Νέα

Οι καλύτερες παραλίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιά νομίζετε σαν την καλύτερη παραλία?

• Λευκάδα Πόρτο Κατσίκι

Ψήφοι: 32 18,9%
  • Κεφαλονιά Μύρτος

Ψήφοι: 17 10,1%
  • Ελαφόνησος Σίμος

Ψήφοι: 24 14,2%
  • Σκιάθος Αχλαδιές

Ψήφοι: 4 2,4%
  • Μήλος Ροβιές

• Ζάκυθος Μαραθονήσι

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Λέσβος Βατερά

Ψήφοι: 6 3,6%
  • Λευκάδα Κάθισμα

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Πάρος - Κολυμπήθρες

• Κρήτη - Αγία Ρουμέλη

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Ηρακλειά - Βουρκάρια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ζαχάρω, Ν. Ηλείας

Ψήφοι: 7 4,1%
  • Κουκουναριές - Σκιάθος

Ψήφοι: 13 7,7%
  • Σάρτη, Ν. Χαλκιδικής

Ψήφοι: 6 3,6%
  • Χίος Μαύρα Βόλια

Ψήφοι: 10 5,9%
  • Σαντορίνη Περίσσα

• Φαλάσαρνα, Ν. Χανίων

Ψήφοι: 23 13,6%
  • Καλογριά, Ν. Αχαΐας

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοίταξε δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι εγώ πηγαίνω από το 90.πεσίματα πηγαίνουν ακόμα και στα στενάκια από τα μπαράκια.τώρα αν εσένα δεν σου έχουν τύχη είσαι εξαίρεση.

καλα καλα νταξει οτι πεις. μακρια μη πατατε παντως σωστα τα λες. ειναι και ακριβα. να πατε αλλου.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε στην πεφτουνε ρε ξεκολλατε...μη λετε ο,τι ακουτε απο αλλους...εχω γνωστο που ειναι μυκονιατης και με εχει φιλοξενησει 2-3 φορες σπιτι του ...τιποτα δε γινεται απλως κυκλοφορουνε μερικοι στο δρομο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
ευτυχως. να υπαρχει και ενα μερος να μη παταει η σαβουρα. εγω θα το εκανα 10 ευρω και το νερο.
σε χουνε προλαβει αλλοι και με καλυτερες ιδεες,κοντευει να φτασει το εισητηριο ραφηνα-μυκονος ιδιο με ραφηνα- σιδνευ μετ επιστροφης!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
μυκονος δε σηκωνει αλβανους παιχτη, ουτε γυφτοτουριστες και καμπινγκ  :rockon:

το ζευγαρι που ειχε επι σειρα ετων το πρακτορειο ξενου τυπου, ειναι παιδικοι μου φιλοι...
μου ειχανε μιλησει για 7-8000 μονιμους κατοικους μεταναστες...
δεν θα ειναι οι μισοι αλβανοι??
ομως οι μυκονιατες ξερουν πώς να τους "κρυψουνε"...
οι δικοι μας ειναι καραγκιοζηδες, το ξαναλεω...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
όταν πληρώνεις  το μπουκάλι το νερό 2 ευρώ και τον φρεντο 6 ευρω όντως δεν σηκώνει αλβανούς.....

αυτο ακριβως λεω... στη Σαντορινη εχει τις ιδιες τιμες, με τρισχειροτερες υπηρεσιες...
και τωρα που το θυμηθηκα, ο δρομος Πυργος - Φηρα, η "ευθεια" που λεμε, δεν εχει διαχωριστικη γραμμη στη μεση, ουτε φυσικα και επαρκη φωτισμο... στα τυφλα πας και αν πεσει κανενας πανω σου, ουτε να τον βρισεις δεν μπορεις...

Επισκέπτης
το ζευγαρι που ειχε επι σειρα ετων το πρακτορειο ξενου τυπου, ειναι παιδικοι μου φιλοι...
μου ειχανε μιλησει για 7-8000 μονιμους κατοικους μεταναστες...
δεν θα ειναι οι μισοι αλβανοι??
ομως οι μυκονιατες ξερουν πώς να τους "κρυψουνε"...
οι δικοι μας ειναι καραγκιοζηδες, το ξαναλεω...
αυτοί είναι Αλβανοί που όμως είναι μυκονιατες...έχουν εκλεπτιστει :2funny: είναι αυτό που λέμε κυριλέ Αλβανοί..ξέρεις τι είναι να σου σερβιρίσει αριστοκράτης αλβανος το φρεντο η να σου καθαρίζει τα σεντόνια αριστοκρατισα αλβανιδα; :grin:..είναι τόσο μαλάκας ο ελληνας που αυτό που τον νοιαζει δεν είναι το περιεχόμενο αλλα το περιτυλιγμα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
αυτοί είναι Αλβανοί που όμως είναι μυκονιατες...έχουν εκλεπτιστει :2funny: είναι αυτό που λέμε κυριλέ Αλβανοί..ξέρεις τι είναι να σου σερβιρίσει αριστοκράτης αλβανος το φρεντο η να σου καθαρίζει τα σεντόνια αριστοκρατισα αλβανιδα; :grin:..είναι τόσο μαλάκας ο ελληνας που αυτό που τον νοιαζει δεν είναι το περιεχόμενο αλλα το περιτυλιγμα.
Εχεις δικιο !!!

Επισκέπτης
και το χειρότερο ξέρεις τι είναι; να βγαίνει να σου λέει οτι πάω στη μυκονο γιατί δεν έχει αλβανούς η τέλος πάντων αλλοδαπούς  και μάλιστα το πληρώνω όσο όσο..για τόσο μαλάκες μιλαμε ..αλλα απο κάτι τέτοια ζώα το πουστονησι ακομα επιβιώνει.μην κάτσω να πω οτι το μισό καλλιτεχνικό στερέωμα που πάει εκεί πηγαίνει για να κάνει τα οργιά στα γνωστά σπίτια των επωνύμων..αλλα είπαμε ο ελληνας του αρέσει το παραμύθι ειδικά όταν του σερβίρουν με περιτύλιγμα  ;)

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ψηφίζω γαλάζια ακτή στο λαγονήσι, όλες της μυκόνου και κουκουναριές σκιάθος!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και το χειρότερο ξέρεις τι είναι; να βγαίνει να σου λέει οτι πάω στη μυκονο γιατί δεν έχει αλβανούς η τέλος πάντων αλλοδαπούς  και μάλιστα το πληρώνω όσο όσο..για τόσο μαλάκες μιλαμε ..αλλα απο κάτι τέτοια ζώα το πουστονησι ακομα επιβιώνει.μην κάτσω να πω οτι το μισό καλλιτεχνικό στερέωμα που πάει εκεί πηγαίνει για να κάνει τα οργιά στα γνωστά σπίτια των επωνύμων..αλλα είπαμε ο ελληνας του αρέσει το παραμύθι ειδικά όταν του σερβίρουν με περιτύλιγμα  ;)

τυπε μου οτι εισαι ασχετος φανηκε απο το πρωτο σου παιδικο ποστ για τους επιθετικους πουστηδες. οσον αφορα τα υπολοιπα μπινελικια π.χ. μαλακα και ζωο που μου απευθυνεις απροκλητα, δε νομιζω οτι χρειαζονταν στην ευχαριστη κουβεντα εστω και με διαφωνια που κανουμε εδω μεσα.
εκτος και θελεις οπωσδηποτε να το σκεφτω σοβαρα να σου γαμησω τη παναγια. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom