Νέα

Να γαμάς γυναίκα άλλου ή να γαμάνε τη δική σου;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι αποτελεί μεγαλύτερη κάβλαενα άντρα, να γαμαει γυναίκες αλλου ή να γαμανε τη δική του;

• Να γαμάει γυναίκες άλλων

Ψήφοι: 111 49,8%
  • Να γαμανε τη δική του

Ψήφοι: 25 11,2%
  • Και τα δυο είναι καβλα

Ψήφοι: 55 24,7%
  • Τίποτα απο αυτά.

Ψήφοι: 32 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    223

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
Δεν ειναι το ιδιο.Μιλαμε για την γυναικα σου η την κοπελα σου που θα παει με αλλον και εσυ θα στεκεσαι εκει και θα τους κοιτας.Οταν εισαι ελευθερος και πας μια στο τοσο σε μια ιεροδουλη δεν νομιζω να ειναι τοσο κατακριτεο απο την κοινωνια μας οσο το πρωτο.
  ποιος σου είπε ότι είναι το ίδιο?  τ παράδειγμα παραμένει καθώς και στο ένα και στο άλλο βρίσκεστε δαχτυλοδιχτουμενος από πολλούς που τ ο βρίσκουν 'μη φυσιολογικη συμπεριφορά'. 'όπως βλέπεις τα πάντα είναι θέμα οπτικής γωνίας.     

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Σταματήστε τα ναρκωτικά παιδιά δεν φτάνουν για όλους  :heavymetalbig:

Mikahak

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
0
αν τυχει κ γαμησεις γυναικα αλλου που το κακο. αν δεν την γαμησεις εσυ θα γαμηθει με αλλον αφου θελει θα το κανει.
τωρα αν ειχα γυναικα κ μου την γαμαγαν ισως να ηταν μια εμπειρια αλλα οχι τωρα μετα απο καμια 20+ χρονια οταν θα ειμουν ψιλο παπους.
τωρα τις καλυπτω φουλ ολες οποτε το θεμα δεν με αφορα τωρα,

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γιατι να εχεις μονιμη γυναικα;

Τα βρηκες με μια και περνατε καλα; Αστην ελευθερη να γαμιεται οπου θελει, στα αρχιδια σου. Γαμα και εσυ οτι αλλο βρεις και σου αρεσει και τελος.

Θελει να ξαναγαμηθει μαζι σου η πρωτη; Καλως. Δεν θελει; Ας παει να γαμηθει οπου θελει η κοπελα, να ναι καλα.

Εν ετη 2019 θα λεμε "γυναικα" μου και "γυναικα" σου;

Ελευθεροι ανθρωποι ειναι, οτι θελουν κανουν και δεν εχουν αν δωσουν αναφορα σε κανεναν. Τι παει να πει μου και σου;

Με κατι τετοια τις κομπλαρετε και φοβουνται να ζησουν το σεξουαλισμο τους. Αφηστε τες ελευθερες να κανουν οτι θελουν και φροντιστε να το εχουν καταλαβει καλα αυτο. Οτι τις εχετε ελευθερες, οτι δεν σας απασχολει. Οτι τρωτε και απο αλλη πορτοκαλια νοστιμα πορτοκαλακια.

Τωρα οποιος το προχωρησε και εκανε παιδια κτλπ...αυτος ειναι αλλη περιπτωση. Ας σκεφτει μονος του τι θελει να κανει. 2020 φτανουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
  ποιος σου είπε ότι είναι το ίδιο?  τ παράδειγμα παραμένει καθώς και στο ένα και στο άλλο βρίσκεστε δαχτυλοδιχτουμενος από πολλούς που τ ο βρίσκουν 'μη φυσιολογικη συμπεριφορά'. 'όπως βλέπεις τα πάντα είναι θέμα οπτικής γωνίας.     
το μη φυσιολογικη συμπεριφορα δεν ειναι θεμα κοινωνικό ή της πλειοψηφιας. Δεν ειναι φυσιολογικο η γυναικα να φοραει μπούρκα επειδη το λεει το ισλαμ ή η πλειοψηφια των σαουδαραβων.
Φυσιολογικο ειναι τα αρσενικα να θελουν να γαμησουν πολλες και να θελουν να μην τους γαμανε τις συζυγους αλλα αρσενικα. Αυτο λεει η επιστήμη. Η βιολογια. Η εξελιξη. Η ζωολογια. Η ζωοκοινωνιολογια. Δεν ειμαστε διαφορετικα απο τα αλλα θηλαστικα οσο και αν μας χαηδευουν τα αφτια με ψεματα θρησκεια και ανθρωπινοι νομοι

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 179312
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
το μη φυσιολογικη συμπεριφορα δεν ειναι θεμα κοινωνικό ή της πλειοψηφιας. Δεν ειναι φυσιολογικο η γυναικα να φοραει μπούρκα επειδη το λεει το ισλαμ ή η πλειοψηφια των σαουδαραβων.
Φυσιολογικο ειναι τα αρσενικα να θελουν να γαμησουν πολλες και να θελουν να μην τους γαμανε τις συζυγους αλλα αρσενικα. Αυτο λεει η επιστήμη. Η βιολογια. Η εξελιξη. Η ζωολογια. Η ζωοκοινωνιολογια. Δεν ειμαστε διαφορετικα απο τα αλλα θηλαστικα οσο και αν μας χαηδευουν τα αφτια με ψεματα θρησκεια και ανθρωπινοι νομοι

Αν είναι φυσιολογικό να θέλουν τα αρσενικά να γαμανε πολλες γυναίκες και το ίδιο να ισχύει αντίστοιχα για τα θηλυκά τότε η επιθυμία των αντρών να μην τους γαμανε αλλοι τη γυναίκα είναι αφύσικη αφού παει κόντρα στη πολυγαμική φύση του ανθρώπινου είδους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν είναι φυσιολογικό να θέλουν τα αρσενικά να γαμανε πολλες γυναίκες και το ίδιο να ισχύει αντίστοιχα για τα θηλυκά τότε η επιθυμία των αντρών να μην τους γαμανε αλλοι τη γυναίκα είναι αφύσικη αφού παει κόντρα στη πολυγαμική φύση του ανθρώπινου είδους.
όχι.

και για αυτό τσακωνονται τα αρσενικα σε όλα τα ειδη ανθρωποειδων και τα περισσοτερα θηλαστικα,

γιατι υπαρχει η αντιθεση ότι θελω να τις γαμαω ολες, αλλα εσεις να μην γαματε καμμια από τις "δικες μου"

για αυτό σκοτώνονται για την αρχηγια κυριολεκτικα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης εκανες και ένα άλλο σφαλμα τα θηλυκα δεν θελουν να γαμιουνται από ολους, δεν είναι πολυγαμικα.

θελουν να γαμιουνται με τον καλυτερο, είναι μονογαμικα και επιλεκτικα για να  βελτιωσουν με την επιλογή τους την επομενη γενια.

να γιατι πρεπει να διδάσκουμε την εξελιξη αντι την θρησκεια και άλλες παρομοιες ουμανιστικες θεωρειες

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
επισης εκανες και ένα άλλο σφαλμα τα θηλυκα δεν θελουν να γαμιουνται από ολους, δεν είναι πολυγαμικα.

θελουν να γαμιουνται με τον καλυτερο, είναι μονογαμικα και επιλεκτικα για να  βελτιωσουν με την επιλογή τους την επομενη γενια.

να γιατι πρεπει να διδάσκουμε την εξελιξη αντι την θρησκεια και άλλες παρομοιες ουμανιστικες θεωρειες
Αυτό ακριβός αν δεις πιο πάνω αυτό εξηγώ , επειδή δεν είναι '' φυσιολογικό '' να μην φοράς μπουρκα σε κάποια μέρη  δεν σημένει ότι αν δεν φοράςδεν είσαι φυσιολογικός. Η εξέλιξη είναι ακριβός όπως τ λες ο άντρας δίνει τ γονίδιο όσο πιο πολύ μπορεί και η γυναίκα ΠΑΝΤΑ ψάχνει τ δυνατότερο ασφαλέστερο ασχέτως αν έχει κάνει είδη που την καθιστά πολυγαμική  ( εξου και το σύνηθες φαινόμενο του 2φτερου και τρίτου γάμου από πλευράς γυναίκας , και ποσοστά απιστίας σχεδόν ιδια με 4-6% υπέρ των αντρών και αυτό γιατί ο αντρας μεγεθύνει στο σεχ ενώ η γυναίκα κανει minimize )         

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
στις σκανδιναβικές χώρες π χρησιμοποιούνται σαν την πιο σωστή πηγή σήμερα άντλησης πληροφοριών για την ισότητα τον δύο φύλων καθως οι γυναίκες έχουνε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα οι γυναίκες είναι το ίδιο και πολλές φορές πιο πετυχημένες από τους αντρες  έχουνε ίδιες  συμπεριφορές και έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερο χασμα           

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
473
Πόντοι
21
Δεν είναι κάτι περίεργο τοσα βίτσια έχει ο κόσμος... Εγώ έκανα μασάζ σε γυναίκα και ερχόταν ο άντρας της να την παρει κ εκανα πολύ καλο έρωτα μετα

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Ασχετο. Ο δημιουργός του νήματος έχει 30 μηνύματα και δημιούργησε νήμα. Εγώ που έχω σχεδόν ίδιο αριθμό μηνυμάτων γιατί δεν μπορώ? Τι κάνω λάθος?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.072
Πόντοι
3.346
 ποιος σου είπε ότι είναι το ίδιο?  τ παράδειγμα παραμένει καθώς και στο ένα και στο άλλο βρίσκεστε δαχτυλοδιχτουμενος από πολλούς που τ ο βρίσκουν 'μη φυσιολογικη συμπεριφορά'. 'όπως βλέπεις τα πάντα είναι θέμα οπτικής γωνίας.      
Δαχτυλοδιχτουμενος δεν θα εισαι γιατι σαν ελευθερος πηγες με μια ιεροδουλη,καποιοι λιγοι θα σε σχολιαζουν, αλλα ως εκει.Στην αλλη περιπτωση..θα εισαι μη αποδεκτος κοινωνικα.

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Ρητορική νομίζω η ερώτηση του νήματος.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
και μόνο που μπαίνει σαν ερώτημα

το αν θέλω να μου γαμάνε την γυναίκα και να κοιτάζω

είναι αναρωτιέται κανείς για το πού πάμε....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
ηθικά διλήμματα σε ένα forum που ασχολείται (μεταξύ άλλων) με βίτσια, αγοραίο σεξ για ελεύθερους και όχι και όλων των ειδών τις σεξουαλικές εκφράσεις. Τώρα αναρωτιέται κανείς που πάμε...

Αλάνια προσπαθεί να σας το πει και ο Σαββίδης αλλά ο καθένας μιλάει ως συνήθως μόνος του. Δικαίωμα στον καθένα να είναι μονογαμικός, να ζηλεύει και να μη γουστάρει να τον κερατώνουν. Γιατί όμως δεν αποδέχεστε και τους ανθρώπους με άλλες απόψεις; Γιατί να προσπαθούμε να καλύψουμε τη συμπεριφορά μας με αναλύσεις περί της συμπεριφοράς των θηλαστικών λες και ζούμε ακόμη στις σπηλιές;

Κάποιοι παντρεύονται αλλά θέλουν να μην καταπιέζονται σεξουαλικά και να καταπιέζουν το έτερο ήμισυ, ναι συμβαίνει το έχω δει. Είναι ψυχοπαθείς, ανώμαλοι, δυστυχισμένοι, υποκριτές; Γιατί; Ποιος ξέρει καλύτερα από αυτά τα ζευγάρια τι τους κάνει ευτυχισμένους;

Για μένα πάλι το να έχεις ιδέες του Μεσαίωνα στον 21ο αιώνα είναι μη φυσιολογική συμπεριφορά. Αλλά δε βγαίνω σαν τη Λουκά να μοιράζω κατάρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom