Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
εδω εχεις ενα μεγαλο δικαιο φιλε μου αλλα μιλαμε τωρα για μια απο τις κορυφαιες τρανς στον πλανητη ισως και μια ξεπετα να αξιζει
εχεις δικιο...διπλο ενσημο κ ποσοστιαια αυξηση στο εφαπαξ :-* :-*

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εχεις δικιο...διπλο ενσημο κ ποσοστιαια αυξηση στο εφαπαξ :-* :-*
τζουλακι ξερεις οτι σε παω με χιλια μωρο μου αλλα δυστηχως δεν μπορεις να μπεις στην ψυχολογια ενως σιμειλ χαντερ :2funny: :2funny:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
τζουλακι ξερεις οτι σε παω με χιλια μωρο μου αλλα δυστηχως δεν μπορεις να μπεις στην ψυχολογια ενως σιμειλ χαντερ :2funny: :2funny:
καλο μηνα πασα μου,σε πειραζω,εισαι ελευθερος να χεις κ τα γουστα σου κ τις πεποιθησεις σου...φιλια πολλα στην πατριδα :) :)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καλο μηνα πασα μου,σε πειραζω,εισαι ελευθερος να χεις κ τα γουστα σου κ τις πεποιθησεις σου...φιλια πολλα στην πατριδα :) :)
ειδατε ρε τι παιδια βγαζει η πατριδα θεσ/νικη μελια σταζει το παιδι :* :*
συναγωνιστες αθηνων εκτος απο καλο παιδι η τζουλια ειναι κορμαρα και νομιζω οτι απο τις φωτο που βλεπω και απο πληροφοριες εγκυρων συναγωνιστων προκειται για ατομικη βοβμα στο κρεββατι ετοιμει για εκρηξη ορματε αδερφια

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
συναγωνιστες αθηνων εκτος απο καλο παιδι η τζουλια ειναι κορμαρα και νομιζω οτι απο τις φωτο που βλεπω και απο πληροφοριες εγκυρων συναγωνιστων προκειται για ατομικη βοβμα στο κρεββατι ετοιμει για εκρηξη ορματε αδερφια
ομολογω πως αυτο δεν το περιμενα..στειλε μου διευθυνση σε πμ να στειλω σαμπανιες...περιμενω!!! :-* :-*

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
                  Αλεφαντε για τα μερακια σου

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ομολογω πως αυτο δεν το περιμενα..στειλε μου διευθυνση σε πμ να στειλω σαμπανιες...περιμενω!!! :-* :-*

Πολύ σωστοί και οι δυό σας!!!  :rockon: :rockon:

Μας  :fuck2:  η τρόϊκα και τα στελνει εξω , μας  :fuck1: οι ξένες τρανς και τα παίρνουν πάλι έξω!!  :tickedoff:

Και όπως λέει:

Παπούστι απο τον τόπο σου ......

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
καλο μηνα ωρε συναγωνιστες! για τουτο ξερουμε τιποτα?   :
Ρε παιδιά εγώ τον μόνο Rikelme που ξέρω είναι τον ποδοσφαιριστή :2funny: :2funny: :2funny:
Μεγάλη μπαλαδόφατσα αν δεν τα τσούγκριζε με τον Φάαν Γκάαλ στη Μπαρτσελόνα θα άφηνε εποχή!
Τέλος πάντων σταματώ τώρα μη σας χαλάω τη συζήτηση με άσχετα θέματα και μου :tickedoff:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Πολύ σωστοί και οι δυό σας!!!   :rockon: :rockon:

Μας  :fuck2:  η τρόϊκα και τα στελνει εξω , μας  :fuck1: οι ξένες τρανς και τα παίρνουν πάλι έξω!!  :tickedoff:

Και όπως λέει:

Παπούστι απο τον τόπο σου ......
υποστιριζουμε παντα τις δικες μας τρανς και ενα περισσοτερο μια θεσ/νικια που ειναι στην αθηνα ειναι κορμαρα και πολυ καλο παιδι

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
υποστιριζουμε παντα τις δικες μας τρανς και ενα περισσοτερο μια θεσ/νικια που ειναι στην αθηνα ειναι κορμαρα και πολυ καλο παιδι
κι εμεις θα σας στηριξουμε γιατι ο καιρος ειναι μπροστα κι ερχονται φουρτουνες..και με δεκα κ δεκαπεντε ευρω η δραχμες η οτι αλλο εχουμε δεν ξερω..γιατι στο τεσαρακοστο πεμπτο μνημονιο τοσο θα ναι η ταριφα κ μπορει να λεω κ πολλα..οι σταρς καποια στιγμη θα πουνε μπαι μπαι αλλα κ τοτε παλληκαρακια μου τα μπαλακια σας θα εξακολουθουν να παραγουν γαλατακι εεε; οποτε 1 αυγο ο χοτυ,μια φρατζολα ο λυσιερν,200γραμμαρια φακες ο ενναλλακτικος...θα ζησουμε κι εμεις κ θα γαματε κι εσεις....ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΡΕ...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
μπράβο ΤΖΟΥΛΙ !

πάντα ευγενής, καλό παιδί και κουκλάρα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Ναιναιναί!  :thumbsup:

κι εμεις θα σας στηριξουμε πηδάμε γιατι ο καιρος ειναι μπροστα κι ερχονται φουρτουνες..και με δεκα κ δεκαπεντε ευρω η δραχμες η οτι αλλο εχουμε δεν ξερω..γιατι στο τεσαρακοστο πεμπτο μνημονιο τοσο θα ναι η ταριφα κ μπορει να λεω κ πολλα..οι σταρς καποια στιγμη θα πουνε μπαι μπαι αλλα κ τοτε παλληκαρακια μου τα μπαλακια σας θα εξακολουθουν να παραγουν γαλατακι εεε; οποτε 1 αυγο ο χοτυ,μια φρατζολα ο λυσιερν,200γραμμαρια φακες ο ενναλλακτικος...θα ζησουμε κι εμεις κ θα γαματε κι εσεις....ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΡΕ...
Και τσαπα τον πηδάμε τον γκαρτάση τον κοντοπατριώτη αμα λάχει υα ούμε!!!  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom