Νέα

Να χωρίσω ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalws420
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τι ειχαμε απαντησει σε αυτον θυμα΄σαι ? αν ειναι να του βαλουμε κανα λινκ να δει και να γλυτωσουμε το γραψιμο , αν υπαρχει δεδικασμενο
Εδώ είναι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Εδώ είναι
Ρε Στοκα αυτη η περιπτωση ειναι εξ αποστασεως . δεν ειναι ακριβως το ίδιο , εδω μενουν μαζι και μιλανε συγγενεις κτλ , θα γινει πιο μεγαλο μαδομουνι

Νομιζω δεν μπορουμε να την ενταξουμε αυτη την περιπτωση με το λινκ , θα πρεπει παλι να ξανατοποθετηθουμε ...

ΥΓ ασε που ο δικος μας εδω του αρεσει να γλειφει και κωλοτρυπιδες , ενω ο άλλος ηταν προβατάκι . κανα γαμησι και αν

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Εδώ είναι
Όχι που δεν θα το έβρισκες!!! ??????

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Εδώ είναι

Κάτσε ρεεέεεεεε ο άλλος λέει την γαμάει με την σκέψη λόγω απόστασης.. εδώ ο άνθρωπος σου λέει συζούνε και απ'ότι κατανοώ τον θέλει και το σόι για γαμπρό!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρεεέεεεεε σύ πολύ κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα...
Το να μένεις με κάποια που δε σε φτιάχνει σεξουαλικά δεν είναι πρόβλημα. Είναι τραγωδία με δεδομένη καταληξη.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Το να μένεις με κάποια που δε σε φτιάχνει σεξουαλικά δεν είναι πρόβλημα. Είναι τραγωδία με δεδομένη καταληξη.
Αγορίνα μου το 2022 σε εκανε σοφό εσενα , κατι τετοια πετας και μας ψαρωνεις όλους , θες να γινει λαιφ κοουτς του μπου.κομ ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κάτσε ρεεέεεεεε ο άλλος λέει την γαμάει με την σκέψη λόγω απόστασης.. εδώ ο άνθρωπος σου λέει συζούνε και απ'ότι κατανοώ τον θέλει και το σόι για γαμπρό!
Όχι, τι απόσταση. 2 χρόνια συζούσαν στο εξωτερικό. Τον τελευταίο χρόνο μένουν μακριά.
Αλλά αυτός έχει και άλλο φοβερό πρόβλημα. Αυτός είναι Διδυμος και αυτή Αιγόκερως.
Μη με ρωτήσεις τι σημαίνει αυτό. Δεν έχω ιδέα.
Μόνον ο volcano εχει απαντήσεις στα σεξοζωδιακά.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Όχι, τι απόσταση. 2 χρόνια συζούσαν στο εξωτερικό. Τον τελευταίο χρόνο μένουν μακριά.
Αλλά αυτός έχει και άλλο φοβερό πρόβλημα. Αυτός είναι Διδυμος και αυτή Αιγόκερως.
Μη με ρωτήσεις τι σημαίνει αυτό. Δεν έχω ιδέα.
Μόνον ο volcano εχει απαντήσεις στα σεξοζωδιακά.
Απαξ και ο δικος μας εδω δεν λεει ζωδια δεν μπορουμε να εξισωσουμε τις 2 περιπτωσεις Στοκα μου!!

Εδω ειναι καθαρη περιπτωση εχω σπιτι το μουνι και παω αλλου και γλειφω κωλοτρυπες, δεν εχουμε συναντησει σαν ιατρικο team tετοια περιπτωση , μονο της ξενιτεμενης που εβαλες το λινκ ..Αρα πρεπει να γινει αναλυση του θεματος ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ , να γινουν οι σωστες ακομψες ερωτησεις ωστε να βγει το πορισμα

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Άραγε τη δική της κωλοτρυπίδα, την έχει γλείψει ο νηματοθέτης ή αρέσκεται αποκλειστικά σε ξένες;;; ??

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Απαξ και ο δικος μας εδω δεν λεει ζωδια δεν μπορουμε να εξισωσουμε τις 2 περιπτωσεις Στοκα μου!!

Εδω ειναι καθαρη περιπτωση εχω σπιτι το μουνι και παω αλλου και γλειφω κωλοτρυπες, δεν εχουμε συναντησει σαν ιατρικο team tετοια περιπτωση , μονο της ξενιτεμενης που εβαλες το λινκ ..Αρα πρεπει να γινει αναλυση του θεματος ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ , να γινουν οι σωστες ακομψες ερωτησεις ωστε να βγει το πορισμα
Ειναι ελλειπης η δικογραφια…
εγινε προσπαθεια να τεθει στο αρχειο αλλα ο αδεκαστος λειτουργος του σαη την ανεσυρε… :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Guys guys guys !!! παρακαλω να μην μπλεκουμε τις περιπτωσεις , εδω ειναι ξεχωριστο θεμα που θελει ειδικη μεταχείριση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άραγε τη δική της κωλοτρυπίδα, την έχει γλείψει ο νηματοθέτης ή αρέσκεται αποκλειστικά σε ξένες;;; ??
Παρα πολυ καλη ερωτηση για αρχη !!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αγορίνα μου το 2022 σε εκανε σοφό εσενα , κατι τετοια πετας και μας ψαρωνεις όλους , θες να γινει λαιφ κοουτς του μπου.κομ ?
Μπα, δεν το 'χω. Δε μπορώ να εκμεταλλευτω την ανημποριά του άλλου.
Εχει πολλά κορόιδα εκεί έξω, που τα αρμέγουν κανονικά κάτι επιτήδειοι. Χειρδάρη λέει, σεξ κόουτς.
Κι άμα την ακούσεις, λες μας κάνει πλάκα.
Υπήρχε εδώ τύπος πρόσφατα που μας εξιστορούσε το προσωπικό του δράμα. Πήγε σε φλέρτινγκ κόουτς και έδωσε 1500 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Και όταν πήγε να εφαρμόσει όσα του έμαθε, κόντεψε να πάει πίσω από τις μπάρες για σεξουαλική παρενόχληση. Χώρια που τον πέταξαν σαν ψωριάρη οι μαγαζάτορες στο δρόμο.
Walking spanish ένα πράγμα. :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Μπα, δεν το 'χω. Δε μπορώ να εκμεταλλευτω την ανημποριά του άλλου.
Εχει πολλά κορόιδα εκεί έξω, που τα αρμέγουν κανονικά κάτι επιτήδειοι. Χειρδάρη λέει, σεξ κόουτς.
Κι άμα την ακούσεις, λες μας κάνει πλάκα.
Υπήρχε εδώ τύπος πρόσφατα που μας εξιστορούσε το προσωπικό του δράμα. Πήγε σε φλέρτινγκ κόουτς και έδωσε 1500 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Και όταν πήγε να εφαρμόσει όσα του έμαθε, κόντεψε να πάει πίσω από τις μπάρες για σεξουαλική παρενόχληση. Χώρια που τον πέταξαν σαν ψωριάρη οι μαγαζάτορες στο δρόμο.
Walking spanish ένα πράγμα. :confused:
τυπε αν δεν υπηρχε η ανημπορια του κοσμου τα μισα επαγγελματα δεν θα υπηρχαν ..

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Οχι μονο χωρισε...Αλλα αν σε "Παιρνει" να της βρεις και τον επομενο Γαμπρο
Με αυτο τον τροπο δεν θα εχεις... καθολου τυψεις (Αυτο που λες οτι την Αγαπας πολυ...δεν ξερω)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Επίσης αν είχαμε κι εμείς μια (φωτογραφική) άποψη της οικείας κωλοτρυπίδας, σίγουρα θα βρίσκονταν σεβαστά και μη μέλη του σάη, που θα έκαναν ευχαρίστως τη δουλειά για εσένα, τύπε νηματοθέτη. It's a dirty job but... ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom