Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
:think: Τον εχει τον λούτσο;
σκεφτεσαι να πας να τον μετρησεις  :pipa2: ????
αντε για πηγαινε και πες εδω στο κοσμο, περιμενει να μας πεις τη εμπειρια σου επιτελους κι εσυ μονο να την λες σε ανθρωπακια εισαι παλιοτραβελο χοτυ...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Μάλλον την ερωτεύτηκες μεγάλε Αλέφαντε για να την χαρακτηρίζεις #1 παγκοσμίως και σε δικαιολογώ. Εγώ πιστεύω ότι ούτε στην Θεσσαλονίκη δεν θα ήταν νούμερο 1 με αντίπαλες κάτι ξανθιές που έχετε.

κοιτα φιλε μου νομιζω οτι ειναι η ποιο ολοκληρωμενη τρανς παγκοσμιος και αυτο γιατι ποιο θηλικο και ποιο ομορφη απο αυτην θα βρεις αλλα οχι με τετοιο εργαλειο ποιο καλο εργαλειο θα βρεις αλλα οχι τοσο μουναρα οσο αυτη
αυτη απλος τα συνδιαζει ολα και αυτο την κανει μοναδικη

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Μάλλον την ερωτεύτηκες μεγάλε Αλέφαντε για να την χαρακτηρίζεις #1 παγκοσμίως και σε δικαιολογώ. Εγώ πιστεύω ότι ούτε στην Θεσσαλονίκη δεν θα ήταν νούμερο 1 με αντίπαλες κάτι ξανθιές που έχετε.
για μενα φιλε μου η ποιο μουναρα τρανς που κυκλοφορει παγκοσμιως ειναι αυτη
στη θεσ/νικη ξανθια και καλη δεν ξερω καμια :think: :think:
μελαχρινες καλες εχουμε

Συνημμένα

• 4e0a77f9a3a54-full-47.jpg
    4e0a77f9a3a54-full-47.jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 39

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μπράβο ρε Αλέφαντε είσαι παληκάρι, εδώ τι λες, βρίσκεται Ελλάδα

ShowPhoto.php

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Μπίλι δεν θέλω να σε χαλάσω αλλά η εικόνα είναι προιόν μεγάλης φωτοσοπιάς..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
αδερφια σαν τη ταιλα δεν υπαρχει ψαξτε τη δευτερη τι να λεμε τωρα
καλη και αυτη που εβαλες αλλα ταιλα ειναι μια

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μπράβο ρε Αλέφαντε είσαι παληκάρι, εδώ τι λες, βρίσκεται Ελλάδα

http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-lunasheer-2716933&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

[/quote]την εχω δη απο κοντα παλιοτερα στην ισπανια στο προσωπο ειναι σηγουρα πολλη ληγοτερο ομορφη απο τη φοτο αλλα υποψην οτι την ειδα αβαφτη , απο σωμα κρηνοντας οτι ηταν ντιμενη ειχε σουπερ τεραστιες βιζαρες κ μεγαλη κωλαρα

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Αλέφαντε μεγάλε μου, αυτές οι ξανθιές Θεσσαλονικιές δεν λένε τίποτα ? Μου φαίνονται πολύ ωραίες  ;)

Θεσσαλονικιά 1

23c01fb06cb73429bcac07992fa85495-6-7.jpg

Θεσσαλονικιά 2

http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-LUIZA-5555976&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

θεσσαλονικιά 3
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-estellax-1793928&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

[QUOTE="megas_alefantos, post: 4189483"]

στη θεσ/νικη ξανθια και καλη δεν ξερω καμια :think: :think:

[/quote]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Αλέφαντε μεγάλε μου, αυτές οι ξανθιές Θεσσαλονικιές δεν λένε τίποτα ? Μου φαίνονται πολύ ωραίες  ;)

Θεσσαλονικιά 1

23c01fb06cb73429bcac07992fa85495-6-7.jpg

Θεσσαλονικιά 2

http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-LUIZA-5555976&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

θεσσαλονικιά 3
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-estellax-1793928&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

[/quote]ελα μια βολτα μπιλι να τις δεις απο κοντα θα σου πεσουν οτι μαλλια εχεις στο κεφαλι δικε μου
δεν σου λεω πως τι και γιατι κρεββατια και ετσι αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα το φοτοσοπ εχει οργιασει

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
καλά σου τα λέει ο μέγας κόουτς βασίλη.πολύ φωτοσόπ,επιλεγμένες γωνίες λήψης,
παλίες δεκαετίας και βάλε φωτογραφίες και πάει λέγοντας..
επειδή όμως τυγχάνει εμείς εδώ πάνω να είμαστε ένα μεγάλο χωριό,τις γκόμενες
αυτές τις συναντάμε τη νύχτα αλλά και τη μέρα σε μπαράκια,καφέ,εστιατόρια κτλ.
έχοντας ιδίαν και σαφή αντίληψη της πραγματικής τους εμφάνισης.. ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
καλά σου τα λέει ο μέγας κόουτς βασίλη.πολύ φωτοσόπ,επιλεγμένες γωνίες λήψης,
παλίες δεκαετίας και βάλε φωτογραφίες και πάει λέγοντας..
επειδή όμως τυγχάνει εμείς εδώ πάνω να είμαστε ένα μεγάλο χωριό,τις γκόμενες
αυτές τις συναντάμε τη νύχτα αλλά και τη μέρα σε μπαράκια,καφέ,εστιατόρια κτλ.
έχοντας ιδίαν και σαφή αντίληψη της πραγματικής τους εμφάνισης.. ;)
+1 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Να είμαστε και λίγο ειλικρινείς, η "κουρτίνα" 3 δεν είναι και κακή, περνάς όμορφα μαζί της.... ;)

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Να είμαστε και λίγο ειλικρινείς, η "κουρτίνα" 3 δεν είναι και κακή, περνάς όμορφα μαζί της.... ;)
αν τις δεις στο fb σε πιο καθημερινές φώτο θα καταλάβεις ότι οι συνάδελφοι εκεί πάνω λένε μεγάλες αλήθειες....

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
όντως φίλε αυτή αν τη συναντήσεις σήμερα είναι όπως τη βλέπεις.
και πρόσφατες είναι οι φωτο της και δεν έχουν καθόλου επεξεργασία ή αν έχουν είναι ελάχιστη χωρίς να αλλοιώνει την πραγματικότητα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
όντως φίλε αυτή αν τη συναντήσεις σήμερα είναι όπως τη βλέπεις.
και πρόσφατες είναι οι φωτο της και δεν έχουν καθόλου επεξεργασία ή αν έχουν είναι ελάχιστη χωρίς να αλλοιώνει την πραγματικότητα.
+1 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
η παρακάτω τι λέει εκεί στα βόρεια? φαίνεται πιο αληθινή:

Η Λια φαίνεται σωστή και διατίνονται καποιοι που την γνώρισαν, οτι δεν είναι ξεπέτα, την έχω και εγώ στα υπόψη με την πρωτη ευκαιρία που θα επισκεφθώ την Σαλονίκη.
Κατι έλεγε όμως οτι δούλευε ή δουλεύει απέναντι απ'τη Θάσο, αλλά μπαίνει και η ίδια εδώ οπότε μπορέι να επιβεβαιώσει που βρίσκεται τώρα και εαν μπορεί να συνευρεθεί με κάποιον.

Ο κόουτς πίνει νερό στο όνομα της, κάτι παραπάνω θα ξέρει  ;)

Πάντως με τέτοιες φώτο, προσκύνημα θα γίνεται κάθε Τριτη στην Λαική που βγαίνει....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Η Λια φαίνεται σωστή και διατίνονται καποιοι που την γνώρισαν, οτι δεν είναι ξεπέτα, την έχω και εγώ στα υπόψη με την πρωτη ευκαιρία που θα επισκεφθώ την Σαλονίκη.
Κατι έλεγε όμως οτι δούλευε ή δουλεύει απέναντι απ'τη Θάσο, αλλά μπαίνει και η ίδια εδώ οπότε μπορέι να επιβεβαιώσει που βρίσκεται τώρα και εαν μπορεί να συνευρεθεί με κάποιον.

Ο κόουτς πίνει νερό στο όνομα της, κάτι παραπάνω θα ξέρει  ;)

Πάντως με τέτοιες φώτο, προσκύνημα θα γίνεται κάθε Τριτη στην Λαική που βγαίνει....
ειναι καβαλα τωρα και τι δευτερα θα ειναι κανονικα στη θεση της στο οπαπ οπως εχει πει η ιδια στο θρεντ της θεσ/νικης οσοι πιστη προσελθετε λοιπον η τελευταια συνευρεσει μαζι τις ηταν ενα ποιημα τα εχω γραψει αλωστε και στην κριτικη μου

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
τόχετε προχωρήσει το φοτοσοπ δηλαδή στη Θεσσαλονίκη. :) Νάστε καλά παιδιά που απαντήσατε. Τις έβλεπα πολύ καιρό και είχα απορία.

ελα μια βολτα μπιλι να τις δεις απο κοντα θα σου πεσουν οτι μαλλια εχεις στο κεφαλι δικε μου
δεν σου λεω πως τι και γιατι κρεββατια και ετσι αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα το φοτοσοπ εχει οργιασει

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εδω εχεις ενα μεγαλο δικαιο φιλε μου αλλα μιλαμε τωρα για μια απο τις κορυφαιες τρανς στον πλανητη ισως και μια ξεπετα να αξιζει

Φιλε αλεφαντε την συγκεκριμενη αν την δεις μερα και να εχει ηλιο θα τρεχεις να κρυφτεις. εισαι μεσα στα κολπα και ξερεις οτι αμα πεσει αρκετος σοφας στην μαπα γινονται θαυματα. την εχω δει απο αποσταση αναπνοης στο βερολινο και εχω παθει υστερια. πεταμα του κερατα ειναι και απλα εχει παρει ποντους απο μερικα φιλμακια. εμεις εχουμε οντως ομορφιες στην ελλαδα. και στην μανα σαλονικη εχουμε αρκετα καλα. ας τιμησουμε λοιπον τα δικας μας και ας πεταξουμε στον κάλαθο των αχρηστων τις ξενες αχρηστοξεπετες.
φιλικά παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom