Νέα

Να χωρίσω ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalws420
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kalws420

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Άραγε τη δική της κωλοτρυπίδα, την έχει γλείψει ο νηματοθέτης ή αρέσκεται αποκλειστικά σε ξένες;;; ??
Όσο το επεδίωκα στις αρχές δεν άφηνε τέτοια....κώλο γάμησα αλλά δεν μου λέει και κάτι, είναι στενομουνα. Τώρα ότι και κόλπο και να σκεφτεί το δικο μου μυαλό έχει ξεφύγει στο ερωτικό...

Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Like
58
Πόντοι
0
Δεν μας είπες σε τι οφείλεται η έλλειψη σεξουαλικής έλξης. Είναι άσχημη; Έχει κακό σώμα; Δεν είναι καλή στο σεξ; Δεν σου βγάζει γούστα;
Αν οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητικές, κάνε προσπάθεια να το φτιάξεις. Γίνεται.
Αλλιώς η λύση είναι να χωρίσεις. Δεν παλεύεται μια ζωή με κάποιον χωρίς να σε καυλώνει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Όσο το επεδίωκα στις αρχές δεν άφηνε τέτοια....κώλο γάμησα αλλά δεν μου λέει και κάτι, είναι στενομουνα. Τώρα ότι και κόλπο και να σκεφτεί το δικο μου μυαλό έχει ξεφύγει στο ερωτικό...
aρα τυπε ειστε σε 2 διαφορετικα συμπαντα στο ερωτικο , εσυ εισαι 3η Λυκειου και αυτη ειναι 1η Γυμνασιου , ασε που δεν σε φτιαχνει κιολας οποτε και εντατικα να της κανεις παλι το ξενο ειναι πιο γλυκο ..
Σουταρε την με τροπο τωρα που δεν υπαρχουν παιδια στην μεση γιατι αν δεν τρελενεσαι να την γαμας τωρα φαντασου οταν θα μυριζει σκατο μαζι με παμπερς και εχει και εναν εμετο απλωμενο στο μπλουζακι της απο το ρεψιμο του παιδιου ..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
aρα τυπε ειστε σε 2 διαφορετικα συμπαντα στο ερωτικο , εσυ εισαι 3η Λυκειου και αυτη ειναι 1η Γυμνασιου , ασε που δεν σε φτιαχνει κιολας οποτε και εντατικα να της κανεις παλι το ξενο ειναι πιο γλυκο ..
Σουταρε την με τροπο τωρα που δεν υπαρχουν παιδια στην μεση γιατι αν δεν τρελενεσαι να την γαμας τωρα φαντασου οταν θα μυριζει σκατο μαζι με παμπερς και εχει και εναν εμετο απλωμενο στο μπλουζακι της απο το ρεψιμο του παιδιου ..
Πες κι άλλα μ' έφτιαξες ...:bigdick::bigdick::bigdick::confused::confused::confused:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Άραγε τη δική της κωλοτρυπίδα, την έχει γλείψει ο νηματοθέτης ή αρέσκεται αποκλειστικά σε ξένες;;; ??

Κάτσε μη διαβάσουμε πιο μετά τίποτα: κατά βάθος μου αρέσει να γλύφω ανδρικές κωλοβαλβίδες κτλ.
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Κάτσε μη διαβάσουμε πιο μετά τίποτα: κατά βάθος μου αρέσει να γλύφω ανδρικές κωλοβαλβίδες κτλ.
ολα ειναι πιθανα τυπε , οταν γινονται καταθεσεις ψυχης και ανοιγεται ετσι ο νηματοθετης, τα λεει ολα , βγαινει απο μεσα του οτι πνιγμενο εχει

ΛΥΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥ !!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Αν σας πέφτει στενή, φέρτε μου την να σας την ανοίξω. :)

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Μια παροιμια λεει "οποιος ζηταει τα πολλα, χανει και τα λιγα"
Αν σκεφτεσαι το γαμο, οι προτεραιοτητες ειναι αλλες και οχι το σεξ. Θα ειναι καλη μητερα; Είναι καλή και συνενοησιμη σαν χαρακτηρας; Εχει λεφτα η/και εισοδημα η θα μοιαζει το σπιτι σας πτωχοκομειο; Ειναι καλη η οικογενεια της; Αμα ερθουν τα παιδια, το σεξ μπαινει σε δευτερη μοιρα συνηθως.
Αφου εχεις τη δυνατοτητα να καλοπερνας με τον αγοραιο, γιατι να μην το συνεχισεις ετσι;
Μετα απο καποια ηλικια μονο τα παιδια εχουν σημασια, ολα τ αλλα ειναι σχετικα ασημαντα. Αν μπορεσει η συγκεκριμενη να σου χαρισει μια καλη οικογενεια, αξιολογη ανατροφη των παιδιων σου και μια ειρηνικη συνυπαρξη, θα σε συμβουλευα να το προχωρησεις.
Καραδοκουν πολλα τσουλακια που μπορουν να σου καταστρεψουν τη ζωη με εναν κακο γαμο, και ειναι κριμα να τα ρισκαρεις ολα με αφορμη λιγο καλυτερο σεξ
Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει..
Αν βρεις γυναίκα για οικογένεια την κρατάς.. Σεξακι θα κάνεις κ παράλληλα με άλλες δεν έγινε και τίποτα όσο φυσικά σου σηκώνεται. Γιατί άλλες καυλες έχεις τώρα άλλες σε 10χρονια κ άλλες σε 20..

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Ημουν σε παρομοια κατασταση πριν λιγα χρονια.. Χωρισε δεν θα ειναι ευτυχισμενα τα υπολοιπα χρονια σου
Συζουσα 5 χρονια
Θα σου κακοφανει τους πρωτους μηνες αλλα θα βρεις κατι καινουριο λογικα...
Βέβαια δεν ειναι ολα τοσο ευκολα..καλη τυχη

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει..
Αν βρεις γυναίκα για οικογένεια την κρατάς.. Σεξακι θα κάνεις κ παράλληλα με άλλες δεν έγινε και τίποτα όσο φυσικά σου σηκώνεται. Γιατί άλλες καυλες έχεις τώρα άλλες σε 10χρονια κ άλλες σε 20..
Και μετά θα ανοίξει νήμα με τίτλο "το κέρατο δεν χωνεύεται" όπως ο άλλος!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.859
Πόντοι
446
Καλά έχεις το μουνι στο πιάτο
Καί πας σε μπουρδέλα γιατί θέλεις καί λίγο πρόστυχο
Και λίγο πουτανια στο κρεβάτι
Εντάξει... εσύ φταίς.....
Άλλο αγάπη άλλο γαμησι....
Ναι μωρό μου σε αγαπάω αλλά στο σεξ μου βγαίνουν ζωώδη ένστικτα από την Καβλα σε βλέπω καί καβλωνω αυτό δεν μπορείς νά το πεις;;;
Παρά μόνο στο κρεβάτι αρχίζεις τα γουτσου γουτσου;;;;
Καί σου λείπει το άγριο σεξ;;

Συμβουλή... πρόσεχε μήπως θέλει κι εκείνη το ίδιο καί καλή η αγάπη αλλά κανένας συνάδελφος ή κανας από φβ ή ινσταγκραμ της βγάζει το θηλυκό έξω.... καί μείνεις με το πουλί στο χέρι

Αυτά τα συζητάνε γι'αυτό το έδωσε το στόμα ο θεός και την ομιλία στον άνθρωπο

OP
OP
K

kalws420

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Μια παροιμια λεει "οποιος ζηταει τα πολλα, χανει και τα λιγα"
Αν σκεφτεσαι το γαμο, οι προτεραιοτητες ειναι αλλες και οχι το σεξ. Θα ειναι καλη μητερα; Είναι καλή και συνενοησιμη σαν χαρακτηρας; Εχει λεφτα η/και εισοδημα η θα μοιαζει το σπιτι σας πτωχοκομειο; Ειναι καλη η οικογενεια της; Αμα ερθουν τα παιδια, το σεξ μπαινει σε δευτερη μοιρα συνηθως.
Αφου εχεις τη δυνατοτητα να καλοπερνας με τον αγοραιο, γιατι να μην το συνεχισεις ετσι;
Μετα απο καποια ηλικια μονο τα παιδια εχουν σημασια, ολα τ αλλα ειναι σχετικα ασημαντα. Αν μπορεσει η συγκεκριμενη να σου χαρισει μια καλη οικογενεια, αξιολογη ανατροφη των παιδιων σου και μια ειρηνικη συνυπαρξη, θα σε συμβουλευα να το προχωρησεις.
Καραδοκουν πολλα τσουλακια που μπορουν να σου καταστρεψουν τη ζωη με εναν κακο γαμο, και ειναι κριμα να τα ρισκαρεις ολα με αφορμη λιγο καλυτερο σεξ
Μάλλον προς τα κει κλείνω τότε.
Απλά λίγο στενάχωρο μωρέ το να μην μπορείς να γλεντησεις ένα μουνακι να είσαι με τη ψυχή στο στόμα. Οπότε μπαίνω σε δωμάτιο δε θέλω να βγω. Ειδικά με Τζένη από Massage Princess.
Πάντα στη ζούλα και με μεγάλη μελέτη, και ειδικά όταν πέφτουν και άκυρα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τύπος πρόσφατα εγραφε πως πήγαινε για γάμο μετά την πενταετία συμβίωσης, ώσπου τον έπιασε με άντρα στο κρεβάτι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.850
Πόντοι
9.931
Ωραία συζυγική ζωη τυπε, να πέφτεις στο κρεβατι με την γυναίκα σου και να μην θες να την γαμησεις, να την γαμας με το ζορι μονο και μονο για να εισαι συνεπής στα συζυγικά σου καθήκοντα και να τρέχεις καθε τρεις και λιγο στις πουτανες για να νιώσεις απόλαυση και ηδονη... Παντρέψου τη τυπε, θα περάσετε μούρλια :confused: :confused: :confused:

heteroflexible94

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Σαφώς και πρέπει να χωρίσεις. Μια σεξουαλικώς υγιής σχέση πρέπει να είναι ψηλά στα τσεκ μιας λίστας όταν κατά πως λες πας για γάμο.
Εκτός αν το πλάνο του να είσαι μπουρδελιάρης για τα επόμενα 50 χρόνια είναι βιώσιμο για σένα, που δεν είναι-ας μην κρυβόμαστε. Όποιος το πιστεύει είναι το λιγότερο φαιδρός.

Mister_T_bourdeliaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
745
Πόντοι
360
Ειμαι 50, και δεν εχω παντρευτει γιατι ακριβως κοιταζα και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο. Ναι, εχω μετανοιωσει για καποιες κοπελες που θα ηταν ιδανικες μαναδες για τα παιδια μου (που δεν εχω γιατι προσεχω)
Βεβαια τωρα που εχω την εμπειρια, οι ελλεεινιδες εχουν ξεφυγει.....
Σκεψου τι θες, με το πανω κεφαλι ομως,
ο επιτυχημενος γαμος θελει 60% λογικη και 40% συναισθημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom