Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
θα έχω σπρέι για αρκούδες μαζίΑυτη θα σε φαει ζωντανο ρε
θα έχω σπρέι για αρκούδες μαζίΑυτη θα σε φαει ζωντανο ρε
τυπε ξανα μπηκες στο αθλημα δυναμικα βλεπωθα έχω σπρέι για αρκούδες μαζί
μην φανταστείς θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Ήθελα αννυ αλλά εξανίστηκε .Αμάντα δεν θα έρθει Αθήνα μοθ έχει πει και μετά προοριζομουν για sunrise μέχρι π είδα αγγελία nina jackson και παλαβωσατυπε ξανα μπηκες στο αθλημα δυναμικα βλεπω
Τι ειναι αυτα που ρωτας ρε συ?Εχω μια απορία, οταν ερχεται μια βραζιλιανα και μενει παγκρατι, αλλα μενει για μια βδομαδα μονο,μετα στο υπολοιπο χρονικο διαστημα θα μεινει μια αλλη βραζιλιανα στο ιδιο διαμερισμα για να γλυτώσουν το νοίκι?
φακιρη τραβα γλυψε λιγο την συλβι εσυ μπας και σου κατσει τσαμπαΤι ειναι αυτα που ρωτας ρε συ?
Η καθε μια νοικιαζει το σπιτι για οσο καιρο μεινει..
Σπιτια με ημερησια χρεωση βρισκουν,οχι για χρονια μισθωση..
Τι ερωτησεις ακομα θα διαβασουμε?
Σε βερεσε ο καυσωνας μου φαινεται..
Μεγάλε ταχεις γαμησει ολα τα θρεντς, πεταγεσαι σαν πορδή παντούφακιρη τραβα γλυψε λιγο την συλβι εσυ μπας και σου κατσει τσαμπα
εσενα τελικα σε γαμησε η bianca?Μεγάλε ταχεις γαμησει ολα τα θρεντς, πεταγεσαι σαν πορδή παντού
Μικρε,τραβα διαβασε να περασεις τα μαθηματα και ασε τις παπαριες.φακιρη τραβα γλυψε λιγο την συλβι εσυ μπας και σου κατσει τσαμπα
Λαθος μέρος βρήκες να το παίξεις στρέιτ μικρέεσενα τελικα σε γαμησε η bianca?
Το κακό δεν είναι οτι δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει, το κακό είναι ότι έχει άποψη για όλα σαν κάποιον αλλον εξυπνάκια εδω μέσα και τον συναγωνίζεται στις παπαριέςΜικρε,τραβα διαβασε να περασεις τα μαθηματα και ασε τις παπαριες.
Τα λεφτα που εχω δωσει σε αυτες εσυ θα κανεις δεκα χρονια να τα δεις.
Θες και λατινες,τρομαρα σου....
Αν σε γυρισουμε αναποδα ουτε ευρω δεν θα πεσει.
Δηλαδη εισαι μαγκας οταν εχεις σκασει ολα τα λεφτα σου σε πορνες? Μαγκας ειναι αυτος που γαμαει τσαμπαΜικρε,τραβα διαβασε να περασεις τα μαθηματα και ασε τις παπαριες.
Τα λεφτα που εχω δωσει σε αυτες εσυ θα κανεις δεκα χρονια να τα δεις.
Θες και λατινες,τρομαρα σου....
Αν σε γυρισουμε αναποδα ουτε ευρω δεν θα πεσει.
τελος παντων ρε παιδια, δεν ειχα σκοπω να προσβαλω καποιον τελειωνει εδω το θεμαΤο κακό δεν είναι οτι δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει, το κακό είναι ότι έχει άποψη για όλα σαν κάποιον αλλον εξυπνάκια εδω μέσα και τον συναγωνίζεται στις παπαριές
Το κακό δεν είναι οτι δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει, το κακό είναι ότι έχει άποψη για όλα σαν κάποιον αλλον εξυπνάκια εδω μέσα και τον συναγωνίζεται στις παπαριές
τελος παντων ρε παιδια, αν δεν σας αρεσει να απαντατε σε καποια ερωτησω που κανω οπως αυτη με το ενοικιο απλα δεν χρειαζεται να απαντατε, οχι να ερχετε και να μου λεει ο αλλος δεν εχω μια και τετοια, δικο προβλημα ποσα λεφτα εχωΤην ιδια ατζεντα εχουν
δεν πιστεω οτι σε οποιον αρεσουν τα τραβελια ειναι γκει, δεν σε λεω γκειΛαθος μέρος βρήκες να το παίξεις στρέιτ μικρέ
Δηλαδή για να καταλάβω.... όποιου του αρέσουν οι τρανς είναι straight?δεν πιστεω οτι σε οποιον αρεσουν τα τραβελια ειναι γκει, δεν σε λεω γκει
(για να το ξεκαθαρισουμε)
Έχουν μια συγκεκριμένη ονομασία, γκει παντος δεν είναιΔηλαδή για να καταλάβω.... όποιου του αρέσουν οι τρανς είναι straight?
Καλα που πηδας εσυ τζαμπα και μας βαζεις γυαλια..Δηλαδη εισαι μαγκας οταν εχεις σκασει ολα τα λεφτα σου σε πορνες? Μαγκας ειναι αυτος που γαμαει τσαμπα