για πες.......
Συνεβει το Δεκεμβριο του 2022.
Με κοπελα μεγαλου γραφειου με πολλες κριτικες. Στο ξεκινημα της τοτε . Μεγαλη εμπειρια στους αντρες.
Τα2 πρωτα ραντεβου εκει μεσα στα Χριστουγεννα ηταν καλα αλλα νορμαλ, by the book που λεμε.
Στο τρίτο ραντεβου , παραμονη πρωτοχρονιας, συνεβει το μοιραίο .
Ηταν οτι πιο αυθόρμητο σεξ εχω κανει με κοπελα του χωρου, μειναμε στον καναπε, ουτε τα ρούχα δεν βγαλαμε. Απλα της σηκωσα την φουστα , εβγαλα το εσωρουχο , ξεκούμπωσα το παντελωνι και την ζώνη και βουρ μεσα. Εντελώς γκομενικη φαση. Στο τελος παω να τραβηχτω μου λεει μεινε μεσα είναι οκ , τι να κανω και εγω εμεινα. Πιστεψα οτι ειχε παρει χαπι.
Αυτο επαναληφθηκε φυσικα και σε επομενο ραντεβου κανα 2 μερες μετα. 4 πιστολιες συνολο.
Οταν επεστρεψε μερικες εβδομαδες μετα μου εσκασε τα νεα , μου ζητησε συγνωμη , με ενημερωσε οτι επισκεφτηκε το γιατρο για τις απαραιτητες ενεργειες και να μην ανυσηχω καθόλου.
Πραγματι συνεχισα να βλεπω την κοπέλα σε τακτα χρονικα διαστηματα παντα ενημερωνοντας την για το ραντεβου απο πριν ωστε να προβει στις απαραιτητες ενεργειες, χρηση καποιου σκευασματος απο οσο καταλαβα..
Εχω να δω την κοπελα αυτη αρκετους μηνες και δεν σκοπευω να την ξαναδω διότι εχω βρει καινουριες.