Ουτε φυλακη ουτε τρελαδικο...Τωρα ειναι νεοφιλελευθερος κυρηξ εντυπων βαρυτητας LIFO...Βεβαια αμα ξεπεφτεις να δουλευεις με τον Τσαγκαρουσιανο καλυτερα με ζουρλομανδυα η στην φυλακη να κανεις νεες γνωριμιες...
χαχαχααχαχαχχα
Ουτε φυλακη ουτε τρελαδικο...Τωρα ειναι νεοφιλελευθερος κυρηξ εντυπων βαρυτητας LIFO...Βεβαια αμα ξεπεφτεις να δουλευεις με τον Τσαγκαρουσιανο καλυτερα με ζουρλομανδυα η στην φυλακη να κανεις νεες γνωριμιες...
Μιλας ποιητικα
Απ: Το Καθημερινό Ξύρισμα (Φαλλοκράτες όλης της γής ενωθείτε)
Kι αλλο σωματειο δλδ??????Γι αυτο δεν παμε καλα
ΓΙΟΥ. ΦΑ.Κ.
ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΑΛ ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΙΜΑ
Πρεπει να φτιαχτει το εμβλημα και να βγαλει λογο ο αρχηγοsΓΙΟΥ. ΦΑ.Κ.
Πρεπει να φτιαχτει το εμβλημα και να βγαλει λογο ο αρχηγοs
Ο τυπος απλα εγραψε το αρθρο σε εποχη που αν ειχες μουσια ησουν teddy-boy.
Ειμαι ΠΑΝΤΑ ξυρισμενος και κοντοκουρεμενος. Παντα πουκαμισο, και το βραδυ υποχρεωτικα μανικετοκουμπα και υφασματινο παντελονι. Ρετροσεξουαλ φαλλοκρατης.Μακάρι να ήταν και σήμερα έτσι.....ο 1 στους 2 άνδρες είναι αξύριστος πλέον....και οι περισσότεροι είναι νέα άτομα 20-30-40 ετών....
Μαγκες πολυ δυνατο! Group στο facebook αμεσα! (κινημα με ητα ομως)ΓΙΟΥ. ΦΑ.Κ.
Απ: Το Καθημερινό Ξύρισμα (Φαλλοκράτες όλης της γής ενωθείτε)
Kι αλλο σωματειο δλδ??????Γι αυτο δεν παμε καλα
Ειμαι ΠΑΝΤΑ ξυρισμενος και κοντοκουρεμενος. Παντα πουκαμισο, και το βραδυ υποχρεωτικα μανικετοκουμπα και υφασματινο παντελονι. Ρετροσεξουαλ φαλλοκρατης.
στην πραγματικοτητα το ειδος σου ειναι το ubersexual...."φαλλοκρατες με ανθρωπινο προσωπο"
Εγώ είμαι μη-φαλλοκράτης,με baby-face.....που ανήκω;;;; 0 0 0 0
Εγώ είμαι μη-φαλλοκράτης,με baby-face.....που ανήκω;;;; 0 0 0 0
στην πραγματικοτητα το ειδος σου ειναι το ubersexual...."φαλλοκρατες με ανθρωπινο προσωπο"
οριστε κιθαρα.....ακου καταντια.....Σατυρικο κειμενο για τις διαφορες ανδρων-γυναικων του Νικου Δημου, που είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό "Ταχυδρόμος" το 1979. Αν εξαιρεσουμε το "καθημερινο ξυρισμα" που πλεον δεν υφισταται σημερα για εμας (τωρα οι γυναικες ξυριζονται καθε μερα),
οριστε κιθαρα.....ακου καταντια.....
κανονικα επρεπε τα αφεντικα να τους κανουν παρατηρηση και οσοι ειναι αξυριστοι επανειλημμενως να απολυονται....Δυστυχώς.....
Ώρες ώρες νομίζω ότι βρίσκομαι στο Ισραήλ,με τόσους μουσάτους τριγύρω,.,..λες και είμαστε Εβραίοι
κανονικα επρεπε τα αφεντικα να τους κανουν παρατηρηση και οσοι ειναι αξυριστοι επανειλημμενως να απολυονται....