Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Egooo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

Αυτή η Mia, στο ts-dating λέει ότι τον έχει 18cm (), ενώ στο shemalewiki λέει ότι τον έχει 22cm ().
Και εν τω μεταξύ μέσα στο κείμενο της αγγελίας και στα δύο, λέει ότι τον έχει 20cm.
Να αποφασίσει όμως...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Αυτή η Mia, στο ts-dating λέει ότι τον έχει 18cm (), ενώ στο shemalewiki λέει ότι τον έχει 22cm ().
Και εν τω μεταξύ μέσα στο κείμενο της αγγελίας και στα δύο, λέει ότι τον έχει 20cm.
Να αποφασίσει όμως...

Το βλέπω ακολούθως,
Όταν ξεκίνησε το έργο την είχε 18, όταν μάζεψε λίγα λεφτά έκανε εγχείρηση και κατάφερε τα 20. Αυτά θα περπατούν, λόγο ότι από εμπειρία κατάλαβα, πάντα βάζουν 2 εκατοστά πάνω. Στα τρία χρόνια πήγαμε πολλές και μόνο Janny Costa και Victoria Carvalho δεν υπερβαίνουν. Εκεί τα μέτρα είναι σωστά. Άλλη μία δήλωσε 28 και την είχε 25. Παιδιά, φρατζόλα σαλάμι!!! Real Anaconda!!!

zOrQNUq.jpg

ds86

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Helen Bitencourt τι παίζει? Ποιος έχει εμπειρία?

Zodigod

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχει να προτείνει κανείς κάνα μωρό με μεγάλο στήθος που να ειναι καλή στο παθητικό ρόλο;

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

eroserotou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Κριτικές
6
Like
230
Πόντοι
280

eroserotou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Κριτικές
6
Like
230
Πόντοι
280
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!!! Πλάκα κάνω και δεν έχω καία διάθεση κριτικής, προσβολής ή πειράγματος. Καινούριος στο site!!! Καλά να περνάμε και να ανταλλάσσουμε εμεπιρίες!!!

Carlo.Kneels

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
0
Εξ όσων φαίνεται έρχεται βαρύ πυροβολικό.
Να βάλουν όμως και κανένα βιντεάκι να τη δούμε καλύτερα...

δείχνει φαρμακερή...
https://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/memberpics/l/LUANABLACK/Shemale-LUANABLACK-0434174.jpg[/img[/URL]]
[MEDIA=facebook]https://www.facebook.com/Luanafrachu[/MEDIA]

Videos
[MEDIA=xvideos]26120377[/MEDIA]
[MEDIA=xvideos]32887875[/MEDIA]
[MEDIA=xvideos]32911609[/MEDIA]
[MEDIA=xvideos]26120219[/MEDIA]
[MEDIA=xvideos]33164529[/MEDIA]

Κάποιο γονίδιο γαϊδάρου μήπως??  :headbaning1: :headbaning2:

Τσουχτερό τιμολόγιο τουλάχιστον για τα outcalls...
[i]"Outcalls to Hotel & homes very discreet (300€ 1hour + taxis round trip)"[/i]

...τώρα βέβαια για το "very discreet" το συζητάμε  :2funny: :2funny:

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
δείχνει φαρμακερή...

Videos

Κάποιο γονίδιο γαϊδάρου μήπως??   :headbaning1: :headbaning2:

Τσουχτερό τιμολόγιο τουλάχιστον για τα outcalls...
"Outcalls to Hotel & homes very discreet (300€ 1hour + taxis round trip)"

...τώρα βέβαια για το "very discreet" το συζητάμε  :2funny: :2funny:

Το εργαλείο φαίνεται πολύ σούπερ πάντως, τούμπανο. Αρκεί να ξέρει να το χρησιμοποιεί. Επειδή πήρα τηλ πριν λίγο, για incall, έχει πρόγραμμα μόνο για 1 ώρα = 150 (δεν έχει για μισή ώρα). Και 100 plus για χύσιμο, αν κάποιος θέλει.
Αν πάει κάποιος please να μας πει γνώμη.  

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Το εργαλείο φαίνεται πολύ σούπερ πάντως, τούμπανο. Αρκεί να ξέρει να το χρησιμοποιεί. Επειδή πήρα τηλ πριν λίγο, για incall, έχει πρόγραμμα μόνο για 1 ώρα = 150 (δεν έχει για μισή ώρα). Και 100 plus για χύσιμο, αν κάποιος θέλει.

Όταν διάβασα αυτό που έγραψες, τιμήθηκα ένα διάλογο με μία από αυτές. Πήρα τη για 200 Ευρώ για μια ώρα με χύσημο. Και μου λέει, ότι θα ήταν καλυτέρα 250 Ευρώ για αυτό το σέρβις. Την λέω, στη χώρα σου το κάνετε για 30-50 Ευρώ για μία ώρα και εδώ έχετε και παράπονο. Μου απάντησε, όταν πρωτοήρθε, την έφερε γραφείο και αυτό παίρνει τα μισά. Ήρθε δυο φορές μέσο γραφείου και τώρα τρίτη φόρα μόνη της. Και λίγα ελληνικά έμαθε. Και αγγλικά αρκετά καλά. Δηλαδή δεν φταίνε αυτές, αλλά τα γραφεία. Και βεβαίως, μετά που έρχεται μόνη της ζητάει τα ίδια λεφτά. Αφού τα δίνουμε γιατί όχι. Και μου παραπονέθηκε, ότι όλοι θέλουν μισή ώρα μόνο. Και έτσι δεν βάζουν λεφτά. Βάζω συμπέρασμα, για να κάνουν το κάθε πελάτη 250 έκοψαν το μισάωρο και ακρίβαιναν το χύσημο, ή θα προσπαθήσουν τουλάχιστον. Και μάλιστα μου είπε, ότι στη Βραζιλία δεν το κάνει, λόγο ότι δεν συμφέρει, εκεί υπάρχει υπερβολική πίεση σε αυτό το τομέα. Κάνει χορεύτρια και κάνει φωτογραφείς για διαφημίσεις, και κάνει περισσότερα λεφτά παρά να περιμένει για δυο πελάτες όλη μέρα.
Δηλαδή, τώρα είναι πάνω μας, για να σκεπτόμαστε τι και πώς να γιατρέψουμε την κατάσταση.
Και ρωτώ, γιατί πάμε με αυτές, όταν υπάρχουν τοπικές, που μιλούν και Ελληνικά, και στο τέλος της ημέρας τα λεφτά αργότερα να επιστρέψουν πίσω στη μακροοικονομία της Ελλάδος. Δεν είμαι ρατσιστής, άλλα δυστυχώς πολλές φόρες δεν μπορείς να επικοινωνείς μαζί ή δυσκολεύεις, λόγο ότι τα αγγλικά τους δεν είναι πολλές φόρες ούτε στο επίπεδο για γαμησι. Μάλιστα, για να είμαι δίκαιος, υπάρχουν και εξαιρέσεις, δόξα το Θεό.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Όταν διάβασα αυτό που έγραψες, τιμήθηκα ένα διάλογο με μία από αυτές. Πήρα τη για 200 Ευρώ για μια ώρα με χύσημο. Και μου λέει, ότι θα ήταν καλυτέρα 250 Ευρώ για αυτό το σέρβις. Την λέω, στη χώρα σου το κάνετε για 30-50 Ευρώ για μία ώρα και εδώ έχετε και παράπονο. Μου απάντησε, όταν πρωτοήρθε, την έφερε γραφείο και αυτό παίρνει τα μισά. Ήρθε δυο φορές μέσο γραφείου και τώρα τρίτη φόρα μόνη της. Και λίγα ελληνικά έμαθε. Και αγγλικά αρκετά καλά. Δηλαδή δεν φταίνε αυτές, αλλά τα γραφεία. Και βεβαίως, μετά που έρχεται μόνη της ζητάει τα ίδια λεφτά. Αφού τα δίνουμε γιατί όχι. Και μου παραπονέθηκε, ότι όλοι θέλουν μισή ώρα μόνο. Και έτσι δεν βάζουν λεφτά. Βάζω συμπέρασμα, για να κάνουν το κάθε πελάτη 250 έκοψαν το μισάωρο και ακρίβαιναν το χύσημο, ή θα προσπαθήσουν τουλάχιστον. Και μάλιστα μου είπε, ότι στη Βραζιλία δεν το κάνει, λόγο ότι δεν συμφέρει, εκεί υπάρχει υπερβολική πίεση σε αυτό το τομέα. Κάνει χορεύτρια και κάνει φωτογραφείς για διαφημίσεις, και κάνει περισσότερα λεφτά παρά να περιμένει για δυο πελάτες όλη μέρα.
Δηλαδή, τώρα είναι πάνω μας, για να σκεπτόμαστε τι και πώς να γιατρέψουμε την κατάσταση.
Και ρωτώ, γιατί πάμε με αυτές, όταν υπάρχουν τοπικές, που μιλούν και Ελληνικά, και στο τέλος της ημέρας τα λεφτά αργότερα να επιστρέψουν πίσω στη μακροοικονομία της Ελλάδος. Δεν είμαι ρατσιστής, άλλα δυστυχώς πολλές φόρες δεν μπορείς να επικοινωνείς μαζί ή δυσκολεύεις, λόγο ότι τα αγγλικά τους δεν είναι πολλές φόρες ούτε στο επίπεδο για γαμησι. Μάλιστα, για να είμαι δίκαιος, υπάρχουν και εξαιρέσεις, δόξα το Θεό.

Θα συμφωνησω στα περισσοτερα που λες
Απλα δεν υπαρχουν αντιστοιχες Ελληνιδες απο πλευρας ομορφιας, προσοντων και επιδοσεων εκτος πολυ λιγων εξαιρεσεων

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
100 για χύσιμο;; τι χύνει; χρυσάφι;

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Θα συμφωνησω στα περισσοτερα που λες
Απλα δεν υπαρχουν αντιστοιχες Ελληνιδες απο πλευρας ομορφιας, προσοντων και επιδοσεων εκτος πολυ λιγων εξαιρεσεων

Έχεις απόλυτο δίκαιο, συμφωνώ απολύτως. Το μόνο που ακόμη πρέπει να αναφέρω, ότι αυτές κάνουν πλαστικές επεμβάσεις σαν στο εργοστάσιο το FORD (με τη σειρά), αυτή που ανάφερα έκανε στα τελευταία δέκα χρόνια 16 με λέξεις (δεκαέξι) επεμβάσεις. Φαντάσου, σε είκοσι χρόνια θα είναι ζόμπι.  Μάλιστα, για να συμπληρώσω, έκανε σιλικόνη DD και εξ ολόκληρου πλήρωσε λιγότερα από χίλια Ευρώ. Ποσό πάει στην Ελλάδα, δεν ξέρω, αλλά στη Κύπρο μιλάμε από 5 μέχρι 10 χιλιάδες.
Εν τω μεταξύ, δεν είναι όλες κούκλες. Δεν είναι όλες μοντέλα.
Και ακόμη, ο καθένας έχει άλλα γούστα. Το γούστο μου είναι Ελευθερία, Λία, Νινάρα. Για την Ελευθερία ταξίδεψα Αθήνα αεροπορικώς.  Και Άμαντα από Θεσσαλονίκη. Και μερικές άλλες. Μου αρέσει τεράστιο σιλικόνη στήθος και να χύνει πολύ και μακριά. Να έχει εκτός σεξουαλική απόδοση και φωνητική απόδοση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom