Επισκέπτης
Αν όντως έκανε θα έπαιρνες και συ μέρος
Κατ' αρχήν μάλλον δεν είσαι εσύ ο αδερφός μου , μαλακία είπες.
Κατἀ δεύτερον, μήπως κάνει όργια με ανήλικα ή με ναρκωμένους ; ¨Αρα, απάντηση δεν είμαι σε θέση να δώσω.
Αν όντως έκανε θα έπαιρνες και συ μέρος
εσυ επρεπε να εισαι υπουργος υγειας και οχι ο πλευρης.Το έχω ονειρευτεί αυτό...
Θα την έστηνα μέσα στα υπουργεία και τα σπίτια των πολιτικών , και όποιον άκουγα και χρηματιζόταν ή έπαιρνε αποφάσεις που δεν καλυτέρευαν τη ζωή των Ελλήνων θα του έκοβα στην αρχή για παραδειγματισμό ένα τους δάχτυλο του χεριού με κλαδευτήρι.
Μετά θα έβγαζα ανακοινώσεις δημόσιες να γνωρίζουν όλοι οτι όποιος κάνει κάτι αντίστοιχο θα χάσει τα δαχτυλά του.Επίσης αυτό θα ήταν και ως αναγνώριση στο δρόμο για να ξέρεις ποιος έχει καταχραστεί χρήμα ή όχι.Θα είχαν κλάσει μέντες όλοι.
Εαν συνέχιζαν το ίδιο παράπτωμα θα τους έκοβα το χέρι από τον καρπό.
Μόλις τελείωνα με το πολιτικό σύστημα θα πήγανα σε νοσοκομεία να δω τι κάνουν οι γιατροί να δώσω και εκεί λίγο πόνο.Μετά θα αναλάμβανα τους δημοσιογράφους,καναλάρχες,μεγαλο επιχειρηματιές και λοιπούς...
Σε ένα χρονάκι θα την είχα φέρει στα ίσια της την Ελλάδα.
το κολλημα με τα πιατα πως κι ετσι... στη βιλαριμπα η' στο βιλαμπαχο μενεις ?Εγώ για αρχή θα πήγαινα σε πρώην (νυν παντρεμένες) να δω αν ζαλίζουν @@, αν πλένουν πιάτα, αν γαμιούνται αρκετά και αν δίνουν εύκολα κώλο για να μάθω αν έκανα καλά που τις παράτησα.
Στη συνέχεια θα πήγαινα σε "μελλοντικές μου πρώην" να δω αν ζαλίζουν @@, αν πλένουν πιάτα, αν γαμιούνται αρκετά και αν δίνουν εύκολα κώλο για να μάθω αν αξίζει να ασχοληθώ μαζί τους μέχρι να τις παρατήσω.
Σίγουρα θα πήγαινα σε νυν γκόμενες γνωστών μου (μιας και έχουμε ήδη αναλύσει πως ΔΕΝ υπάρχουν πραγματικοί φίλοι παρά μόνο γνωστοί που περνάμε καλά μαζί τους) να δω αν ζαλίζουν @@, αν πλένουν πιάτα, αν γαμιούνται αρκετά και αν δίνουν εύκολα κώλο, α)για να επιβεβαιώσω πόσο μαλάκες είναι όλοι τους που ενώ μέσα στο σπίτι με την ελλεινίδα τους τον πίνουν, έξω το παίζουν αφεντικά και β)αν έχουν πετύχει την εξαίρεση, να χωθώ αμέσως μόλις χωρίσουν.
Τέλος θα πήγαινα γενικά σε όποια μου καυλώσει για να σπάσω πλάκα και φυσικά να μάθω όλα τα σιχαμερά και αρρωστημένα της μυστικά.
Ε μπορεί να τα βάζει στο πλυντήριο πιάτων και να μην πλένειτο κολλημα με τα πιατα πως κι ετσι... στο βιλαριμπα η' στο βιλαμπαχο μενεις ?
πωωω ρε μαγκες μια φαντασιωση εχουμε κ τη γαμησατε να πουμε,csi το κανατε,στις ταινιες δεν τους πιανουνε να ουμε χαχαχαχαΟι αόρατοι άνθρωποι δεν αφήνουν αποτυπώματα; Βιολογικό υλικό;
Πάλι θα σας έπιαναν.
Καλέ, θα σε δάγκωναν!καποιους που δεν χωνευω , αόρατος θα τους εδενα στο πάτωμα και θα μου έπαιρναν πίπα με το ζορι!!
Αόρατος με ορατό σπέρμαΕγώ πιστεύω ότι αν είχα την δυνατότητα να γίνω αόρατος θα επισκεπτόμουν σκύλες (που υπάρχουν πολλές) και θα τους πέταγα ψωλοχυμα στα μούτρα…. Έτσι για την πλάκα. Θα μου πεις επικίνδυνο τώρα που μπορούν να κάνουν ταυτοποίηση μέσω του DNA. Ε καλά, άντε πρώτα να έπειθαν ότι έφαγαν facial από το πουθενά. Και στο κάτω κάτω φαντασία είναι, όποτε το ρίσκο είναι μηδενικό χαχαχαχα
Φίλε μου στην φαντασία όλα γίνονται αχαχαχαχαχαΑόρατος με ορατό σπέρμα
τι πέταξες τώρα πωπω,Οι αόρατοι άνθρωποι δεν αφήνουν αποτυπώματα; Βιολογικό υλικό;
Πάλι θα σας έπιαναν.
Ο μαιιευτηρας στη γεννα θα ελεγε « αχνοφαινεται παιδι»Άμα είσαι αόρατος και γαμήσεις μια ορατή, το παιδί θα βγει ημιδιαφανες ή ασπρόμαυρο;