baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
οι κουμουνες νομιζα οτι ηξεραν απο μακρονησο και λερο μονοΈχω πάει,συμφωνώ.
οι κουμουνες νομιζα οτι ηξεραν απο μακρονησο και λερο μονοΈχω πάει,συμφωνώ.
Να μην νομίζεις.οι κουμουνες νομιζα οτι ηξεραν απο μακρονησο και λερο μονο
ειμαι σιγουρος ειδικα για το δευτερο νησιΝα μην νομίζεις.
Με την ΚΑΜΙΑ όμως..
Δεν ενοχλούν κανέναν, δεν την πέφτουν σε κανέναν άσχετο και κάνουν δικό τους παιχνίδι.
Τέλος..
ωραιος ο Ντε Νιρο!
εγω, αν και σαντορινιος, κανω αγωνα στο bourdela να μην πατησει ανθρωπος στο νησι και αυτος δηλωνει σε ολη την Υφηλιο οτι θελει να πολιτογραφηθει ελληνας και να αγορασει σπιτι στη Σαντορινη!!!
δικαιολογημενος... οποιος μεινει στην Οια εστω και 2 μερες, αυτο παθαινει...
ήρθα εγώ Σαντορίνη χάλια ήταν σόρρι κιόλας ωραίο νησί αλλά αισχροκέρδια μέχρι αηδίας
μαλάκας ο Ντε Νίρο ήρθε Σκύρο και προτίμησε Σαντορίνη?????
μαγκες, μην τρελαθουμε και τελειως!
δεν λεω οτι μου την πεφτουνε σωρηδον, αλλα οταν ημουνα πιτσιρικας, μερικες φορες γινοντουσαν πραγματι ενοχλητικοι...
τελος παντων, ειναι ωραιο νησι... πιστευω πως οσοι δεν το γουσταρουν εχουν παει μονο Αυγουστο ή μονο ΠΣΚ...
η Μυκονος ειναι αθλια τον Αυγουστο... η καλυτερη περιοδος ειναι απο Πασχα μεχρι αρχες Ιουλιου...
και οχι να πας Παρασκευη - Δευτερα πχ... κι αυτο μαλακια ειναι... να πας Δευτερα - Παρασκευη ή καλυτερα μια ολοκληρη βδομαδα... βρισκεις και καλυτερες τιμες τουλαχιστον 30%...
τις καθημερινες κανεις PR, γνωριζεσαι με τους ντοπιους, τους μαγαζατορες, το προσωπικο και οταν το ΠΣΚ αφικνειται η Αρτα και τα Γιαννενα, νοιωθεις "παλιος", τους βλεπεις ολους για τ'αρχιδια σου...
αγαπημενη μου παραλια, το Αγραρι...
ναι ο κομπλεξικος, ετσι δηλωσε...
Μυκονος?
Δεν έχω πάει ποτέ μου αλλά αν πήγαινα θα πήγαινα για το νησί και την όποια γραφικότητα και παράδοση έχει, για τη γκλαμουριά χέστηκα με το συμπάθειο
οι καλυτερες παραλιες ειναι αυτες με τα περισσοτερα BRAZIL μαγιο !
Πληροφοριες για τοποθεσιες πανελληνίως δεκτες να ανοιξει το ματι των συναγωνιστων εδω ;)
μήλος-σαρακήνικο
http://[URL unfurl="true"]www.milos-island.gr/beaches/sarakiniko-beach.jpg[/img[/URL]]
μην παει κανας τυπος μπακουρι οπως κανουν μερικοι τρομπες που ειναι μελη εδω μεσα
[/quote]
γιατι.. :huh: :think: :S;;;;????