mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.788
- Πόντοι
- 22.915
κάτι μου λέει ότι θα απογοητευθείς......Παιδιά το μισαωρακι παραμένει στα 100. Μην στεκόμαστε στα 200 της ώρας. Από ό,τι φαίνεται είναι τρελό μωρό και στο τηλέφωνο που μιλήσαμε ηταν ορεξατη φουλ. Εγώ θα την επισκεφθω αύριο. Σκέφτομαι να της πω και για την φίλη της αν είναι να το κάνουμε το τριολε. Είναι και οι δύο καυλαρες
Υπάρχει καποιος παθητικος που να έχει πάει με Sarah ή Αndrea Castro?
καλα γελαω!!!εδώ μέσα δεν είμαστε παθητικοί
Έχω δοκιμάσει και με τις 2.Υπάρχει καποιος παθητικος που να έχει πάει με Sarah ή Αndrea Castro?
ωραιος ρε φιλε ευχαριστω πολυυΈχω δοκιμάσει και με τις 2.
Η Σαρα με διαφορά από τις καλύτερες στο ενεργητικό. Πολύ χοντρό κ μεγάλο εργαλείο. Με συνεχή κ δυνατή στύση κ ξέρει να το χρησιμοποιεί καταλληλα
Θα συμφωνήσω. Κ χθεσινή επίσκεψη. Πολύ δυνατή. Πάντα πρόθυμη κ σε μεγάλα κέφια. Παιχνίδια ερωτικά πολλά με προσόντα απίστευτα.εχω γραψει κριτική για σαρα αλλα δεν ανεβηκε ποτέ . απλά δεν παιζετε , ομορφη, πολύ ορεξατη, προσαρμοζεται στα θελω του πελατη και κανει οτι μπορει για να τον ευχαριστησει. σαρα δαγκωτο !!!
ταρίφα;;Θα συμφωνήσω. Κ χθεσινή επίσκεψη. Πολύ δυνατή. Πάντα πρόθυμη κ σε μεγάλα κέφια. Παιχνίδια ερωτικά πολλά με προσόντα απίστευτα.
Εδώ μας τα έχει χαλάσει λιγακι το πήγε στα 150 το μισαωρακιταρίφα;;