The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.317
- Πόντοι
- 25.467
Κώλο, δίνει η κοπελιά;
Εδώ είναιτι ειχαμε απαντησει σε αυτον θυμα΄σαι ? αν ειναι να του βαλουμε κανα λινκ να δει και να γλυτωσουμε το γραψιμο , αν υπαρχει δεδικασμενο
Ρε Στοκα αυτη η περιπτωση ειναι εξ αποστασεως . δεν ειναι ακριβως το ίδιο , εδω μενουν μαζι και μιλανε συγγενεις κτλ , θα γινει πιο μεγαλο μαδομουνιΕδώ είναι
Δίλημμα χωρισμού... - bourdela.com forum
Τα φώτα σας αδέρφια, Είμαι σε τρελό προσωπικό δίλημμα τώρα τελευταία και γι αυτό ζητώ την γνώμη σας.. Είμαι με μια κοπέλα 3 χρόνια τώρα σε σχέση εξ αποστάσεως κυρίως.. Ήμασταν εξωτερικό και οι δύο, εγώ το τελευταίο χρόνο γύρισα Ελλάδα, αυτή έμεινε εκεί και μας βόλευε λίγο πολύ και τους 2 από...www.bourdela.com
Όχι που δεν θα το έβρισκες!!! ??????Εδώ είναι
Τα φώτα σας αδέρφια, Είμαι σε τρελό προσωπικό δίλημμα τώρα τελευταία και γι αυτό ζητώ την γνώμη σας.. Είμαι με μια κοπέλα 3 χρόνια τώρα σε σχέση εξ αποστάσεως κυρίως.. Ήμασταν εξωτερικό και οι δύο, εγώ το τελευταίο χρόνο γύρισα Ελλάδα, αυτή έμεινε εκεί και μας βόλευε λίγο πολύ και τους 2 από...www.bourdela.com
Εδώ είναι
Το να μένεις με κάποια που δε σε φτιάχνει σεξουαλικά δεν είναι πρόβλημα. Είναι τραγωδία με δεδομένη καταληξη.Ρεεέεεεεε σύ πολύ κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα...
Το να μένεις με κάποια που δε σε φτιάχνει σεξουαλικά δεν είναι πρόβλημα. Είναι τραγωδία με δεδομένη καταληξη.
Αγορίνα μου το 2022 σε εκανε σοφό εσενα , κατι τετοια πετας και μας ψαρωνεις όλους , θες να γινει λαιφ κοουτς του μπου.κομ ?Το να μένεις με κάποια που δε σε φτιάχνει σεξουαλικά δεν είναι πρόβλημα. Είναι τραγωδία με δεδομένη καταληξη.
Όχι, τι απόσταση. 2 χρόνια συζούσαν στο εξωτερικό. Τον τελευταίο χρόνο μένουν μακριά.Κάτσε ρεεέεεεεε ο άλλος λέει την γαμάει με την σκέψη λόγω απόστασης.. εδώ ο άνθρωπος σου λέει συζούνε και απ'ότι κατανοώ τον θέλει και το σόι για γαμπρό!
Μονο που πρεπει να αγορασεις και το αποστακτηριο για να εχεις.Μ'ένα μπουκάλι ουίσκι τα πάντα λύνονται!
Με μπλοκάκι δουλεύουν οι λάιφ κόουτσες;;;; ???Αγορίνα μου το 2022 σε εκανε σοφό εσενα , κατι τετοια πετας και μας ψαρωνεις όλους , θες να γινει λαιφ κοουτς του μπου.κομ ?
Απαξ και ο δικος μας εδω δεν λεει ζωδια δεν μπορουμε να εξισωσουμε τις 2 περιπτωσεις Στοκα μου!!Όχι, τι απόσταση. 2 χρόνια συζούσαν στο εξωτερικό. Τον τελευταίο χρόνο μένουν μακριά.
Αλλά αυτός έχει και άλλο φοβερό πρόβλημα. Αυτός είναι Διδυμος και αυτή Αιγόκερως.
Μη με ρωτήσεις τι σημαίνει αυτό. Δεν έχω ιδέα.
Μόνον ο volcano εχει απαντήσεις στα σεξοζωδιακά.
Ειναι ελλειπης η δικογραφια…Απαξ και ο δικος μας εδω δεν λεει ζωδια δεν μπορουμε να εξισωσουμε τις 2 περιπτωσεις Στοκα μου!!
Εδω ειναι καθαρη περιπτωση εχω σπιτι το μουνι και παω αλλου και γλειφω κωλοτρυπες, δεν εχουμε συναντησει σαν ιατρικο team tετοια περιπτωση , μονο της ξενιτεμενης που εβαλες το λινκ ..Αρα πρεπει να γινει αναλυση του θεματος ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ , να γινουν οι σωστες ακομψες ερωτησεις ωστε να βγει το πορισμα
Παρα πολυ καλη ερωτηση για αρχη !!Άραγε τη δική της κωλοτρυπίδα, την έχει γλείψει ο νηματοθέτης ή αρέσκεται αποκλειστικά σε ξένες;;; ??
Μπα, δεν το 'χω. Δε μπορώ να εκμεταλλευτω την ανημποριά του άλλου.Αγορίνα μου το 2022 σε εκανε σοφό εσενα , κατι τετοια πετας και μας ψαρωνεις όλους , θες να γινει λαιφ κοουτς του μπου.κομ ?
Μ'ένα μπουκάλι ουίσκι τα πάντα λύνονται!
τυπε αν δεν υπηρχε η ανημπορια του κοσμου τα μισα επαγγελματα δεν θα υπηρχαν ..Μπα, δεν το 'χω. Δε μπορώ να εκμεταλλευτω την ανημποριά του άλλου.
Εχει πολλά κορόιδα εκεί έξω, που τα αρμέγουν κανονικά κάτι επιτήδειοι. Χειρδάρη λέει, σεξ κόουτς.
Κι άμα την ακούσεις, λες μας κάνει πλάκα.
Υπήρχε εδώ τύπος πρόσφατα που μας εξιστορούσε το προσωπικό του δράμα. Πήγε σε φλέρτινγκ κόουτς και έδωσε 1500 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Και όταν πήγε να εφαρμόσει όσα του έμαθε, κόντεψε να πάει πίσω από τις μπάρες για σεξουαλική παρενόχληση. Χώρια που τον πέταξαν σαν ψωριάρη οι μαγαζάτορες στο δρόμο.
Walking spanish ένα πράγμα.