MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.556
- Πόντοι
- 206
150 ειναι πααααρα πολλα τη σημερον μερα για μιας ωρας γαμησι,οταν ριξουν της τιμες τους το ξανασυζηταμε,μεχρι τοτε
Γνωστος μου ειπε ότι είναι πολύ αντιεπαγγελματιας σε όλα της.Και οι φωτογραφιες προ 10τιας.Λιγο ακομα και θα τις εριχνα μπουκετο μου ειπεκαλησπερα!! εχει δοκιμαστει αυτο το μωρο ξερουμε τιποτα?
γιατι δν βρισκουμε κ πολλα γι αυτην
Γνωστος μου ειπε ότι είναι πολύ αντιεπαγγελματιας σε όλα της.Και οι φωτογραφιες προ 10τιας.Λιγο ακομα και θα τις εριχνα μπουκετο μου ειπε
παλιά έβγαινε Συγγρού τέρμα και ζητούσε 60... τώρα με την αγγελία ζητάει 150.... ...άντε γεια !!!
θα τ ψαξωπαλιά έβγαινε Συγγρού τέρμα και ζητούσε 60... τώρα με την αγγελία ζητάει 150.... ...άντε γεια !!!
δεν την έχω πάρει αλλά έχω ακούσει ότι το παλεύει κι έχει και καλό κοντάρι
Να και δυο καινουργια στην καισαριανη αν γνωριζει καποιος κατι ας μας ενημερωσει αν και την πρωτη μαλλον θα τη δοκιμασω...
Να και δυο καινουργια στην καισαριανη αν γνωριζει καποιος κατι ας μας ενημερωσει αν και την πρωτη μαλλον θα τη δοκιμασω...
Συναγωνιστές επειδή έχω ιδίοις ομασι άποψη από την Αλεσσαντρα θα σας πω ότι δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τις φωτογραφίες.... Από μένα μακριά..
Ωχ..Τόσο πολύ έ? Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Την δοκίμασες και στα..ενδότερα?
Εγω παλι λεω οτι ηταν ακριβως η ιδια αλλα απεριποιητη,κουρασμενη"δεν ξερω ποτε προλαβε"χθες ηρθε,ομως η ιδια ακριβως!!πολυ ομορφη με ποδαρες σχετικα καθαρη με καλο εργαλειο αλλα μεχρι εκει.απο εκει και περα αλλο ενα επιπλο.κριμα γιατι ειναι πολυ ομορφη.Αν ηταν περιποιημενη θα ηταν το ιδιο εντυπωσιακη οπως στις φωτογραφιες.και αν ειχε και εστω μετριες υπηρεσιες θα ηταν κορυφη.δεν πειραζει αυτη θα χασει οπως κ ολα τα αλλα επιπλα που εχουν ερθει κατα καιρους.ξαπλωσε στο κρεβατη και μετα λες και πεθανε...