Νέα

Οι μουνόψειρες της πουτάνας και του μπουρδέλου το κάγκελο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mentoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mentoras

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Κριτικές
10
Like
1
Πόντοι
10
Αυτό το άρθρο έχει σαν σκοπό να θίξει την υγιεινή των ιερόδουλων και τους χώρους στους  οποίους εργάζονται .
Με τόσες αρρώστιες και μάλιστα και τους νέους Ιούς που μεταλλάσσονται με γεωμετρικό ρυθμό πρέπει όλοι να πάρουμε τα μέτρα μας.
Σαν πρώτο απαραίτητο μέτρο  από την πολιτεία να θεσπιστεί πλέον νόμος σε κάθε μπουρδέλο να υπάρχει απαραιτήτως σε κάθε δωμάτιο νιπτήρας. Επίσης όσα θέλουν να ονομάζονται και να εισπράττουν το παράβολο του Στούντιο να έχουνε υποχρεωτικά σε κάθε δωμάτιο συν το νιπτήρα και  ντουζιέρα.
Οι πετσέτες να είναι όλες λευκές και αποστειρωμένες σε κλειστή συσκευασία και  τα σεντόνια να αλλάζονται σε κάθε πελάτη.
Έτσι λειτουργούν τα στούντιο πολυτελείας στον αναπτυγμένο κόσμο πλέον και όχι σε μεσαιωνικές καταστάσεις βαλκανικών χωρών όπως εδώ.
Τώρα όσον αφορά την καθαριότητα των ιεροδούλων .
Οι μεν κοπέλες που εργάζονται και δέχονται καθημερινά αμέτρητα  άτομα είναι αμφίβολου υγιεινής .
Σε πολύ λίγες κοπέλες στην μακρόχρονη πορεία μου έχω δει  να πλένουν τα χέρια τους  μόλις τελειώσουν με τον πελάτη και πριν βγούνε απ το δωμάτιο . Επίσης καλό θα ήταν να πλένουν τα χέρια τους και κατά την είσοδο από μόνες τους ,χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσει ο πελάτης , άσχετα αν πριν έχουν κάνει ακόμα και μπάνιο. Τα μωρομάντηλα και άλλα αντισηπτικά είναι μόνο για το θεαθήναι και δεν προσφέρουν ουσιαστική κάθαρση.
Κατ αρχήν μπαίνοντας σε έναν τέτοιο χώρο ο πελάτης έρχεται σε επαφή με πολλά αντικείμενα τα οποία είναι μολυσμένα σε εισαγωγικά .
Π.χ το χερούλι της πόρτας του δωματίου που το πιάνει η κοπέλα και ο κάθε πελάτης μπαίνοντας η βγαίνοντας αν δεν έχει πλυθεί σίγουρα έχει γεμίσει με  αμέτρητα μικρόβια και βακτηρίδια και σωματικά υγρά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.
Στην είσοδο της πρέπει να υποθέσουμε πάντα ότι είναι καθαρή αλλά έχει μόνο σκουπίσει τοις επίμαχες περιοχές και αυτό με το ζόρι.
Τα σεντόνια τα οποία πάντως δεν γνωρίζουμε κάθε πότε αλλάζονται και υπό ποιες  συνθήκες  καθαρίζονται.
Τα σαπούνια η το κρεμοσάπουνα που βρίσκονται εις τούς νιπτήρες και ντουζιέρες είναι επίσης αμφιβόλου ποιότητας.
Σε μερικά  μαγαζιά μάλιστα έχω πετύχει και παντόφλες χιλιοφορεμένες με διαφορετικό  δεξί και αριστερό κομμάτι.
Οι πετσέτες οι οποίες είναι  ανοιχτές διπλωμένες και δεν ξέρουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί από  πριν. Είναι πολύχρωμες που δεν επιτρέπει την απολύμανση τους σε μεγάλες θερμοκρασίες.
θα έπρεπε να ήταν υποχρεωτικά λευκές ώστε να μπορούν να πλένονται σωστά στους 90 βαθμούς και σφραγισμένες.
Το ίδιο και  στα σεντόνια. Δεν μπορείς να έχεις παρδαλά τα σεντόνια για να κρύβουνε τις στάμπες και τις άλλες αηδίες που μπορεί να πέσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Όταν ζητείται από την υπηρεσία να σας αλλάζει τα σεντόνια να μην της κακοφαίνεται και να το κάνει από μόνη της σε κάθε πελάτη. Τόσα λεφτά παίρνει και αυτή στα στούντιο ,δεν θα της πέσει ο πισινός .
Για τα χρήματα  που ζητάνε  είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.
και παρακαλώ αντιπαράθεση με τη γνώμη σας τις εμπειρίες σας τις απόψεις σας και ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα. Έχει σκοπό να αναβαθμίσει την κατάσταση  σε αυτούς τους χώρους  και που εμείς τιμάμε με τα λεφτά μας . Το ίδιο θα πρέπει να απαιτούμε και  από από τις επιχειρήσεις που μας υποδέχονται και μας θέλουν για πελάτες. Μore Value for Money!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυ καλο!

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:πολυ σωστος....αλλα δυσκολα να γινουν ολα αυτα που λες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συμφωνο και 'γω οτι ολα αυτα ειναι πολυ καλα.αλλα δεν θα γινουν ποτέ πιστευω οτι αν θες τετοια ποιοτητα ειναι πιο ευκολο να πορνομεταναστευσης οπως εγω.παρα να περιμενεις να γινουν ολα αυτα!που δεν προκειται να γινουν ποτέ!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
συμφωνο και 'γω οτι ολα αυτα ειναι πολυ καλα.αλλα δεν θα γινουν ποτέ πιστευω οτι αν θες τετοια ποιοτητα ειναι πιο ευκολο να πορνομεταναστευσης οπως εγω.παρα να περιμενεις να γινουν ολα αυτα!που δεν προκειται να γινουν ποτέ!!!!!!

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μέντορα αγόρι μου, δεν έχεις άδικο, αλλά αυτά που λες είναι και λίγο υπερβολικά και πρακτικά δεν γίνονται !

oikologos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι ανέλεγκτη πορνεία - σωματεμπορία θά έχει ή εχεί συνέπειες στο θέμα των μεταδιδόμενων νόσων. Γιαυτό βρες γκόμενα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μέντορα αγόρι μου, δεν έχεις άδικο, αλλά αυτά που λες είναι και λίγο υπερβολικά και πρακτικά δεν γίνονται !
στην Ελλαδα οντως δεν γινονται!ο Μεντορας με το αρθρο του εδωσε μια περιγραφη των Ρωσσικων σαλον!καθαρα μια ωρα σημαινει μια ωρα.τα σεντονια τα αλλαζουν εμσως μετα απο σενα,μπανιο,ολα ειναι ακριβως οπως τα γραφει.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ρε συ Δημητράκη ενώ έχω στο μυαλό μου ταξίδι Βερολίνο, μ αυτά που μας λες και μας δείχνεις, μου φαίνεται θα τη κάνω κατά τα μέρη σου !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ Δημητράκη ενώ έχω στο μυαλό μου ταξίδι Βερολίνο, μ αυτά που μας λες και μας δείχνεις, μου φαίνεται θα τη κάνω κατά τα μέρη σου !
και στο Βερολινο ειναι φανταστικα!στο αρτεμης λεει εχει προσφορα με 80 Ευρω (της ωρες απο 12-16) και τρως του σκασμου!(εχει μπουφε,τρως οσο θες).και  :knockinb: και εχει και πισισνες και σαουνες!ειναι λεει παραδισος!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυτό το άρθρο έχει σαν σκοπό να θίξει την υγιεινή των ιερόδουλων και τους χώρους στους  οποίους εργάζονται .
... που μας υποδέχονται και μας θέλουν για πελάτες. Μore Value for Money!

Αρχικά να επιβραβεύσω για το πρωτότυπο και πρωτόλειο κείμενο  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δευτερευόντως να συμπληρώσω ...αστειευόμενος ότι ορισμένοι (όπως εγώ) πιθανόν δεν κινδυνεύουμε γιατί έχουμε πάθει ανοσία μετά από τόσα χρόνια στα μπουρδέλα

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πέρα όμως από τα αστεία, απαιτείται να υιοθετηθεί αυτή η καλή πρακτική ως προς τους κανόνες προστασίας της υγείας δεδομένου ότι οι κίνδυνοι είναι πολλοί και ποικίλοι ...  

OP
OP
M

Mentoras

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Κριτικές
10
Like
1
Πόντοι
10
Φίλοι και συναγωνιστές , στο χέρι μας είναι και μην περιμένετε να τα βρείτε όλα το πιάτο.
Όσο επιβραβεύουμε Στούντιο που δεν έχουν ντουζιέρες και άλλους χώρους απαράδεκτους τόσο θα τρώμε τα σκατά με την κουτάλα, συγχωρέστε με. Όλοι αυτοί που γίνονται μάγκες με τα λεφτά μας θα βάλουν αργά η γρήγορα ( από εμάς εξαρτάται ) το χέρι βαθιά στην τσεπούλα τους αν δεν θέλουν να επιβιώσουν από εδώ και πέρα. Υπάρχουν επιχειρηματίες που πιάνουν τον σφυγμό της νέας εποχής και δεν μένουν στα παρακμιακά στέκια του παρελθόντος. Και αν δεν τον πιάσουν οι ντόπιου τον ρυθμό να είστε σίγουροι πως οι ξένοι θα έρθουν και εδώ να πουλήσουν υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου!  Ευχαριστώ  για την κατανόησην και συνπαράστασην!

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Οσο υπάρχουν πελάτες που δίνουν άνετα 50 ευρώ για 5 (πέντε) λεπτά η ακόμα λιγότερο χρόνο, και είναι πολλοί, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. 

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Με τόσες αρρώστιες και μάλιστα και τους νέους Ιούς που μεταλλάσσονται με γεωμετρικό ρυθμό πρέπει όλοι να πάρουμε τα μέτρα μας.
Σαν πρώτο απαραίτητο μέτρο  από την πολιτεία να θεσπιστεί πλέον νόμος σε κάθε μπουρδέλο να υπάρχει απαραιτήτως σε κάθε δωμάτιο νιπτήρας. Επίσης όσα θέλουν να ονομάζονται και να εισπράττουν το παράβολο του Στούντιο να έχουνε υποχρεωτικά σε κάθε δωμάτιο συν το νιπτήρα και  ντουζιέρα.
Οι πετσέτες να είναι όλες λευκές και αποστειρωμένες σε κλειστή συσκευασία και  τα σεντόνια να αλλάζονται σε κάθε πελάτη.
Έτσι λειτουργούν τα στούντιο πολυτελείας στον αναπτυγμένο κόσμο πλέον και όχι σε μεσαιωνικές καταστάσεις βαλκανικών χωρών όπως εδώ.
Τώρα όσον αφορά την καθαριότητα των ιεροδούλων .
Οι μεν κοπέλες που εργάζονται και δέχονται καθημερινά αμέτρητα  άτομα είναι αμφίβολου υγιεινής .
Σε πολύ λίγες κοπέλες στην μακρόχρονη πορεία μου έχω δει  να πλένουν τα χέρια τους  μόλις τελειώσουν με τον πελάτη και πριν βγούνε απ το δωμάτιο . Επίσης καλό θα ήταν να πλένουν τα χέρια τους και κατά την είσοδο από μόνες τους ,χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσει ο πελάτης , άσχετα αν πριν έχουν κάνει ακόμα και μπάνιο. Τα μωρομάντηλα και άλλα αντισηπτικά είναι μόνο για το θεαθήναι και δεν προσφέρουν ουσιαστική κάθαρση.
Κατ αρχήν μπαίνοντας σε έναν τέτοιο χώρο ο πελάτης έρχεται σε επαφή με πολλά αντικείμενα τα οποία είναι μολυσμένα σε εισαγωγικά .
Π.χ το χερούλι της πόρτας του δωματίου που το πιάνει η κοπέλα και ο κάθε πελάτης μπαίνοντας η βγαίνοντας αν δεν έχει πλυθεί σίγουρα έχει γεμίσει με  αμέτρητα μικρόβια και βακτηρίδια και σωματικά υγρά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.
Στην είσοδο της πρέπει να υποθέσουμε πάντα ότι είναι καθαρή αλλά έχει μόνο σκουπίσει τοις επίμαχες περιοχές και αυτό με το ζόρι.
Τα σεντόνια τα οποία πάντως δεν γνωρίζουμε κάθε πότε αλλάζονται και υπό ποιες  συνθήκες  καθαρίζονται.
Τα σαπούνια η το κρεμοσάπουνα που βρίσκονται εις τούς νιπτήρες και ντουζιέρες είναι επίσης αμφιβόλου ποιότητας.
Σε μερικά  μαγαζιά μάλιστα έχω πετύχει και παντόφλες χιλιοφορεμένες με διαφορετικό  δεξί και αριστερό κομμάτι.
Οι πετσέτες οι οποίες είναι  ανοιχτές διπλωμένες και δεν ξέρουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί από  πριν. Είναι πολύχρωμες που δεν επιτρέπει την απολύμανση τους σε μεγάλες θερμοκρασίες.
θα έπρεπε να ήταν υποχρεωτικά λευκές ώστε να μπορούν να πλένονται σωστά στους 90 βαθμούς και σφραγισμένες.
Το ίδιο και  στα σεντόνια. Δεν μπορείς να έχεις παρδαλά τα σεντόνια για να κρύβουνε τις στάμπες και τις άλλες αηδίες που μπορεί να πέσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Όταν ζητείται από την υπηρεσία να σας αλλάζει τα σεντόνια να μην της κακοφαίνεται και να το κάνει από μόνη της σε κάθε πελάτη. Τόσα λεφτά παίρνει και αυτή στα στούντιο ,δεν θα της πέσει ο πισινός .
Για τα χρήματα  που ζητάνε  είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.
και παρακαλώ αντιπαράθεση με τη γνώμη σας τις εμπειρίες σας τις απόψεις σας και ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα. Έχει σκοπό να αναβαθμίσει την κατάσταση  σε αυτούς τους χώρους  και που εμείς τιμάμε με τα λεφτά μας . Το ίδιο θα πρέπει να απαιτούμε και  από από τις επιχειρήσεις που μας υποδέχονται και μας θέλουν για πελάτες. Μore Value for Money!

Αυτό το άρθρο έχει σαν σκοπό να θίξει την υγιεινή των ιερόδουλων και τους χώρους στους  οποίους εργάζονται .
Σαν πρώτο απαραίτητο μέτρο  από την πολιτεία να θεσπιστεί πλέον νόμος σε κάθε μπουρδέλο να υπάρχει απαραιτήτως σε κάθε δωμάτιο νιπτήρας. Επίσης όσα θέλουν να ονομάζονται και να εισπράττουν το παράβολο του Στούντιο να έχουνε υποχρεωτικά σε κάθε δωμάτιο συν το νιπτήρα και  ντουζιέρα.
Οι πετσέτες να είναι όλες λευκές και αποστειρωμένες σε κλειστή συσκευασία και  τα σεντόνια να αλλάζονται σε κάθε πελάτη.
Τώρα όσον αφορά την καθαριότητα των πελατών..
Οι μεν πελάτες που επισκέπτονται τις κοπέλες καθημερινά είναι αμφιβόλου υγιεινής.
Σε πολυ λίγους πελάτες στην μακρόχρονη πορεία μου έχω δει να πλένουν τα χέρια τους πριν τα απλώσουν πάνω στην κοπέλα..
Τα μωρομάντηλα και τα αντισηπτικά υπάρχουν άφθονα..άσχετα αν χρησιμοποιούνται..
Π.χ το χερούλι της πόρτας του δωματίου που το πιάνει η κοπέλα και ο κάθε πελάτης μπαίνοντας η βγαίνοντας αν δεν έχει πλυθεί σίγουρα έχει γεμίσει με  αμέτρητα μικρόβια και βακτηρίδια και σωματικά υγρά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.
Στην είσοδό τους πρέπει να υποθέσουμε πάντα,ότι είναι καθαρός,αλλά έχει σκουπίσει τις επίμαχες περιοχές και αυτό με το ζόρι..
Τα σεντόνια τα οποία πάντως δεν γνωρίζουμε κάθε πότε αλλάζονται και υπό ποιες  συνθήκες  καθαρίζονται.
Γι'αυτο και από το υγειονομικό συνιστάται σε κάθε πελάτη χαρτοσέντονο το οποίο θα αλλάζεται κάθε φορά..αλλά δεν εφαρμόζεται..
Σε μερικά  μαγαζιά μάλιστα έχω πετύχει και παντόφλες χιλιοφορεμένες με διαφορετικό  δεξί και αριστερό κομμάτι,γιατί τις κλέβουνε αν είναι ταίρι..και όχι μόνο αυτές...ολόκληρα μαξιλάρια...μη πω για τα τασάκια..(α...τους γύφτους)..
Οι πετσέτες οι οποίες είναι ανοιχτές διπλωμένες και δεν ξέρουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί από πριν..κανονικά απαγορεύονται..(μόνο μιας χρήσεως)
Για τα χρήματα που ζητάμε...το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι τα εξής..

1) Να είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί κι εμείς δεν είμαστε ΖΩΑ
2) Να σέβεστε την υγιεινή σας..
3) Να σέβεστε τον χώρο που σας "εξυπηρετούμε"..κι όχι με γεμάτη καπότα αφού ξεκαυλώσατε να την κάνετε σφεντόνα για να βρείτε στόχο στο καλάθι από απόσταση,και στην διάρκεια να έχουν γίνει όλα μουνί από το σπέρμα σας..Κρίμα είναι...ο επόμενος..που θα μπει..θα κατηγορήσει ΕΜΑΣ..όχι ΕΣΕΝΑ που έφυγες με τ'αρχίδια άδεια..
4) Να είστε ευγενικοί κατά την πράξη..αυτό θα το εκτιμήσει και η χειρότερη της πιάτσας που λέει ο λόγος...και θα περάσετε καλά..αν όχι..τέλεια
5) Να μην είστε πιεστικοί όταν η κοπέλα δεν κάνει κάτι "έξτρα",αρκεστείτε σε ένα απλό "ναι" ή "όχι",..πιστέψτε με..στο πρεσσάρισμα..ακόμα και η "πουτάνα"ξενερώνει..γιατί..δεν την αγόρασες...την "νοίκιασες" για λίγο..
6) Να είστε ήσυχοι κατά την παραμονή και εν αναμονή στο σαλόνι..όταν η κοπέλα είναι "απασχολημένη"..Είναι κρίμα αυτός ο δύστυχος που είναι στο δωμάτιο με την κοπέλα να προσπαθεί να εκτονωθεί γιατί το έχει ανάγκη και που πλήρωσε για να το κάνει αυτό...και παράλληλα να ακούει τα ααααααααααα...και τα ουουουουουουουου...απ'εξω...και όλη αυτή την καφρίλα χωρίς να θέτετε τον εαυτό σας στη θέση του..
7) Να μην κάνετε τσάρκα τις βραδυνές ώρες μόνοι σας..
8) Να ασφαλίζετε καλά τα οχήματά σας.
9) Να προτιμάτε κοπέλες που έχουν πιστοποιητικά υγείας για παν ενδεχόμενο..και
10) Να είστε όλοι καλά..
                           Χωρίς παρεξήγηση..αλλά με εκτίμηση..

Κατερίνα Κολωνού 30

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Δίκαιο έχει και ο Μέντορας για την κατάσταση υγιεινής που επικρατεί στα περισσότερα μπουρδέλα/στουντιο και η Κατερίνα69 για τη συμπεριφορά κάποιων πελατών.

Προσωπικά αποφεύγω τα ρδέλα στο κέντρο της Αθήνας. Προτιμώ στούντιο, κυρίως σε περιοχές που είναι κοντά μου και λίγο απομακρυσμένα από το κέντρο.

Ερώτηση προς την ΚΑτερίνα69 για το 9ο σχόλιο της. Εγραψες το εξής: "9) Να προτιμάτε κοπέλες που έχουν πιστοποιητικά υγείας για παν ενδεχόμενο.." Και ρωτάω, ας υποθέσουμε πως έρθω ως πελάτης τι θα πρέπει να κάνω, να ζητήσω να δω το πιστοποιητικό της κοπέλας; Και άντε το κάνω. Δεν θα προσβληθεί η κοπέλα; Δεν θα ξενερώσει με την πάρτη μου; Δεν νομίζω να γίνεται και συχνά.

Επισκέπτης
Δίκαιο έχει και ο Μέντορας για την κατάσταση υγιεινής που επικρατεί στα περισσότερα μπουρδέλα/στουντιο και η Κατερίνα69 για τη συμπεριφορά κάποιων πελατών.

Προσωπικά αποφεύγω τα ρδέλα στο κέντρο της Αθήνας. Προτιμώ στούντιο, κυρίως σε περιοχές που είναι κοντά μου και λίγο απομακρυσμένα από το κέντρο.

Ερώτηση προς την ΚΑτερίνα69 για το 9ο σχόλιο της. Εγραψες το εξής: "9) Να προτιμάτε κοπέλες που έχουν πιστοποιητικά υγείας για παν ενδεχόμενο.." Και ρωτάω, ας υποθέσουμε πως έρθω ως πελάτης τι θα πρέπει να κάνω, να ζητήσω να δω το πιστοποιητικό της κοπέλας; Και άντε το κάνω. Δεν θα προσβληθεί η κοπέλα; Δεν θα ξενερώσει με την πάρτη μου; Δεν νομίζω να γίνεται και συχνά.
δικιο εχει ο μμαριος ρε κατερινα...δηλαδη αμα ζητησει καποιος πιστοποιητικο δε θα πεσει δουλεμα απο σενα και την τσατσα?και δε θα στραβωσεις?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

Κοίτα...επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρη..αν κι αυτό σε άλλες "περιπτώσεις"δεν συμφέρει..να μιλήσω λίγο στη γλώσσα του "λιμανιού"

Όταν έχεις δώσει τα ωραία σου λεφτά να την "πηδήξεις"..δεν προσβάλλεται?

Όταν πάνω στην πράξη της λες.."Καριολάκι πουτανάκι σε ξεσκίζω" δεν προσβάλλεται?

Όταν η ψυχολογία σου είναι μερικές φορές "γειά σου" κι αυτό συμβαίνει συχνά ειδικά μεταμεσονύχτια κι αν έχεις πιει και κανένα ποτηράκι παραπάνω...και μιλάει μόνο η κάβλα σου και την θεωρείς εκείνη την στιγμή ένα κομμάτι κρέας(άσχετα αν δεν είσαι εσύ εκείνη την στιγμή,και μιλάει το πιοτό)...*(εκεί φαίνεται και η επαγγελματίας)*.......δεν προσβάλλεται?

Αν σε κάποια περίπτωση απ'όλες αυτές σου σπάσει η καπότα...τι θα κάνεις εσύ?
Θα ζητήσεις τα λεφτά πίσω και λύθηκε το πρόβλημα?

Ματάκια μου να ξέρεις...αν σε οποιαδήποτε περίπτωση έχεις κάποιους ενδοιασμούς..ζητάς πιστοποιητικά υγείας..
Αν δεν έχει..τότε...χμ.....εγκώ ντεν κσέρει...ντεν είμι από ντώ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όταν πάνω στην πράξη της λες.."Καριολάκι πουτανάκι σε ξεσκίζω" δεν προσβάλλεται?

Δηλαδη υπαρχουν τυποι που μιλανε ετσι ?

Κατ' αυτον τον τροπο ?

ΡΕ παιδια αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ..... ειναι κομπλεξικοι του κερατα .....

Αδυνατω να πιστεψω τετοιες συμπεριφορες.....

Επισκέπτης
Δηλαδη υπαρχουν τυποι που μιλανε ετσι ?

Κατ' αυτον τον τροπο ?

ΡΕ παιδια αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ..... ειναι κομπλεξικοι του κερατα .....

Αδυνατω να πιστεψω τετοιες συμπεριφορες.....
δικιο εχεις.... αλλα ρε κατερινα σε ξαναρωταω αμα ρωτησει αυτος που πηδαει φυσιολογικα για πιστοποιητικο δε θα στραβωσεις?

Επισκέπτης
δηλαδη μη λες μεγαλα λογια αφου δεν τα εννοεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom