Με την Ivy Braz βρέθηκα την προηγούμενη εβδομάδα. Διαμέρισμα κοντά στο Caravel, σε πολύ ωραία πολυκατοικία. Πήγα στο ραντεβού ακριβώς στην ώρα μου, αλλά μου είπε "I need three minutes baby". Νόμιζα οτι είχε αργήσει να τελειώσει με τον προηγούμενο, αλλά αυτή απλώς... έλειπε... Μετά από λίγο εμφανίστηκε παρέα με τη Cinderella Delvecchio, η οποία με αναγνώρισε και με χαιρέτησε (έχουμε ένσημα και μ' αυτή...).
Στα σημαντικά:
Ωραίο μωρό, κοντό και τούμπανο... Όμορφο. Λίγα Αγγλικά, αρκετά για να συνεννοηθείς, αλλά όταν την ώρα του αγώνα της λες "what are you doing to me baby?" και βάζει τον translator στο κινητό και μάλιστα ανησυχεί μήπως το λες επειδή ΔΕΝ σου αρέσει (
)... Ε! είναι λίγο σπαστικό. Τέσπα...
Παρόλο που μου έκανε κλικ για να την πηδήξω, επέλεξα να είμαι εγώ ο παθητικός. Προσπάθησε αρκετά και φιλότιμα, αλλά δεν κατάφερε να με "ζορίσει" πολύ. Γλωσσόφιλα, πολύ συγκρατημένα και μόνο αφού έβλεπε οτι επέμενα να τα ψάχνω. Με πήδηξε σε διάφορες στάσεις και συνεχώς μου έλεγε "I like you". Όχι οτι το πίστεψα, αλλά είναι ωραίο να το ακούς (ενδεχομένως ήταν η μόνη Αγγλική φράση με την οποία αισθανόταν άνετα...). Αυτό που με χάλασε ήταν οτι την ώρα που ήμουν έτοιμος να χύσω, σταμάτησε εντελώς... Ακίνητη... Τσολιάς στον Άγνωστο Στρατιώτη... Προφανώς ετοιμαζόταν να χύσει και επέλεξε να το αποφύγει. Αναγκάστηκα να τελειώσω μόνος μου με μια αίσθηση ανικανοποίητου. Αν ήταν λίγο διαφορετικό το τελείωμα, θα έλεγα οτι ήταν μια καλή συνάντηση, σίγουρα όμως όχι κορυφαία.
Αν θα την ξαναέβλεπα;
Χμμμ... Ίσως να δοκίμαζα την παθητική εκδοχή της, διότι είναι όντως ωραίο μωρό.