fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.080
- Πόντοι
- 456
Συστάσεις έχεις ?Πάντα πλήρη γεύματα! Άλλωστε εδώ μιλάμε για συμπλήρωμα που ΔΕΝ αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την τροφή!
Συστάσεις έχεις ?Πάντα πλήρη γεύματα! Άλλωστε εδώ μιλάμε για συμπλήρωμα που ΔΕΝ αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την τροφή!
Κι εγώ κάπως έτσι την έπαιρνα σε σκόνη. Αλλά με τα χάπια έχω δει καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά και η σκόνη λειτουργεί!Αυτή η μάκα είναι πολύ ευεργετική.
Τη ρίχνεις στο σέϊκερ με μια μπανάνα μαζί με τη φλούδα και γίνεσαι τούρμπο.
Μη το πείς πουθενά όμως και μας πάρουν τη συνταγή.
Δεν παρακολουθείς.Τύπε μου η maca είναι αυτή που μαζεύουν τα δάχτυλα των ποδιών αν φοράς τίς ίδιες κάλτσες 10 ημέρες ?
Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους, χωρίς συστάσεις. Εδώ μοιράστηκα τη συνταγή μου! Όποιος θέλει, ας ακολουθήσει και θα βγει κερδισμένος!Συστάσεις έχεις ?
Μελετάτε τας γραφάς! Διάβασε ξανά τη συνταγή μου και κλικαρε στο σχετικό λινκ!Δεν παρακολουθείς.
Αναλύθηκε πιο πριν αυτό.
Είναι αυτό κάτω από τα νύχια είπαμε
Συνεβει το Δεκεμβριο του 2022.
Εχω να δω την κοπελα αυτη αρκετους μηνες και δεν σκοπευω να την ξαναδω διότι εχω βρει καινουριες.
Α οκ δεν το είχα δει .Δεν παρακολουθείς.
Αναλύθηκε πιο πριν αυτό.
Είναι αυτό κάτω από τα νύχια είπαμε
Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους, χωρίς συστάσεις. Εδώ μοιράστηκα τη συνταγή μου! Όποιος θέλει, ας ακολουθήσει και θα βγει κερδισμένος!
Χωρίς συστάσεις δεν πούλησε ποτέ κανείςΤα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους, χωρίς συστάσεις. Εδώ μοιράστηκα τη συνταγή μου! Όποιος θέλει, ας ακολουθήσει και θα βγει κερδισμένος!
Με πρωτογενή πρόσληψη απλά δεν χρειάζεται ενίσχυση.Α οκ δεν το είχα δει .
Αυτή την τρώω έτσι ωμή και εγώ καθώς τρώω τα νύχια μου .
Θα γίνω καλά δηλαδή γιατρέ ?
Ακου να σου πω για αλλη μια απο Seeking.Άντε!!!
Με το καλό να τις γκαστρώσετε κι αυτές.
Δηλαδή κόβω τις Fantes και τις αηδίες .Με πρωτογενή πρόσληψη απλά δεν χρειάζεται ενίσχυση.
Άρα δεν είσαι δυνητικος πελάτης του νήματος
Μπορείς να αφήσεις το νήμα
Ακου να σου πω για αλλη μια απο Seeking.
Κατοικος Ν.προαστιων, γειτονισσα κυριολεχτικα. Αματουρα!
Απο τοτε που την γνωρισα πριν αρκετους μηνες, ποτε λαστιχο και απο το τριτο ραντεβου απανωτους κρεμπιεδες. Μόνο κρεμπιεδες. Πουθενα αλλου!!!
Μου εχει πει οτι δεν μπορει να κανει παιδι λόγο προβληματος . Εχει ενα 15χρονο φυσικα. Αν δεν την παρω εγω στελνει μυνημα αυτη.
Τωρα επειδη βρηκα μια καινουρια απο το γραφειο το παιζω οτι ειμαι διακοπες.
Πρεπει να βρεις τις καταλληλες . Αν εχεις μεγαλο εργαλειο δυσκολα βρίσκεις!Προσωπικά τις κρεμπεδιάζω πάντα στο κωλάντερο. Εγγύηση στην αντισύλληψη.
Μαν είσαι τερατολόγος. Αν πετάς την κάλτσα στον τοίχο και δεν κολλάει, ε... είναι καθαρή ακόμη!Τύπε μου η maca είναι αυτή που μαζεύουν τα δάχτυλα των ποδιών αν φοράς τίς ίδιες κάλτσες 10 ημέρες ?
O οποίος μπορεί κάλλιστα να έχει προφίλ εδώ και να προμοτάρει ό,τι έχει συμφέρον ;-)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ - ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ - ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ.
Δηλαδή κόβω τις Fantes και τις αηδίες .
Τρώω τη μάκα και χύνω στα έγκατα
Όσες δεν δίνουν κώλο τους τα δίνω στο στόμα. Σιγά μην κάτσω να μου φορτώσουν κάνα μπάσταρδο.Πρεπει να βρεις τις καταλληλες . Αν εχεις μεγαλο εργαλειο δυσκολα βρίσκεις!
Και στο ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ! Σε π.μ. πάντα...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ - ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ - ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ.