Νέα

Duolife: Η εξέλιξη στην ΑΚΑ θωράκιση (μόνο για μύστες!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
429
Πόντοι
21
φιλε μου κάλε μια τίμια ερωτηση .
αν μπω στην ομαδα του βαημπερ που λεει η ξανθιά στο προμο βιντεο μεσα στο λινκεντιν, γραφει και αυτη μεσα ; αυτη το διαχειρίζεται το γκρουπ;

εχει μεχρι στιγμης 35 μέλη λεει το γκρουπ. αν κανουμε σκασια θα ανεβάσουμε πολυ το επιπεδο πιστευω :wanker::wanker::wanker:
Μηπως η ξανθιά είναι μόνο για εργαστηριακές δοκιμές;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.963
Πόντοι
46.423
OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Ωραίο θρεντακι άνοιξε ο μύστης :rockon::rockon:,κόψτε με τους τσαμπουκαδες να μας ενημερώσει ο μύστης και για τα υπόλοιπα ακα προϊόντα.
Μύστη Κωστάκη, έχουμε πελώρια ανάγκη τη συμβολή σου στο νήμα!

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.339
Πόντοι
456
Εγώ πάντως για όλα αυτά τρώω μόνο ζελεδακια mollers

• Λύπη
Αντιδράσεις: Junax

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.963
Πόντοι
46.423
Συναιβει το Δεκεμβριο του 2022.

Με κοπελα μεγαλου γραφειου με πολλες κριτικες. Στο ξεκινημα της τοτε . Μεγαλη εμπειρια στους αντρες.
Τα2 πρωτα ραντεβου εκει μεσα στα Χριστουγεννα ηταν καλα αλλα νορμαλ, by the book που λεμε.

Στο τρίτο ραντεβου , παραμονη πρωτοχρονιας, συνεβει το μοιραίο .

Ηταν οτι πιο αυθόρμητο σεξ εχω κανει με κοπελα του χωρου, μειναμε στον καναπε, ουτε τα ρούχα δεν βγαλαμε. Απλα της σηκωσα την φουστα , εβγαλα το εσωρουχο , ξεκούμπωσα το παντελωνι και την ζώνη και βουρ μεσα. Εντελώς γκομενικη φαση. Στο τελος παω να τραβηχτω μου λεει μεινε μεσα είναι οκ , τι να κανω και εγω εμεινα. Πιστεψα οτι ειχε παρει χαπι.

Αυτο επαναληφθηκε φυσικα και σε επομενο ραντεβου κανα 2 μερες μετα. 4 πιστολιες συνολο.

Οταν επεστρεψε μερικες εβδομαδες μετα μου εσκασε τα νεα , μου ζητησε συγνωμη , με ενημερωσε οτι επισκεφτηκε το γιατρο για τις απαραιτητες ενεργειες και να μην ανυσηχω καθόλου.
Πραγματι συνεχισα να βλεπω την κοπέλα σε τακτα χρονικα διαστηματα πανατα ενημερωνοντας την για το ραντεβου απο πριν ωστε να προβει στις απαραιτητες ενεργειες, χρηση καποιου σκευασματος απο οσο καταλαβα..

Εχω να δω την κοπελα αυτη αρκετους μηνες και δεν σκοπευω να την ξαναδω διότι εχω βρει καινουριες.

Μπαμπά ...

:tooth:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
30.111
Πόντοι
22.936
Όσα θες παίχτη μου! Αλλά μόνο 2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό επιτρέπονται! :woldman:
Στείλε π.μ. να σου πω για την έκπτωση!
Τύπε μου , εσύ είσαι στις παραγγελίες ? :glasses:

Στέλνεις και σε box now ? :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
για την μακα παντως παιδια πριν κανα μηνα με ενημερωσε ο φιλο-Λοατκι διαδικτυακος μου φιλος @Maximilien ....
υπαρχει σε σκονη με 1,5 ευρω 1 κουταλια του γλυκου σε λιγο χυμο καθε μερα:coffee:

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Εγώ πάντως για όλα αυτά τρώω μόνο ζελεδακια mollers
Τύπε μου, δεν αξίζουν γιατί η βιταμίνη C χρειάζεται άμεση απορρόφηση και καλύτερα είναι να τη λαμβάνουμε σε υγρή μορφή!

DUOLIFE Vita C

Γι αυτό προτείνω το παραπάνω σκεύασμα σε ΥΓΡΗ μορφή! Συμβάλλει στη διατήρηση της σωματικής ευεξίας και στην υποστήριξη των αμυντικών λειτουργιών του οργανισμού, υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος,
τη σωστή παραγωγή κολλαγόνου και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Ό,τι πιο κατάλληλο για την περίπτωσή μας, ως εξτράκηδες!:hi:

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
429
Πόντοι
21
Φυγε απο εδω κλωνοπουστρακι γαμω το σπιτι σου το μπουρδελο
Επειδή είσαι μόνοτονη, πάνχαζη, υστερική και γελοία αδέλφω, σε αγνοώ.

Άντε και καλές λοβοτομές σου εύχομαι μπας και κάπουτε πιάσεις το νοητικό επίπεδο αμοιβάδας.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.599
Πόντοι
2.846
Τύπε μου, δεν αξίζουν γιατί η βιταμίνη C χρειάζεται άμεση απορρόφηση και καλύτερα είναι να τη λαμβάνουμε σε υγρή μορφή!

DUOLIFE Vita C

Γι αυτό προτείνω το παραπάνω σκεύασμα σε ΥΓΡΗ μορφή! Συμβάλλει στη διατήρηση της σωματικής ευεξίας και στην υποστήριξη των αμυντικών λειτουργιών του οργανισμού, υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος,
τη σωστή παραγωγή κολλαγόνου και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

τύπε έχει πάρει φωτια το κέντρο ή να φορτσάρουμε?

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.339
Πόντοι
456

DUOLIFE Vita C

Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα
Για να δυναμώσω μόνο ζελεδακια,
Παπαρουνοσπορο, σαρδέλες, σουσάμι , λιναρόσπορος και η μαμά μου λέει να τρώω και φουντούκια

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.014
Πόντοι
17.785
Επειδή είσαι μόνοτονη, πάνχαζη, υστερική και γελοία αδέλφω, σε αγνοώ.

Άντε και καλές λοβοτομές σου εύχομαι μπας και κάπουτε πιάσεις το νοητικό επίπεδο αμοιβάδας.
Αντε και γαμησου κλωνοπουστρακι , θα σε κανω να αλλαξεις account, τα εβαλες με τον λαθος ανθρωπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom