα πως υπάρχει τέτοιο ίδος αφού δε μου είχε τύχει ούτε στο παρελθόν,και πως θέλει να χωρίσω να κάνουμε σχέση και κάτι περίεργα.Το ερώτημα είναι τι θα κάνατε θα χωρίζατε με τι κοπέλα που δε τα πάτε και τόσο καλά αλλά τα βρήσκεται σε πολλά για να ξεπαρθενιάσεται το πιπίνι η θα μένατε με το αποθιμένο, η περίπτωση για παράλληλη σχέση δε με πέρνει γιατί μιλάμε για επαρχιακή πόλη.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες έχω ένα δίλλημα. Είμαι 28χ και έχω μια σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με μια κοπέλα 23χρ. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό δε τα πάμε και πολλύ καλά,παρόλο που μου έχει συγχορέσει πολλές μαλακίες. Στο κρεβάτι παρεπιπτόντος είναι πολλύ καλή και τα βρίσκουμε. Ως εδώ όλα καλά . Το θέμα είναι ότι έπεξε σκηνικό με ένα πιπινάκι 18χρ.,λέω μια από τα ίδια παίζουμε και γυρνάμε στα σίγουρα ,έλα που μου ξεφούρνησε οτι είναι παρθένα , κάτι είχα καταλάβει αλλά δεν περίμενα πως υπάρχει τέτοιο ίδος αφού δε μου είχε τύχει ούτε στο παρελθόν,και πως θέλει να χωρίσω να κάνουμε σχέση και κάτι περίεργα.Το ερώτημα είναι τι θα κάνατε θα χωρίζατε με τι κοπέλα που δε τα πάτε και τόσο καλά αλλά τα βρήσκεται σε πολλά για να ξεπαρθενιάσεται το πιπίνι η θα μένατε με το αποθιμένο, η περίπτωση για παράλληλη σχέση δε με πέρνει γιατί μιλάμε για επαρχιακή πόλη.

Δεν ξέρω τι σε παίρνει να κάνεις με παπά και κουμπάρο μήν βρεθείς επαρχία γαρ....

makis28

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό λέω να κάνω και εγώ , τέτοια καύλα και τόσο υγρό μου.... οτάν την ακουμπάω από το σχολείο έχω να δω , θα μου πεις και αυτή τώρα το τελείωσε!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πήδα το μικρό αλλά αν αξίζει η 23χρονη μην την αφήσεις...απλά φρόντισε να μην μάθει για το μικρό...το 18χρονο απλά να ξεπαρθενιαστεί θέλει...μετά άντε να το βρείς....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αν στην περίπτωση του makis28 το πιπινάκι ηταν 17 κ αλβανεζα ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΝΑΡΑ,θα το μπουμπουνίζατε?η θα μπλεξουμε?

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Πούλα ρομάντζο στη μικρή, σπάστης τον υμένα και μετά γύρνα στα σίγουρα. Εναλλακτικά πούλα ρομάντζο στη μικρή, σπάστης τον υμένα και παράτα τις και τις δύο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πούλα ρομάντζο στη μικρή, σπάστης τον υμένα και μετά γύρνα στα σίγουρα. Εναλλακτικά πούλα ρομάντζο στη μικρή, σπάστης τον υμένα και παράτα τις και τις δύο.

Εναλλακτικά, παρτούζαρέ τις και τις δύο...τί διάολο μέλη του bourdela.comείμαστε :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom