Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Δαγκωτό.σε ψήφισαΡε μαλάκες, είναι δυνατόν να είμαι τόσο χαμηλά; Τι πρέπει να γράψω ακόμα;
Τέτοια καυλα σε ψήφο.ουτε στις πρώτες εκλογές της μεταπολιτευσης
Δαγκωτό.σε ψήφισαΡε μαλάκες, είναι δυνατόν να είμαι τόσο χαμηλά; Τι πρέπει να γράψω ακόμα;
Τελεία και παύλαΔαγκωτό.σε ψήφισα
Τέτοια καυλα σε ψήφο.ουτε στις πρώτες εκλογές της μεταπολιτευσης
Πολύ καλό το σετάρισμα των αποδόσεων με βάση τα προκριματικά και τη λογικήΕκ του boubet :
α) Νικητής διοργάνωσης
1. Πιξης 1,01
2. Αλέξανδρος 2,80
3. Παπαφίλιπας 3,40
4. Καλογερος 7,00
5. Μπαρόκος 12,00
6. Χλεχλερκ 20,00
β) Ζευγαρι τελικου
1. Πιξης - Παπαφιλιπας 1,65
2. Πιξης - Καλογερος 2,80
3. Πιξης - Αλεξανδρος 4,00
4. Πιξης - Μπαροκος 6,50
5. Πιξης - Χλεχλερκ 21,00
6. Αλλο 150,00
γ) Over- Under (τελικός)
1. Πιξης over 64% 1,85
2, Πίξης under 64% 1,85
Βάλτε και το jormaka να πάρει αυτοδυναμία Όχι μόνο να τον παίρνει από κωλο ....Πολύ καλό το σετάρισμα των αποδόσεων με βάση τα προκριματικά και τη λογική
Υποβόσκει όμως και ένα σενάριο που μπορεί να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα..
Σύμφωνα με αυτό καταφέρνει ο καλόγερο να πετάξει εκτός τον πιξι στον ημιτελικό και να παίξει τελικό με έναν από το άλλο σούπερ απρόβλεπτο ζευγάρι με τελείως απρόβλεπτο φινάλε
Έχει αρνητική γκανιότα -295% η μπου-μπετΜου αρεσει πως τα ποσοστα % στα στατιστικα της ψηφοφοριας αν τα προσθεσεις βγαζουν κανα 395% χαχαχα
Δυστηχώς το ταλέντο του αναφερόμενου παίκτη, έχει διαφύγει της αντίληψης της διοργανώτριας και όταν επισημάνθηκε από αρκετά μέλη ήταν ήδη αργά. Έχω κάνει πολλάκις έκκληση στους μοντ να τον προσθέσουν αλλά η μόνη προσθήκη είναι ο nea smirniΒάλτε και το jormaka να πάρει αυτοδυναμία Όχι μόνο να τον παίρνει από κωλο ....
Η διοργάνωση δεν έχει καμία ευθύνη για τα ποσοστά του αυτοματοποιημένου συστήματος του σάιτ. Αυτά τα παράπονα μπορούν να γίνουν στο νήμα που έχει να κάνει με τα τεχνικά.Μου αρεσει πως τα ποσοστα % στα στατιστικα της ψηφοφοριας αν τα προσθεσεις βγαζουν κανα 395% χαχαχα.
Δόλος?
Διαφθορά?
Δολιοπλοκη?
Ο νηματοθετης οφειλει εξηγησεις...
Ολοι εμεις που εχουμε κατω απο 10 ψηφους ζητουμε ακυρωση και επαναλειψη της ψηφοφοριας
Πολύ καλό το σετάρισμα των αποδόσεων με βάση τα προκριματικά και τη λογική
Υποβόσκει όμως και ένα σενάριο που μπορεί να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα..
Σύμφωνα με αυτό καταφέρνει ο καλόγερο να πετάξει εκτός τον πιξι στον ημιτελικό και να παίξει τελικό με έναν από το άλλο σούπερ απρόβλεπτο ζευγάρι με τελείως απρόβλεπτο φινάλε
ναι τα έχει αυτά.Oι έμπειροι bou-κερς του σαη θεωρούν οτι ο μέγας μύστης της μαλακίας "Καλόγερο" έχει την δυναμική και το μομεντουμ να τερματίσει πάνω από την 4η θέση στην οποία βρίσκεται και συνεπώς να αποφύγει στον ημιτελικό τον galactic "μαλάκα Πίξη". Είναι όμως πιθανό ματσάρισμα για τελικό .
Τι ελεεινο ναυαγιο εισαι ρε μαλακα....Τελεία και παύλα
Γιολάντα είσαι χμ
αστέρι.
φαντασου τι πιπες εχει κανει και εχει ταξει στα μελη με πμ, για να εχει μονο 38 ψηφους η μελεκουνα, με ολες τις μαλακιες που εχει αραδειασει εδω μεσαΤι ελεεινο ναυαγιο εισαι ρε μαλακα....
Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το νότοΕυχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες. Όντως έτσι όπως τα περιγράφετε είναι. Την περιήγηση την έχω κάνει πριν από αρκετά χρόνια, και μάλιστα δύο φορές. Σήμερα όμως ταξιδεψα για άλλη δουλειά.
Παίχτη μου παίξε λίγο μπάλα γιατί σε απαξιώνουν οι πάντες.Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το νότο
Ετσι, θα τρεχεις πισω απο το πληκτρολογιο μου Εξπρες Σαμινα.Τι ελεεινο ναυαγιο εισαι ρε μαλακα....
Ετσι, θα τρεχεις πισω απο το πληκτρολογιο μου Εξπρες Σαμινα.
Πως να αισθάνεται άραγε ο ΑΙΘΕΡΑΣ, Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΤΟ ΑΤΙ όντας 2 ψήφους πίσω από το δικηγόρο που τον θεωρεί, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, από τους μαλάκες εδώ μέσα και μάλιστα τους μεγάλους. Κλάααααααμμμμαααααα το χαζό με την κιθάρα.Σ'έχει φάει η ζήλια που βλέπεις τους άλλους να γλεντάνε και η δικιά σου ροδαλή σουφρίτσα παραμένει απότιστη ρε δροσερούλη.
Σ'έχει φάει η ζήλια που βλέπεις τους άλλους να γλεντάνε και η δικιά σου ροδαλή σουφρίτσα παραμένει απότιστη ρε δροσερούλη.
Πως να αισθάνεται άραγε ο ΑΙΘΕΡΑΣ, Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΤΟ ΑΤΙ όντας 2 ψήφους πίσω από το δικηγόρο που τον θεωρεί, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, από τους μαλάκες εδώ μέσα και μάλιστα τους μεγάλους. Κλάααααααμμμμαααααα το χαζό με την κιθάρα.