Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.556
Πόντοι
206
150 ειναι πααααρα πολλα τη σημερον μερα για μιας ωρας γαμησι,οταν ριξουν της τιμες τους το ξανασυζηταμε,μεχρι τοτε

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
καλησπερα!! εχει δοκιμαστει αυτο το μωρο ξερουμε τιποτα?
γιατι δν βρισκουμε κ πολλα γι αυτην
Γνωστος μου ειπε ότι είναι πολύ αντιεπαγγελματιας σε όλα της.Και οι φωτογραφιες προ 10τιας.Λιγο ακομα και θα τις εριχνα μπουκετο μου ειπε

Black_Dreamxxx

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γνωστος μου ειπε ότι είναι πολύ αντιεπαγγελματιας σε όλα της.Και οι φωτογραφιες προ 10τιας.Λιγο ακομα και θα τις εριχνα μπουκετο μου ειπε

καταλαβα φιλε μου σε ευχαριστω γιατι σωζεις κοσμο..ελπιζω να ερθει κατι δυνατο συντομα γιατι τελευταια τιποτα

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Η Ιβάνα το κούνησε το μαντήλι.. Δεν χρησιμοποιείται κανένα τηλέφωνο.. Α ρε πούστη Τσίπρα μας κατέστρεψες..

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
παλιά έβγαινε Συγγρού τέρμα και ζητούσε 60... τώρα με την αγγελία ζητάει 150.... :headbang: :headbang: ...άντε γεια !!!
δεν την έχω πάρει αλλά έχω ακούσει ότι το παλεύει κι έχει και καλό κοντάρι :erection: :erection:
θα τ  ψαξω

georst

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Να και δυο καινουργια στην καισαριανη                                         αν γνωριζει καποιος κατι ας μας ενημερωσει αν και την πρωτη μαλλον θα τη δοκιμασω...

Ξέρεις αν είναι στο σπίτι της Lisa Suzuki?

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να και δυο καινουργια στην καισαριανη                                         αν γνωριζει καποιος κατι ας μας ενημερωσει αν και την πρωτη μαλλον θα τη δοκιμασω...

Στα 150€ ακατέβατα λογικά? Η δεύτερη είναι γνωστή από τα βιντεο της- αν και για μένα η ξανθιά δείχνει πιο ωραία..Διλήμματα

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Έχει πάρει κανείς τηλέφωνο; Έχει μιλήσει; Σε κάποια σαιτ πάντως είδα για την Σάντι Λόπεζ πως έχουν αναφέρει το προφίλ της για ψεύτικο

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μίλησα με Αλεσάντρα-στα 150 η μια ώρα,100 το μισάωρο..στην Καισαριανή

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές επειδή έχω ιδίοις ομασι άποψη από την Αλεσσαντρα θα σας πω ότι δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τις φωτογραφίες.... Από μένα μακριά..   :vomit:

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές επειδή έχω ιδίοις ομασι άποψη από την Αλεσσαντρα θα σας πω ότι δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τις φωτογραφίες.... Από μένα μακριά..   :vomit:

Ωχ..Τόσο πολύ έ? Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Την δοκίμασες και στα..ενδότερα?

georst

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
Εγω παλι λεω οτι ηταν ακριβως η ιδια αλλα απεριποιητη,κουρασμενη"δεν ξερω ποτε προλαβε"χθες ηρθε,ομως η ιδια ακριβως!!πολυ ομορφη με ποδαρες σχετικα καθαρη με καλο εργαλειο αλλα μεχρι εκει.απο εκει και περα αλλο ενα επιπλο.κριμα γιατι ειναι πολυ ομορφη.Αν ηταν περιποιημενη θα ηταν το ιδιο εντυπωσιακη οπως στις φωτογραφιες.και αν ειχε και εστω μετριες υπηρεσιες θα ηταν κορυφη.δεν πειραζει αυτη θα χασει οπως κ ολα τα αλλα επιπλα που εχουν ερθει κατα καιρους.ξαπλωσε στο κρεβατη και μετα λες και πεθανε...

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ωχ..Τόσο πολύ έ? Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Την δοκίμασες και στα..ενδότερα?

Όχι μόλις μπήκα και είδα για τι φολα πρόκειται σηκώθηκα και έφυγα με μια δικαιολογία.

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παλι λεω οτι ηταν ακριβως η ιδια αλλα απεριποιητη,κουρασμενη"δεν ξερω ποτε προλαβε"χθες ηρθε,ομως η ιδια ακριβως!!πολυ ομορφη με ποδαρες σχετικα καθαρη με καλο εργαλειο αλλα μεχρι εκει.απο εκει και περα αλλο ενα επιπλο.κριμα γιατι ειναι πολυ ομορφη.Αν ηταν περιποιημενη θα ηταν το ιδιο εντυπωσιακη οπως στις φωτογραφιες.και αν ειχε και εστω μετριες υπηρεσιες θα ηταν κορυφη.δεν πειραζει αυτη θα χασει οπως κ ολα τα αλλα επιπλα που εχουν ερθει κατα καιρους.ξαπλωσε στο κρεβατη και μετα λες και πεθανε...

Εγώ μέχρι κρεβάτι δεν έφτασα. Αλλά με κάθε συμπάθεια η κρίση σου είναι πολύ λανθασμένη. Αν αυτό που είδες ήταν ίδιο με τις φωτογραφίες τότε η αντίληψη σου είναι αδύναμη. Ήταν ακωλη άσχημη απεριποιητη και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να συγκριθεί με τις φωτογραφίες.Μονο το βυζι ισως ηταν σαν των φωτογραφιων. Αν ήταν μόνο η κούραση θα φαινόταν. Στα περί επίπλου δεν έχω άποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom