Νέα

Duolife: Η εξέλιξη στην ΑΚΑ θωράκιση (μόνο για μύστες!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.634
Πόντοι
2.356
Μύστη, πέτα τους κόκκους σε καμιά τριανταφυλλιά και έλα π.μ. να σου εξηγήσω τις σύγχρονες μεθόδους!

Ανανέωση, αναβάθμιση, ελευθερία! :rockon:

Αστεία, αστεία, καλά τα πήγες.

Από μια σβέλτη ματιά που έριξα στο νήμα, κανείς δεν σε είπε κατάμουτρα αγύρτη.

Φάντα Μπλε και τα μυαλά στα κάγκελα, φίλε μου, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα άλλο.

:P:cheesy:

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.510
Πόντοι
4.646
Γράψτε ό,τι θέλετε ελεύθερα στο νήμα, όμως θα ποστάρω και την ΑΚΑ συνταγή μου σε κάθε σελίδα.

Έχουμε και λέμε:

DuoLife Day and Night Set
Είναι μια ειδικά αναπτυγμένη φόρμουλα που διατίθεται σε δύο φιάλες. Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται άλλα συστατικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλα τη νύχτα. Η μοναδική σύνθεση φυσικών συστατικών υποστηρίζει το έργο μεμονωμένων συστημάτων, ανάλογα με τον Κιρκάδιο κύκλο. Οι γιατροί του σάη ας επιβεβαιώσουν παρακαλώ!

DUOLIFE Liquid Gold
Συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος, βοηθά στη διατήρηση της υγείας των οστών, στη φυσιολογική απορρόφηση/χρήση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στη διατήρηση του σωστού επιπέδου ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση υγιών δοντιών, στη διατήρηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (απαραίτητο για ΑΚΑ άμυνα), στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

DUOLIFE Collagen
Υποστηρίζει τη σωστή παραγωγή κολλαγόνου για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών, του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων και διατηρεί τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σε βέλτιστη κατάσταση.
Απαραίτητο για όσους βρίσκονται σε ηλικία μετά τα 40!

DUOLIFE Maca
Το Maca βοηθά στη διατήρηση της φυσικής σεξουαλικής δραστηριότητας και ενέργειας και υποστηρίζει επίσης τη γονιμότητα.
Οπότε σίγουρα η σύντροφος θα πρέπει να παίρνει αντισύλληψη! :2funny:

Τα 3 πρώτα σκευάσματα είναι σε υγρή μορφή και το τελευταίο σε στερεή. Αυτό γιατί η υγρή μορφή βοηθά στη γρήγορη απορρόφηση
από το σώμα μας. Το Maca πρέπει να λαμβάνεται σε χάπια γιατί χρειάζεται να ελευθερώνεται πιο αργά στον οργανισμό, σε σχέση
με άλλες ουσίες.

Το μυστικό μου είναι πλέον ''φανερό''! Επομένως, τώρα όλοι είστε ενήμεροι!
Απομένει να κάνετε τη δοκιμή! :woldman:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Μάκα και μόνο μάκα.

Maca1.jpg

Για πούτσα κάγκελο να σας θυμούνται τα κορίτσια για πάντα.

:erection:

Α67.jpg

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
423
Πόντοι
21
Αστεία, αστεία, καλά τα πήγες.

Από μια σβέλτη ματιά που έριξα στο νήμα, κανείς δεν σε είπε κατάμουτρα αγύρτη.
Ω ΝΑΙ....
Φάντα Μπλε και τα μυαλά στα κάγκελα, φίλε μου, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα άλλο.

:P:cheesy:
Τι στον πέο είναι αυτό με την μπλέ φάντα;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
Γράψτε ό,τι θέλετε ελεύθερα στο νήμα, όμως θα ποστάρω και την ΑΚΑ συνταγή μου σε κάθε σελίδα.

Έχουμε και λέμε:

DuoLife Day and Night Set
Είναι μια ειδικά αναπτυγμένη φόρμουλα που διατίθεται σε δύο φιάλες. Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται άλλα συστατικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλα τη νύχτα. Η μοναδική σύνθεση φυσικών συστατικών υποστηρίζει το έργο μεμονωμένων συστημάτων, ανάλογα με τον Κιρκάδιο κύκλο. Οι γιατροί του σάη ας επιβεβαιώσουν παρακαλώ!

DUOLIFE Liquid Gold
Συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος, βοηθά στη διατήρηση της υγείας των οστών, στη φυσιολογική απορρόφηση/χρήση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στη διατήρηση του σωστού επιπέδου ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση υγιών δοντιών, στη διατήρηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (απαραίτητο για ΑΚΑ άμυνα), στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

DUOLIFE Collagen
Υποστηρίζει τη σωστή παραγωγή κολλαγόνου για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών, του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων και διατηρεί τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σε βέλτιστη κατάσταση.
Απαραίτητο για όσους βρίσκονται σε ηλικία μετά τα 40!

DUOLIFE Maca
Το Maca βοηθά στη διατήρηση της φυσικής σεξουαλικής δραστηριότητας και ενέργειας και υποστηρίζει επίσης τη γονιμότητα.
Οπότε σίγουρα η σύντροφος θα πρέπει να παίρνει αντισύλληψη! :2funny:

Τα 3 πρώτα σκευάσματα είναι σε υγρή μορφή και το τελευταίο σε στερεή. Αυτό γιατί η υγρή μορφή βοηθά στη γρήγορη απορρόφηση
από το σώμα μας. Το Maca πρέπει να λαμβάνεται σε χάπια γιατί χρειάζεται να ελευθερώνεται πιο αργά στον οργανισμό, σε σχέση
με άλλες ουσίες.

Το μυστικό μου είναι πλέον ''φανερό''! Επομένως, τώρα όλοι είστε ενήμεροι!
Απομένει να κάνετε τη δοκιμή! :woldman:
χαχα χα ωραια περναμε εδω μεσα ,μολις γυρισα απο 4 χλμ κολυμβηση ,περοιπου 2μιση ωρες.θΑ ΕΧΩ 7-10 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΝΙς (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς ΕΙΜΑΙ) και μετα εχει η παρεα κλεισει γηπεδο γαι διπλακι αλλη μια ωρα .Και ειμαι 58 ετων .Δεν παιρνω τιποτα ουτε μακα ουτε μαλ@κα ,αραγε γιατι μπορω και τα κανω αυτα ? ετσι φυσικα και δεν θα παρω ,να γινει κανα αστειο και να μου δωσουν και αλλη ενεργεια την εβαψα ...

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
Μάκα και μόνο μάκα.

Maca1.jpg

:erection:

Α67.jpg
καγκελο γινεται αμεσα ,αλλα τωρα πια οι γυναικες ,μας κιοτουν λιγο πιοδεξια η πιο αριστερα εξαρταται απο που βαζουμε τα λεφτα...

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.510
Πόντοι
4.646
χαχα χα ωραια περναμε εδω μεσα ,μολις γυρισα απο 4 χλμ κολυμβηση ,περοιπου 2μιση ωρες.θΑ ΕΧΩ 7-10 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΝΙς (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς ΕΙΜΑΙ) και μετα εχει η παρεα κλεισει γηπεδο γαι διπλακι αλλη μια ωρα .Και ειμαι 58 ετων .Δεν παιρνω τιποτα ουτε μακα ουτε μαλ@κα ,αραγε γιατι μπορω και τα κανω αυτα ? ετσι φυσικα και δεν θα παρω ,να γινει κανα αστειο και να μου δωσουν και αλλη ενεργεια την εβαψα ...
Παίχτη, σίγουρα κάτι παίρνεις κι ας μην το παραδέχεσαι.:2funny:
Εδώ μιλάμε για τον μέσο χύστη και προτείνουμε συμπληρώματα για ενίσχυση.
Φυσικά, εάν κάποιος έχει ισορροπημένη διατροφή και υγεία μπορεί να μην χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω.
Άρα εδώ βοηθάμε όσους το χρειάζονται και ευχαριστώ όσους πήραν το θάρρος να ζητήσουν
βοήθεια μέσω π.μ. :rockon:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
Παίχτη, σίγουρα κάτι παίρνεις κι ας μην το παραδέχεσαι.:2funny:
Εδώ μιλάμε για τον μέσο χύστη και προτείνουμε συμπληρώματα για ενίσχυση.
Φυσικά, εάν κάποιος έχει ισορροπημένη διατροφή και υγεία μπορεί να μην χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω.
Άρα εδώ βοηθάμε όσους το χρειάζονται και ευχαριστώ όσους πήραν το θάρρος να ζητήσουν
βοήθεια μέσω π.μ. :rockon:
παιρνω των οματιων μου καθς Δεκεμβριο και παω στο Πουκετ που κανει ζεστη για μπανια και κοριτσια σχιζοματικα , ενταξει πλακα κανω και εμεις κατι βοηθηματα παιρναμε οταν καναμε πρωταθλητισμο ηλεκτρολητες κανα μαγνησιο σιδηρο αν υπηρχε θεμα οκ ολα ενταξει

• Like
Αντιδράσεις: Junax
OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.510
Πόντοι
4.646
Μάκα και μόνο μάκα.
..............................

...........................................................
Συμφωνώ και επαυξάνω! Όχι όμως σε σκόνη, ειδικά το καλοκαίρι! :woldman:
Θέλει πολύ ενυδάτωση και εάν δεν προσέξουμε μπορεί να βλάψει τα νεφρά! :(

Η Maca θέλει αργή ελευθέρωση στον οργανισμό για την σωστότερη απορρόφηση!
Ιδού η κατάλληλη λύση:

DUOLIFE Maca

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Συμφωνώ και επαυξάνω! Όχι όμως σε σκόνη, ειδικά το καλοκαίρι! :woldman:
Θέλει πολύ ενυδάτωση και εάν δεν προσέξουμε μπορεί να βλάψει τα νεφρά! :(

Η Maca θέλει αργή ελευθέρωση στον οργανισμό για την σωστότερη απορρόφηση!
Ιδού η κατάλληλη λύση:

DUOLIFE Maca

Δεν είναι σε μορφή σκόνης.

Είναι σε κάψουλες.

Νερό πίνω πάρα πολύ.

• Like
Αντιδράσεις: Junax

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.555
Πόντοι
4.496
Η Fanta χρησιμοποιείται παράλληλα με τον καφέ του ερωτιάρη ως διουρητικό για να φύγουν οι τοξίνες. :coffee:

Βγαίνει και σε γεύση blueberry cranberry, που κάνει και έξτρα καλό, στο ουροποιητικό σύστημα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467
Βγαίνει και σε γεύση blueberry cranberry, που κάνει και έξτρα καλό, στο ουροποιητικό σύστημα!
Βέβαια για ολοκληρωμένη πρόληψη, την επόμενη μέρα το πρωί, πρέπει να καταναλώνεται μπουγάτσα με κρέμα και μισό λίτρο Μίλκο παγωμένο, ως καθαρτικό, για να φύγουν και οι τοξίνες από το ηπατοπεπτικό. :coffee:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.904
Πόντοι
456
Καλά μην κουράζεσαι και μας πάθεις κάτι.
Κι εσυ τα θες όλα στο πιάτο.
Έχει χυθεί πολύ μελάνι για το θέμα αποκλείεται να μην καταλάβεις τις ευεργετικές ιδιότητες της Fanta

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467
Κι εσυ τα θες όλα στο πιάτο.
Έχει χυθεί πολύ μελάνι για το θέμα αποκλείεται να μην καταλάβεις τις ευεργετικές ιδιότητες της Fanta
Και όχι μόνο μελάνι. Έχουν χυθεί και εκατοντάδες λίτρα σπέρματος. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom