Νέα

Duolife: Η εξέλιξη στην ΑΚΑ θωράκιση (μόνο για μύστες!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
Όσες δεν δίνουν κώλο τους τα δίνω στο στόμα. Σιγά μην κάτσω να μου φορτώσουν κάνα μπάσταρδο. :coffee:
Καλο και το στόμα , δεν λεω !

Που να ακουσεις επισης για την ανθυποσελεμπριτι ακαποτη καβαλαρησα, την βασιλισσα του σκουιρτινγ. Με συμμετοχη σε ρεαλιτυ και σε κατι αλλες βλακειες. Τι πρωτο ραντεβου και μαλακίες . Βρεχει το κρεββατι και μετα καβάλα στον ξεσκουφωτο.

Α να ξέρεις επισης , η λεξη αντισυλληψη είναι αγνωστη στα κοριτσια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.098
Πόντοι
25.467

Που να ακουσεις επισης για την ανθυποσελεμπριτι ακαποτη καβαλαρησα, την βασιλισσα του σκουιρτινγ. Με συμμετοχη σε ρεαλιτυ και σε κατι αλλες βλακειες. Τι πρωτο ραντεβου και μαλακίες . Βρεχει το κρεββατι και μετα καβάλα στον ξεσκουφωτο.

Το γνωρίζω ήδη από το 1978, όταν κάποια πήγε να μου φορτώσει έξοδα εκτρώσεως. Της απάντησα πως αν ήταν η πρώτη που έπιασε κωλόπαιδο, θα το αναγνώριζα ευχαρίστως. (Προφανώς, με τόσους που την κρεμπέδιαζαν, είχε ξεχάσει το πού την είχα κρεμπεδιάσει).

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.688
Πόντοι
27.636
Προσωπικά τις κρεμπεδιάζω πάντα στο κωλάντερο. Εγγύηση στην αντισύλληψη. :coffee:

Πρεπει να βρεις τις καταλληλες . Αν εχεις μεγαλο εργαλειο δυσκολα βρίσκεις!

Βρε καλοί μου άνθρωποι, τέτοια δεν τα διατυμπανίζουμε!

:tooth:

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.250
Πόντοι
7.195
Ρωτα το τραβελο πατερα σου γιαυτα.

Ξερει καλυτερα κλνωνοπουστρακι της οπης..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το εχω κανει γατακια

Ακαθαριστο Εθνικο Προοιον

Λοιπόν, επειδή τα π.μ. μου έχουν εκραγεί θα αποκαλύψω ποιά σκευάσματα χρησιμοποιώ!
Δηλαδή, την ΑΚΑ συνταγή μου! :woldman: Έχουμε και λέμε:

DuoLife Day and Night Set
Είναι μια ειδικά αναπτυγμένη φόρμουλα που διατίθεται σε δύο φιάλες. Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται άλλα συστατικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλα τη νύχτα. Η μοναδική σύνθεση φυσικών συστατικών υποστηρίζει το έργο μεμονωμένων συστημάτων, ανάλογα με τον Κιρκάδιο κύκλο. Οι γιατροί του σάη ας επιβεβαιώσουν παρακαλώ!

DUOLIFE Liquid Gold
Συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος, βοηθά στη διατήρηση της υγείας των οστών, στη φυσιολογική απορρόφηση/χρήση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στη διατήρηση του σωστού επιπέδου ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση υγιών δοντιών, στη διατήρηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (απαραίτητο για ΑΚΑ άμυνα), στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

DUOLIFE Collagen
Υποστηρίζει τη σωστή παραγωγή κολλαγόνου για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών, του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων και διατηρεί τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σε βέλτιστη κατάσταση.
Απαραίτητο για όσους βρίσκονται σε ηλικία μετά τα 40!

DUOLIFE Maca
Το Maca βοηθά στη διατήρηση της φυσικής σεξουαλικής δραστηριότητας και ενέργειας και υποστηρίζει επίσης τη γονιμότητα.
Οπότε σίγουρα η σύντροφος θα πρέπει να παίρνει αντισύλληψη! :2funny:

Τα 3 πρώτα σκευάσματα είναι σε υγρή μορφή και το τελευταίο σε στερεή. Αυτό γιατί η υγρή μορφή βοηθά στη γρήγορη απορρόφηση
από το σώμα μας. Το Maca πρέπει να λαβάνεται σε χάπια γιατί χρειάζεται να ελευθερώνεται πιο αργά στον οργανισμό, σε σχέση
με άλλες ουσίες.

Το μυστικό μου είναι πλέον ''φανερό''! Επομένως, τώρα όλοι είστε ενήμεροι!
Απομένει να κάνετε τη δοκιμή! :rockon:
Καλησπέρα! Ένα από αυτά τα 5 χρησιμοποιείς η και τα 5 μαζί; Και πως τα συνδυάζεις μέσα στην ημέρα;

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
Το γνωρίζω ήδη από το 1978, όταν κάποια πήγε να μου φορτώσει έξοδα εκτρώσεως. Της απάντησα πως αν ήταν η πρώτη που έπιασε κωλόπαιδο, θα το αναγνώριζα ευχαρίστως. (Προφανώς, με τόσους που την κρεμπέδιαζαν, είχε ξεχάσει το πού την είχα κρεμπεδιάσει).
Τοτε δεν ειχε και DNA test!

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.688
Πόντοι
27.636
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Junax

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
DNA σε σκατό, πρώτη φορά ακούω! Αφού είπε ο Άγιος ότι έριξε πρωκτικό κρεμπιε...
Ναι δεν λεω αλλα τοτε δεν μπορουσε να αποδειχτει καμία πατρωτητα ετσι και αλλιως...

• Like
OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Καλησπέρα! Ένα από αυτά τα 5 χρησιμοποιείς η και τα 5 μαζί; Και πως τα συνδυάζεις μέσα στην ημέρα;
Να και μια λογική ερώτηση! Λοιπόν, όλα εκτός από το κολλαγόνο τα παίρνω μαζί με τροφή. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για συμπληρώματα διατροφής, που σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την τροφή.

Οπότε το κολλαγόνο το παίρνω το πρωί με άδειο στομάχι. Μετά παίρνω το Day μαζί με το πρωινό. Το Liquid Gold το προτιμάμε μαζί με κάποιο κολατσιό γιατί το προσλαμβάνουμε σε μικρή ποσότητα. Την maca την παίρνω μαζί με το μεσημεριανό και το βράδυ το Night, πάλι μαζί με φαγητό.

Αντί για κολλαγόνο υπάρχουν περίοδοι όπου προτιμώ τη Χλωροφύλλη. Αλλά αυτή πρέπει να έχει 2 ώρες απόσταση από λήψη άλλων σκευασμάτων γιατί βοηθά στην κάθαρση του οργανισμού.

Ότι άλλο θες, στείλε π.μ.

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646

Μύστη, το τελευταίο που έγραψες το έχω παρατηρήσει αρκετά συχνά στα cg και σε κάποια μασαζοκοριτσα...

• Like
Αντιδράσεις: srek7

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
Μύστη, το τελευταίο που έγραψες το έχω παρατηρήσει αρκετά συχνά στα cg και σε κάποια μασαζοκοριτσα...
Καμια δε περνει τίποτα . Αν τους συμβει ατυχημα ειναι ακαλυπτες. Δεν δειχνει να τις πολυνοιάζει.

• Ουάου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.098
Πόντοι
25.467
Γιατί Άγιε;

Έχω ιστορίες να σου πω, και με κρεμπιέ στον κώλο με γνωστή γραφειάτη, αλλά προτιμώ να τις κρατάω για μένα.

:hi:

Υπαινίχθηκα εγώ για εργαζόμενες γρφειάτες ή για γνωστές από εκπομπές; :coffee:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Με τα link που βάζει ο φίλος πάντως μάθαμε και ποιος τσεπώνει ποσοστό από τις αγορές μας :confused: Στηρίζω :rockon:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
Λοιπόν, επειδή τα π.μ. μου έχουν εκραγεί θα αποκαλύψω ποιά σκευάσματα χρησιμοποιώ!
Δηλαδή, την ΑΚΑ συνταγή μου! :woldman: Έχουμε και λέμε:

DuoLife Day and Night Set
Είναι μια ειδικά αναπτυγμένη φόρμουλα που διατίθεται σε δύο φιάλες. Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται άλλα συστατικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλα τη νύχτα. Η μοναδική σύνθεση φυσικών συστατικών υποστηρίζει το έργο μεμονωμένων συστημάτων, ανάλογα με τον Κιρκάδιο κύκλο. Οι γιατροί του σάη ας επιβεβαιώσουν παρακαλώ!

DUOLIFE Liquid Gold
Συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος, βοηθά στη διατήρηση της υγείας των οστών, στη φυσιολογική απορρόφηση/χρήση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στη διατήρηση του σωστού επιπέδου ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση υγιών δοντιών, στη διατήρηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (απαραίτητο για ΑΚΑ άμυνα), στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

DUOLIFE Collagen
Υποστηρίζει τη σωστή παραγωγή κολλαγόνου για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών, του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων και διατηρεί τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σε βέλτιστη κατάσταση.
Απαραίτητο για όσους βρίσκονται σε ηλικία μετά τα 40!

DUOLIFE Maca
Το Maca βοηθά στη διατήρηση της φυσικής σεξουαλικής δραστηριότητας και ενέργειας και υποστηρίζει επίσης τη γονιμότητα.
Οπότε σίγουρα η σύντροφος θα πρέπει να παίρνει αντισύλληψη! :2funny:

Τα 3 πρώτα σκευάσματα είναι σε υγρή μορφή και το τελευταίο σε στερεή. Αυτό γιατί η υγρή μορφή βοηθά στη γρήγορη απορρόφηση
από το σώμα μας. Το Maca πρέπει να λαβάνεται σε χάπια γιατί χρειάζεται να ελευθερώνεται πιο αργά στον οργανισμό, σε σχέση
με άλλες ουσίες.

Το μυστικό μου είναι πλέον ''φανερό''! Επομένως, τώρα όλοι είστε ενήμεροι!
Απομένει να κάνετε τη δοκιμή! :rockon:
Τύπε τρως και φαγητό καθημερινά ή μόνο με χάπια τη βγάζεις;

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
425
Πόντοι
21
Μην ακούτε παπαριές!

Αν δεν πασπαλίσετε την πόσθη με τριμμένο κέρατο ινδικού ρινόκερου τουλάχιστον 3 ώρες προτού την πράξη, παίζετε τη ζωή σας κορώνα - γράμματα. :coffee:
Πιστεύετε ότι και λίγο πιπέρι καγιέν (επιπλέον) δεν θα έφερνε τα μέγιστα αποτελέσματα;
υ.γ. με συγχωρείτε που επεμβαίνω σε τόσο φλέγονται και σημαντικά ιατρικά ζητήματα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
ο ένας προσπαθεί να πουλήσει duolife (αλήθεια με τα προφυλακτικά duo είστε ο ίδιος όμιλος, τι δηλαδή στην ίδια τσέπη ότι και να κάνεις) οι άλλοι ξεκατινιάζονται, ο Τζόνι προσπαθεί να μιλήσει λογικά, ένας άλλος αφηγείται ένδοξα γαμήσια από το παρελθόν του - μιλάμε για το τέλειο νημα. Σουρρεαλισμός.
Πετάξτε και δυο τρεις συνταγές και καμιά κρεμαγέρα να γίνουμε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.098
Πόντοι
25.467
Πιστεύετε ότι και λίγο πιπέρι καγιέν (επιπλέον) δεν θα έφερνε τα μέγιστα αποτελέσματα;
υ.γ. με συγχωρείτε που επεμβαίνω σε τόσο φλέγονται και σημαντικά ιατρικά ζητήματα

Ποτέ πιπέρι.

Επηρεάζει τη βλεννογόνο.

Αν επιθυμείτε να έχετε την μέγιστη προστασία, προσθέστε κατάπλασμα από Θηλή νεροβουβάλας. ΑΧΑΣΤΟ!!! :coffee:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.098
Πόντοι
25.467
ο ένας προσπαθεί να πουλήσει duolife (αλήθεια με τα προφυλακτικά duo είστε ο ίδιος όμιλος, τι δηλαδή στην ίδια τσέπη ότι και να κάνεις) οι άλλοι ξεκατινιάζονται, ο Τζόνι προσπαθεί να μιλήσει λογικά, ένας άλλος αφηγείται ένδοξα γαμήσια από το παρελθόν του - μιλάμε για το τέλειο νημα. Σουρρεαλισμός.
Πετάξτε και δυο τρεις συνταγές και καμιά κρεμαγέρα να γίνουμε.

Για γλυκό ή για αλμυρό τη θέλετε τη συνταγή; :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom