Νέα

Οι καλύτερες παραλίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ποιά νομίζετε σαν την καλύτερη παραλία?

• Λευκάδα Πόρτο Κατσίκι

Ψήφοι: 32 18,9%
  • Κεφαλονιά Μύρτος

Ψήφοι: 17 10,1%
  • Ελαφόνησος Σίμος

Ψήφοι: 24 14,2%
  • Σκιάθος Αχλαδιές

Ψήφοι: 4 2,4%
  • Μήλος Ροβιές

• Ζάκυθος Μαραθονήσι

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Λέσβος Βατερά

Ψήφοι: 6 3,6%
  • Λευκάδα Κάθισμα

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Πάρος - Κολυμπήθρες

• Κρήτη - Αγία Ρουμέλη

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Ηρακλειά - Βουρκάρια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ζαχάρω, Ν. Ηλείας

Ψήφοι: 7 4,1%
  • Κουκουναριές - Σκιάθος

Ψήφοι: 13 7,7%
  • Σάρτη, Ν. Χαλκιδικής

Ψήφοι: 6 3,6%
  • Χίος Μαύρα Βόλια

Ψήφοι: 10 5,9%
  • Σαντορίνη Περίσσα

• Φαλάσαρνα, Ν. Χανίων

Ψήφοι: 23 13,6%
  • Καλογριά, Ν. Αχαΐας

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Με την ΚΑΜΙΑ όμως..
Δεν ενοχλούν κανέναν, δεν την πέφτουν σε κανέναν άσχετο και κάνουν δικό τους παιχνίδι.
Τέλος..

μαγκες, μην τρελαθουμε και τελειως!
δεν λεω οτι μου την πεφτουνε σωρηδον, αλλα οταν ημουνα πιτσιρικας, μερικες φορες γινοντουσαν πραγματι ενοχλητικοι...
τελος παντων, ειναι ωραιο νησι... πιστευω πως οσοι δεν το γουσταρουν εχουν παει μονο Αυγουστο ή μονο ΠΣΚ...
η Μυκονος ειναι αθλια τον Αυγουστο... η καλυτερη περιοδος ειναι απο Πασχα μεχρι αρχες Ιουλιου...
και οχι να πας Παρασκευη - Δευτερα πχ... κι αυτο μαλακια ειναι... να πας Δευτερα - Παρασκευη ή καλυτερα μια ολοκληρη βδομαδα... βρισκεις και καλυτερες τιμες τουλαχιστον 30%...
τις καθημερινες κανεις PR, γνωριζεσαι με τους ντοπιους, τους μαγαζατορες, το προσωπικο και οταν το ΠΣΚ αφικνειται η Αρτα και τα Γιαννενα, νοιωθεις "παλιος", τους βλεπεις ολους για τ'αρχιδια σου...
αγαπημενη μου παραλια, το Αγραρι...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ελαφόνησος ίσως η καλύτερη που έχω επισκευτεί. Μαγευτικό τοπίο...

http://[URL unfurl="true"]www.diafragma.gr/hellas/elafonisos/elafonisos243.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.easyplace4u.com/sites/flkalamatas/components/com_joomgallery/img_pictures//__1/__28/elafonisos_4_20090916_1571028627.jpg[/img[/URL]]

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ωραιος ο Ντε Νιρο!
εγω, αν και σαντορινιος, κανω αγωνα στο bourdela να μην πατησει ανθρωπος στο νησι και αυτος δηλωνει σε ολη την Υφηλιο οτι θελει να πολιτογραφηθει ελληνας και να αγορασει σπιτι στη Σαντορινη!!!
δικαιολογημενος... οποιος μεινει στην Οια εστω και 2 μερες, αυτο παθαινει...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
ωραιος ο Ντε Νιρο!
εγω, αν και σαντορινιος, κανω αγωνα στο bourdela να μην πατησει ανθρωπος στο νησι και αυτος δηλωνει σε ολη την Υφηλιο οτι θελει να πολιτογραφηθει ελληνας και να αγορασει σπιτι στη Σαντορινη!!!
δικαιολογημενος... οποιος μεινει στην Οια εστω και 2 μερες, αυτο παθαινει...

ήρθα εγώ Σαντορίνη χάλια ήταν σόρρι κιόλας ωραίο νησί αλλά αισχροκέρδια μέχρι αηδίας
μαλάκας ο Ντε Νίρο ήρθε Σκύρο και προτίμησε Σαντορίνη?????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ήρθα εγώ Σαντορίνη χάλια ήταν σόρρι κιόλας ωραίο νησί αλλά αισχροκέρδια μέχρι αηδίας
μαλάκας ο Ντε Νίρο ήρθε Σκύρο και προτίμησε Σαντορίνη?????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ναι ο κομπλεξικος, ετσι δηλωσε...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
μαγκες, μην τρελαθουμε και τελειως!
δεν λεω οτι μου την πεφτουνε σωρηδον, αλλα οταν ημουνα πιτσιρικας, μερικες φορες γινοντουσαν πραγματι ενοχλητικοι...
τελος παντων, ειναι ωραιο νησι... πιστευω πως οσοι δεν το γουσταρουν εχουν παει μονο Αυγουστο ή μονο ΠΣΚ...
η Μυκονος ειναι αθλια τον Αυγουστο... η καλυτερη περιοδος ειναι απο Πασχα μεχρι αρχες Ιουλιου...
και οχι να πας Παρασκευη - Δευτερα πχ... κι αυτο μαλακια ειναι... να πας Δευτερα - Παρασκευη ή καλυτερα μια ολοκληρη βδομαδα... βρισκεις και καλυτερες τιμες τουλαχιστον 30%...
τις καθημερινες κανεις PR, γνωριζεσαι με τους ντοπιους, τους μαγαζατορες, το προσωπικο και οταν το ΠΣΚ αφικνειται η Αρτα και τα Γιαννενα, νοιωθεις "παλιος", τους βλεπεις ολους για τ'αρχιδια σου...
αγαπημενη μου παραλια, το Αγραρι...

Μυκονος?
Δεν έχω πάει ποτέ μου αλλά αν πήγαινα θα πήγαινα για το νησί και την όποια γραφικότητα και παράδοση έχει, για τη γκλαμουριά χέστηκα με το συμπάθειο

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
ναι ο κομπλεξικος, ετσι δηλωσε...

Κοίτα βασικά αυτός είναι hollywood star, ίσως τις έχει βαρεθεί τις γκλαμουριές και να μη του λένε κάτι τις έχει φάει με το κουτάλι, ίσως γουστάρει το νησί για το νησί και όχι για τη κοσμοπολίτικη ζωή του  (:jerking:)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μυκονος?
Δεν έχω πάει ποτέ μου αλλά αν πήγαινα θα πήγαινα για το νησί και την όποια γραφικότητα και παράδοση έχει, για τη γκλαμουριά χέστηκα με το συμπάθειο

Να πάρεις και κανένα μυθιστόρημα του Ελύτη να διαβάσεις στο πλοίο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χωρίς να έχω πλήρη άποψη για όλες τις παραλίες (σε κάποιες δεν έχω πάει, κάποιες είναι όντως καλές, κάποιες δεν κατάλαβα γιατί τις έβαλαν ως καλύτερες παραλίες - πχ. η Περίσσα είναι καλή αν είσαι... φακίρης, και η Σαντορίνη γενικά μόνο μια μέτρια παραλία έχει την Περίβολο), τα καλύτερα μπάνια τα κάνω ανατολική Κρήτη. Οποιαδήποτε παραλία στο δρόμο Μακρυγιαλός - Σητεία, γενικά καλές θάλασσες και άδειες μιας και όλοι σαν ζώα πάνε στην χειρότερη της περιοχής, το Βάι.

Επισκέπτης
Όσοι ψηφίσαμε υποτίθεται τις έχουμε δει όλες που συμμετείχαν στην ψηφοφορία;  :think:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
οι καλυτερες παραλιες ειναι αυτες με τα περισσοτερα BRAZIL μαγιο !  :fuck1:

Πληροφοριες για τοποθεσιες πανελληνίως δεκτες να ανοιξει το ματι των συναγωνιστων εδω ;)

φιλε spanky αυτο συνδεεται αμεσα και με το αλλο θεματακι που'χει ανοιξει εδω και χρονια αλλα εχει παρει ελαχιστες απαντησεις γι'αυτο κανω αποσπασματικη παραθεση εδω:

...απλα τα καλα τοπλες ψαχνουμε..δεν εχουμε κανα τρελο κολλημα/φιξαρισμα,κτλ..με το να δουλευει η αλλη σε στριπ ντε και καλα..
δεν φτιαχνομαστε με την ιδεα στο μυαλο μας οτι ειναι τριπερ η αλλη δηλαδη οταν εντοπιζουμε το στριγκακι το καλο με εξω το βυζακι να μπαινει για μπανακι ανευ στηθοδεσμου(η βασικοτερη προυποθεση για ν'αποφευγουμε τα fake topless των ελλεινιδων που ξαπλωνουν μπρουμυτα βγαζουν το πανω μερος του μαγιω και ολη την ωρα που ανασηκωνοντε στη ξαπλωστρα,η'μιλουν στο κινητο,η πινουν καφε,τσιγαρο,κτλ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ η προσοχη και προσπαθεια τους ειναι πως να κρατουν το σουτιεν με το ενα χερι ωστε να μην αποκαλυφθει ουτε τετραγωνικο εκατοστο του ζαβιου..   ειναι πραγματι αρρωστη και ψυχαναγκαστικη αυτη η τοοοσσοο επιμονη προσπαθεια..sick..(συμφωνα με τη ποκερικη ορολογια.. σκεφτειτε ποσο μα ποσο παρανοικο ειναι οταν τα τελευταια καλοκαιρια και ειδικα φετος που χει γινει τρελη μοδα το μαγιω στρινγκ ολες οι ελλεινιδες που εχουν ψιλοκαλο σωμα απο ηλικια εφηβειας ως μιλφαρες τριανταπενταροσαρανταρες και βαλε οι 8 στις 10 φορανε τα πιο αποκαλυπτικα στρινγκ που'ν'η πληρης ανατομια του κωλου... !!! αλλα οταν κανουν ηλιοθεραπεια και βγαζουν το πανω δεν αφηνουν να φανει ουτε χιλιοστο του ζαβιου...     !!!!
τι παρανοια ρε παιδι μου σε ποιο συμπερασμα οδηγουμαστε λοιπον..;;
οτι οι ελλεινιδες ειν'απιστευτα πουριτανες και σεμνοτυφες..αποτελεσμα των δεκαετιων και αιωνων σεξουαλικης καταπιεσης απ'την οικογενεια και τον περιγυρο,γειτονια,κτλ..σαν το 40' και το 50' στα χωρια που αν φαινοταν ο αστραγαλος απτο φουστανι γινοταν πανικος...

τεσπα με τις κοινωνικοψυχαναλυτικες αναλυσεις
ξεφυγαμε απτο αρχικο ζητημα μας που ειναι: ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΠΛΕΣ ανεξαρτητα προελευσης του επικειμενου κομματιου...

Αναμενωμεν Απαντησεις..!!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Πλακα, Νάξος. ..πριν καμια 10αρια χρονια

URL]]

Επισκέπτης
αντικειμενικό ....

έχει 2 παραλίες από λευκάδα ...

δεν θα με παραξένευε αν το 90% ηταν από κουφονήσια-αντίπαρο ....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μήλος-σαρακήνικο

http://[URL unfurl="true"]www.milos-island.gr/beaches/sarakiniko-beach.jpg[/img[/URL]]

μην παει κανας τυπος μπακουρι οπως κανουν μερικοι τρομπες που ειναι μελη εδω μεσα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
στην χαλκιδικη...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μήλος-σαρακήνικο

http://[URL unfurl="true"]www.milos-island.gr/beaches/sarakiniko-beach.jpg[/img[/URL]]

μην παει κανας τυπος μπακουρι οπως κανουν μερικοι τρομπες που ειναι μελη εδω μεσα
[/quote]

γιατι.. :huh: :think:  :S;;;;????

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Οι καλύτερες παραλίες είναι αυτές που προσεγγίζονται μόνο από θάλασσα, με το φουσκωτό! Κι είναι πολλές, σ' όλη την Ελλάδα. Ακόμη και στην Αττική είναι περισσότερες απ' ό,τι μπορεί ο καθένας μας να φανταστεί.
Σιγά να μην τις αποκαλύψω, όμως. 'Οσο λιγότεροι τις ξέρουν, τόσο καλύτερες παραμένουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom