οι χοντρες δεν κανουν ορειβασια ?φιλε,παρε τα βουνα φετος,εχει και δροσια,ειναι και πιο φθηνα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οσες ειδα περσι,στυλακι ηταν...οι χοντρες δεν κανουν ορειβασια ?
νταξει εχει αρκουδες και φιδια,αλλα ειναι πιο ακινδυνες απο τις φωκιες στις παραλιες
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ψιλοασχετο με το θεμα, αλλα για να μην ανοιγω νεο θρεντ, θα γραψω κατι για ενα απο τα ομορφοτερα μερη του κοσμου, την Σαντορινη...
εχω την τυχη να καταγομαι απο εκει και την κωλοφαρδια να εχω δικο μου σπιτι και καποια ακομα περιουσιακα στοιχεια...
πρεπει ομως να πω οτι αυτοι οι πουστηδες οι σαντορινιοι, δεν το αξιζουνε το νησι που εχουνε... με τιποτα!
οι ανθρωποι ζουν στον δικο τους κοσμο, σα να εχουν ερθει απο την Μογγολια ή απο αλλο πλανητη...
φετος, οχι μονο δεν εριξαν τις τιμες σεντσι, αλλα τις ψιλοανεβασαν κιολας! αυτο που μειωσαν ηταν οι υπηρεσιες που παρεχουν... ακομα λιγοτερες - μερικα beach club κατηργησαν τις ντουζιερες! - ακομα πιο ακαταλληλο προσωπικο στις επιχειρησεις τους, ακομα μεγαλυτερη κοροιδια στον πελατη...
ειλικρινα ευχομαι να υπαρξει χρονια που δεν θα πατησει το ποδι του ΚΑΝΕΝΑΣ!
εστω κι αν ξερω οτι θα ειναι πολυ κακο για την Ελλαδα, αλλα και για εμενα προσωπικα, αφου θα απαξιωθει η περιουσια μου...
ηδη οι νεοι ανθρωποι την εχουν κλασει, πηγα στο Enigma ενα βραδυ απο τις 1.00 μεχρι τις 2.00 και ειχε πιο πολυ προσωπικο απο πελατες... οσοι πηγαινουν συχνα Σαντορινη, καταλαβαινουν τι σημαινει αυτο...
καλα να παθουνε και ευχομαι να ειναι μονο η αρχη...
εχω την τυχη να καταγομαι απο εκει και την κωλοφαρδια να εχω δικο μου σπιτι και καποια ακομα περιουσιακα στοιχεια...
πρεπει ομως να πω οτι αυτοι οι πουστηδες οι σαντορινιοι, δεν το αξιζουνε το νησι που εχουνε... με τιποτα!
οι ανθρωποι ζουν στον δικο τους κοσμο, σα να εχουν ερθει απο την Μογγολια ή απο αλλο πλανητη...
φετος, οχι μονο δεν εριξαν τις τιμες σεντσι, αλλα τις ψιλοανεβασαν κιολας! αυτο που μειωσαν ηταν οι υπηρεσιες που παρεχουν... ακομα λιγοτερες - μερικα beach club κατηργησαν τις ντουζιερες! - ακομα πιο ακαταλληλο προσωπικο στις επιχειρησεις τους, ακομα μεγαλυτερη κοροιδια στον πελατη...
εστω κι αν ξερω οτι θα ειναι πολυ κακο για την Ελλαδα, αλλα και για εμενα προσωπικα, αφου θα απαξιωθει η περιουσια μου...
ηδη οι νεοι ανθρωποι την εχουν κλασει, πηγα στο Enigma ενα βραδυ απο τις 1.00 μεχρι τις 2.00 και ειχε πιο πολυ προσωπικο απο πελατες... οσοι πηγαινουν συχνα Σαντορινη, καταλαβαινουν τι σημαινει αυτο...
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ψιλοασχετο με το θεμα, αλλα για να μην ανοιγω νεο θρεντ, θα γραψω κατι για ενα απο τα ομορφοτερα μερη του κοσμου, την Σαντορινη...
Η νοοτροπια του Ελληναρα ειναι αυτη...Σκληρο αυτο που λες, ν αμην παει κανενας, αλλα δυστυχως καποιοι μονο ετσι θα μαθουν (κ παλι δεν ειναι σιγουρο δυστυχως).....
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Η νοοτροπια του Ελληναρα ειναι αυτη...Σκληρο αυτο που λες, ν αμην παει κανενας, αλλα δυστυχως καποιοι μονο ετσι θα μαθουν (κ παλι δεν ειναι σιγουρο δυστυχως).....
καλα ελεγε ο λακης33 οτι ειναι μονο για μαλακισμενα φοιτητοζευγαρια η σαντορινη
ετσι να κοιταζονται στα ματια κ να πληρωνουν την φετα κ την μπυρα 20 ευρω
το πουλο ολοι
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φίλε δεν συμβαίνει μόνο στη Σαντορίνη αυτό.
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
δεν ειναι ετσι...
και στην Μυκονο εχουν υψηλες τιμες και στην Κρητη...
υποθετω και στην Ροδο και στην Κερκυρα, αν και εχω χρονια να παω...
ομως στη Μυκονο δεν με εχει σερβιρει ποτε αλβανος και αν κανω λαθος μαγκια τους που δεν το καταλαβα...
ουτε πηγα ποτε σε παραλια και να παρακαλαω για εναν καφε ή ενα μπουκαλι νερο εναν βρωμιαρη που εχει πιασει το καμακι και δεν ξεκολλαει απο τις γκομενες!
αυτα μονο στη Σαντορινη γινονται...
Antipsolovirus76
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πορτο Κατσικι και Μυρτος!Στην δευτερη μπορει και να πνιγειτε αλλα οκ!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δεν ειναι ετσι...
και στην Μυκονο εχουν υψηλες τιμες και στην Κρητη...
υποθετω και στην Ροδο και στην Κερκυρα, αν και εχω χρονια να παω...
ομως στη Μυκονο δεν με εχει σερβιρει ποτε αλβανος και αν κανω λαθος μαγκια τους που δεν το καταλαβα...
ουτε πηγα ποτε σε παραλια και να παρακαλαω για εναν καφε ή ενα μπουκαλι νερο εναν βρωμιαρη που εχει πιασει το καμακι και δεν ξεκολλαει απο τις γκομενες!
αυτα μονο στη Σαντορινη γινονται...
μυκονος δε σηκωνει αλβανους παιχτη, ουτε γυφτοτουριστες και καμπινγκ
ΚΟΡΚΟΔΙΛΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μαγγαναρι Ιος .
Επισκέπτης
όταν πληρώνεις το μπουκάλι το νερό 2 ευρώ και τον φρεντο 6 ευρω όντως δεν σηκώνει αλβανούς.....μυκονος δε σηκωνει αλβανους παιχτη, ουτε γυφτοτουριστες και καμπινγκ
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
όταν πληρώνεις το μπουκάλι το νερό 2 ευρώ και τον φρεντο 6 ευρω όντως δεν σηκώνει αλβανούς.....
ευτυχως. να υπαρχει και ενα μερος να μη παταει η σαβουρα. εγω θα το εκανα 10 ευρω και το νερο.
Επισκέπτης
εγώ προσωπικά επειδή πήγαινα στη μυκονο τώρα και να με πληρώνεις δεν πατάω...να έχω τα κάθε πουσταριά να μου την πέφτουν σε κάθε γωνιά και το κάθε ψώνιο που βγήκε στο γυαλί να νομίζει οτι γαμάει και δέρνει.υπάρχουν πολύ ωραία μέρη που μπορεί να απολαύσεις τα πάντα και με λιγότερο κόστος.και χωρις αλβανους πάντα ;)ευτυχως. να υπαρχει και ενα μερος να μη παταει η σαβουρα. εγω θα το εκανα 10 ευρω και το νερο.
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πορι κ ιταλιδα στο κουφονησι.
γαματες παραλιες
γαματες παραλιες
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εγώ προσωπικά επειδή πήγαινα στη μυκονο τώρα και να με πληρώνεις δεν πατάω...να έχω τα κάθε πουσταριά να μου την πέφτουν σε κάθε γωνιά και το κάθε ψώνιο που βγήκε στο γυαλί να νομίζει οτι γαμάει και δέρνει.υπάρχουν πολύ ωραία μέρη που μπορεί να απολαύσεις τα πάντα και με λιγότερο κόστος.και χωρις αλβανους πάντα ;)
αυτη τη μαλακια την ακουω πολλα χρονια και κυριως απο οσους δεν εχουν πατησει το ποδι τους. παω 10 φορες καθε καλοκαιρι φετος ηδη 3 φορες εχω κατεβει και δε θυμαμαι ποτε στα χρονια πεσιμο στο δρομο.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
τιβι περσονα εισαι και συαυτη τη μαλακια την ακουω πολλα χρονια και κυριως απο οσους δεν εχουν πατησει το ποδι τους. παω 10 φορες καθε καλοκαιρι φετος ηδη 3 φορες εχω κατεβει και δε θυμαμαι ποτε στα χρονια πεσιμο στο δρομο.
Antipsolovirus76
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επισκέπτης
κοίταξε δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι εγώ πηγαίνω από το 90.πεσίματα πηγαίνουν ακόμα και στα στενάκια από τα μπαράκια.τώρα αν εσένα δεν σου έχουν τύχη είσαι εξαίρεση.αυτη τη μαλακια την ακουω πολλα χρονια και κυριως απο οσους δεν εχουν πατησει το ποδι τους. παω 10 φορες καθε καλοκαιρι φετος ηδη 3 φορες εχω κατεβει και δε θυμαμαι ποτε στα χρονια πεσιμο στο δρομο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις