Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να μοιραστω μαζί σας την αντιμετώπιση που εξέλαβα από την Λίζα με το σπίτι στην Καισαριανή επειδή είχα γράψει μια κακή κριτική πέρσι και πριν λίγες μέρες ξαναπηγα στην Αλεσσαντρα που έχει τώρα και δεν εκατσα να ολοκληρωσω το ραντεβού.
Πήρα λοιπόν να επισκεφθω την Αντρέα αυτή την φορά(πριν κάνα δίωρο από την ώρα που γράφεται αυτό το σχόλιο) και η Λίζα έχει κάνα μισαωρο που μου στέλνει βρισιές και απειλές.
Εγώ θεώρησα χρέος να το μοιραστω μαζί σας για να ξέρετε που πάτε και αφήνετε τα λεφτά σας. Αν θέλει κάποιος να του δώσω περισσότερες πληροφορίες ας μου στείλει πμ.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Θα ήθελα να μοιραστω μαζί σας την αντιμετώπιση που εξέλαβα από την Λίζα με το σπίτι στην Καισαριανή επειδή είχα γράψει μια κακή κριτική πέρσι και πριν λίγες μέρες ξαναπηγα στην Αλεσσαντρα που έχει τώρα και δεν εκατσα να ολοκληρωσω το ραντεβού.
Πήρα λοιπόν να επισκεφθω την Αντρέα αυτή την φορά(πριν κάνα δίωρο από την ώρα που γράφεται αυτό το σχόλιο) και η Λίζα έχει κάνα μισαωρο που μου στέλνει βρισιές και απειλές.
Εγώ θεώρησα χρέος να το μοιραστω μαζί σας για να ξέρετε που πάτε και αφήνετε τα λεφτά σας. Αν θέλει κάποιος να του δώσω περισσότερες πληροφορίες ας μου στείλει πμ.
εξω ρε μ δαυτες

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
τι τους έκανες, φίλε ;

και η Λίζα έχει κάνα μισαωρο που μου στέλνει βρισιές και απειλές.

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τι τους έκανες, φίλε ;

Το ανέφερα σε αυτό που έγραψα. Είχα γράψει μια κακή κριτική πέρσι για την Bianca Hills και είχα πάει πριν καμιά βδομαδα στην Αλεσσαντρα που έχει τώρα αλλά επειδή ήταν τρελή απάτη η κοπέλα (σε σχέση με τις φωτογραφίες) σηκώθηκα και έφυγα. Και όταν ζήτησα να κανονισω για την Αντρέα η Λίζα άρχισε να απειλεί και να βρίζει.

Black_Dreamxxx

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες η υβαννα το εκλεισε το σπιτι οριστικα παει?
γαμω τη φτωχεια μας

xan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κρίμα που έκλεισε η yvana... ´Ολα αυτά τα χρόνια πέρασαν δυνατά εργαλεία από αυτό το σπίτι. Τώρα το μόνο που μας απέμεινε μάγκες για εξωτικές παρουσίες είναι το vipdeluxe στον ´Αλιμο (υπολειτουργεί και αυτό από ό,τι βλέπω στην ιστοσελίδα τους)...που για να είμαι ειλικρινής δεν έχει τύχει να πάω ποτέ...´Ερχονται μαύρες μέρες για εμάς τους υβανικους όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω...

viper85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Κριτικές
9
Like
277
Πόντοι
280
η Gissele κουκλα! την προτείνω για ενεργητικους μονο. Καθαρή και ορεξάτη

Black_Dreamxxx

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0

καλησπερα στο καπως αψυχο φορουμ πλεον..η Andrea Castro που ηρθε ακομα μια φορα ξερει κανενας αν αξιζει παιδια?
ειδα κριτικες αλλα αν εχει καποιος αλλη γνωμη ας βοηθησειι!

viper85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Κριτικές
9
Like
277
Πόντοι
280
Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Φωτος δεν εχουν πολυ σχεση με την πραγματικοτητα, προσωπο ομορφο σωμα πολυ μετριο. Ψιλοαγγαρια ολη η φαση εβγαζε. Θα ελεγα οτι δεν αξιζει

steve07

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
219
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom