Αν και νέος στο σάιτ (διαβάζω χρόνια όμως σαν επισκέπτης), είμαι σίγουρος πως ο φετινός διαγωνισμός θα κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα έχει μεγάλο σασπένς ...
Τύπε για το 2023 θα είναι ο διαγωνισμός. Αλλιώς να κάνουμε έναν all time classic και να ξεθάψουμε και το τελευταίο ναυάγιο που έχει περάσει από το 2005
Τις μαλακιες μου γραφατε ολοι σας και τελικα επεσα μεσα σε ολα θα τις φορτωσεις σε μενα???
Εσεις γραφατε οτι παπαρια σας κατεβαινε και την "ακουσατε" 50 φορες απο μενα...
σε πονεσε το κωλαρακι σου και ακομα δεν μπορεις να το χωνεψεις....
Τις μαλακιες μου γραφατε ολοι σας και τελικα επεσα μεσα σε ολα θα τις φορτωσεις σε μενα???
Εσεις γραφατε οτι παπαρια σας κατεβαινε και την "ακουσατε" 50 φορες απο μενα...
σε πονεσε το κωλαρακι σου και ακομα δεν μπορεις να το χωνεψεις....
Κυκλοφορεί ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, η διοίκηση να λάβει τα μέτρα της πριν έχουμε τα καραγκιοζιλίκια του πουσυβαγκον. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ, ΛΕΒΕΝΤΙΚΟΣ, ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.
Φετος πιστευω ο τιτλος πρεπει να παει σε ενα απο τα πολλα υποσχομενα μελη της U25 ομαδας (δε λεω ονοματα, οι περισσοτεροι τους ξερετε), που καποιοι με γραφη σχεδον στο φασμα του αυτισμου, γεμισαν τα μισα σχολια της χρονιας στο νημα των ελλεηνιδων και οχι μονο. Πιστευω το αξιζουν δικαια
Τρομερες αποριες, "αναλυσεις", κοντρες, δικαιολογιες, στοχοι, "στρατηγικες", κ.ο.κ. και προπαντων αγαμια περα απ τα συνορα του γαλαξια