TonyDOP
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2018
- Like
- 3.291
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα,
Καλή χρονιά με υγεία.
Είμαι 29 χρόνων και Συζω εδώ και 2-3 χρόνια με τη κοπέλα μου. Ο κύκλος μου έχει αρχίσει να παντρεύεται και να κάνει παιδιά, ιδανικά θα το ήθελα και εγώ αυτό αλλά φοβάμαι να προχωρήσω μιας και έχω θέμα σε ένα σοβαρό πράγμα. η σεξουαλική μου ζωή με τη συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ κακή.
Την αγαπάω πολύ. Χαίρομαι να τη βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη αλλά παράλληλα δε μπορώ καθόλου να καυλωσω σκέφτοντας τη, δε μου βγάζει τίποτα πρόστυχο μόνο αγάπη. Για αυτό και πηγαίνω οπότε μπορώ στα μαγαζάκια και δίνω πόνο σε κάθε καυλωμουνο που μπορώ μπας και μου φυγει αυτή η θέληση αλλά δε φεύγει με τίποτα.
Όλα σχεδον στη σχέση μας είναι οκ αλλά γενικά αυτή η κατάσταση με το σεξ με αγχωνει πάρα πολύ γιατί αποκλείετε να μην επιδιώξω να κερατωσω στο μέλλον γιατί με καυλώνουν όλα τα μούνια εκτός από αυτήν.
Τη συγκεκριμένη κοπέλα την έχω ταλαιπωρήσει πολλές φορές με αφορμές άλλες να ληξουμε τη σχέση μας παρόλα αυτά μετά από λίγο ξαναγυρίζω κακώς.
Πλέον ομως διαβαινω σημαντικό σημείο για το τι θα γίνει στη ζωή μας.
Παντρεύομαι , κάνω παιδια και παράλληλα να γλύφω τις κωλοτρυπίδες των μασαζιουχων στοιχείων οπότε μου βρεθεί το παραμικρό ελεύθερο κενό?
Χωρίζω? Και αν ναι πως το λέω, εφόσον δεν έχω δείξει το παραμικρό σημάδι στενοχώριας ή αμφιβολίας.
Προσπαθώ να επιδιώκω το πότε θα κάνουμε σεξ για να ρίχνω στάχτη στα μάτια της έχοντας προβεί σε αποχή από μαλακια και πουτανα για να μη δείξω σημάδια.
Το θέμα είναι ότι αυτό θα είναι από δω και πέρα? Και αν είναι να τη διώξω πώς σκατα το κάνω. Έχω καθημερινή επαφή και επικοινωνία με όλη της την οικογένεια και εκείνη με τη δική μου.
Μοιραστείτε παρακαλώ τις συμβουλές σας και τις εμπειρίες σας, θα με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση.
Αγαπητέ φίλε, απ' όσα διαβάζω, ένα πράγμα μου μένει. Γιατί τόσα χρόνια δεν της έχει εκφράσει το γεγονός πως στο σεξ έχεις παράπονα; Επίσης μία απορία, είναι γκόμενα μουνάρα, αλλά γαμιέται συντηριτικά, είναι είναι και μέτρια συγχρόνως; Δηλαδή σε καυλώνει η εμφάνιση της, αλλά δε σε καυλώνει ο τρόπος που πηδιείται, ή δε σε καυλώνει τίποτα από τα δύο; Αν ισχύει το πρώτο, με διάλογο θα λυθεί. Αν ισχυεί το δεύτερο, τότε θα τη ταλαιπωρείς τσάμπα και καλύτερα χώρισε.