Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
συμφωνώ , μα δεν ανήκει στην παρούσα ενότητα

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456

stars

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0

Με anita-trans βρεθηκα την προηγουμενη εβδομαδα ! πολυ καλο σωμα εντελως γυναικειο με κωλαρα και μαλακες βυζαρες ο χωρος πισω απο μιχαλακοπουλου κοντα στα ιλισια . 150 για μια ωρα. αντεχει στο σφυροκοπηπα αν και γκρινιαζε οτι ποναει λιγο πιπα καλη! οχι διαστημικη απλα καλη! με γλυψιμο στα μπαλακια μετα απο δικη μου  πιεση, γενικα καλη φαση αλλα δεν τρελαθηκα.για τους παθητικους δεν νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση γιατι απο οτι ειδα το πουλακι της ηταν αρκετα μικρο. γενικα της αρεσε να τον τρωει με ενταση και σφαλιαριτσες στην κωλαρα. (στον ιδιο χωρο ηταν και η μιλενα την ειδα στα πεταχτα, ωραιω σωμα αλλα δεν μου αρεσε στο προσωπο.) καλο σκ! 

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
Με anita-trans βρεθηκα την προηγουμενη εβδομαδα ! πολυ καλο σωμα εντελως γυναικειο με κωλαρα και μαλακες βυζαρες ο χωρος πισω απο μιχαλακοπουλου κοντα στα ιλισια . 150 για μια ωρα. αντεχει στο σφυροκοπηπα αν και γκρινιαζε οτι ποναει λιγο πιπα καλη! οχι διαστημικη απλα καλη! με γλυψιμο στα μπαλακια μετα απο δικη μου  πιεση, γενικα καλη φαση αλλα δεν τρελαθηκα.για τους παθητικους δεν νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση γιατι απο οτι ειδα το πουλακι της ηταν αρκετα μικρο. γενικα της αρεσε να τον τρωει με ενταση και σφαλιαριτσες στην κωλαρα. (στον ιδιο χωρο ηταν και η μιλενα την ειδα στα πεταχτα, ωραιω σωμα αλλα δεν μου αρεσε στο προσωπο.) καλο σκ! 
  ξεπετα μ ακουστηκε

Greek Kolaris

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Ρε παιδια ολες πολυ καλες! Αλλα αυτο το πραγμα που ζητανε 50 ευρω για να χυσουν ΕΛΕΟΣ!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
Ρε παιδια ολες πολυ καλες! Αλλα αυτο το πραγμα που ζητανε 50 ευρω για να χυσουν ΕΛΕΟΣ!
ενω τ αλλο που ζηταν 150 και αμ τελειωσεις σε στελνουν χωρις να περασει η ωρα ειναι καλητερο

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
πολύ όμορφη από κοντά, μέσα στο χαμόγελο, φουλ ερωτική διάθεση, ωραίο εργαλείο (και κοντά σε αυτό που διαφημίζει.. σίγουρα οχι 24, αλλά πάνω από 20εκ)απίθανο κορμί, απαλό δέρμα... μοναδικό αρνητικό ότι αποφεύγει τα γλωσσόφιλα.. όπως οι περισσότερες άλλωστε.. μιλάει λίγα αγγλικούλια και μπορείς να συνεννοηθείς τουλάχιστον και να πεις μια καλημέρα...από τιμές τα γνωστά των βραζιλιάνων

pathitikos13

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
21
Like
66
Πόντοι
10

pathitikos13

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
21
Like
66
Πόντοι
10
Σουπερ μωρο απολαυσες.....μπραβο....
Τετοια γαματα ποδια-πατουσακια τα απολαυσες?

Αι Αι εκανε?
βλεπω οτι εχει καλη στραβοπουτσα, ειναι καλη στο ενεργητικο ξερει κανεις γιατι τρελενομε για στραβοπουτσες με ερεθιζουν περισσοτερο
:rockon:

Καυλα....

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
532
Πόντοι
2.297
Κάρολ Κοβαλικ.. Μουφα το car.πουζη... Μάγκες. Την ηχα δη φωτο.. Γάμο τα μουνια να ουμε λεο παο να γαμισω μουναρα. Παο εκτός αναιμαινα πολύ ορα στον πόρτα..δε μου λέγε η μαλακό εινε αργά φεβγα.. Τελωσπαντον να ουμε.. Τινε βλεπο.. Λέο γάμο τα μουνια από κοντά..εινε μουναρα. Αρχιζη κάτι βηχητα γκαχα γκουχα.τον αγκηζο μη μου λες..παγονο..αγγλικα για το μπούστο.. Ανάσα νταλικέρη. Ρε μάγκες. Ξενερουα να ουμε η φασι λεο τι να γαμησο εδο χαμό ε πήγα κι έφυγα. Ζηταο να μου δόση κανα ψηλό πισο έστω τα μισά αφου ιμουνα εκη για πέντε λεπτά μόνο όχι μου λεη τι φασαρηα να κάνης εκη εφιγα και πανε και τα γιούρια ξέρετε ποσα 30λεπτα..αρχιδια.
Σιμπερασμα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
Κάρολ Κοβαλικ.. Μουφα το car.πουζη... Μάγκες. Την ηχα δη φωτο.. Γάμο τα μουνια να ουμε λεο παο να γαμισω μουναρα. Παο εκτός αναιμαινα πολύ ορα στον πόρτα..δε μου λέγε η μαλακό εινε αργά φεβγα.. Τελωσπαντον να ουμε.. Τινε βλεπο.. Λέο γάμο τα μουνια από κοντά..εινε μουναρα. Αρχιζη κάτι βηχητα γκαχα γκουχα.τον αγκηζο μη μου λες..παγονο..αγγλικα για το μπούστο.. Ανάσα νταλικέρη. Ρε μάγκες. Ξενερουα να ουμε η φασι λεο τι να γαμησο εδο χαμό ε πήγα κι έφυγα. Ζηταο να μου δόση κανα ψηλό πισο έστω τα μισά αφου ιμουνα εκη για πέντε λεπτά μόνο όχι μου λεη τι φασαρηα να κάνης εκη εφιγα και πανε και τα γιούρια ξέρετε ποσα 30λεπτα..αρχιδια.
Σιμπερασμα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
 α ρε μουτρο μακριαα   απο εισαγομενες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom