Νέα

Οι μουνόψειρες της πουτάνας και του μπουρδέλου το κάγκελο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mentoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δηλαδη υπαρχουν τυποι που μιλανε ετσι ?

Κατ' αυτον τον τροπο ?

ΡΕ παιδια αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ..... ειναι κομπλεξικοι του κερατα .....

Αδυνατω να πιστεψω τετοιες συμπεριφορες.....
Έλα βρε αχαχούχα κι εσύ...κάνεις πως δεν ξέρεις..για ρίξε μια ματιά στο θρεντ μου..στο 3640
Άνθρωπος που αμφιβάλλω αν μ'έχει αγγίξει ποτέ του έστω και επί πληρωμή και τα λέει αυτά..
Πόσο μάλλον καθημερινά το "τι" άνθρωποι μπαίνουν σ'έναν οίκο ανοχής..
Τι να λέμε τώρα?

Επισκέπτης
και δεν το λεω για να ''στην πω'' αλλα εννοω οτι αμα καποιος ζητησει κατι τετοιο δε νομιζω η κυρια που θα πηδηχτει μαζι του να χει και την καλυτερη διαθεση

Επισκέπτης
δικιο εχεις.... αλλα ρε κατερινα σε ξαναρωταω αμα ρωτησει αυτος που πηδαει φυσιολογικα για πιστοποιητικο δε θα στραβωσεις?

δηλαδή μόνο εγώ θεωρω φυσιολογικό την ώρα της συνουσίας να λέγονται φράσεις όπως "Καριολάκι πουτανάκι σε ξεσκίζω"?????

Δηαλδη ακόμα και στις κοπέλες σας δεν τα λέτε?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δικιο εχεις.... αλλα ρε κατερινα σε ξαναρωταω αμα ρωτησει αυτος που πηδαει φυσιολογικα για πιστοποιητικο δε θα στραβωσεις?
Αν αναφέρεσαι σε μένα...και φυσικά δεν θα στραβώσω...για τις άλλες σου είπα...ντεν κσέρει...ντεν είμι από ντώ...!!!
Ελπίζω να το κατάλαβες γραπτώς...αν όχι...δως μου το mail σου να στο στείλω και σε ζωγραφιά...

Επισκέπτης
δηλαδή μόνο εγώ θεωρω φυσιολογικό την ώρα της συνουσίας να λέγονται φράσεις όπως "Καριολάκι πουτανάκι σε ξεσκίζω"?????

αυτο δε νομιζω να κολαει πουθενα...εγω απλα αυτο το να ζητησει οποιος θελει το πιστοποιητικο εθιξα

Επισκέπτης
Αν αναφέρεσαι σε μένα...και φυσικά δεν θα στραβώσω...για τις άλλες σου είπα...ντεν κσέρει...ντεν είμι από ντώ...!!!
Ελπίζω να το κατάλαβες γραπτώς...αν όχι...δως μου το mail σου να στο στείλω και σε ζωγραφιά...
καλα εσυ οχι...αλλα οι αλλες στην πλειοψηφεια δε νομιζω να χαρουνε κιολας και να μη σε στραβοκοιταξουνε και να χαλαστουνε αμα ζητησεις κατι...εγω προσωπικα χεστηκα ποτε δεν το χω κανει απλα μου φανηκε υπερβολικο να ζητας τετοια πριν πας να πηδηξεις

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

Ρε συ...μια χαρά το πας...άλλο λέμε..αλλιώς να το λες με την κοπέλα σου που άμα το γουστάρει να το ακούει κι όλας είναι σούπερ...κι αλλιώς τώρα εντελώς στο ξεκάρφωτο να της πεις της άλλης τέτοια κουβέντα...έστω κι αν πληρώνεται...την ρώτησες αν έχει όρεξη να τ'ακούσει?
Αυτό λέμε...

Επισκέπτης
αμα ζητησεις κατι τετοιο ηθελα να πω ...ξεχασα το ''τετοιο''

Επισκέπτης
Ρε συ...μια χαρά το πας...άλλο λέμε..αλλιώς να το λες με την κοπέλα σου που άμα το γουστάρει να το ακούει κι όλας είναι σούπερ...κι αλλιώς τώρα εντελώς στο ξεκάρφωτο να της πεις της άλλης τέτοια κουβέντα...έστω κι αν πληρώνεται...την ρώτησες αν έχει όρεξη να τ'ακούσει?
Αυτό λέμε...

Δικιο έχεις, δεν το χα σκεφτει έτσι.

Επισκέπτης
παντως οπως και να χει πολυ μπιχλα και βρωμια και σαπιλα παιζει στα περισσοτερα μπουρδελα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Έλα βρε αχαχούχα κι εσύ...κάνεις πως δεν ξέρεις..για ρίξε μια ματιά στο θρεντ μου..στο 3640
Άνθρωπος που αμφιβάλλω αν μ'έχει αγγίξει ποτέ του έστω και επί πληρωμή και τα λέει αυτά..
Πόσο μάλλον καθημερινά το "τι" άνθρωποι μπαίνουν σ'έναν οίκο ανοχής..
Τι να λέμε τώρα?

Τωρα τι να σου πω βρε κατερινα μου ?

Εγω παντως αδυνατω να μιλησω κατ' αυτον τον τροπο
ειδικα σε κοπελα

αλλωστε θεωρω οτι περαν της αμοιβη που εχουν οι ιεροδουλες κανουν και θειο εργο

και τρεφω ιδιαιτερη εκτιμηση γιαυτες το εχω τονισει αλλωστε σε πολυ παλαιοτερο ποστ μου

συχνα ειναι καλυτερες απο τις δηθεν ''καλες για σπιτι''

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δικιο έχεις, δεν το χα σκεφτει έτσι.
Εεεεεεεμ...να την ακούτε την Κατερίνα..κάτι ξέρει κι αυτή η έρμη..για καλό σας μιλάω..
Και να μην τσακώνεστε αναμεταξύ σας...δεν λέει..
Μακάρι όσο είμαι εδώ..να είμαι χρήσιμη..τι στα κομμάτια...κι εμένα μάνα μ'έκανε...δεν φύτρωσα..
Κι όσοι μου γυρνάν την πλάτη...δεν πειράζει..

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Εμένα με κάλυψε η Κατερίνα στο θέμα του πως θα αντιδράσει σε περίπτωση που της ζητήσει κάποιος πιστοποιητικό υγείας. Βέβαια απάντησε επί προσωπικού, αλλά δεν έχει σημασία. Θεωρώ, βέβαια, πως η πλειονότητα από τις κοπέλες αν της ζητήσεις πιστοποιητικό θα "σπαστεί" και αυτό θα φανεί και στο δωμάτιο.

Οσο για τα προστυχόλογα που άνοιξε το θέμα, προσωπικά λίγες φορές μου βγαίνουν με επαγγελματίες, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπου είναι κοπέλες στις οποίες είμαι τακτικός πελάτης και βλέπω ότι υπάρχει "χημεία", χωρίς να παρεξηγούνται. Προσωπικά με "ξενερώνουν" και οι κοπέλες που προσποιούνται, χωρίς να το 'χουν, ότι τους αρέσει που το κάνουν μαζί σου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Προσωπικά με "ξενερώνουν" και οι κοπέλες που προσποιούνται, χωρίς να το 'χουν, ότι τους αρέσει που το κάνουν μαζί σου.

Σε αυτο συμφωνω τα μαλλα αλλα τι περιμενεις σε ενα τετοιο περιβαλλον ?

Αλλωστε παμε εκει επειδη δεν εχουμε κοπελα η καποιον να μας νιωθει εστω .....

Περισσοτερο κατ' αναγκην

Επισκέπτης
Εμένα με κάλυψε η Κατερίνα στο θέμα του πως θα αντιδράσει σε περίπτωση που της ζητήσει κάποιος πιστοποιητικό υγείας. Βέβαια απάντησε επί προσωπικού, αλλά δεν έχει σημασία. Θεωρώ, βέβαια, πως η πλειονότητα από τις κοπέλες αν της ζητήσεις πιστοποιητικό θα "σπαστεί" και αυτό θα φανεί και στο δωμάτιο.

Οσο για τα προστυχόλογα που άνοιξε το θέμα, προσωπικά λίγες φορές μου βγαίνουν με επαγγελματίες, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπου είναι κοπέλες στις οποίες είμαι τακτικός πελάτης και βλέπω ότι υπάρχει "χημεία", χωρίς να παρεξηγούνται. Προσωπικά με "ξενερώνουν" και οι κοπέλες που προσποιούνται, χωρίς να το 'χουν, ότι τους αρέσει που το κάνουν μαζί σου.
αυτο ακριβως που λες οτι η πλειονοτητα απο τις κοπελες θα σπαστει αμα της ζητησεις κατι τετοιο ειπα...αν και το κοβω απ την αρχη αν ειναι τελειως σαπιλα το σκηνικο δε χρειαζεται να ζητησω τετοια εγω...οσο για τα αλλα συμφωνω

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σε αυτο συμφωνω τα μαλλα αλλα τι περιμενεις σε ενα τετοιο περιβαλλον ?

Αλλωστε παμε εκει επειδη δεν εχουμε κοπελα η καποιον να μας νιωθει εστω .....

Περισσοτερο κατ' αναγκην
"Ανάγκη"...δεν έχει κανένας..απλά προσπαθούμε "όλοι" μας να βγει "καλό" και "ανώδυνο" όοοοοοολο αυτό το "στημένο" σκηνικό..
Γιατί περί σκηνικού επρόκειτο..όταν δεν υπάρχει συναίσθημα..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
"Ανάγκη"...δεν έχει κανένας..απλά προσπαθούμε "όλοι" μας να βγει "καλό" και "ανώδυνο" όοοοοοολο αυτό το "στημένο" σκηνικό..
Γιατί περί σκηνικού επρόκειτο..όταν δεν υπάρχει συναίσθημα..

αυτο ακριβως εννοω βρε κατερινα μου

αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει αναγκη τα συναισθηματα...

αρα κατ' επεκτασην τον αγοραιο ''αναγκαστικα'' ερωτα αν δεν μπορει να βιωσει καποια πραγματα για πολλους λογους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom