You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντου σε «σπίτια» από την αστυνομία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Asimakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Καλό ερώτημα... Αν ξέρει κάποιος να μας πει..
Εγώ μια φορά είχα μπει να γαμησω στην φυλής. Και σκάει μύτη αστυνομικός . Κανονικά με στολή... Τελικά πέρασε στο δωμάτιο με την κορασίδα.
Εγώ μια φορά είχα μπει να γαμησω στην φυλής. Και σκάει μύτη αστυνομικός . Κανονικά με στολή... Τελικά πέρασε στο δωμάτιο με την κορασίδα.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Πήγε ως πελάτης με την στολή; :S :S :S
Όταν είναι να περάσει η αστυνομία, συμπτωματικά τα μαγαζιά είναι από ώρες όλα κλειστά
Θα ήθελα να ξέρω τι πόρισμα έχουν στην αστυνομία για την οδό Φυλής από τις εξορμήσεις τους, μάλλον ότι "δεν υπάρχουν οίκοι ανοχής" και πως όσα λέγονται για την οδό Φυλής είναι αβάσιμα..!
Πέρα από την πλάκα όμως και την κριτική στην αστυνομία, καλώς δεν στοχοποιούνται τα συγκεκριμένα "ιδρύματα" αφού επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο.
Αλίμονο αν δεν υπήρχε πρόσβαση για τον απλό λαό σε φθηνό γαμήσι. Η εγκληματικότητα θα είχε βαρέσει κόκκινο και ο Τσίπρας αλλά και οι προηγούμενοι από αυτόν δεν θα μπορούσαν με τίποτα να μας έχουν έτσι υποτακτικτούς απέναντι στη βία των πολιτικών τους...
Θα ήθελα να ξέρω τι πόρισμα έχουν στην αστυνομία για την οδό Φυλής από τις εξορμήσεις τους, μάλλον ότι "δεν υπάρχουν οίκοι ανοχής" και πως όσα λέγονται για την οδό Φυλής είναι αβάσιμα..!
Πέρα από την πλάκα όμως και την κριτική στην αστυνομία, καλώς δεν στοχοποιούνται τα συγκεκριμένα "ιδρύματα" αφού επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο.
Αλίμονο αν δεν υπήρχε πρόσβαση για τον απλό λαό σε φθηνό γαμήσι. Η εγκληματικότητα θα είχε βαρέσει κόκκινο και ο Τσίπρας αλλά και οι προηγούμενοι από αυτόν δεν θα μπορούσαν με τίποτα να μας έχουν έτσι υποτακτικτούς απέναντι στη βία των πολιτικών τους...
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Ναι και όμως... Και ήταν και μόνος του.. Μπήκε κανονικά στο δωμάτιο. Γιαυτό μου κανε εντύπωση.. Μόνος και σε μπουρδελο..
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Ναι και όμως... Και ήταν και μόνος του.. Μπήκε κανονικά στο δωμάτιο. Γιαυτό μου κανε εντύπωση.. Μόνος και σε μπουρδελο..
:S :S :S
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
Εμπειριες απο συναγωνιστες απο ντου την ωρα του αγωνα. Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις αμα εισαι παρων; Μια εξακριβωση στοιχειων και αντιο ;
τυπε αμα εισαι αριστερος χυστης εχεις προχειρη την μολοτοφ και του τη σκας και φευγεις
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
θα πηγε να πληρωθει τυπε :S :S :S
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Μου εχει τυχη μια φορα στο μεταξουργιο την ωρα που εχυνα μπηκε ασφαλιτης μεσα στο δωματιο , εχυσα κανονηκα και εφυγα σαν κυριος !! Οταν με ειδε και εχυνα ξαναεκλησε καπακι υην πορτα!Εμπειριες απο συναγωνιστες απο ντου την ωρα του αγωνα. Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις αμα εισαι παρων; Μια εξακριβωση στοιχειων και αντιο ;
όταν δεν πληρώνετε η αστυνομία κάνει ντου στα σπίτια ... και όταν γίνεται καταγγελία κάνει επίσης ντου ..... τώρα από που ποιους είναι μεγάλη ιστορία .... ποτέ από δυσαρεστημένους πελάτες και ποτέ από τους μπράβους των ανταγωνιστών
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
αμα δεν υπηρχαν τα μπουρδελακια να γαμηση ο χαρμανης να ξεχαρμανιαση δεν θα πηγενε η γυναικα σου με το κολαν το διαφανες και στριγκαρα την μαυρη στην λαικη γιατι θα πηγενε η πουτσα σινεφο ότι θα εβγενε το καλοκαιρακι με τα βιζια πεταμενα και την στριγκαρα της για ηλιοθεραπεια στην θαλασσα τωρα βεβαια με ολοι την σαβουρα τον λαθρομεταναστών που μπηκε μεσα στην πατριδα μας ποτε δεν ξερεις τη μπωρει να δουν τα ματια μας στον αμεσο μελλων
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Εμπειριες απο συναγωνιστες απο ντου την ωρα του αγωνα. Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις αμα εισαι παρων; Μια εξακριβωση στοιχειων και αντιο ;
Είχα πάει πριν πολλά χρόνια στο μπουρδέλο που ήτα πριν το Φ54,στη γωνία.Τώρα πλέον δεν υπάρχει.Το κτήριο είναι κληροδότημα στο δημόσιο και κάπως άνοιξαν μπουρδέλο.Ήμουν στο δωμάτιο και περίμενα την κοπέλα.Είχε περάσει 20λεπτο και άκουγα συνομιλίες.Κάποια στιγμή ήρθε η κοπέλα,Ελληνίδα,και μου λέει "συγγνώμη που καθυστέρησα αλλά ήταν η αστυνομία και ζήταγε τα χαρτιά μου,δεν μπορούσα να τους πω περιμένετε έχω πελάτη"!!!
Κατά συνέπεια αν είναι νόμιμα όλα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.Λογικά ότι θα σου ζητήσουν ταυτότητα είναι σίγουρο αν σε δουν στο σαλόνι.
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
και αν δεν εχεις ταυτοτητα σε πανε μεσα με 200 πακιδες για αυτό εγω αδερφε παω στο χοτελ με αλοτε με κουγκαρονια και αλλοτε με μιλφ και σκαω από 40 μεχρι 100 ευρο και περναμε καλα
Είχα πάει πριν πολλά χρόνια στο μπουρδέλο που ήτα πριν το Φ54,στη γωνία.Τώρα πλέον δεν υπάρχει.Το κτήριο είναι κληροδότημα στο δημόσιο και κάπως άνοιξαν μπουρδέλο.Ήμουν στο δωμάτιο και περίμενα την κοπέλα.Είχε περάσει 20λεπτο και άκουγα συνομιλίες.Κάποια στιγμή ήρθε η κοπέλα,Ελληνίδα,και μου λέει "συγγνώμη που καθυστέρησα αλλά ήταν η αστυνομία και ζήταγε τα χαρτιά μου,δεν μπορούσα να τους πω περιμένετε έχω πελάτη"!!!
Κατά συνέπεια αν είναι νόμιμα όλα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.Λογικά ότι θα σου ζητήσουν ταυτότητα είναι σίγουρο αν σε δουν στο σαλόνι.
Απλά πράγματα Δημόσιο = Μπουρδέλο χαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 269