Όσο το επεδίωκα στις αρχές δεν άφηνε τέτοια....κώλο γάμησα αλλά δεν μου λέει και κάτι, είναι στενομουνα. Τώρα ότι και κόλπο και να σκεφτεί το δικο μου μυαλό έχει ξεφύγει στο ερωτικό...Άραγε τη δική της κωλοτρυπίδα, την έχει γλείψει ο νηματοθέτης ή αρέσκεται αποκλειστικά σε ξένες;;; ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να χωρίσω ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kalws420
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Χρήστος Κόλιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Δεν μας είπες σε τι οφείλεται η έλλειψη σεξουαλικής έλξης. Είναι άσχημη; Έχει κακό σώμα; Δεν είναι καλή στο σεξ; Δεν σου βγάζει γούστα;
Αν οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητικές, κάνε προσπάθεια να το φτιάξεις. Γίνεται.
Αλλιώς η λύση είναι να χωρίσεις. Δεν παλεύεται μια ζωή με κάποιον χωρίς να σε καυλώνει.
Αν οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητικές, κάνε προσπάθεια να το φτιάξεις. Γίνεται.
Αλλιώς η λύση είναι να χωρίσεις. Δεν παλεύεται μια ζωή με κάποιον χωρίς να σε καυλώνει.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
aρα τυπε ειστε σε 2 διαφορετικα συμπαντα στο ερωτικο , εσυ εισαι 3η Λυκειου και αυτη ειναι 1η Γυμνασιου , ασε που δεν σε φτιαχνει κιολας οποτε και εντατικα να της κανεις παλι το ξενο ειναι πιο γλυκο ..Όσο το επεδίωκα στις αρχές δεν άφηνε τέτοια....κώλο γάμησα αλλά δεν μου λέει και κάτι, είναι στενομουνα. Τώρα ότι και κόλπο και να σκεφτεί το δικο μου μυαλό έχει ξεφύγει στο ερωτικό...
Σουταρε την με τροπο τωρα που δεν υπαρχουν παιδια στην μεση γιατι αν δεν τρελενεσαι να την γαμας τωρα φαντασου οταν θα μυριζει σκατο μαζι με παμπερς και εχει και εναν εμετο απλωμενο στο μπλουζακι της απο το ρεψιμο του παιδιου ..
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Πες κι άλλα μ' έφτιαξες ...aρα τυπε ειστε σε 2 διαφορετικα συμπαντα στο ερωτικο , εσυ εισαι 3η Λυκειου και αυτη ειναι 1η Γυμνασιου , ασε που δεν σε φτιαχνει κιολας οποτε και εντατικα να της κανεις παλι το ξενο ειναι πιο γλυκο ..
Σουταρε την με τροπο τωρα που δεν υπαρχουν παιδια στην μεση γιατι αν δεν τρελενεσαι να την γαμας τωρα φαντασου οταν θα μυριζει σκατο μαζι με παμπερς και εχει και εναν εμετο απλωμενο στο μπλουζακι της απο το ρεψιμο του παιδιου ..
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ .ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣΠες κι άλλα μ' έφτιαξες ...
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Άραγε τη δική της κωλοτρυπίδα, την έχει γλείψει ο νηματοθέτης ή αρέσκεται αποκλειστικά σε ξένες;;; ??
Κάτσε μη διαβάσουμε πιο μετά τίποτα: κατά βάθος μου αρέσει να γλύφω ανδρικές κωλοβαλβίδες κτλ.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
ολα ειναι πιθανα τυπε , οταν γινονται καταθεσεις ψυχης και ανοιγεται ετσι ο νηματοθετης, τα λεει ολα , βγαινει απο μεσα του οτι πνιγμενο εχειΚάτσε μη διαβάσουμε πιο μετά τίποτα: κατά βάθος μου αρέσει να γλύφω ανδρικές κωλοβαλβίδες κτλ.
ΛΥΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥ !!!
ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Του το κλείσαν το σπίτι του ανθρώπου ακόμα δεν το άνοιξε...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Όσο το επεδίωκα στις αρχές δεν άφηνε τέτοια....κώλο γάμησα αλλά δεν μου λέει και κάτι, είναι στενομουνα. Τώρα ότι και κόλπο και να σκεφτεί το δικο μου μυαλό έχει ξεφύγει στο ερωτικό...
Αν σας πέφτει στενή, φέρτε μου την να σας την ανοίξω.
komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 206
Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει..Μια παροιμια λεει "οποιος ζηταει τα πολλα, χανει και τα λιγα"
Αν σκεφτεσαι το γαμο, οι προτεραιοτητες ειναι αλλες και οχι το σεξ. Θα ειναι καλη μητερα; Είναι καλή και συνενοησιμη σαν χαρακτηρας; Εχει λεφτα η/και εισοδημα η θα μοιαζει το σπιτι σας πτωχοκομειο; Ειναι καλη η οικογενεια της; Αμα ερθουν τα παιδια, το σεξ μπαινει σε δευτερη μοιρα συνηθως.
Αφου εχεις τη δυνατοτητα να καλοπερνας με τον αγοραιο, γιατι να μην το συνεχισεις ετσι;
Μετα απο καποια ηλικια μονο τα παιδια εχουν σημασια, ολα τ αλλα ειναι σχετικα ασημαντα. Αν μπορεσει η συγκεκριμενη να σου χαρισει μια καλη οικογενεια, αξιολογη ανατροφη των παιδιων σου και μια ειρηνικη συνυπαρξη, θα σε συμβουλευα να το προχωρησεις.
Καραδοκουν πολλα τσουλακια που μπορουν να σου καταστρεψουν τη ζωη με εναν κακο γαμο, και ειναι κριμα να τα ρισκαρεις ολα με αφορμη λιγο καλυτερο σεξ
Αν βρεις γυναίκα για οικογένεια την κρατάς.. Σεξακι θα κάνεις κ παράλληλα με άλλες δεν έγινε και τίποτα όσο φυσικά σου σηκώνεται. Γιατί άλλες καυλες έχεις τώρα άλλες σε 10χρονια κ άλλες σε 20..
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Ημουν σε παρομοια κατασταση πριν λιγα χρονια.. Χωρισε δεν θα ειναι ευτυχισμενα τα υπολοιπα χρονια σου
Συζουσα 5 χρονια
Θα σου κακοφανει τους πρωτους μηνες αλλα θα βρεις κατι καινουριο λογικα...
Βέβαια δεν ειναι ολα τοσο ευκολα..καλη τυχη
Συζουσα 5 χρονια
Θα σου κακοφανει τους πρωτους μηνες αλλα θα βρεις κατι καινουριο λογικα...
Βέβαια δεν ειναι ολα τοσο ευκολα..καλη τυχη
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Και μετά θα ανοίξει νήμα με τίτλο "το κέρατο δεν χωνεύεται" όπως ο άλλος!!!Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει..
Αν βρεις γυναίκα για οικογένεια την κρατάς.. Σεξακι θα κάνεις κ παράλληλα με άλλες δεν έγινε και τίποτα όσο φυσικά σου σηκώνεται. Γιατί άλλες καυλες έχεις τώρα άλλες σε 10χρονια κ άλλες σε 20..
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Ή "Μοναχικοί μπουρδελιάρηδες μετά τα 50"Και μετά θα ανοίξει νήμα με τίτλο "το κέρατο δεν χωνεύεται" όπως ο άλλος!!!
Καλά έχεις το μουνι στο πιάτο
Καί πας σε μπουρδέλα γιατί θέλεις καί λίγο πρόστυχο
Και λίγο πουτανια στο κρεβάτι
Εντάξει... εσύ φταίς.....
Άλλο αγάπη άλλο γαμησι....
Ναι μωρό μου σε αγαπάω αλλά στο σεξ μου βγαίνουν ζωώδη ένστικτα από την Καβλα σε βλέπω καί καβλωνω αυτό δεν μπορείς νά το πεις;;;
Παρά μόνο στο κρεβάτι αρχίζεις τα γουτσου γουτσου;;;;
Καί σου λείπει το άγριο σεξ;;
Συμβουλή... πρόσεχε μήπως θέλει κι εκείνη το ίδιο καί καλή η αγάπη αλλά κανένας συνάδελφος ή κανας από φβ ή ινσταγκραμ της βγάζει το θηλυκό έξω.... καί μείνεις με το πουλί στο χέρι
Αυτά τα συζητάνε γι'αυτό το έδωσε το στόμα ο θεός και την ομιλία στον άνθρωπο
Καί πας σε μπουρδέλα γιατί θέλεις καί λίγο πρόστυχο
Και λίγο πουτανια στο κρεβάτι
Εντάξει... εσύ φταίς.....
Άλλο αγάπη άλλο γαμησι....
Ναι μωρό μου σε αγαπάω αλλά στο σεξ μου βγαίνουν ζωώδη ένστικτα από την Καβλα σε βλέπω καί καβλωνω αυτό δεν μπορείς νά το πεις;;;
Παρά μόνο στο κρεβάτι αρχίζεις τα γουτσου γουτσου;;;;
Καί σου λείπει το άγριο σεξ;;
Συμβουλή... πρόσεχε μήπως θέλει κι εκείνη το ίδιο καί καλή η αγάπη αλλά κανένας συνάδελφος ή κανας από φβ ή ινσταγκραμ της βγάζει το θηλυκό έξω.... καί μείνεις με το πουλί στο χέρι
Αυτά τα συζητάνε γι'αυτό το έδωσε το στόμα ο θεός και την ομιλία στον άνθρωπο
Μάλλον προς τα κει κλείνω τότε.Μια παροιμια λεει "οποιος ζηταει τα πολλα, χανει και τα λιγα"
Αν σκεφτεσαι το γαμο, οι προτεραιοτητες ειναι αλλες και οχι το σεξ. Θα ειναι καλη μητερα; Είναι καλή και συνενοησιμη σαν χαρακτηρας; Εχει λεφτα η/και εισοδημα η θα μοιαζει το σπιτι σας πτωχοκομειο; Ειναι καλη η οικογενεια της; Αμα ερθουν τα παιδια, το σεξ μπαινει σε δευτερη μοιρα συνηθως.
Αφου εχεις τη δυνατοτητα να καλοπερνας με τον αγοραιο, γιατι να μην το συνεχισεις ετσι;
Μετα απο καποια ηλικια μονο τα παιδια εχουν σημασια, ολα τ αλλα ειναι σχετικα ασημαντα. Αν μπορεσει η συγκεκριμενη να σου χαρισει μια καλη οικογενεια, αξιολογη ανατροφη των παιδιων σου και μια ειρηνικη συνυπαρξη, θα σε συμβουλευα να το προχωρησεις.
Καραδοκουν πολλα τσουλακια που μπορουν να σου καταστρεψουν τη ζωη με εναν κακο γαμο, και ειναι κριμα να τα ρισκαρεις ολα με αφορμη λιγο καλυτερο σεξ
Απλά λίγο στενάχωρο μωρέ το να μην μπορείς να γλεντησεις ένα μουνακι να είσαι με τη ψυχή στο στόμα. Οπότε μπαίνω σε δωμάτιο δε θέλω να βγω. Ειδικά με Τζένη από Massage Princess.
Πάντα στη ζούλα και με μεγάλη μελέτη, και ειδικά όταν πέφτουν και άκυρα
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τύπος πρόσφατα εγραφε πως πήγαινε για γάμο μετά την πενταετία συμβίωσης, ώσπου τον έπιασε με άντρα στο κρεβάτι.Κάτσε μη διαβάσουμε πιο μετά τίποτα: κατά βάθος μου αρέσει να γλύφω ανδρικές κωλοβαλβίδες κτλ.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.850
- Πόντοι
- 9.931
Ωραία συζυγική ζωη τυπε, να πέφτεις στο κρεβατι με την γυναίκα σου και να μην θες να την γαμησεις, να την γαμας με το ζορι μονο και μονο για να εισαι συνεπής στα συζυγικά σου καθήκοντα και να τρέχεις καθε τρεις και λιγο στις πουτανες για να νιώσεις απόλαυση και ηδονη... Παντρέψου τη τυπε, θα περάσετε μούρλια
heteroflexible94
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2021
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Σαφώς και πρέπει να χωρίσεις. Μια σεξουαλικώς υγιής σχέση πρέπει να είναι ψηλά στα τσεκ μιας λίστας όταν κατά πως λες πας για γάμο.
Εκτός αν το πλάνο του να είσαι μπουρδελιάρης για τα επόμενα 50 χρόνια είναι βιώσιμο για σένα, που δεν είναι-ας μην κρυβόμαστε. Όποιος το πιστεύει είναι το λιγότερο φαιδρός.
Εκτός αν το πλάνο του να είσαι μπουρδελιάρης για τα επόμενα 50 χρόνια είναι βιώσιμο για σένα, που δεν είναι-ας μην κρυβόμαστε. Όποιος το πιστεύει είναι το λιγότερο φαιδρός.
Mister_T_bourdeliaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 745
- Πόντοι
- 360
Ειμαι 50, και δεν εχω παντρευτει γιατι ακριβως κοιταζα και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο. Ναι, εχω μετανοιωσει για καποιες κοπελες που θα ηταν ιδανικες μαναδες για τα παιδια μου (που δεν εχω γιατι προσεχω)
Βεβαια τωρα που εχω την εμπειρια, οι ελλεεινιδες εχουν ξεφυγει.....
Σκεψου τι θες, με το πανω κεφαλι ομως,
ο επιτυχημενος γαμος θελει 60% λογικη και 40% συναισθημα
Βεβαια τωρα που εχω την εμπειρια, οι ελλεεινιδες εχουν ξεφυγει.....
Σκεψου τι θες, με το πανω κεφαλι ομως,
ο επιτυχημενος γαμος θελει 60% λογικη και 40% συναισθημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία