Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

jimena

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Καμία για δυνατό  :s&m_1: ?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

vigilante

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Και τι θα κερδίσω εγώ άμα τσιμπήσει αυτή πελάτες ρε αδερφέ? Εμένα και φιλιά έδινε και πίπα χωρίς καπότα μου πήρε. Γενικά εξαρτάται από πολλούς, υποκειμενικούς παράγοντες το πως θα περάσεις. Εγώ για παράδειγμα, παρά τις διθυραμβικές κριτικές που διάβασα, έχω πολλά παράπονα απο την συνάντησή μου με τη Σάρα.

αστο λαμογιο δεν πειθεις..πρωτο μυνημα σου ,η διθυραμβικη κριτικη για την συγκεκριμενη..κ τα 4 μηνυματα σου για την συγκεκριμενη..τι θα κερδισεις ?προμοσιον της εκανες εδω μεσα.. φανταζομαι θα προλαβε να τσιμπησει αρκετα 150αρια κοροιδευοντας κ προσφεροντας υπηρεσιες της κακιας ωρας..

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
αστο λαμογιο δεν πειθεις..πρωτο μυνημα σου ,η διθυραμβικη κριτικη για την συγκεκριμενη..κ τα 4 μηνυματα σου για την συγκεκριμενη..τι θα κερδισεις ?προμοσιον της εκανες εδω μεσα.. φανταζομαι θα προλαβε να τσιμπησει αρκετα 150αρια κοροιδευοντας κ προσφεροντας υπηρεσιες της κακιας ωρας..
ενταξει παιδια δεν θελει πολυ να καταλαβει καποιος οτι αυτος καποιο κερδος θα ειχε για να το πει αυτο οπως πχ να του κατσει τσαμπα, ή μπορει οταν πρωτο ηρθε να ειναι ψαρωμενη και να απο τον φοβο της να προσπαθουσε να δωσει οσο καλυτερες υπηρεσιες γινοταν και μετα να καταλαβε οτι και με ξεπετα μας τρωει ευκολα τα λεφτα

alexandros8814

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Ρε σαϊνη, αν είχα τους λόγους που υποννοείς, θα έγραφα κάτι αρνητικό για την Σάρα? Δες από πότε είμαι γραμμένος. Λες να περίμενα τόσο καιρό για να προμοτάρω μετά από τόσα χρόνια αυτή τη συγκεκριμένη? Απλά δεν κάθομαι να γράφω κριτικές γιατί οι περισσότεροι εδω μέσα είναι σαν και εσένα.

vigilante

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Ρε σαϊνη, αν είχα τους λόγους που υποννοείς, θα έγραφα κάτι αρνητικό για την Σάρα? Δες από πότε είμαι γραμμένος. Λες να περίμενα τόσο καιρό για να προμοτάρω μετά από τόσα χρόνια αυτή τη συγκεκριμένη? Απλά δεν κάθομαι να γράφω κριτικές γιατί οι περισσότεροι εδω μέσα είναι σαν και εσένα.

κ επειδη εισαι γραμμενος τοσα χρονια,so fucking what? μπορει να χετε δεκαδες προφιλ εδω μεσα για να προμοταρετε γενικοτερα τις βραζιλιανες που ερχονται κατα διαστηματα..οχι μονο τη  συγκεκριμενη..οπως κ να χει εγω  ενημερωσα για να μην φανε φολα κ οι υπολοιποι συναγωνιστες εδω μεσα κ κλαινε τα λεφτα τους..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.171
Πόντοι
34.538
ενταξει παιδια δεν θελει πολυ να καταλαβει καποιος οτι αυτος καποιο κερδος θα ειχε για να το πει αυτο οπως πχ να του κατσει τσαμπα, ή μπορει οταν πρωτο ηρθε να ειναι ψαρωμενη και να απο τον φοβο της να προσπαθουσε να δωσει οσο καλυτερες υπηρεσιες γινοταν και μετα να καταλαβε οτι και με ξεπετα μας τρωει ευκολα τα λεφτα
Αλλο το ενα που γραφεις.αλλο το δευτερο..
Αν εγινε το δευτερο εχει δικιο ο φιλος,εγραψε αυτο που περασε και ειδε..

giannis4253

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
[vimeo]]
κανεις να μας δώσει πληροφορίες?  :-(
Οχι..αν και ανεβηκε και Θεσσαλονικη,
ατυχησε η κοπελα και δεν με γνωρισε!!!!

:grin: :grin:

Παντως η λογικη λεει για να ερχεται τοσες φορες,εχει πελατεια,
αρα ειναι ικανοποιημενοι..

Στην ghalic ειχα παει το χειμωνα και ηταν απαραδεκτη!Τοτε δεν ειχα κανει ακομα προφιλ και δεν μπορουσα να γραψω. Η συγκεκριμενη κοπελα αφου εφτασα πανω και ξεκινησαμε μετα απο λιγο ηθελε να με βαλει να μοιριζω διαφορες μαλακιες απο κατι μπουκαλακια (τα οποια μπορει να μην ηταν κατι αλλα με προβληματισε πολυ). Μετα απο 10 λεπτα αφου ξεκινησαμε εχυσε απο μονη της και χωρις να ρωτησει (αν μου αρεσει) και να προειδοποιησει στην πιπα. Μετα απο αυτο ελεγε οτι τελειωσε η ωρα και οτι πρεπει να χυσω και να φυγω(στα 10 λεπτα αυτα) και αρνιοταν να συνεχισει να κανει οτιδηποτε και κοιτουσε το ρολοι και μου ελεγε ποσα λεπτα εχω. Τα πηρα στο κρανιο και σηκωθηκα και εφυγα και κατω ειδα καποιον να περιμενει οπως βγαινω απο την πορτα. Δεν ειναι σιγουρο οτι ηταν γ αυτη αλλα οταν μπηκα μεσα πριν ξεκινησουμε μιλουσε στο τηλ, οποτε μπορει να κανονιζε κατι. Οποτε κατα τη γνωμη μου μακρια για να γλυτωσετε το 100αρικο για κατι καλυτερο.

Carlo.Kneels

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
0
Αγαπητε τα πραγματα ειναι απλα.Οταν θελεις να γραψεις μια κριτικη και δεν υπαρχει η αναλογη καρτελα στο σαιτ στελνεις ενα π.μ στον αντισθενη οπου του ζητας να φτιαξει καρτελα για το συγκεκριμενο προσωπο.Βαζεις και ενα λινκ για να βρει ο αντισθενης φωτογραφιες και περιμενεις. :heavymetalbig:

Thnks!

Carlo.Kneels

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
0
Επίσκεψη λοιπόν στο μωρό αφού προβληματίστηκα ιδιαίτερα μετά την ατάκα του Αλέξανδρου. Φτάνω στο διαμέρισμα του Παγκρατίου και με καλωσορίζει με χαμόγελο. Πραγματικά μιλάμε για ένα κουκλί που παρόλο που ξέρεις ότι είναι τρανς δεν μπορείς να πιστέψεις ότι όταν βγάλει τα ρούχα της θα δεις πέος και όχι μουνί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι πρόκειται για ένα πιτσιρίκι το οποίο κάνει τα τυπικά, με μια ελαφριά διάθεση ξεπέτας, χωρίς να κάνει το κάτι παραπάνω που θα σε κάνει νιώσεις ωραία και θα θυμάσαι την συνάντηση. Δυο πράγματα θα αναφέρω ότι αρνήθηκε φιλιά και να μου πάρει πίπα όταν της το ζήτησα.  Το αποτέλεσμα είναι ότι πλήρωσα για μία ώρα και έφυγα στο μισάωρο χωρίς καν να χύσω. Για να εξηγηθώ σε όλους θα σας πω ότι ίσως να μην είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής γιατί είμαι νέος στο συγκεκριμένο σπορ. Οι εμπειρίες μου με τρανς δεν ξεπερνάνε τα δάχτυλα των δύο χεριών αλλά σίγουρα έχω μέτρο σύγκρισης και αυτή η συνάντηση σε σχέση με τις υπόλοιπες ήταν η χειρότερη με πολύ μεγάλη διαφορά. 

Δεν θέλω και δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του Αλέξανδρου για το πως πέρασε με την συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά πήρα την απόφαση να γράψω την άποψή μου, μόνο και μόνο  γιατί την  τελευταία ατάκα που έγραψε σχετικά με την Bianca. Δεν την έχω συναντήσει αλλά με όσα έχουν γραφτεί σε κριτικές και νήματα θεωρείτε από τα τοπ ονόματα που έχουν επισκεφθεί την χώρα μας. Οπότε θεωρώ την ατάκα αυτή λίγο άστοχη.

Χωρίς να το καταλάβω έγραψα σχεδόν το ίδιο πράγμα με τον Carlos. Ας μας πεί και αυτός την γνώμη του αν την επισκέφθηκε βέβαια.     

Sorry, για την καθυστερημένη απάντηση...
Δυστυχώς δεν κατάφερα, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, να επισκεφτώ την Danny. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, μετά από την περιγραφή του reoust (what a nickname!! :-)), είμαι πολύ επιφυλακτικός στο να τολμήσω. Είναι πολλές οι φορές που μωρά με θεικές φωτο αλλά και πραγματικά φανταστικό look αποδείχτηκαν μούφες!

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
το αξιωμα εχει ως εξης: οσο πιο ομορφη, τοσο πιο χαλια σερβις
βεβαια υπαρχουν παντα οι εξαιρεσεις

curious100

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Και οι 2 κριτικες που υπαρχουν στο φορουμ για τη σαρα ειναι πολυ κακες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
ρε εδω κλαιγεσαι ότι δεν έχεις 50ρικο να πας σε ελληνίδα.. ρωτάς για βραζιλιάνες;

Μπορεί να θέλει να επενδύσει τον οβολό του το κομπόδεμα ο συναγωνιστής μην τον αποπαίρνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom