Νέα

Να χωρίσω ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalws420
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Είμαι 29 χρόνων και Συζω εδώ και 2-3 χρόνια με τη κοπέλα μου. Ο κύκλος μου έχει αρχίσει να παντρεύεται και να κάνει παιδιά, ιδανικά θα το ήθελα και εγώ αυτό αλλά φοβάμαι να προχωρήσω μιας και έχω θέμα σε ένα σοβαρό πράγμα. η σεξουαλική μου ζωή με τη συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ κακή.
Την αγαπάω πολύ. Χαίρομαι να τη βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη αλλά παράλληλα δε μπορώ καθόλου να καυλωσω σκέφτοντας τη...
γιατι το κουραζεις ρε μαστορα εδω και 2-3 ετη και γραφεις και τζαμπα εκθεσεις ? :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.240
Πόντοι
206
"Σχέσεις" της πούτσας. Τι πάτε και κάνετε σχέσεις μακροχρόνιες και συζείτε κιόλας με κοπέλες που δεν σας βγάζουν ερωτισμό και σεξουαλική ικανοποίηση? Εκτός αν το σεξ είναι τόσο δευτερεύων και άνευ σημασίας για εσάς. Αλλά τότε δεν θα πηγαίνατε να ξενογαμάτε. Τι ωραία... Γαμάει αλλού ο άντρας, γαμιε΄ται αλλού η γυναίκα και στο τέλος της ημέρας αγκαλίτσα για ύπνο. Εκτός αν υπάρχουν ανήλικα παιδιά, που και πάλι...
Τι στο διάολο άρρωστες καταστάσεις συντηρείτε...Και το βλέπεις και από άτομα νεαρής ηλικίας...Αν έχετε το θεό σας δηλαδή :confused:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.186
Πόντοι
2.646
Καλησπέρα,
Καλή χρονιά με υγεία.

Είμαι 29 χρόνων και Συζω εδώ και 2-3 χρόνια με τη κοπέλα μου. Ο κύκλος μου έχει αρχίσει να παντρεύεται και να κάνει παιδιά, ιδανικά θα το ήθελα και εγώ αυτό αλλά φοβάμαι να προχωρήσω μιας και έχω θέμα σε ένα σοβαρό πράγμα. η σεξουαλική μου ζωή με τη συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ κακή.
Την αγαπάω πολύ. Χαίρομαι να τη βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη αλλά παράλληλα δε μπορώ καθόλου να καυλωσω σκέφτοντας τη, δε μου βγάζει τίποτα πρόστυχο μόνο αγάπη. Για αυτό και πηγαίνω οπότε μπορώ στα μαγαζάκια και δίνω πόνο σε κάθε καυλωμουνο που μπορώ μπας και μου φυγει αυτή η θέληση αλλά δε φεύγει με τίποτα.

Όλα σχεδον στη σχέση μας είναι οκ αλλά γενικά αυτή η κατάσταση με το σεξ με αγχωνει πάρα πολύ γιατί αποκλείετε να μην επιδιώξω να κερατωσω στο μέλλον γιατί με καυλώνουν όλα τα μούνια εκτός από αυτήν.

Τη συγκεκριμένη κοπέλα την έχω ταλαιπωρήσει πολλές φορές με αφορμές άλλες να ληξουμε τη σχέση μας παρόλα αυτά μετά από λίγο ξαναγυρίζω κακώς.
Πλέον ομως διαβαινω σημαντικό σημείο για το τι θα γίνει στη ζωή μας.
Παντρεύομαι , κάνω παιδια και παράλληλα να γλύφω τις κωλοτρυπίδες των μασαζιουχων στοιχείων οπότε μου βρεθεί το παραμικρό ελεύθερο κενό?

Χωρίζω? Και αν ναι πως το λέω, εφόσον δεν έχω δείξει το παραμικρό σημάδι στενοχώριας ή αμφιβολίας.

Προσπαθώ να επιδιώκω το πότε θα κάνουμε σεξ για να ρίχνω στάχτη στα μάτια της έχοντας προβεί σε αποχή από μαλακια και πουτανα για να μη δείξω σημάδια.

Το θέμα είναι ότι αυτό θα είναι από δω και πέρα? Και αν είναι να τη διώξω πώς σκατα το κάνω. Έχω καθημερινή επαφή και επικοινωνία με όλη της την οικογένεια και εκείνη με τη δική μου.

Μοιραστείτε παρακαλώ τις συμβουλές σας και τις εμπειρίες σας, θα με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση.
Χωρίς ρε τυπε, τι ρωτάς και καθόλου

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Είναι απολύτως λογικά όσα μοιράζεσαι. Το ότι δεν τη βλέπεις σεξουαλικά τώρα πια δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάς ως άνθρωπο. Μην ξεχνάς ότι ψάχνεις για μια σύντροφο, η οποία να είναι και σεξουαλική σύντροφος. Δεν ψάχνεις μητρική φιγούρα ώστε μόνο να σε φροντίζει και να σε τονώνει συναισθηματικά. Την απάντηση, ουσιαστικά, την έδωσες μόνος σου. Κατόπιν, όταν πάρεις τις δύσκολες αποφάσεις που θα σε βγαλουν από το κόμφορτ ζόουν, αξίζει να αναλογιστείς γιατί έμενες μαζί της (από συνήθεια; από οίκτο; Υπάρχουν αυτά).

Επίσης, μην μπερδευτείς. Το ότι τη βαρέθηκες σεξουαλικά, το ότι ξεθύμανε το πράγμα, δεν είναι κάτι κακό. Ούτε χρειάζεται να νιώθεις ενοχικά για αυτό. Απλά ήρθε η ώρα να αλλάξεις κεφάλαιο. Διαφωνώ με τους φίλους που έγραψαν για ψυχολόγο κλπ. Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό σου.

Κατά βάση, τα έχεις προαποφασίσει.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Καλησπέρα,
Καλή χρονιά με υγεία.

Την αγαπάω πολύ. Χαίρομαι να τη βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη αλλά παράλληλα δε μπορώ καθόλου να καυλωσω σκέφτοντας τη, δε μου βγάζει τίποτα πρόστυχο μόνο αγάπη. Για αυτό και πηγαίνω οπότε μπορώ στα μαγαζάκια και δίνω πόνο σε κάθε καυλωμουνο που μπορώ μπας και μου φυγει αυτή η θέληση αλλά δε φεύγει με τίποτα.

Όλα σχεδον στη σχέση μας είναι οκ αλλά γενικά αυτή η κατάσταση με το σεξ με αγχωνει πάρα πολύ γιατί αποκλείετε να μην επιδιώξω να κερατωσω στο μέλλον γιατί με καυλώνουν όλα τα μούνια εκτός από αυτήν.

Τη συγκεκριμένη κοπέλα την έχω ταλαιπωρήσει πολλές φορές με αφορμές άλλες να ληξουμε τη σχέση μας παρόλα αυτά μετά από λίγο ξαναγυρίζω κακώς.
Παντρεύομαι , κάνω παιδια και παράλληλα να γλύφω τις κωλοτρυπίδες των μασαζιουχων στοιχείων οπότε μου βρεθεί το παραμικρό ελεύθερο κενό?

Χωρίζω? Και αν ναι πως το λέω, εφόσον δεν έχω δείξει το παραμικρό σημάδι στενοχώριας ή αμφιβολίας.

Προσπαθώ να επιδιώκω το πότε θα κάνουμε σεξ για να ρίχνω στάχτη στα μάτια της έχοντας προβεί σε αποχή από μαλακια και πουτανα για να μη δείξω σημάδια.

Το θέμα είναι ότι αυτό θα είναι από δω και πέρα? Και αν είναι να τη διώξω πώς σκατα το κάνω. Έχω καθημερινή επαφή και επικοινωνία με όλη της την οικογένεια και εκείνη με τη δική μου.

Μοιραστείτε παρακαλώ τις συμβουλές σας και τις εμπειρίες σας, θα με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση.
Απλα αμα θες κατι σεξυ και εβλεπες απο την αρχη οτι δε στο εβγαζε δε θα επρεπε να τα εφτιαχνες μαζι της,τωρα αυτο που κανεις να πηγαινεις σε μπουρδελο ενω εχεις σχεση ειναι γελοιο,σε μπουρδελα πανε εκεινοι που δε εχουν,οχι εκεινοι που εχουν,εγω στη θεση σου δε θα το εκανα αυτο,δε θα πηγαινα σε μπουρδελο αν ειχα και αμα δε μου αρεσε απο τη αρχη,δε με τραβουσε απλα δε θα τα εφτιαχνα.Ειναι γεγονος οτι οι κοπελες μπλεκουν με τους λαθος ανθρωπους και οχι με ανθρωπους που τους φερονται με σεβασμο αλλα τι να πεις μυαλο δε εχουν οι κοπελες.

Τελευταία τροποποίηση:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Αν την παντρευτείς και εξακολουθεί να μην σου κάνει κλικ σεξουαλικά, στο μέλλον θα σε χωρίσει αυτή είτε έχεις παιδιά είτε όχι.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ελλεινιδα ήθελες πάρα τώρα..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.734
Πόντοι
2.306
Αν την παντρευτείς και εξακολουθεί να μην σου κάνει κλικ σεξουαλικά, στο μέλλον θα σε χωρίσει αυτή είτε έχεις παιδιά είτε όχι.
Πριν τον χωρισει ομως…
59463302-A845-4BBB-9C1C-6B1959639091.jpeg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Καλέ μου φίλε, κατανοητό το δίλημμά σου.

Είσαι 29 χρονών και όχι 60 να ψάχνεις σύζυγο - νοσοκόμα. Αυτό σημαίνει ότι έχεις ακόμη πολλές ανάγκες στο σεξ.

Λογικά θα υπήρχε κάποια περίοδο στη σχέση σας που σεξουαλικά είσαστε εντάξει. Θέλεις να της το αναφέρεις για να το συζητήσετε τι έγινε και σας πήρε ο διάολος; Μήπως και η γυναίκα σε έχει βαρεθεί;

Αν παντρευτείς και κάνεις παιδιά όπως σας κόβω και τους δύο ή θα έχετε παράλληλες σχέσεις ή εσύ θα τρέχεις στα μασατζίδικα και η γυναίκα στα γυμναστήρια να βρει κανένα γκομενάκι ,είναι και μικροπαντρεμένη θα έχει τρελή ζήτηση. Όχι και ο καλύτερος τρόπος ζωής.

Μήπως λοιπόν να το συζητήσεις με τη γυναίκα, μην της πεις ότι πας στις πουτάνες πες της ότι δεν περνάς καλά.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Αδελφέ εγώ ένα θα σου πω .Υπάρχει πρόβλημα στην σχέση σου όσον αφορά το σεξουαλικό ? Τότε απλά υπάρχει πρόβλημα παντού και στα πάντα . Ακόμη και στο γιατί προχώρησε η γνωριμία σας κτλ Με βάση την περιγραφή σου , ούτε εσύ την γουστάρεις , ούτε εκείνη σε γουστάρει ,και μάλιστα από την αρχή . Είστε μαζί για άλλους λόγους .Και μακάρι οι δικοί της λόγοι να είναι απλά το άλλα ντα άλλων – κουκουρουκου , και να μην κρύβονται και άλλα .

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.187
Πόντοι
446
Αρχηγέ μου, εσύ είσαι μουνακιας, είτε λοιπόν με αυτήν την κοπελιά, είτε με κάποια άλλη, το σπορ δεν θα το αφήσεις. Βγάλε λοιπόν έξω το γεγονός ότι ξεχαρμανιαζεις στις τανες... Το θέμα σου είναι ότι, αυτηνης ο λέβητας βράζει και εσύ δεν θα της τον σβήνεις επειδή την βλέπεις πλέον σαν την μικρή σου αδερφούλα και όχι σαν αντικείμενο πόθου. Τι θα κάνει λοιπόν το κορίτσι πάνω στα κρύα τα νερά, θα κάθεται αγαμητο όταν υπό άλλες συνθήκες σε αυτή την ηλικία το αμόρε θα της έριχνε 2-3 μανίκια τουλάχιστον εβδομαδιαίως? Θα πάει λοιπόν να ξενοπηδηχτει, θα το μάθεις και θα έρθει το τέλος με μανουρες και φασαρίες. Οπότε λοιπόν, για εμένα το καλύτερο, και δεδομένου ότι ο παράγοντας σεχ είναι μείζον σημασίας στην ανθρώπινη ψυχική υγεία, αλλά και στην ομαλή διαβίωση ενός ζευγαριού, να το ληξετε τώρα όμορφα και πολιτισμένα ή αν θες μια δεύτερη ευκαιρία, να απευθυνθείτε σε σεξολογο μήπως και σας βοηθήσει στο κομμάτι της ερωτικής επαφής.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Αμα είσαι 29 χρονών (και συζείς 3 χρόνια), την γνώρισες μικρή.
Μπορείς να την κάνεις γκέισα.
Στο χέρι σου είναι ..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
ρε τύπε τοσο χάλια ειναι η κοπέλα και δεν σ αρεσει σεξουαλικά δεν μπορώ να καταλάβω τις εμμονές σας ώρες ωρες.
Μάλλον ο συναγωνιστής είδε από τώρα σκηνή από το μέλλον του...μετά από λίγα χρόνια και με παιδί ούτως η άλλως δεν θα την βλέπει ερωτικά.Ας εφαρμόσει το γνωστό"αλλου τρως ,άλλου πίνεις ,άλλου πας και το δίνεις."

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Έλα μαν, επειδή παντρέυτηκε ο κύκλος σου πρέπει και εσύ?Δηλαδή αν χωρίσουν λογικά και εσύ.Η επιτροπή του bou μάλλον σε κατατόπησε..αλλά άκου και αυτό,η τύπισσα το ξέρει ότι δεν σε καλύπτει και δεν την ενδιαφέρει και καθόλου, αφού έχει άλλο στόχο,οι δικοί της είναι συνεννοημένοι,θέλουν ένα βλήμα γαμπρό να μην μιλάει καθόλου,να πέσει η κουλούρα και το γκάστρι και μετά τράβα και γαμ....σου.!!Το πάνε σύστημα χωριό-ποταμάκι...Τύπε ο έρωτας και η κάυλα φαίνεται,δεν κρύβεται,το βλέπουν και οι άλλοι γύρω σας ότι κάτι δεν προχωράει.Μετά η τύπισσα με παιδάκια και την οικογένειά της και εσύ η μετά νερά τους η τρέχα σας μασατζιδικα με την ώρα σου....,?

fordtoti

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
522
Πόντοι
81
Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι ο τύπος θέλει να χωρίσει αλλά δεν ξερει πως να το πει μιας και ξερει την οικογένεια της κοπέλας .
Μια απόφαση είναι το λες και πας γι αλλά .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα,
Καλή χρονιά με υγεία.

Τύπε, έχουν παντρευτεί πολύ ερωτευμένα ζευγάρια που για λίγα χρόνια πέταγαν στον ουρανό, τόσο καλά πέρναγαν. Κι ύστερα χώρισαν. Αν με τόσες αμφιβολίες παντρευτείς, θα περάσει ΙΣΩΣ καλά γι αένα μικρό διάστημα, αλλά στη συνέχεια θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή. Κι αν έχει και παιδιά, χέστα

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.516
Πόντοι
446
Χώρισε....δεν την γουστάρεις η δεν σου αρέσει ...είναι χάλια πως είναι....να ξέρεις τα σκουπίδια του ενός ο θησαυρός του άλλου ....βρες άλλη ..
Που θα έχει διώξει άλλος

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Φίλε
μου για να έχετε τη συνείδησή σας καθαρή καλύτερα να χωρίσετε.. Καλό και το βόλεμα αλλά μέχρι ενός σημείου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom