Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 1.436
Νομίζω το έγραψα, μικρό .Προσόντα δε δείχνει..για ευνόητους λόγους;
Καταγωγή (έστω μισή) Ταϋλάνδη, αλλά όλα τα υπόλοιπα τούμπανα!
Νομίζω το έγραψα, μικρό .Προσόντα δε δείχνει..για ευνόητους λόγους;
Είναι εγγύηση η μικρή , αστεράκιΕπισκεψη στη Katharina Byonda.λιγο ακριβή κλασσικά αλλά πολύ καλή σε όλα όλα της!!
Επισκεψη στη Katharina Byonda.λιγο ακριβή κλασσικά αλλά πολύ καλή σε όλα όλα της!!
150 ήθελε 1 ωρα
Α, γιατί γράφει 200 στην αγγελία στο distintas.150 ήθελε 1 ωρα
Δε ξέρω πριν κάνα δίμηνο πήγα εγώΑ, γιατί γράφει 200 στην αγγελία στο distintas.
Αυτό είναι καλό ή κακό τώρα ;Κατόπιν παζαριού , επίσης μού έκανε και βίντεο κλήση πριν κανονίσουμε για να με τσεκάρει ...
το κάνει για ασφάλεια ίσως επειδή την τσεκάρουν κιόλας οι "δικτυωμένες" τράνς ...μιά απλή κλήση μου έκανε για να δεί αν είμαι όπως στην φωτό τού προφίλ στο WhatsAppΑυτό είναι καλό ή κακό τώρα ;
Καλησπέρα σε όλουςΚαλησπέρα στην ομάδα
Εδώ ξέρουμε κάτι; Φαίνεται δυνατό...
200αρα;;;Είδα επέστρεψε η Λίζι μήπως πρέπει να πάμε....
150 μισάωρο.... Παρά πολλά200αρα;;;
Οι περισσότερες Βραζιλιάνες μια χαρά είναι....Δηλ η γιαρα δεν σσου αρέσει;Συναγωνιστές, να αλλάξω λίγο θέμα ;
για πείτε μου παρακαλώ, γιατί δεν έρχονται Ελλάδα ωραία ασιατικά ladyboys όπως αυτά που βρίσκω στο Λονδίνο;
Αλλά μας έρχονται μόνο οι Βραζιλιάνες, οι περισσότερες αντρουά, 1μ80 και πάνω με κάτι παλαμάρια μεγάλα (που στις περισσότερες δεν σηκώνονται κιόλας) ;
Ενώ τα Ταιλανδά ή τα φιλιπίνα είναι κορίτσια κανονικά, με λεπτά κορμάκια, ωραίο χαμόγελο, μανιτζέβελα, έχουν και το εργαλείο τους το κανονικό (12-15πόντους) και το δουλεύουν. Επίσης, άλλο να τελειώνεις και να βλέπεις ένα μουτράκι να σε κοιτάει με χάρη κι άλλο να βλέπεις τον (περίπου) μπετατζή τον κακοξυρισμένο...
Καταλαβαίνω ότι σε ορισμένους (αρκετούς;) από δω μέσα, αρέσουν οι αντρογυναίκες. Υπάρχουμε όμως και οι υπόλοιποι που δεν μας έλκει το ανδρικό φύλο αλλά το "γυναικωτό", το απαλό (κι ας έχει μαντζαφλάρι κάτω)
Ακούω απόψεις και γνώμες
Μου αρέσει μεν αλλά οι κριτικές άλλα λένε...Οι περισσότερες Βραζιλιάνες μια χαρά είναι....Δηλ η γιαρα δεν σσου αρέσει;
Εγώ π πήγα πέρασα πολύ καλά...Τώρα για τις ασιατισες δεν γνωρίζωΜου αρέσει μεν αλλά οι κριτικές άλλα λένε...
Το ερώτημα παραμένει: υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που δεν έρχονται από εδώ οι Ασιάτισες ; Εχετε ακούσει κάτι ;