Ποι'ο "ψυχογράφημα" ρε ταραμά;
Νόμιζες ότι με το να με αποκαλείς "Ταβερνιάρη" με ξεμπρόστιασες, και είσαι τόσο αργόστροφος στο μυαλό, που πέρασες στο ντούκου ότι κανείς μα κανείς δεν "έπεσε από τα σύννεφα" με αυτήν την σπουδαία αποκάλυψη σου.
Σχεδόν όλοι στον παρόντα ιστότοπο γνωρίζουν ότι από τα 23 χρόνια που έζησα και εργάστηκα στην αλλοδαπή, τα 18 εργαζόμουν για όμιλο επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το έχω αναφέρει πολλές φορές.
Ούτε εγώ ούτε κανένας εδώ πιστεύω ότι έχει πρόβλημα με τους ταβερνιάρηδες. Ο μόνος που δεν τα βρήκε με τον εαυτό του είσαι εσύ. Δεν σε ξεμπροστιάζω ως ταβερνιάρη, αλλά ως υπερφίαλο που προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω.
Πχ από εδώ και κάτω βλέπουμε την απεγνωσμένη σου προσπάθεια να υπερασπίσεις την περσόνα σου προσπαθώντας να με μειώσεις με ταμπέλες (τσοπάνης, μουλαράς). Βλέπεις να έχω καμμιά αγωνία σαν τη δικιά σου;
Βοσκοπούλα ετών 22 - Page 6 - bourdela.com forum
Εκπονώ σχέδιο για σπόνσοριγκ σε βοσκοπούλα-ετών-22. Ζει μόνη στο βουνό με χίλια πρόβατα. Πήγα και την είδα από κοντά και μιλήσαμε. Είναι λίγο περίεργη περίπτωση, αλλά σκέφτομαι να το επιχειρήσω. Τελείωσε κτηνοτροφική σχολή και είναι η πρώτη της δουλειά. Δεδομένου ότι η ηλικιακή διαφορά είναι...
www.bourdela.com