Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.067
Πόντοι
206
Λοιπόν, αυτή την έχω κοζάρει κι εγώ. Αντρουά αρκετά στα βιντεάκια της (οι φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται υπέρμουνο, είναι πολύ επεξεργασμένες), αλλά βγάζει μια καύλα κι έχει ωραίο πούτσο και κώλο (όχι σαν τους σάπιους που πάνε και βάζουν οι μαλακισμένες οι υπόλοιπες λατίνες).

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.157
Πόντοι
1.436
Αυτό είναι καλό ή κακό τώρα ;
το κάνει για ασφάλεια ίσως επειδή την τσεκάρουν κιόλας οι "δικτυωμένες" τράνς ...μιά απλή κλήση μου έκανε για να δεί αν είμαι όπως στην φωτό τού προφίλ στο WhatsApp

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.165
Πόντοι
4.510
Είδα επέστρεψε η Λίζι μήπως πρέπει να πάμε....

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.165
Πόντοι
4.510
Άντε μέχρι 100 για μισάωρο,τώρα 150 νμζ ξεφεύγει

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
98
Like
901
Πόντοι
1.061
Συναγωνιστές, να αλλάξω λίγο θέμα ;
για πείτε μου παρακαλώ, γιατί δεν έρχονται Ελλάδα ωραία ασιατικά ladyboys όπως αυτά που βρίσκω στο Λονδίνο;
Αλλά μας έρχονται μόνο οι Βραζιλιάνες, οι περισσότερες αντρουά, 1μ80 και πάνω με κάτι παλαμάρια μεγάλα (που στις περισσότερες δεν σηκώνονται κιόλας) ;
Ενώ τα Ταιλανδά ή τα φιλιπίνα είναι κορίτσια κανονικά, με λεπτά κορμάκια, ωραίο χαμόγελο, μανιτζέβελα, έχουν και το εργαλείο τους το κανονικό (12-15πόντους) και το δουλεύουν. Επίσης, άλλο να τελειώνεις και να βλέπεις ένα μουτράκι να σε κοιτάει με χάρη κι άλλο να βλέπεις τον (περίπου) μπετατζή τον κακοξυρισμένο...
Καταλαβαίνω ότι σε ορισμένους (αρκετούς;) από δω μέσα, αρέσουν οι αντρογυναίκες. Υπάρχουμε όμως και οι υπόλοιποι που δεν μας έλκει το ανδρικό φύλο αλλά το "γυναικωτό", το απαλό (κι ας έχει μαντζαφλάρι κάτω)

Ακούω απόψεις και γνώμες

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.165
Πόντοι
4.510
Συναγωνιστές, να αλλάξω λίγο θέμα ;
για πείτε μου παρακαλώ, γιατί δεν έρχονται Ελλάδα ωραία ασιατικά ladyboys όπως αυτά που βρίσκω στο Λονδίνο;
Αλλά μας έρχονται μόνο οι Βραζιλιάνες, οι περισσότερες αντρουά, 1μ80 και πάνω με κάτι παλαμάρια μεγάλα (που στις περισσότερες δεν σηκώνονται κιόλας) ;
Ενώ τα Ταιλανδά ή τα φιλιπίνα είναι κορίτσια κανονικά, με λεπτά κορμάκια, ωραίο χαμόγελο, μανιτζέβελα, έχουν και το εργαλείο τους το κανονικό (12-15πόντους) και το δουλεύουν. Επίσης, άλλο να τελειώνεις και να βλέπεις ένα μουτράκι να σε κοιτάει με χάρη κι άλλο να βλέπεις τον (περίπου) μπετατζή τον κακοξυρισμένο...
Καταλαβαίνω ότι σε ορισμένους (αρκετούς;) από δω μέσα, αρέσουν οι αντρογυναίκες. Υπάρχουμε όμως και οι υπόλοιποι που δεν μας έλκει το ανδρικό φύλο αλλά το "γυναικωτό", το απαλό (κι ας έχει μαντζαφλάρι κάτω)

Ακούω απόψεις και γνώμες
Οι περισσότερες Βραζιλιάνες μια χαρά είναι....Δηλ η γιαρα δεν σσου αρέσει;

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
98
Like
901
Πόντοι
1.061
Οι περισσότερες Βραζιλιάνες μια χαρά είναι....Δηλ η γιαρα δεν σσου αρέσει;
Μου αρέσει μεν αλλά οι κριτικές άλλα λένε...
Το ερώτημα παραμένει: υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που δεν έρχονται από εδώ οι Ασιάτισες ; Εχετε ακούσει κάτι ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.165
Πόντοι
4.510
Μου αρέσει μεν αλλά οι κριτικές άλλα λένε...
Το ερώτημα παραμένει: υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που δεν έρχονται από εδώ οι Ασιάτισες ; Εχετε ακούσει κάτι ;
Εγώ π πήγα πέρασα πολύ καλά...Τώρα για τις ασιατισες δεν γνωρίζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom