Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
αυτο ειναι.. δες τα βιντεακια της..Αν είναι αυτό που φαίνεται, δείχνει πολύ δυνατό.....
αυτο ειναι.. δες τα βιντεακια της..Αν είναι αυτό που φαίνεται, δείχνει πολύ δυνατό.....
εχουμε καποια πληροφορια? εψαξα στο forum αλλα δε βρηκα κατι
δεν έψαξες καλά...
εχουμε καποια πληροφορια? εψαξα στο forum αλλα δε βρηκα κατι
Εχει κανεις εμπερια με καποια απο τις κατωθι?
ξεπετα μ ακουστηκεΜε anita-trans βρεθηκα την προηγουμενη εβδομαδα ! πολυ καλο σωμα εντελως γυναικειο με κωλαρα και μαλακες βυζαρες ο χωρος πισω απο μιχαλακοπουλου κοντα στα ιλισια . 150 για μια ωρα. αντεχει στο σφυροκοπηπα αν και γκρινιαζε οτι ποναει λιγο πιπα καλη! οχι διαστημικη απλα καλη! με γλυψιμο στα μπαλακια μετα απο δικη μου πιεση, γενικα καλη φαση αλλα δεν τρελαθηκα.για τους παθητικους δεν νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση γιατι απο οτι ειδα το πουλακι της ηταν αρκετα μικρο. γενικα της αρεσε να τον τρωει με ενταση και σφαλιαριτσες στην κωλαρα. (στον ιδιο χωρο ηταν και η μιλενα την ειδα στα πεταχτα, ωραιω σωμα αλλα δεν μου αρεσε στο προσωπο.) καλο σκ!
Μαλλον εχεις δικιο!!!ξεπετα μ ακουστηκε
ενω τ αλλο που ζηταν 150 και αμ τελειωσεις σε στελνουν χωρις να περασει η ωρα ειναι καλητεροΡε παιδια ολες πολυ καλες! Αλλα αυτο το πραγμα που ζητανε 50 ευρω για να χυσουν ΕΛΕΟΣ!
λογικό δεν είναι; πως θα δουλεψει μετά;Ρε παιδια ολες πολυ καλες! Αλλα αυτο το πραγμα που ζητανε 50 ευρω για να χυσουν ΕΛΕΟΣ!
Εχει κανεις εμπερια με καποια απο τις κατωθι?
με την ανιτα εχω μια εμπειρια απο ισπανια, με ειχε γαμησει σχετικα καλα, βιτσιο θυμαμαι τα γλωσσοφιλα
Σουπερ μωρο απολαυσες.....μπραβο....
Τετοια γαματα ποδια-πατουσακια τα απολαυσες?
Αι Αι εκανε?
βλεπω οτι εχει καλη στραβοπουτσα, ειναι καλη στο ενεργητικο ξερει κανεις γιατι τρελενομε για στραβοπουτσες με ερεθιζουν περισσοτερο
Καυλα....
καλη πουτσα και βαραει στο ψαχνο, αν σε ενδιαφερει να γαμηθεις να πας
α ρε μουτρο μακριαα απο εισαγομενεςΚάρολ Κοβαλικ.. Μουφα το car.πουζη... Μάγκες. Την ηχα δη φωτο.. Γάμο τα μουνια να ουμε λεο παο να γαμισω μουναρα. Παο εκτός αναιμαινα πολύ ορα στον πόρτα..δε μου λέγε η μαλακό εινε αργά φεβγα.. Τελωσπαντον να ουμε.. Τινε βλεπο.. Λέο γάμο τα μουνια από κοντά..εινε μουναρα. Αρχιζη κάτι βηχητα γκαχα γκουχα.τον αγκηζο μη μου λες..παγονο..αγγλικα για το μπούστο.. Ανάσα νταλικέρη. Ρε μάγκες. Ξενερουα να ουμε η φασι λεο τι να γαμησο εδο χαμό ε πήγα κι έφυγα. Ζηταο να μου δόση κανα ψηλό πισο έστω τα μισά αφου ιμουνα εκη για πέντε λεπτά μόνο όχι μου λεη τι φασαρηα να κάνης εκη εφιγα και πανε και τα γιούρια ξέρετε ποσα 30λεπτα..αρχιδια.
Σιμπερασμα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ