Τύπε μου, ο τύπος στην φωτογραφία πιάνει AM / FM and SW / MW / LW;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Duolife: Η εξέλιξη στην ΑΚΑ θωράκιση (μόνο για μύστες!)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 252
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.126
- Πόντοι
- 3.556
Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορες συνταγές για θωράκιση του οργανισμού έναντι στις ΑΚΑ επαφές.
Η συνταγή του Μάρη, του Άκη, ο καφές του Ερωτιάρη, η πόση Φάντα και άλλες τεχνικές.
Θεωρώ ότι πέρα από το τρολλάρισμα, με εξαίρεση τον καφέ από γανόδερμα του Ερωτιάρη, πρέπει να
αρχίσει να λειτουργεί και το πάνω κεφάλι.
Τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια λαμβάνω σκευάσματα της Duolife για τη θωράκιση του οργανισμού μου,
όχι μόνο λόγω των ΑΚΑ επαφών, αλλά και για τις τυπικές εποχιακές ασθένειες, την κόπωση και την ανάγκη
για τόνωση του σώματος λόγου φόρτου εργασίας.
Συναγωνιστές, όπως ο @Pa Luki Luk , εμπιστεύονται εξίσου τα εν λόγω προϊόντα κι έχουν δει
βελτίωση τόσο στις σεξουαλικές επιδόσεις, όσο και στην απόδοση στην εργασία.
Υπάρχουν σκευάσματα σε πόσιμη μορφή για άμεση απορρόφηση από το σώμα, αλλά και σε
μορφή χαπιού για βραδύτερη απορρόφηση λόγω συγκεκριμένων συστατικών.
Παρακάτω θα προτείνω ορισμένες αξιόλογες φόρμουλες και εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορούμε να
συζητήσουμε κατά περίπτωση (είτε ανοικτά, είτε σε π.μ.).
Εννοείται ότι υπάρχει τρόπος για έκπτωση (15% και 30%) σε κάθε ενδιαφερόμενο, κάτι που θα αναλύσουμε αργότερα.
Ξεκινάμε!
Τύπε άμα δε δείξεις κωλο δεν πουλάς τίποτα
Δες τα ξεκωλα της Herbalife στο αντίστοιχο νήμα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.161
- Πόντοι
- 7.885
Με τα ντουολαιφ έχει πάει ο ακα κρεμπιες σε άλλο επίπεδο. Νιώθω ήδη ασφαλής να κρεμπιεδιασω γύφτισσα, πρεζου ή και μια ξεδοντιαρα γριά που έχω απωθημένο. Θ αγοράσω οπωσδήποτε όλη την παρτίδα.
Μη ξεχνάς τις κατσίκες τύπεΜε τα ντουολαιφ έχει πάει ο ακα κρεμπιες σε άλλο επίπεδο. Νιώθω ήδη ασφαλής να κρεμπιεδιασω γύφτισσα, πρεζου ή και μια ξεδοντιαρα γριά που έχω απωθημένο. Θ αγοράσω οπωσδήποτε όλη την παρτίδα.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.510
- Πόντοι
- 4.646
Τύπε μου, ένα παλιό ΑΚΑ μέλος έπαιρνε προληπτικά αντιρετροικη αγωγή. Ακραίο!Σοβαρά τώρα εσύ προτείνεις συμπληρώματα διατροφής ως αντίμετρο στο ελεύθερο σεξ;
Δηλαδή προφασίζεται ότι τα σκευάσματα που εμπορεύεσαι παρέχουν προστασία από αφροδίσια;
Εδώ ενισχύουμε τον οργανισμό μας με φυσικές μεθόδους, όχι μόνο για τα ΑΚΑ, αλλά για αυξήσουμε τις επιδόσεις μας στο σεξ και την άμυνα απέναντι σε ιούς. Γι αυτό προτείνω τη συνταγή μου και σε μη ΑΚΑ μύστες.
Συγκεκριμένες πληροφορίες και προτάσεις δίνονται κατά περίπτωση σε π.μ.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.323
- Πόντοι
- 13.636
Δείτε το πριν το κατεβάσουν!!!
Η τελευταία κουταλιά που διαθέτω από τον καφέ του Ερωτιάρη!!!
(δώρο στα γενέθλια μου από τον @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ )
Συνημμένα
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.510
- Πόντοι
- 4.646
Ρισπεκτ μύστη! Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου! Κι εννοείται με την ανάλογη έκπτωση!Με τα ντουολαιφ έχει πάει ο ακα κρεμπιες σε άλλο επίπεδο. Νιώθω ήδη ασφαλής να κρεμπιεδιασω γύφτισσα, πρεζου ή και μια ξεδοντιαρα γριά που έχω απωθημένο. Θ αγοράσω οπωσδήποτε όλη την παρτίδα.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.510
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, πέτα τους κόκκους σε καμιά τριανταφυλλιά και έλα π.μ. να σου εξηγήσω τις σύγχρονες μεθόδους!Δείτε το πριν το κατεβάσουν!!!
Ανανέωση, αναβάθμιση, ελευθερία!
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Πλασιέ; Μεσάζων; Αντιπρόσωπος; Εκπρόσωπος; Διπρόσωπος; ε...σορρυ λάθος επεισόδιο ;-)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.133
- Πόντοι
- 3.846
Επανέρχομαι στο προηγούμενο ζήτημα:
Θέλεις προφυλακτικό; DUO
Θέλεις ΑΚΑ; DUO-life
Δηλαδή ότι και να κάνεις τα δίνεις στην ίδια εταιρεία. Αυτός είναι ο καπιταλισμός, γιατί δεν κάνει και λιπαντικό για όσους δε γαμάνε καθόλου;
Κρεμαγέρες κάνει η Duolife?
Θέλεις προφυλακτικό; DUO
Θέλεις ΑΚΑ; DUO-life
Δηλαδή ότι και να κάνεις τα δίνεις στην ίδια εταιρεία. Αυτός είναι ο καπιταλισμός, γιατί δεν κάνει και λιπαντικό για όσους δε γαμάνε καθόλου;
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.510
- Πόντοι
- 4.646
H Duolife δεν φτιάχνει λιπαντικό για σεξ, αλλά για το ''γρασάρισμα'' των οστών, των μαλλιών, του δέρματος και όχι μόνο!Επανέρχομαι στο προηγούμενο ζήτημα:
Θέλεις προφυλακτικό; DUO
Θέλεις ΑΚΑ; DUO-life
Το γνωστό πια σε όλους κολλαγόνο!
DUOLIFE Collagen
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.903
- Πόντοι
- 456
H Duolife δεν φτιάχνει λιπαντικό για σεξ, αλλά για το ''γρασάρισμα'' των οστών, των μαλλιών, του δέρματος και όχι μόνο!
Το γνωστό πια σε όλους κολλαγόνο!
DUOLIFE Collagen
Duo Natural Longlasting Lubricant Gel Λιπαντικό Gel 50ml
Ανακαλύψτε το Duo Natural Longlasting Lubricant Gel Λιπαντικό Gel 50ml της εταιρίας Duo. Μπείτε τώρα στο site και δείτε τιμή, χαρακτηριστικά και αξιολογήσεις!
pharmacystories.gr
Αυτό τι είναι ? Για τις κωλοτρυπιδες ?
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.918
- Πόντοι
- 22.886
ΑρχιδιέςDuo Natural Longlasting Lubricant Gel Λιπαντικό Gel 50ml
Ανακαλύψτε το Duo Natural Longlasting Lubricant Gel Λιπαντικό Gel 50ml της εταιρίας Duo. Μπείτε τώρα στο site και δείτε τιμή, χαρακτηριστικά και αξιολογήσεις!pharmacystories.gr
Αυτό τι είναι ? Για τις κωλοτρυπιδες ?
Το δάχτυλο πιο βαθιά πάει από αυτό το κατασκεύασμα
Τελευταία τροποποίηση:
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.045
- Πόντοι
- 2.846
Τύπε στείλε προκαταβολή και για την επόμενη...Με τα ντουολαιφ έχει πάει ο ακα κρεμπιες σε άλλο επίπεδο. Νιώθω ήδη ασφαλής να κρεμπιεδιασω γύφτισσα, πρεζου ή και μια ξεδοντιαρα γριά που έχω απωθημένο. Θ αγοράσω οπωσδήποτε όλη την παρτίδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ ψάχνω αυτόματο κιβώτιο...Επανέρχομαι στο προηγούμενο ζήτημα:
Θέλεις προφυλακτικό; DUO
Θέλεις ΑΚΑ; DUO-life
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.521
- Πόντοι
- 6.536
Αυτό πως σας φαίνεται θρησκευόμενοι φίλοι μου?
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.045
- Πόντοι
- 2.846
Τύποι για να ξέρετε, χωρίς duolife...
2.1M views · 12K reactions | Ακόμα να δουλέψει η τουρμπίνα; | Κώστας Βυσιος | Κώστας Βυσιος · Original audio
Ακόμα να δουλέψει η τουρμπίνα; . Κώστας Βυσιος · Original audio
www.facebook.com
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.109
- Πόντοι
- 1.346
Για φρεγάτες όπως αυτή
υπάρχει συνταγή
Αν και τα έχει τα χρονάκια της, τέσπα δεν ενδείκνυται για πορνόγερους λάτρεις μικρών κορασίδων
υπάρχει συνταγή
Αν και τα έχει τα χρονάκια της, τέσπα δεν ενδείκνυται για πορνόγερους λάτρεις μικρών κορασίδων
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.260
- Πόντοι
- 12.756
φιλε-Ντουντα δεν εχεις αναγκη εσυ..βαζεις λιγο εξτρα παρθενο λαδακι στην ΝΤΟΥΝΤΑ σου,αναβεις και ενα προυσαλιο και εγινεςΓια φρεγάτες όπως αυτή
υπάρχει συνταγή
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.109
- Πόντοι
- 1.346
Σε μια τέτοια περίπτωση να παίξεις ανατροπές στο Στοίχημα γιατί έχω διαβάσει στοΝιώθω ήδη ασφαλής να κρεμπιεδιασω γύφτισσα,
Αρχίζω να το σκέφτομαι κι εγώ γιατί δεν βλέπω