Νέα

Οι μουνόψειρες της πουτάνας και του μπουρδέλου το κάγκελο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mentoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Εσενα σε πάω ολοενα και περισσότερο!!!!!!!!!

Αλλα δυστυχως δεν έχω διαβασει το συγκεκρι΄μένο έργο του.

Με πολύ κοπο βρήκα το "εγχειρίδιο του καλού κλεφτη"
(βασικά το καλύτερο δώρο χριστουγέννων!!!)

τα έχω όλα, μου λείπει μόνο το: Η ιστορία της καπότας
μπας και το χεις?

Επισκέπτης
τα έχω όλα, μου λείπει μόνο το: Η ιστορία της καπότας
μπας και το χεις?

οχι, δυστυχως.
Αν το βρω διπλο θα φροντίσω να σε ενημερώσω.

Και δεν ξερω που μπορει να τα βρω ρε γμτ γιατι τα περισσότερα είναι εξαντλημένα και η Νεφελη δεν κάνει μια προσπάθεια να τα επανεκδόσει...

Λες να κατηφορήσω για το Παζάρι στον Κεραμεικό καμια Κυριακη?

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
οχι, δυστυχως.
Αν το βρω διπλο θα φροντίσω να σε ενημερώσω.

Και δεν ξερω που μπορει να τα βρω ρε γμτ γιατι τα περισσότερα είναι εξαντλημένα και η Νεφελη δεν κάνει μια προσπάθεια να τα επανεκδόσει...

Λες να κατηφορήσω για το Παζάρι στον Κεραμεικό καμια Κυριακη?

Ναι, δεν αποκλείεται, μπορει και να το βρεις...
Τελευταία που επικοινωνησα με τη Νεφέλη, μου είπε ότι το συγκεκριμένο θα επανεκδοθεί χωρις να ξερουν το ποτε....

Επισκέπτης
Ναι, δεν αποκλείεται, μπορει και να το βρεις...
Τελευταία που επικοινωνησα με τη Νεφέλη, μου είπε ότι το συγκεκριμένο θα επανεκδοθεί χωρις να ξερουν το ποτε....

Καλα, το ίδιο μου χαν πει κι εμένα πριν απο κανα χρόνο και βάλε....

(το κάναμε λίγο απο ... λογοτεχνική γωνιά η μου φαίνεται? πάλι θα μου πουν οτι γαμάω τα θρεντ  :()

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
η κατερινα καπου ανεφερθηκε στον τροπο που καποιοι πελατες συμπεριφερονται στις πορνες.συμφωνω απολυτα στο οτι η καθε κοπελα δεν ειναι υποχρεωμενη να ακουει το καθε "απωθημενο"του καθε μαλακα...ομως θα ηθελα να μου πει την γνωμη της για το φαινομενο που παρατηρειται οταν η πορνη ειναι χαμογελαστη στη υποδοχη και στο δωματιο αυθαδης και υπεροπτης ακομα και σε καποιους που φαινομενικα ή οχι ειναι αντικειμενικα ευγενης και ευγενικοι!
πιστευω γνωριζεις σαν επαγγελματιας που δηλωνεις οτι το επαγγελμα-λειτουργημα της πορνειας προδια8ετει την επιτυχη ανταποκριση της πορνης-λειτουργου ενα καποιο ρολο σε καποια ορια βεβαια.
ο πελατης που φαινομενικα ή μη ειναι ευγενικος δε χρωσταει σε καμια περιπτωση τιποτα στο να πληρωνει τα ψυχολογικα κομπλεξ της καθε πορνης!στην χωρα μας λειπει η παιδεια σε αυτα τα θεματα τοσο στις παρεχομενες υπηρεσιες,σεξουαλικη πραξη υγιεινη κλπκλπ τοσο και στην νοοτροπια που εχουμε για την ικανοποιηση μας στον τομεα αυτον.
θα συμφωνησω ωστοσο στο ρητο αποφθευγμα καποιου σοφου που καποτε ειπε πως αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμισι

φιλικα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
η κατερινα καπου ανεφερθηκε στον τροπο που καποιοι πελατες συμπεριφερονται στις πορνες.συμφωνω απολυτα στο οτι η καθε κοπελα δεν ειναι υποχρεωμενη να ακουει το καθε "απωθημενο"του καθε μαλακα...ομως θα ηθελα να μου πει την γνωμη της για το φαινομενο που παρατηρειται οταν η πορνη ειναι χαμογελαστη στη υποδοχη και στο δωματιο αυθαδης και υπεροπτης ακομα και σε καποιους που φαινομενικα ή οχι ειναι αντικειμενικα ευγενης και ευγενικοι!
πιστευω γνωριζεις σαν επαγγελματιας που δηλωνεις οτι το επαγγελμα-λειτουργημα της πορνειας προδια8ετει την επιτυχη ανταποκριση της πορνης-λειτουργου ενα καποιο ρολο σε καποια ορια βεβαια.
ο πελατης που φαινομενικα ή μη ειναι ευγενικος δε χρωσταει σε καμια περιπτωση τιποτα στο να πληρωνει τα ψυχολογικα κομπλεξ της καθε πορνης!στην χωρα μας λειπει η παιδεια σε αυτα τα θεματα τοσο στις παρεχομενες υπηρεσιες,σεξουαλικη πραξη υγιεινη κλπκλπ τοσο και στην νοοτροπια που εχουμε για την ικανοποιηση μας στον τομεα αυτον.
θα συμφωνησω ωστοσο στο ρητο αποφθευγμα καποιου σοφου που καποτε ειπε πως αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμισι

φιλικα
Έχεις απόλυτο δίκιο στην επισήμανση που έκανες..
Εδώ πολύ απλα έχουμε το φαινόμενο της "ευρω-αρπάχτρας"..για να μην το πω "ψωλαρπάχτρας"και με παρεξηγήσουνε..(χα  χα  )
..και όχι της "επαγγελματίας".
Είναι γυναίκες που βιάζονται να τα πάρουν γρήγορα..
Είναι γυναίκες που λέμε εμείς στην γλώσσα μας "σεφτούδες".
Τι σημαίνει αυτό?
Χμ...πρόσεξε..
Κατά καιρούς βλέπουμε την μία..ονόματι "τάδε"..την άλλη την παρ'άλλη και ουτω καθ'εξής
να γίνεται ουρά για πάρτη της.
Αυτό όμως γίνεται για λίγο μέχρι να την πάρουν όλοι από μια φορά..
Την επομένη την βλέπουνε και τρέχουνε και δεν πα να'ναι "θεά"
Έτσι δικαιολογείται και η επισήμανση που έκανες..
Οι γυνάικες αυτές πέφτουν από μόνες τους στην παγίδα..
Βγαίνουν στην "δουλειά" με την φιλοδοξία να τα πάρουν γρήγορα και το αποτέλεσμα είναι να
παραμένουν και να τους τρώει η "διάρκεια"..
Πολλές τέτοιες έχουν φύγει με τον "σεφτέ"και μόνο..
Τί να πάρει αυτή?...τί να πάρει η υπηρεσία? ... τί να πάρει αυτός που την έφερε?
"Πάμε ταξιδάκι να φέρουμε άλλες"..(έτσι πάει το σύστημα)
Κι άαααααααααααααααααααααντε ξανά μανά από την αρχή..
Και δεν τα λέω εγώ..όλος ο κόσμος τα ξέρει το τί γίνεται..
Απλά όταν σας συμβαίνει κάτι να αναρωτιέστε πιο βαθειά από το να ρωτάτε εμένα..!!!

Λίγες είναι οι επαγγελματίες..μετρημένες στα δάχτυλα..
Κάποιες που γνώριζα έχουν ήδη φύγει από την "δουλειά"..και βρίσκονται τώρα ευτυχισμένες με τον άντρα τους και τα παιδάκια τους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom