papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
Εφτασα...χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα
συνελθε ρε το προφιλ μου ορθανοιχτο ουτε καν vpn δεν χρησιμοποιώ μπαινω απο το σπιτι μου και το τηλ μου χωρις ιδιαιτερη προστασια - αρε παπαφιλιπσς
ξανά ρωτάω.. ο Κούλης ξέρει τη ύπαρξη σου? Δεν θα χρειαζόταν το predator εάν σε γνωρίζει
καλα αυτο δε μου λεει κατι προσωπικα.συνελθε ρε το προφιλ μου ορθανοιχτο ουτε καν vpn δεν χρησιμοποιώ μπαινω απο το σπιτι μου και το τηλ μου χωρις ιδιαιτερη προστασια - αρε παπαφιλιπσς
Τι να ψηφίσω;
και φαντασου οτι αυτα τα κανω εν μεσω δουλειας ταυτοχροναξανά ρωτάω.. ο Κούλης ξέρει τη ύπαρξη σου? Δεν θα χρειαζόταν το predator εάν σε γνωρίζει
Χομπι δλδ.και φαντασου οτι αυτα τα κανω εν μεσω δουλειας ταυτοχρονα
kalogero τι άλλο; είμαι ο μόνος που έχω όφελος να ανεβαίνω στην ψηφοφορία κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...Τι να ψηφίσω;
Μπα όχι. Απλά είναι ο πιο βολικός για το buzz μου.
Αν δεν ανεβάσεις έστω μία κριτική, δεν μπορώ να σχηματίσω σφαιρική άποψη.kalogero τι άλλο; είμαι ο μόνος που έχω όφελος να ανεβαίνω στην ψηφοφορία κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Είχα πάει σε πουτάνες δύο φορές στο στρατό, μία το 1983 και μία το 1984. Τώρα αυτές θα πρέπει να είναι πάνω από 60 και δε ξέρω αν εξασκούν το επάγγελμα. Άλλωστε δεν θυμάμαι και ονόματα. Ανώνυμες κριτικές προφανώς δεν γίνεται να ανεβάσει κανείς.Αν δεν ανεβάσεις έστω μία κριτική, δεν μπορώ να σχηματίσω σφαιρική άποψη.
Κοίτα πώς κοιτάει να ξεφύγει η σουπιά...
Ρε, είπε κανείς ότι το μπαν ήταν άδικο; Δίκαιο ήταν και μάλιστα επιεικέστατο. Εγώ αποκλείστηκα από εδώ και πήγα κι έγραφα την παπαριά μου αλλού. Δεν ψάχνω για ζωή εδώ μέσα. Εσύ τουναντίον προσπάθησες να το παίξεις νικητής σε μία υπόθεση που δεν σε αφορούσε. Κι αυτήν τη γελοιότητά σου βγάζω στο φως που δείχνει την αγωνία σου για την περσόνα σου που είχε τρωθεί σε άλλο άσχετο επεισόδιο.
Ακόμα και για την ίδια τη σεξεργάτρια αυτή η υπόθεση μετράει ως αρνητικός πόντος, διότι ήρθε με επαγγελματική ιδιότητα να τσακωθεί με χρήστη και η πελατεία βλέπει ότι «βγάζει συμπεριφορά». Ποιος θέλει τσαούσα πόρνη που θα του θυμίζει είτε τις γκόμενες που του ρίξαν άκυρο είτε τη γυναίκα του, και η οποία μπορεί να του βγάλει τίποτα περίεργο κατά τη συνάντηση; Ε λοιπόν ούτε η ίδια είναι νικήτρια από αυτήν την υπόθεση και ήρθες εσύ να το παίξεις νικητής;
Φταίω εγώ μετά που σε έλεγα γεροκλόουν; Το λιγδοτάμπαρο πάντως σου πάει καλύτερα νομίζω.
λιγδοτάμπαρο - SLANG.gr
www.slang.gr
Άστον να πάρει, απαραίτητη η καβλάντα για την ομαλή λειτουργία του σαη.στα της ψηφοφοριας, βλεπω θα εχουμε αυτοδυναμια
βαλτε καμια ψηφο και στο μουνοπανο το σαντμαν ρε μλκες.
Βραβειο δεν θα του δωσουμε αλλα πρεπει να μπει τοπ5 αλλιως θα παρει αερα