ποιος σου είπε ότι είναι το ίδιο? τ παράδειγμα παραμένει καθώς και στο ένα και στο άλλο βρίσκεστε δαχτυλοδιχτουμενος από πολλούς που τ ο βρίσκουν 'μη φυσιολογικη συμπεριφορά'. 'όπως βλέπεις τα πάντα είναι θέμα οπτικής γωνίας.Δεν ειναι το ιδιο.Μιλαμε για την γυναικα σου η την κοπελα σου που θα παει με αλλον και εσυ θα στεκεσαι εκει και θα τους κοιτας.Οταν εισαι ελευθερος και πας μια στο τοσο σε μια ιεροδουλη δεν νομιζω να ειναι τοσο κατακριτεο απο την κοινωνια μας οσο το πρωτο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να γαμάς γυναίκα άλλου ή να γαμάνε τη δική σου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 179312
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 123
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Σταματήστε τα ναρκωτικά παιδιά δεν φτάνουν για όλους
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.403
- Πόντοι
- 3.936
Για να δούμε τι πιστεύουν οι πολλοί. Περιμένω την αιτιολόγηση στα σχόλια!
αν τυχει κ γαμησεις γυναικα αλλου που το κακο. αν δεν την γαμησεις εσυ θα γαμηθει με αλλον αφου θελει θα το κανει.
τωρα αν ειχα γυναικα κ μου την γαμαγαν ισως να ηταν μια εμπειρια αλλα οχι τωρα μετα απο καμια 20+ χρονια οταν θα ειμουν ψιλο παπους.
τωρα τις καλυπτω φουλ ολες οποτε το θεμα δεν με αφορα τωρα,
τωρα αν ειχα γυναικα κ μου την γαμαγαν ισως να ηταν μια εμπειρια αλλα οχι τωρα μετα απο καμια 20+ χρονια οταν θα ειμουν ψιλο παπους.
τωρα τις καλυπτω φουλ ολες οποτε το θεμα δεν με αφορα τωρα,
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Γιατι να εχεις μονιμη γυναικα;
Τα βρηκες με μια και περνατε καλα; Αστην ελευθερη να γαμιεται οπου θελει, στα αρχιδια σου. Γαμα και εσυ οτι αλλο βρεις και σου αρεσει και τελος.
Θελει να ξαναγαμηθει μαζι σου η πρωτη; Καλως. Δεν θελει; Ας παει να γαμηθει οπου θελει η κοπελα, να ναι καλα.
Εν ετη 2019 θα λεμε "γυναικα" μου και "γυναικα" σου;
Ελευθεροι ανθρωποι ειναι, οτι θελουν κανουν και δεν εχουν αν δωσουν αναφορα σε κανεναν. Τι παει να πει μου και σου;
Με κατι τετοια τις κομπλαρετε και φοβουνται να ζησουν το σεξουαλισμο τους. Αφηστε τες ελευθερες να κανουν οτι θελουν και φροντιστε να το εχουν καταλαβει καλα αυτο. Οτι τις εχετε ελευθερες, οτι δεν σας απασχολει. Οτι τρωτε και απο αλλη πορτοκαλια νοστιμα πορτοκαλακια.
Τωρα οποιος το προχωρησε και εκανε παιδια κτλπ...αυτος ειναι αλλη περιπτωση. Ας σκεφτει μονος του τι θελει να κανει. 2020 φτανουμε.
Τα βρηκες με μια και περνατε καλα; Αστην ελευθερη να γαμιεται οπου θελει, στα αρχιδια σου. Γαμα και εσυ οτι αλλο βρεις και σου αρεσει και τελος.
Θελει να ξαναγαμηθει μαζι σου η πρωτη; Καλως. Δεν θελει; Ας παει να γαμηθει οπου θελει η κοπελα, να ναι καλα.
Εν ετη 2019 θα λεμε "γυναικα" μου και "γυναικα" σου;
Ελευθεροι ανθρωποι ειναι, οτι θελουν κανουν και δεν εχουν αν δωσουν αναφορα σε κανεναν. Τι παει να πει μου και σου;
Με κατι τετοια τις κομπλαρετε και φοβουνται να ζησουν το σεξουαλισμο τους. Αφηστε τες ελευθερες να κανουν οτι θελουν και φροντιστε να το εχουν καταλαβει καλα αυτο. Οτι τις εχετε ελευθερες, οτι δεν σας απασχολει. Οτι τρωτε και απο αλλη πορτοκαλια νοστιμα πορτοκαλακια.
Τωρα οποιος το προχωρησε και εκανε παιδια κτλπ...αυτος ειναι αλλη περιπτωση. Ας σκεφτει μονος του τι θελει να κανει. 2020 φτανουμε.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το μη φυσιολογικη συμπεριφορα δεν ειναι θεμα κοινωνικό ή της πλειοψηφιας. Δεν ειναι φυσιολογικο η γυναικα να φοραει μπούρκα επειδη το λεει το ισλαμ ή η πλειοψηφια των σαουδαραβων.ποιος σου είπε ότι είναι το ίδιο? τ παράδειγμα παραμένει καθώς και στο ένα και στο άλλο βρίσκεστε δαχτυλοδιχτουμενος από πολλούς που τ ο βρίσκουν 'μη φυσιολογικη συμπεριφορά'. 'όπως βλέπεις τα πάντα είναι θέμα οπτικής γωνίας.
Φυσιολογικο ειναι τα αρσενικα να θελουν να γαμησουν πολλες και να θελουν να μην τους γαμανε τις συζυγους αλλα αρσενικα. Αυτο λεει η επιστήμη. Η βιολογια. Η εξελιξη. Η ζωολογια. Η ζωοκοινωνιολογια. Δεν ειμαστε διαφορετικα απο τα αλλα θηλαστικα οσο και αν μας χαηδευουν τα αφτια με ψεματα θρησκεια και ανθρωπινοι νομοι
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
το μη φυσιολογικη συμπεριφορα δεν ειναι θεμα κοινωνικό ή της πλειοψηφιας. Δεν ειναι φυσιολογικο η γυναικα να φοραει μπούρκα επειδη το λεει το ισλαμ ή η πλειοψηφια των σαουδαραβων.
Φυσιολογικο ειναι τα αρσενικα να θελουν να γαμησουν πολλες και να θελουν να μην τους γαμανε τις συζυγους αλλα αρσενικα. Αυτο λεει η επιστήμη. Η βιολογια. Η εξελιξη. Η ζωολογια. Η ζωοκοινωνιολογια. Δεν ειμαστε διαφορετικα απο τα αλλα θηλαστικα οσο και αν μας χαηδευουν τα αφτια με ψεματα θρησκεια και ανθρωπινοι νομοι
Αν είναι φυσιολογικό να θέλουν τα αρσενικά να γαμανε πολλες γυναίκες και το ίδιο να ισχύει αντίστοιχα για τα θηλυκά τότε η επιθυμία των αντρών να μην τους γαμανε αλλοι τη γυναίκα είναι αφύσικη αφού παει κόντρα στη πολυγαμική φύση του ανθρώπινου είδους.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
όχι.Αν είναι φυσιολογικό να θέλουν τα αρσενικά να γαμανε πολλες γυναίκες και το ίδιο να ισχύει αντίστοιχα για τα θηλυκά τότε η επιθυμία των αντρών να μην τους γαμανε αλλοι τη γυναίκα είναι αφύσικη αφού παει κόντρα στη πολυγαμική φύση του ανθρώπινου είδους.
και για αυτό τσακωνονται τα αρσενικα σε όλα τα ειδη ανθρωποειδων και τα περισσοτερα θηλαστικα,
γιατι υπαρχει η αντιθεση ότι θελω να τις γαμαω ολες, αλλα εσεις να μην γαματε καμμια από τις "δικες μου"
για αυτό σκοτώνονται για την αρχηγια κυριολεκτικα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
επισης εκανες και ένα άλλο σφαλμα τα θηλυκα δεν θελουν να γαμιουνται από ολους, δεν είναι πολυγαμικα.
θελουν να γαμιουνται με τον καλυτερο, είναι μονογαμικα και επιλεκτικα για να βελτιωσουν με την επιλογή τους την επομενη γενια.
να γιατι πρεπει να διδάσκουμε την εξελιξη αντι την θρησκεια και άλλες παρομοιες ουμανιστικες θεωρειες
θελουν να γαμιουνται με τον καλυτερο, είναι μονογαμικα και επιλεκτικα για να βελτιωσουν με την επιλογή τους την επομενη γενια.
να γιατι πρεπει να διδάσκουμε την εξελιξη αντι την θρησκεια και άλλες παρομοιες ουμανιστικες θεωρειες
Αυτό ακριβός αν δεις πιο πάνω αυτό εξηγώ , επειδή δεν είναι '' φυσιολογικό '' να μην φοράς μπουρκα σε κάποια μέρη δεν σημένει ότι αν δεν φοράςδεν είσαι φυσιολογικός. Η εξέλιξη είναι ακριβός όπως τ λες ο άντρας δίνει τ γονίδιο όσο πιο πολύ μπορεί και η γυναίκα ΠΑΝΤΑ ψάχνει τ δυνατότερο ασφαλέστερο ασχέτως αν έχει κάνει είδη που την καθιστά πολυγαμική ( εξου και το σύνηθες φαινόμενο του 2φτερου και τρίτου γάμου από πλευράς γυναίκας , και ποσοστά απιστίας σχεδόν ιδια με 4-6% υπέρ των αντρών και αυτό γιατί ο αντρας μεγεθύνει στο σεχ ενώ η γυναίκα κανει minimize )επισης εκανες και ένα άλλο σφαλμα τα θηλυκα δεν θελουν να γαμιουνται από ολους, δεν είναι πολυγαμικα.
στις σκανδιναβικές χώρες π χρησιμοποιούνται σαν την πιο σωστή πηγή σήμερα άντλησης πληροφοριών για την ισότητα τον δύο φύλων καθως οι γυναίκες έχουνε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα οι γυναίκες είναι το ίδιο και πολλές φορές πιο πετυχημένες από τους αντρες έχουνε ίδιες συμπεριφορές και έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερο χασμα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
αν ψιλιαστω κερατο ξενερώνω
μηπως είμαι ανωμαλος
Ουφ... άρα εγώ που φυσιολογικός... και πίστευα οτι εγώ έχω το πρόβλημα!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.072
- Πόντοι
- 3.346
Δαχτυλοδιχτουμενος δεν θα εισαι γιατι σαν ελευθερος πηγες με μια ιεροδουλη,καποιοι λιγοι θα σε σχολιαζουν, αλλα ως εκει.Στην αλλη περιπτωση..θα εισαι μη αποδεκτος κοινωνικα.ποιος σου είπε ότι είναι το ίδιο? τ παράδειγμα παραμένει καθώς και στο ένα και στο άλλο βρίσκεστε δαχτυλοδιχτουμενος από πολλούς που τ ο βρίσκουν 'μη φυσιολογικη συμπεριφορά'. 'όπως βλέπεις τα πάντα είναι θέμα οπτικής γωνίας.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.938
- Πόντοι
- 6.925
Ουφ... άρα εγώ που φυσιολογικός... και πίστευα οτι εγώ έχω το πρόβλημα!!
Ελα μην αγχώνεσαι είμαστε τρεις, μπορούμε να κάνουμε σύλλογο
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.197
- Πόντοι
- 3.846
ηθικά διλήμματα σε ένα forum που ασχολείται (μεταξύ άλλων) με βίτσια, αγοραίο σεξ για ελεύθερους και όχι και όλων των ειδών τις σεξουαλικές εκφράσεις. Τώρα αναρωτιέται κανείς που πάμε...
Αλάνια προσπαθεί να σας το πει και ο Σαββίδης αλλά ο καθένας μιλάει ως συνήθως μόνος του. Δικαίωμα στον καθένα να είναι μονογαμικός, να ζηλεύει και να μη γουστάρει να τον κερατώνουν. Γιατί όμως δεν αποδέχεστε και τους ανθρώπους με άλλες απόψεις; Γιατί να προσπαθούμε να καλύψουμε τη συμπεριφορά μας με αναλύσεις περί της συμπεριφοράς των θηλαστικών λες και ζούμε ακόμη στις σπηλιές;
Κάποιοι παντρεύονται αλλά θέλουν να μην καταπιέζονται σεξουαλικά και να καταπιέζουν το έτερο ήμισυ, ναι συμβαίνει το έχω δει. Είναι ψυχοπαθείς, ανώμαλοι, δυστυχισμένοι, υποκριτές; Γιατί; Ποιος ξέρει καλύτερα από αυτά τα ζευγάρια τι τους κάνει ευτυχισμένους;
Για μένα πάλι το να έχεις ιδέες του Μεσαίωνα στον 21ο αιώνα είναι μη φυσιολογική συμπεριφορά. Αλλά δε βγαίνω σαν τη Λουκά να μοιράζω κατάρες.
Αλάνια προσπαθεί να σας το πει και ο Σαββίδης αλλά ο καθένας μιλάει ως συνήθως μόνος του. Δικαίωμα στον καθένα να είναι μονογαμικός, να ζηλεύει και να μη γουστάρει να τον κερατώνουν. Γιατί όμως δεν αποδέχεστε και τους ανθρώπους με άλλες απόψεις; Γιατί να προσπαθούμε να καλύψουμε τη συμπεριφορά μας με αναλύσεις περί της συμπεριφοράς των θηλαστικών λες και ζούμε ακόμη στις σπηλιές;
Κάποιοι παντρεύονται αλλά θέλουν να μην καταπιέζονται σεξουαλικά και να καταπιέζουν το έτερο ήμισυ, ναι συμβαίνει το έχω δει. Είναι ψυχοπαθείς, ανώμαλοι, δυστυχισμένοι, υποκριτές; Γιατί; Ποιος ξέρει καλύτερα από αυτά τα ζευγάρια τι τους κάνει ευτυχισμένους;
Για μένα πάλι το να έχεις ιδέες του Μεσαίωνα στον 21ο αιώνα είναι μη φυσιολογική συμπεριφορά. Αλλά δε βγαίνω σαν τη Λουκά να μοιράζω κατάρες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις