Νέα

Οι μουνόψειρες της πουτάνας και του μπουρδέλου το κάγκελο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mentoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αυτο ακριβως εννοω βρε κατερινα μου

αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει αναγκη τα συναισθηματα...

αρα κατ' επεκτασην τον αγοραιο ''αναγκαστικα'' ερωτα αν δεν μπορει να βιωσει καποια πραγματα για πολλους λογους
Σωστά...όλα ξεκινάνε από "κάπου"..

Επισκέπτης
εγω προσωπικα οταν δεν εχω γκομενα παω σε μπουρδελα/στουντιο αντι να την παιζω παντως πολλοι ειναι εδω που σαπιζουνε στα μπουρδελα και το καθε τερας ιεροδουλο το θεοποιουνε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εεεεεεεμ...να την ακούτε την Κατερίνα..κάτι ξέρει κι αυτή η έρμη..για καλό σας μιλάω..
Και να μην τσακώνεστε αναμεταξύ σας...δεν λέει..
Μακάρι όσο είμαι εδώ..να είμαι χρήσιμη..τι στα κομμάτια...κι εμένα μάνα μ'έκανε...δεν φύτρωσα..
Κι όσοι μου γυρνάν την πλάτη...δεν πειράζει..

Να 'σαι καλα Κατερινα ....

Ευτυχως που υπαρχουν ακομη λιγοι ανθρωποι με ευαισθησια και σεβασμο στο επαγγελμα τους και ξεστραβωνομαστε κι εμεις οι αδαεις......

Οσο γι αυτους που σου γυρνουν την πλατη πιστεψε με δεν αξιζουν.....
και το χειροτερο ειναι οτι δεν το εχουν συνηδητοποιησει ακομη......

Επισκέπτης
σορρυ σε λαθος θρεντ απαντησα απλα με κατι αλλα σχετικα με πριν ειπα συγγνωμη μπερδευτηκα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εγώ εν τω μεταξύ (άσχετο) αλλά έχω λιώσει ν'ακούω τους "Μπλε"..."Τον ίδιο το Θεό" που έχω κάτω το 1ο στην υπογραφή μου...και ξημέρωσε για τα καλά...!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγω προσωπικα οταν δεν εχω γκομενα παω σε μπουρδελα/στουντιο αντι να την παιζω παντως πολλοι ειναι εδω που σαπιζουνε στα μπουρδελα και το καθε τερας ιεροδουλο το θεοποιουνε

εδω φιλε μου εισαι φαουλ και κοκκινη...........

πολλες φορες μια μαλακια ειναι πολυ καλυτερη απο εναν ''αψυχο η ψευτικο'' ερωτα

Θεωρω δε οτι η συνουσια ειναι η λεγομενη ενωση των ψυχων δυο ανθρωπων και οχι μια ''απλη ευχαριστηση'' .....

να ζητησω και συγνωμη αν διαβαζομαι καπως ρομαντικος ..... αλλα ετσι αισθανομαι

Επισκέπτης
Εγώ εν τω μεταξύ (άσχετο) αλλά έχω λιώσει ν'ακούω τους "Μπλε"..."Τον ίδιο το Θεό" που έχω κάτω το 1ο στην υπογραφή μου...και ξημέρωσε για τα καλά...!!!!
κατι μπλε κατι πυξ λαξ .χατζηγιαννηδες,ονιραμα και ποσα αλλα τετοια εμετο μου προκαλουνε...ασχετο αλλα επειδη το πες λεω

Επισκέπτης
Γούστα είναι αυτά μωράκλα μου...γούστα...χαχαχαχ...
εννοειται...ομως αυτοι οι μπλε μιας ειπες ολο κατι σαβουρες ειχανε για τραγουδιστριες..τραγικη περιπτωση απο μουσικη μηδεν και απο τραγουδιστριες μαυρο χαλι..τελοσπαντων απλα ποτε δε μαρεσανε

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εννοειται...ομως αυτοι οι μπλε μιας ειπες ολο κατι σαβουρες ειχανε για τραγουδιστριες..τραγικη περιπτωση απο μουσικη μηδεν και απο τραγουδιστριες μαυρο χαλι..τελοσπαντων απλα ποτε δε μαρεσανε
Κι εγώ μην νομίζεις...δεν είμαι φανατική...απλά το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο εμένα και του ais8hsh..και δεν γίνεται "κι αυτό" να το κόψω στη μέση...θέλω δεν θέλω το ακούω ολόκληρο...
Το επόμενο το παρακάτω είναι το "φινάλε"...χεχεχεχε...!!!!

Επισκέπτης
Κι εγώ μην νομίζεις...δεν είμαι φανατική...απλά το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο εμένα και του ais8hsh..και δεν γίνεται "κι αυτό" να το κόψω στη μέση...θέλω δεν θέλω το ακούω ολόκληρο...
ναι ρε οπως τη βρισκει κανεις...καλο μερακλωμα

Επισκέπτης
εδω φιλε μου εισαι φαουλ και κοκκινη...........

πολλες φορες μια μαλακια ειναι πολυ καλυτερη απο εναν ''αψυχο η ψευτικο'' ερωτα

Θεωρω δε οτι η συνουσια ειναι η λεγομενη ενωση των ψυχων δυο ανθρωπων και οχι μια ''απλη ευχαριστηση'' .....

να ζητησω και συγνωμη αν διαβαζομαι καπως ρομαντικος ..... αλλα ετσι αισθανομαι
τωρα σε διαβασα...σε μπουρδελο αυτα ειναι ψιλα γραμματα...εισαι οντως ρομαντικος και γω ειμαι αλλωστε...αλλα εσενα ρε φιλε σε κοβω ετσι οπως μιλας να χεις ερωτευτει κοπελα απο οικο ανοχης αν δεν κανω λαθος γιαυτο μου τα λες αυτα

Επισκέπτης
οχι οτι ειναι κακο...αλλα που θες να καταλληξεις?

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα ηταν αλλο. ειχε να κανει με την καθαριοτητα των χωρων και φτασαμε να συζηταμε για για το Savoir Vivre μεσα στα μπουρδελα. λες και τα 50 ευρω που δινουμε ειναι λιγα.. και βεβαια ειναι υπερβολικα λεφτα για τις αθλιες υπηρεσιες που μας προσφεροντε.

Επισκέπτης
το θεμα ηταν αλλο. ειχε να κανει με την καθαριοτητα των χωρων και φτασαμε να συζηταμε για για το Savoir Vivre μεσα στα μπουρδελα. λες και τα 50 ευρω που δινουμε ειναι λιγα.. και βεβαια ειναι υπερβολικα λεφτα για τις αθλιες υπηρεσιες που μας προσφεροντε.
καθαριοτητα σιγουρα υπαρχει περισσοτερη σε στουντιο...αν και μερικα μπουρδελα ειναι πολυ πιο κοσμια και καθαρα απο ορισμενα στουντιο...το προβλημα το δικο μου ειναι οτι σε στουντιο η εμφανιση απο κοπελες ειναι μετρια ενω σε πολλα μπουρδελα εχει κοπελες που σου πεφτει το σαγονι...ας κοιταξουνε πρωτα να φερουνε τιποτα που να αξιζει στα στουντιο παντως γιατι πολυ μετριοτητα υπαρχει

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καθαριοτητα σιγουρα υπαρχει περισσοτερη σε στουντιο...αν και μερικα μπουρδελα ειναι πολυ πιο κοσμια και καθαρα απο ορισμενα στουντιο...το προβλημα το δικο μου ειναι οτι σε στουντιο η εμφανιση απο κοπελες ειναι μετρια ενω σε πολλα μπουρδελα εχει κοπελες που σου πεφτει το σαγονι...ας κοιταξουνε πρωτα να φερουνε τιποτα που να αξιζει στα στουντιο παντως γιατι πολυ μετριοτητα υπαρχει

:rockon: :rockon:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Αυτό το άρθρο έχει σαν σκοπό να θίξει την υγιεινή των ιερόδουλων και τους χώρους στους  οποίους εργάζονται .
Με τόσες αρρώστιες και μάλιστα και τους νέους Ιούς που μεταλλάσσονται με γεωμετρικό ρυθμό πρέπει όλοι να πάρουμε τα μέτρα μας.
Σαν πρώτο απαραίτητο μέτρο  από την πολιτεία να θεσπιστεί πλέον νόμος σε κάθε μπουρδέλο να υπάρχει απαραιτήτως σε κάθε δωμάτιο νιπτήρας. Επίσης όσα θέλουν να ονομάζονται και να εισπράττουν το παράβολο του Στούντιο να έχουνε υποχρεωτικά σε κάθε δωμάτιο συν το νιπτήρα και  ντουζιέρα.
Οι πετσέτες να είναι όλες λευκές και αποστειρωμένες σε κλειστή συσκευασία και  τα σεντόνια να αλλάζονται σε κάθε πελάτη.
Έτσι λειτουργούν τα στούντιο πολυτελείας στον αναπτυγμένο κόσμο πλέον και όχι σε μεσαιωνικές καταστάσεις βαλκανικών χωρών όπως εδώ.
Τώρα όσον αφορά την καθαριότητα των ιεροδούλων .
Οι μεν κοπέλες που εργάζονται και δέχονται καθημερινά αμέτρητα  άτομα είναι αμφίβολου υγιεινής .
Σε πολύ λίγες κοπέλες στην μακρόχρονη πορεία μου έχω δει  να πλένουν τα χέρια τους  μόλις τελειώσουν με τον πελάτη και πριν βγούνε απ το δωμάτιο . Επίσης καλό θα ήταν να πλένουν τα χέρια τους και κατά την είσοδο από μόνες τους ,χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσει ο πελάτης , άσχετα αν πριν έχουν κάνει ακόμα και μπάνιο. Τα μωρομάντηλα και άλλα αντισηπτικά είναι μόνο για το θεαθήναι και δεν προσφέρουν ουσιαστική κάθαρση.
Κατ αρχήν μπαίνοντας σε έναν τέτοιο χώρο ο πελάτης έρχεται σε επαφή με πολλά αντικείμενα τα οποία είναι μολυσμένα σε εισαγωγικά .
Π.χ το χερούλι της πόρτας του δωματίου που το πιάνει η κοπέλα και ο κάθε πελάτης μπαίνοντας η βγαίνοντας αν δεν έχει πλυθεί σίγουρα έχει γεμίσει με  αμέτρητα μικρόβια και βακτηρίδια και σωματικά υγρά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.
Στην είσοδο της πρέπει να υποθέσουμε πάντα ότι είναι καθαρή αλλά έχει μόνο σκουπίσει τοις επίμαχες περιοχές και αυτό με το ζόρι.
Τα σεντόνια τα οποία πάντως δεν γνωρίζουμε κάθε πότε αλλάζονται και υπό ποιες  συνθήκες  καθαρίζονται.
Τα σαπούνια η το κρεμοσάπουνα που βρίσκονται εις τούς νιπτήρες και ντουζιέρες είναι επίσης αμφιβόλου ποιότητας.
Σε μερικά  μαγαζιά μάλιστα έχω πετύχει και παντόφλες χιλιοφορεμένες με διαφορετικό  δεξί και αριστερό κομμάτι.
Οι πετσέτες οι οποίες είναι  ανοιχτές διπλωμένες και δεν ξέρουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί από  πριν. Είναι πολύχρωμες που δεν επιτρέπει την απολύμανση τους σε μεγάλες θερμοκρασίες.
θα έπρεπε να ήταν υποχρεωτικά λευκές ώστε να μπορούν να πλένονται σωστά στους 90 βαθμούς και σφραγισμένες.
Το ίδιο και  στα σεντόνια. Δεν μπορείς να έχεις παρδαλά τα σεντόνια για να κρύβουνε τις στάμπες και τις άλλες αηδίες που μπορεί να πέσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Όταν ζητείται από την υπηρεσία να σας αλλάζει τα σεντόνια να μην της κακοφαίνεται και να το κάνει από μόνη της σε κάθε πελάτη. Τόσα λεφτά παίρνει και αυτή στα στούντιο ,δεν θα της πέσει ο πισινός .
Για τα χρήματα  που ζητάνε  είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.
και παρακαλώ αντιπαράθεση με τη γνώμη σας τις εμπειρίες σας τις απόψεις σας και ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα. Έχει σκοπό να αναβαθμίσει την κατάσταση  σε αυτούς τους χώρους  και που εμείς τιμάμε με τα λεφτά μας . Το ίδιο θα πρέπει να απαιτούμε και  από από τις επιχειρήσεις που μας υποδέχονται και μας θέλουν για πελάτες. Μore Value for Money!

Να διαβάσεις την Ψειρολογία του Πετροπουλου να σου λυθούν οι απορίες....

Επισκέπτης
Να διαβάσεις την Ψειρολογία του Πετροπουλου να σου λυθούν οι απορίες....

Εσενα σε πάω ολοενα και περισσότερο!!!!!!!!!

Αλλα δυστυχως δεν έχω διαβασει το συγκεκρι΄μένο έργο του.

Με πολύ κοπο βρήκα το "εγχειρίδιο του καλού κλεφτη"
(βασικά το καλύτερο δώρο χριστουγέννων!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom