Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Ενεργητικός είμαι. ΤΟ εργαλείο της τουλάχιστον δουελεύει ή είναι κανένα σαμιαμίδι;... αλλιώς να πάρω γυναικείο κωλαράκι  :2funny: :2funny: Τεσπα, λέω αν δουλεύει δηλ. χύνει και τη βρίσκει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.182
Πόντοι
34.538
Ενεργητικός είμαι. ΤΟ εργαλείο της τουλάχιστον δουελεύει ή είναι κανένα σαμιαμίδι;... αλλιώς να πάρω γυναικείο κωλαράκι   :2funny: :2funny: Τεσπα, λέω αν δουλεύει δηλ. χύνει και τη βρίσκει.
Tο παιζει εντονα...αλλα δεν ειδα φως..

:grin:

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Για Lohany και Natasha έχεις τίποτα ; Κανένας άλλος συναγωνιστής 11 :helpplea:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
να αναφερω γιατι μ ρωταν σ πμ δεν παω μ εισαγογες τ 150

Εγγρ.
27 Μαρ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Για lohany θα πω. Μολις πήγα.  Πολύ καλή.  Ενεργητικό δυνατό.  Αξίζει από αυτές που υπάρχουν τώρα.  Σάρα πάντα η καλύτερη βέβαια αλλά κ αυτή μια χαρά. Βιβιαννα δοκίμασα αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.  Εμμανουέλα κοντό κ δυνατό με πολύ προσόντα.

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Για lohany θα πω. Μολις πήγα.  Πολύ καλή.  Ενεργητικό δυνατό.  Αξίζει από αυτές που υπάρχουν τώρα.  Σάρα πάντα η καλύτερη βέβαια αλλά κ αυτή μια χαρά. Βιβιαννα δοκίμασα αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.  Εμμανουέλα κοντό κ δυνατό με πολύ προσόντα.

Φίλε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ! Θα δοκιμάσω Lohany αύριο και θα γράψω κριτική. :fuck2: :rockon:

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Λοιπόν αγόρια, καλημέρα και Καλή Χρονιά να έχουμε !

Πήγα χτες στη Lohany και παραθέτω την εμπειρία μου: κατ' αρχάς, το διαμέρισμα κοντά στην Πλ. Βαρνάβα στο Παγκράτι, στο ισόγειο, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που περιγράφει στην αγγελία της για Luxury appartment και κουραφέξαλα. Είναι ένα δυαράκι, καθαρό, με δύο δωμάτια για τα δύο "κορίτσια" που δέχονται εκεί, ένα μπάνιο αι μια κουζίνα. Η κορασίδα τώρα είναι κλασική βραζιλιάνα, με σκουρόχρωμο δέρμα, κώλο μάρμαρο (πραγματικά, τόσο σφιχτό, ούτε ο Τσιαντάκης στα νιάτα του δεν πρέπει να είχε  :2funny: ), σιλικονάτα βυζιά 2άρια και εργαλείο κανονικό σε μήκος (14-15εκ.) αλλά με χοντρό κεφάλι. Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή, με υποδέχτηκε με τα ελάχιστα αγγλικά της (το τσούιλετ είναι η τουαλέτα, να φανταστείτε, ούτε τα βασικά - ι φακ γιου ορ γιου φακ μι - δεν καταλάβαινε :huh:) και πήγα για ντουζάκι.

ΕΠιστρέφοντας, ήταν όρθια (είναι γύρω στο 1,80μ) και ... με τάραξε στα γλωσσόφιλα ! Αυτό είναι και το δυνατό της σημείο: φιλάει εκπληκτικά, χώνει γλώσσα μέσα, στριφογυρίζει, τρελαίνεται. Χάιδεψα το σκληρό της κωλί, κάθισα στο κρεβάτι και μου πρόσφερε το εργαλείο της για γλείψιμο. Μετά συνεχίσαμε και 69, με εκεινη να ασχολείται πολύ με το τρυπίδι μου (γλώσσα μέσα, ρούφηγμα, φιλιά) και λιγότερο με το καβλί μου. Εγώ προσπάθησα να γλείψω την τρυπούλα της αλλά έχει λίγες τρίχες και το απέφυγα  :grin: Αυτό με υποψίασε ότι προτιμά να είναι ενεργητική: της είπα ότι πρώτα θα μου κάτσει και μετά θα δούμε, και με χίλια ζόρια στην κατανόηση, δέχτηκε.  Δε στήνεται καλά όμως και δυσκολεύει: η θέα της όμως, πολύ θυληκή, και τα συνεχή φιλιά της με έκαναν να χύσω σε λίγα λεπτά.

ΜΕτά όμως το μαρτύριο: όσοι δεν είστε συνηθισμένοι  :2funny:, να το αποφύγετε  :uglystupid: :dancing: Είναι χοντρό, δεν είμαι και πολύ φαν, μα στο ανάσκελο, μα στο μπρούμυτο, δεν μπόρεσα να το πάρω όλο λόγω πάχους.  :fuck1:  Μου ψιθύριζε darling, you are good, good αλλά τίποτα. Για να χύσει, ζητησε 50 έξτρα, απαράδεκτο !

Με δυο λόγια: επαγγελματίας, καλό εργαλείο αλλά για μερακλήδες, πεντακάθαρη, άψογος κώλος και ... καυτά φιλιά ! Αξίζει τα 150; μάλλον όχι, εκτός ανείσαι παθητικός κάργα  :pipa3:

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Λοιπόν αγόρια, καλημέρα και Καλή Χρονιά να έχουμε !

Πήγα χτες στη Lohany και παραθέτω την εμπειρία μου: κατ' αρχάς, το διαμέρισμα κοντά στην Πλ. Βαρνάβα στο Παγκράτι, στο ισόγειο, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που περιγράφει στην αγγελία της για Luxury appartment και κουραφέξαλα. Είναι ένα δυαράκι, καθαρό, με δύο δωμάτια για τα δύο "κορίτσια" που δέχονται εκεί, ένα μπάνιο αι μια κουζίνα. Η κορασίδα τώρα είναι κλασική βραζιλιάνα, με σκουρόχρωμο δέρμα, κώλο μάρμαρο (πραγματικά, τόσο σφιχτό, ούτε ο Τσιαντάκης στα νιάτα του δεν πρέπει να είχε  :2funny: ), σιλικονάτα βυζιά 2άρια και εργαλείο κανονικό σε μήκος (14-15εκ.) αλλά με χοντρό κεφάλι. Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή, με υποδέχτηκε με τα ελάχιστα αγγλικά της (το τσούιλετ είναι η τουαλέτα, να φανταστείτε, ούτε τα βασικά - ι φακ γιου ορ γιου φακ μι - δεν καταλάβαινε :huh:) και πήγα για ντουζάκι.

ΕΠιστρέφοντας, ήταν όρθια (είναι γύρω στο 1,80μ) και ... με τάραξε στα γλωσσόφιλα ! Αυτό είναι και το δυνατό της σημείο: φιλάει εκπληκτικά, χώνει γλώσσα μέσα, στριφογυρίζει, τρελαίνεται. Χάιδεψα το σκληρό της κωλί, κάθισα στο κρεβάτι και μου πρόσφερε το εργαλείο της για γλείψιμο. Μετά συνεχίσαμε και 69, με εκεινη να ασχολείται πολύ με το τρυπίδι μου (γλώσσα μέσα, ρούφηγμα, φιλιά) και λιγότερο με το καβλί μου. Εγώ προσπάθησα να γλείψω την τρυπούλα της αλλά έχει λίγες τρίχες και το απέφυγα  :grin: Αυτό με υποψίασε ότι προτιμά να είναι ενεργητική: της είπα ότι πρώτα θα μου κάτσει και μετά θα δούμε, και με χίλια ζόρια στην κατανόηση, δέχτηκε.  Δε στήνεται καλά όμως και δυσκολεύει: η θέα της όμως, πολύ θυληκή, και τα συνεχή φιλιά της με έκαναν να χύσω σε λίγα λεπτά.

ΜΕτά όμως το μαρτύριο: όσοι δεν είστε συνηθισμένοι  :2funny:, να το αποφύγετε  :uglystupid: :dancing: Είναι χοντρό, δεν είμαι και πολύ φαν, μα στο ανάσκελο, μα στο μπρούμυτο, δεν μπόρεσα να το πάρω όλο λόγω πάχους.  :fuck1:  Μου ψιθύριζε darling, you are good, good αλλά τίποτα. Για να χύσει, ζητησε 50 έξτρα, απαράδεκτο !

Με δυο λόγια: επαγγελματίας, καλό εργαλείο αλλά για μερακλήδες, πεντακάθαρη, άψογος κώλος και ... καυτά φιλιά ! Αξίζει τα 150; μάλλον όχι, εκτός ανείσαι παθητικός κάργα  :pipa3:

Πολυ ωραια περιγραφη, να εισαι καλα!
Πιστευω πως θα επρεπε να ανοιχτει προφιλ της κοπελας και να περαστει εκει για να υπαρχει ευκολη προσβαση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Κατ αρχην καλη χρονια σε ολους, υγεια και καλα γαμησια!Ενα μεγαλο ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας  και της τσεπης μου στον συναγωνιστη antonio star για την σωστη ενημερωση.Επισκεφθηκα την lohany λιγες ωρες πριν φυγει το 16.Εμεινα πολυ ικανοποιημενος.  Σε γενικες γραμμες ειναι οπως ακριβως τα περιγραφει ο συναγωνιστης-συγγραφεας fabien.Δειχνει τιμιο κοριτσι και την ιδρωνει τη φανελλα!Δεν βιαζεται να σε ξεπεταξει και θελει να φυγεις ευχαριστημενος.Καταφερα να συνενοηθω μαζι της στα Αγγλικα και μου ειπε οτι ειναι ανεξαρτητη και σκοπευει να μεινει μονιμα Ελλαδα.Αυτο μαλλον εξηγει και την προσπαθεια που καταβαλει.Την επομενη φορα θα την αρχισω και εντατικα μαθηματα πορνοελληνικων για καλυτερη συννενοηση με ολους μας!

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Κατ αρχην καλη χρονια σε ολους, υγεια και καλα γαμησια!Ενα μεγαλο ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας  και της τσεπης μου στον συναγωνιστη antonio star για την σωστη ενημερωση.Επισκεφθηκα την lohany λιγες ωρες πριν φυγει το 16.Εμεινα πολυ ικανοποιημενος.   Σε γενικες γραμμες ειναι οπως ακριβως τα περιγραφει ο συναγωνιστης-συγγραφεας fabien.Δειχνει τιμιο κοριτσι και την ιδρωνει τη φανελλα!Δεν βιαζεται να σε ξεπεταξει και θελει να φυγεις ευχαριστημενος.Καταφερα να συνενοηθω μαζι της στα Αγγλικα και μου ειπε οτι ειναι ανεξαρτητη και σκοπευει να μεινει μονιμα Ελλαδα.Αυτο μαλλον εξηγει και την προσπαθεια που καταβαλει.Την επομενη φορα θα την αρχισω και εντατικα μαθηματα πορνοελληνικων για καλυτερη συννενοηση με ολους μας!
Για ποια μιλάμε?? Βελεστίνο κάνα λινκ

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
  , νέα άφιξη φαίνεται πολύ πιό ελκυστική από Μίλα. Λέω να δοκιμάσω και να επανέλθω με εντυπώσεις. Να την έχει τιμήσει κανείς άλλος, αμφιβάλλω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom