papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
και εγω θα ελεγα να μου βγαλεις το πλοκ αν θα μπορουσες επιτελουςςςςςςςςς.....Εγω θα ελεγα οτι
Θα μπορουσε
και εγω θα ελεγα να μου βγαλεις το πλοκ αν θα μπορουσες επιτελουςςςςςςςςς.....Εγω θα ελεγα οτι
Θα μπορουσε
Εχω μεριμνήσει
Διαλέγω κόντρα καλόγερο - Saint είναι κόντρα επίπεδου με καλά ελληνικά έχει και ωραία μέρη Γαλλίες /ιταλιες μαθαίνουμε και κάτιανάμεσα στη λιμανίσια κόντρα px75 - papaphilips και την επιπέδου κόντρα Καλόγερου - The Saint να ψηφίσουμε τι προτιμά ο λαός (αν και είναι σίγουρο ότι όλοι θα πουν το πρώτο)
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ στήριξη απο ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΚΑ σε σεβαστο μέλος ΚΡΕΤΑΝ
Τα γραπτά μένουν κι άλλα αποδεικνύουν.
Θες κι άλλο ένα; Έφαγα ένα μπαν γιατί έβρισα μία σεξεργάτρια. Πώς γίνεται να θριαμβολογείς σαν νικητής σε ένα θέμα που δεν σε αφορούσε; Πολύ απλά. Υπήρχε ένα προηγούμενο επεισόδιο, όπου αφού σε σφυροκοπούσα καθημερινά, τα πήρες στο κρανίο και ήρθες με πολεμικές ιαχές για την τελική νίκη, που τελικά κατέληξε σε πανωλεθρία σου. Και καθώς αγωνιάς για την περσόνα-ψυχολογικό καταφύγιο που έχεις φτιάξει, αρπάχτηκες σαν την μαιμού από κλαδί σε κλαδί και προσγειώθηκες στο επεισόδιο της σεξεργάτριας κάνοντας το νικητή για να ξεχαστεί η προηγούμενη ήττα σου. Αυτά κι άλλα πολλά είναι τα καραγκιοζιλίκια σου κι αν θες μπορώ να αναφέρω κι άλλα. Γέρασες και δεν τα κατάφερες ποτέ να γίνεις άντρας.
Έχεις σοβαρά ψυχολογικά και μιλάς για μένα που έχω απλώς μία τρολοπερσόνα.
Ποιες Ιταλίες, ρε μαν. Από το σπίτι του γράφει ο φαντασιόπληκτος. Την Fontanarossa την έριξε για τα χάπατα που τον σιγοντάρουν, όταν τον είχα στριμώξει κι ήθελε να πάρει το πάνω χέρι για να μη χάσει πρόσωπο μπροστά τους. Η περσόνα του είναι όλη η ζωή του και από τα likes ζει (και διάφορες πουστίτσες που κάνει όταν απειλείται αυτή η περσόνα ).Διαλέγω κόντρα καλόγερο - Saint είναι κόντρα επίπεδου με καλά ελληνικά έχει και ωραία μέρη Γαλλίες /ιταλιες μαθαίνουμε και κάτι
οι άλλοι όλο πακια /πουστιδες τσοντοσινεμα και δε συμμαζευεται
«Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός», είχε πει κάποτε ο Δανός φιλόσοφος Σαίρεν Κίρκεγκορ. Το ξέρεις ότι ΠΟΤΕ δεν κατάφερες, ούτε και θα καταφέρεις, να πλημμυρίσεις σεντόνια με μουνόχυμα , όπως κατάφερα εγώ
Το είχαμε ανάγκη και γίνεται πράξη μετά από 2 χρόνια!!!
Λόγω έλλειψης χρόνου θα το πάμε με σύστημα ευρωλίγκα!
Μέχρι 25 δεκεμβρίου 23:59 τα προκριματικά και μετά το final four σε τρία διήμερα!
8 επιλογές
Καλή επιτυχία
Ψηφιζω κοντρα-μπουλινγκ Πορνομητσου εναντιον γκασταρμπαιτερανάμεσα στη λιμανίσια κόντρα px75 - papaphilips και την επιπέδου κόντρα Καλόγερου - The Saint να ψηφίσουμε τι προτιμά ο λαός (αν και είναι σίγουρο ότι όλοι θα πουν το πρώτο)
ε ναι ρε παιχτη.ανάμεσα στη λιμανίσια κόντρα px75 - papaphilips και την επιπέδου κόντρα Καλόγερου - The Saint να ψηφίσουμε τι προτιμά ο λαός (αν και είναι σίγουρο ότι όλοι θα πουν το πρώτο)
ανάμεσα στη λιμανίσια κόντρα px75 - papaphilips και την επιπέδου κόντρα Καλόγερου - The Saint να ψηφίσουμε τι προτιμά ο λαός (αν και είναι σίγουρο ότι όλοι θα πουν το πρώτο)
χρειάζεται ποικιλία η ζωή συναγωνιστή, είμαστε και του λιμανιού, είμαστε και του σαλονιούε ναι ρε παιχτη.
μου την ειδανε χαϊ και επιπεδο οι κλωνοι και οι πουθεναδες στα καλα καθουμενα ναουμε.
εδω στα δικα μας τα κλασσικα, τα μπουρδελοπουτανιαρικα... μεχρι να πεσει ο κουλοϊος ο μπουστης.
μωρο μου πιξουλα ??? @px75 ...τσακω τη βραδυνη σου ενυδατωση.
η πουστομπαροκα εχει παει να δει καμια ταινια το χρυσο μου, ας μην την ενοχλησω...
σωστο και αυτο, συμφωνω, αλλα προσωπικα ειμαι πιο πολυ του ντιρεκτ και λιγοτερο της σαλτσας... κοινως φτωχατζα.χρειάζεται ποικιλία η ζωή συναγωνιστή, είμαστε και του λιμανιού, είμαστε και του σαλονιού
αν εννοεις εμενα για κλωνο γελιεσαι- αν αποδειξεις οτι ειμαι κλωνος θα σου παρω καινουργια κιθαρα ηλεκτρικη να μην γυρνας με την ξυλινηε ναι ρε παιχτη.
μου την ειδανε χαϊ και επιπεδο οι κλωνοι και οι πουθεναδες στα καλα καθουμενα ναουμε.
εδω στα δικα μας τα κλασσικα, τα μπουρδελοπουτανιαρικα... μεχρι να πεσει ο κουλοϊος ο μπουστης.
μωρο μου πιξουλα ??? @px75 ...τσακω τη βραδυνη σου ενυδατωση.
η πουστομπαροκα εχει παει να δει καμια ταινια το χρυσο μου, ας μην την ενοχλησω...
Κοίτα πώς κοιτάει να ξεφύγει η σουπιά...Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά θα ήθελα να σου επισημάνω (εφόσον είσαι τόσο λειψός στο μυαλό και δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμα) πως αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε ως ιστότοπος πληροφόρησης και ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων για τον πληρωμένο έρωτα. Και για να στο κάνω πιο κατανοητό, αφορά εν δυνάμει πελάτες του πληρωμένου έρωτα από την μία, και επί χρήμασι εκδιδόμενες από την άλλη. Συνεπώς το 99,9% των θηλυκών υπάρξεων με τις οποίες συνδιαλεγόμαστε εδώ μέσα, είναι ή πουτάνες, ή εκολαπτόμενες πουτάνες. Και επειδή ο άρχων του ιστοτόπου τούτου (του οποίου είμεθα ΑΠΑΝΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ) βιοπορίζεται από τις διαφημίσεις που βάζουν οι εκδιδόμενες, έχει βάλει ως ΚΑΝΟΝΑ να τους φερόμαστε με τη δέουσα ευγένεια καθώς και να διατυπώνουμε τις τυχόν απόψεις μας κόσμια, και χωρίς ύβρεις του τύπου "ΧΥΣΟΔΟΧΕΙΟ" (ύβρη την οποία εκτόξευσες όχι ως κριτική σε κάποια επαφή σου μαζί της, αλλά επειδή εξέφραζε διαφορετική άποψη από την δική σου). Πράγμα το οποίο ΟΛΟΙ ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ.
Αν λοιπόν είσαι τόσο βραδύνους και έχεις την εντύπωση πως γράφεις σε κάποιον ιστότοπο συνοικεσίων με σκοπό τον γάμο, μάλλον εσύ έχεις σοβαρά ψυχολογικά.
Άντε... Γειά σου τώρα επειδή εδώ οι συνάδελφοι μου "λιγδοτάμπαροι" κλείνουν τις ταβέρνες τους νωρίς και είναι ήδη 9:14 πρέπει να προλάβω να φάω κάτι.
μεινε στην "ποιοτητα" μαστορα και ασε τις κιθαρες, γιατι η ιστορια εχει δειξει οτι πονανε...αν εννοεις εμενα για κλωνο γελιεσαι- αν αποδειξεις οτι ειμαι κλωνος θα σου παρω καινουργια κιθαρα ηλεκτρικη να μην γυρνας με την ξυλινη
καταλαβα ο χατζηδακης ηταν ο στοχος 5046c εμενα με βλεπω 10000q - καλο 2023μεινε στην "ποιοτητα" μαστορα και ασε τις κιθαρες, γιατι η ιστορια εχει δειξει οτι πονανε...
αλλοι εχουν προτεραιοτητα.