η οποία είναι αυτή:
Πρέπει να έχει πέσει απίστευτο photoshop στις φωτό του ts-dating.
η οποία είναι αυτή:
150 η ωρα?? Μπα εβαλαν μυαλο?Beatrice. Χθεσινόβραδινή εμπειρία. Ψιλολιγνο καλό κορμί. Βυζι για μήνυση στο χειρουργο. Μεγαλουτσικη σε ηλικία αρκετά. 50 και. Εργαλείο από τα πιο χοντρά. Δοκίμασα μόνο ως ενεργητικός μιας κ το αντιθετο παίδες δεν παίζει να δοκιμάσεις. 150 η ώρα. Ειναι αρκετά νομίζω.
;) ;)Ετσι πρεπει τυπε,σ ολους τους τομεις του αγοραιου ερωτα οι συναγωνιστες ετσι πρεπει να λειτουργούμε κι όχι να επιτρέπουμε στο κάθε εξυπνοπουλι να γινεται μαγκας.150 η ωρα?? Μπα εβαλαν μυαλο?
250 ηθελαν στη Θεσσαλονικη...
Πηραν τα αρχιδια μας και λογικευτηκαν..
Τι καταλαβαν τα σουργελα?
Εχασαν τα 150,τα πηρε το RICH και η ΤΙΝΑ..
η οποία είναι αυτή:
ρε μεγάλε, εσύ τάχεις πάρει όλα τα εισαγόμενα..Beatrice. Χθεσινόβραδινή εμπειρία. Ψιλολιγνο καλό κορμί. Βυζι για μήνυση στο χειρουργο. Μεγαλουτσικη σε ηλικία αρκετά. 50 και. Εργαλείο από τα πιο χοντρά. Δοκίμασα μόνο ως ενεργητικός μιας κ το αντιθετο παίδες δεν παίζει να δοκιμάσεις. 150 η ώρα. Ειναι αρκετά νομίζω.
σε ποιά αναφέρεσαι;;Επειδή παίζει να είμαι ο πρώτος που πηγαίνει στο καινούργιο απόκτημα του Παγκρατίου θα σας πω μέσες άκρες τις εντυπώσεις μου. Μόλις γύρισα από εκεί. Σωματικά η κοπέλα δεν παίζεται. Είναι σίγουρα από τις καλύτερες που έχουν έρθει Αθήνα. Συμμετοχικά δύο σημεία με χάλασαν όμως. Πρώτον και κύριον δεν δίνει φιλιά ούτε με αίτηση...! Δεύτερον (αν και φυσιολογικό και όχι παράδοξο) κάνει πίπα με προφυλακτικό. Μετρημένες στα δάχτυλα είναι αυτές που έχω πάρει και μου έκαναν πίπα με προφυλακτικό γιαυτό και με χάλασε. Σε γενικές γραμμές δεν θεωρώ την επίσκεψη αποτυχία αλλά δεν μπορώ να πω ότι την συστήνω και ανεπιφύλακτα. Απλά πίστευα ότι εφόσον ήμουν από τους πρώτους θα ήταν πιο διαχυτικη. Και πιστεύω ότι παίζει και να μην ενδιαφέρεται καμία πια γιατί πολύ απλά έχουμε όλοι μας σταματήσει τις κριτικές. Αυτά από μένα. Αν θέλει κανείς να ρωτήσει κατι ας μου στείλει πμ.
Pamelσε ποιά αναφέρεσαι;;
κρίμα γιατί είχα αρχίσει και τη λιγουρευόμουνα
το θέμα είναι ότι δεν τηρεί τις υποσχέσεις της, στην αγγελία γράφει "φιλιά με γλώσσα σαν τη γκόμενα σου, πίπα χωρίς προφυλακτικό" κλπ.. να χωσεις 150 και 200 ευρω και να κανει τα μισα απ οσα υποσχεται δεν λεειΚαλή είναι πάντως κ από εργαλείο πολύ καλό. Όχι σαν άλλες αλλά μια χαρά
σε ποιά αναφέρεσαι;;