barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Θα με πνίξεις ρε μουνόπανοΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ στήριξη απο το κλάδο ερωτικών ταινιών σε ΣΕΒΑΣΤΟ μέλος μπαρόκ. μιλαμε για εκλογες ΒΙΑΣ και νοθείας
Θα με πνίξεις ρε μουνόπανοΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ στήριξη απο το κλάδο ερωτικών ταινιών σε ΣΕΒΑΣΤΟ μέλος μπαρόκ. μιλαμε για εκλογες ΒΙΑΣ και νοθείας
θείο καλά πας, θες να σε ενισχύσω ή να το ρίξω αλλού?Θα με πνίξεις ρε μουνόπανο
Ακόμα δεν ψήφισες ρεεεεεεε;;;;;θείο καλά πας, θες να σε ενισχύσω ή να το ρίξω αλλού?
είμαι αναποφάσιστος...Ακόμα δεν ψήφισες ρεεεεεεε;;;;;
Σκέψου πόσο μαλάκας είναι ο καλογεροείμαι αναποφάσιστος...
Το έσιαξαΣκέψου πόσο μαλάκας είναι ο καλογερο και ο παπαφίλιπς
Η Fontanarossa ήταν το τραγικό σου λάθος στο απολογητικό σου κείμενο περί του ποιος είσαι και τι έχεις καταφέρει. Μόνο τα χαιβάνια που κοιτάς να εντυπωσιάσεις για να πάρεις χειροκροτήματα και να στηρίξεις την περσόνα σου πιστεύουν αυτήν την παπαριά. Τάχα μου ταξιδεύεις για να αποδείξεις ότι έχεις ζωή, αλλά γυρνάς αμέσως στο φόρουμ να απαντήσεις στον Καλόγερο. Η fontanarossa πολύ απλά είναι το πληκτρολόγιό σου.Μετά από 10 και κάτι ώρες ταξίδι, κάποιον έπρεπε να πηδήξω για να χαλαρώσω, κι εσύ είσαι ο πιο ευκολοπήδηχτος.
μα το εχω ξαναπει.κλαιω στα γελια με το χυδαιο τροπο που βριζεστε,καταβαθος συμπαθιεστε,ετσι εκδηλωνετε τη συμπαθεια σας εσεις οι 2 με το να βριζεστε χαχα,ακου μαρη αφγανοπακικη σπερματορουφηχτρα κλαιω οπως τα λες.
Μη με λες βρε τσόγλανε και εσυ λευτέρη, τον είχε καταγαμήσει ο λευτεράκης τον τραβελάκη και θα μου τρίβεται εμένα....ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ στήριξη απο ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΚΑ σε σεβαστο μέλος ΚΡΕΤΑΝ
χαβαλες να γινεται μπροαχχααχχα πως τα λες ετσι ρε τρελε? ακου αλαξοκωλιας της πηξουλας,μιλαμε διαβαζω τα μυνηματα σου και κλαιω στα γελια οπως τους κραζεις εχεις ταλεντο.
κατσε να δεις τι εχει να παιχτει ΑΝ γινει φανερη η ψηφοφορια και ποσοι κλωναραιοι-παρακλωναραιοι θα βγουνεετσι ακριβως,εχεις πολυ χιουμορ συνεχισε ετσι
Η Fontanarossa ήταν το τραγικό σου λάθος στο απολογητικό σου κείμενο περί του ποιος είσαι και τι έχεις καταφέρει. Μόνο τα χαιβάνια που κοιτάς να εντυπωσιάσεις για να πάρεις χειροκροτήματα και να στηρίξεις την περσόνα σου πιστεύουν αυτήν την παπαριά. Τάχα μου ταξιδεύεις για να αποδείξεις ότι έχεις ζωή, αλλά γυρνάς αμέσως στο φόρουμ να απαντήσεις στον Καλόγερο. Η fontanarossa πολύ απλά είναι το πληκτρολόγιό σου.
Τώρα επειδή παριστάνεις τον έξυπνο θα σου πω και για τα άλλα. Έχω αρκετή εμπειρία ζωής για να καταλαβαίνω από τον τρόπο γραφής κάποιου το ύψος πτήσης του κι εσύ είσαι χαμοπούλι. Δεν βγάζεις αέρα άνετου επιτυχημένου ανθρώπου, διότι κάθε φορά που απειλείται η περσόνα-ψυχολογικό καταφύγιο που έφτιαξες, αγωνίζεσαι με καραγκιοζιλίκια να την υπερασπιστείς. Ούτε επιχειρήσεις ούτε επενδύσεις είχες/έχεις στην Ιταλία. Υπάλληλος στον χώρο της εστίασης και μέχρι εκεί. Ούτε κανένα σοβαρό υπόβαθρο κουλτούρας έχεις. Κουλτουριάρης με στόχο τον εντυπωσιασμό ναι, μάλλον για να καλύπτεις το μειονέκτημα που αισθάνεσαι λόγω της δουλειάς σου.
Και ούτε alpha αρσενικό είσαι, λόγω socializing με σεξεργάτριες. Αυτές είναι για συγκεκριμμένη χρήση και μόνο.
Τάιζε με σανό τα χαιβάνια που σε χειροκροτάνε, αλλά μην πουλάς μούρη σε μένα.
αφραγκους μας αφησες....Ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες. Όντως έτσι όπως τα περιγράφετε είναι. Την περιήγηση την έχω κάνει πριν από αρκετά χρόνια, και μάλιστα δύο φορές. Σήμερα όμως ταξιδεψα για άλλη δουλειά.
Εσένα φαντάζομαι πόσο θα πόνεσε που έκατσες κι έγραψες ένα απολογητικό σεντόνι για το ποιος είσαι και τι έχεις καταφέρει. Εγώ εδώ δεν γράφω την απολογία μου, αλλά το ψυχογράφημά σου και είναι και λίγα για τη σοβαρή σου περίπτωση.Για να κάτσεις να γράψεις τέτοιο διπλόφαρδο σεντόνι, θα πόνεσε πολύ το κωλαράκι σου.
Έπρεπε να το υποψιαστείς ότι ως ταβερνιάρης την έχω χοντρή, και να μην μου κωλοτριβόσουν.
Το χάος τυπεΤρύπα καλογερο