Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
το αυγό έκανε την κότα
οι δεινόσαυροι γεννούσαν αυγά πολύ πριν εμφανιστεί το έιδος της κότας
Τι θες μωρη κλασομπανιερα ?
το αυγό έκανε την κότα
οι δεινόσαυροι γεννούσαν αυγά πολύ πριν εμφανιστεί το έιδος της κότας
Κι όμως αποδείχθηκε ότι υπάρχουν ουσίες στο κέλυφος του αυγού που προέρχονται από τις ωοθήκες της κότας. Με άλλα λόγια η κότα έκανε το αυγό τελικά και με τη βούλα της γενετικής.Ωχουυυυυ παλι οι ιδιες συζητησεις για τα δυο φυλλα τυπου " εκανε η κοτα το αυγο ή το αυγο τη κοτα"
Ναι βρε σεξυ δεν το λεω για σενα ... απλα το γαμανε οπως παντα ...vilma δεν ειχα σκοπο να ξεκινησω νεο πολεμο μεταξυ των φυλων. για το σατυρικο του υφος το ποσταρα. και για το γεγονος οτι ουσιαστικα η κοινωνια μας παραμενει η ιδια
Ημουν σιγουρη οτι καποιος θα καταπιανοταν απο την φραση μου αυτη και θα το ανελυεΚι όμως αποδείχθηκε ότι υπάρχουν ουσίες στο κέλυφος του αυγού που προέρχονται από τις ωοθήκες της κότας. Με άλλα λόγια η κότα έκανε το αυγό τελικά και με τη βούλα της γενετικής.
Αφού λύθηκε το ένα μυστήριο λοιπόν κι ας χρειάστηκαν τόσοι αιώνες διαπραγματεύσεων, ίσως να είμαστε κοντά να λύσουμε και το άλλο. Θάρρος εκ τη μεριά των γυναικών χρειάζεται απλά, γιατί η αλήθεια είναι σκληρή...
Για να δούμε... η κότα κέρδισε τελικά το @... θα κερδίσουν και οι λοιπές κότες τα @@ μας;
εγω ειμαι αξυριστος μου το απαγορευει η γυναικα μου να ξυριστω.
Θελει να της γλυφω το ξυρισμενο μουνι της και να την γαργαλανε οι τριχεσ μου.
Τι θες μωρη κλασομπανιερα ?
το θελω ποοολλλλλλλλυνα σε κάνω κοινωνό της γνώσης
[size=2pt]και να σε ρίξω στο κρεβάτι[/size]
Αφού το ξέρεις ότι πάντα μια απλή μια ώθηση χρειαζόμαστε από 'σας... κάντε εσείς την αρχή κι αφήστε τα όλα πάνω μας... ;)Ημουν σιγουρη οτι καποιος θα καταπιανοταν απο την φραση μου αυτη και θα το ανελυε
το θελω ποοολλλλλλλλυ
[size=3pt]δε θα χασεις μωρη ανωμαλαρα ... το δουλευω καλα το στραπ ον[/size]
Αφού το ξέρεις ότι πάντα μια απλή μια ώθηση χρειαζόμαστε από 'σας... κάντε εσείς την αρχή κι αφήστε τα όλα πάνω μας... ;)
ολο μμμ και μμμ αγελαδα εισαι ...............................................................................................μμμ...
[size=3pt]μμμ...[/size]
Το πιο ειρωνικο ή αν δεν στοχευει στην ειρωνια, το πιο εκτος τοπου μυνημα της ημερας?ρε Βορειε, οι τροποι και η συνειδηση μας ξεχωριζουν απο τα ζωα. Μην το γαμας... Αν για καθε τι που διαφωνουσαμε εδω περα αρχιζαμε να βριζομαστε, το site θα ηταν ενας απεραντος μπινελικοτοπος
:-* ολο μμμ και μμμ αγελαδα εισαι ...............................................................................................
[size=3pt]ειναι λιγο μαλακια πλεον αλλα εγω συνεχιζω και γελαω χαχαχαχαχχααχχααχαχαχααχααχαχααχχααχ[/size]
για κατσε να χυσω λιγο και εδω
οντως σοβαρο θεμα
τα λόγια της είναι τιμημένα
Aν με τις λεπιδες απο τα ξυραφια σου πετσοκοψω τα αρχιδακια θα σου πω εγω
εγω παντα με το χαμογελο ειμαιρε γμτ φορτωμενοι ξυπνησατε ολοι σημερα!!?εχει ωραιο καιρο!!χαμογελαστεεε!!
ελπιζω να μην κρατας και εσυ ξυραφακια οπως το βιλμακιοπου τραβαει η ψυχη σου.Αυτα εινα ωραια!!