Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.203
Πόντοι
446
νομίζω ήτανε με άλλο όνομα ,κατι απο F....? φόραγε και κάτι μαντήλια στο κεφάλι (;) αλλά είχανε γράψει οτι ηταν χάλια (;!) πρέπει να έχει κριτική εδώ
το βρήκα

Κρίμα πάντως, γιατί μού βγάζει κάτι ερωτικό. Είχα ανταλλάξει μηνύματα μαζί της πριν μερικά χρόνια, αλλά σε μια φάση άρχισε να υστεριάζει και η συνομιλία έληξε άδοξα.

Αν αψηφήσει κανείς τις αρνητικές κριτικές και πάει, ας πει αν θέλει πώς πήγε, είτε από εδώ, είτε μέσω dm.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
31
Like
3.622
Πόντοι
1.446
Κρίμα πάντως, γιατί μού βγάζει κάτι ερωτικό. Είχα ανταλλάξει μηνύματα μαζί της πριν μερικά χρόνια, αλλά σε μια φάση άρχισε να υστεριάζει και η συνομιλία έληξε άδοξα.

Αν αψηφήσει κανείς τις αρνητικές κριτικές και πάει, ας πει αν θέλει πώς πήγε, είτε από εδώ, είτε μέσω dm.
Δηλαδή αποστολή αυτοκτονίας

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.203
Πόντοι
446
Δηλαδή αποστολή αυτοκτονίας
Όχι απαραίτητα. Μπορεί να περάσει και καλά κάποιος. Πρώτη φορά θα είναι που άλλα λένε οι κριτικές άλλο η ίδια η πράξη; Δυστυχώς, η φάση με τις τρανς είναι πάντα πολύ πιο φλου απ' ό,τι με τις γυναίκες. Με τις τελευταίες δύσκολα να διαβάσει κάποιος εμπειρίες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Με τις τρανς, εν πολλοίς άστο.

Το κακό είναι πως οι τρανς γενικά ζητούν πολλά συγκριτικά, οπότε κάποιος κάνει πιο δύσκολα το άλμα πίστης να πάει για καταδρομική. Εκτός κι αν ρέει το χρήμα..

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
31
Like
3.622
Πόντοι
1.446
Όχι απαραίτητα. Μπορεί να περάσει και καλά κάποιος. Πρώτη φορά θα είναι που άλλα λένε οι κριτικές άλλο η ίδια η πράξη; Δυστυχώς, η φάση με τις τρανς είναι πάντα πολύ πιο φλου απ' ό,τι με τις γυναίκες. Με τις τελευταίες δύσκολα να διαβάσει κάποιος εμπειρίες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Με τις τρανς, εν πολλοίς άστο.

Το κακό είναι πως οι τρανς γενικά ζητούν πολλά συγκριτικά, οπότε κάποιος κάνει πιο δύσκολα το άλμα πίστης να πάει για καταδρομική. Εκτός κι αν ρέει το χρήμα..
Σ'αρέσει πολύ η φάτσα της ;
Χωρίς το εμφανές Photoshop

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.203
Πόντοι
446
Σ'αρέσει πολύ η φάτσα της ;
Χωρίς το εμφανές Photoshop
Ναι. Έχει κάτι το καυλωτικό. Εξάλλου, έχω δηλώσει προ πολλού πως θέλω τις τρανς να αντροφέρνουν λίγο. Αλλιώς, ας πάω με τις τρου γυναίκες.

Εδώ πχ μου αρέσει αυτό που βλέπω. Βγάζει κάτι τέρμα έκφυλο:

IMG_20250313_180545.jpg

IMG_20250313_180636.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
31
Like
3.622
Πόντοι
1.446
Ναι. Έχει κάτι το καυλωτικό. Εξάλλου, έχω δηλώσει προ πολλού πως θέλω τις τρανς να αντροφέρνουν λίγο. Αλλιώς, ας πάω με τις τρου γυναίκες.

Εδώ πχ μου αρέσει αυτό που βλέπω. Βγάζει κάτι τέρμα έκφυλο:

IMG_20250313_180545.jpg

IMG_20250313_180636.jpg
Μού φαίνεται πως είσαι γκέι (λολολολολοοοοόλλλ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom