barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.209
- Πόντοι
- 5.506
Ο δικηγόρος όμως απαξιεί το διαγωνισμό....ούτε ένα μήνυμα βρε αδερφέ.Πως να αισθάνεται άραγε ο ΑΙΘΕΡΑΣ, Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΤΟ ΑΤΙ όντας 2 ψήφους πίσω από το δικηγόρο που τον θεωρεί, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, από τους μαλάκες εδώ μέσα και μάλιστα τους μεγάλους. Κλάααααααμμμμαααααα το χαζό με την κιθάρα.
Είναι ταξίδι στην Κολομβία για επαγγελματικούς σκοπούς.Ο δικηγόρος όμως απαξιεί το διαγωνισμό....ούτε ένα μήνυμα βρε αδερφέ.
ααα πηγε να δει το "μωρο " του εεε???Είναι ταξίδι στην Κολομβία για επαγγελματικούς σκοπούς.
Ουστ μωρή τζαζλή, όλο πούτσες ονειρεύεσαιααα πηγε να δει το "μωρο " του εεε???
μαλιστα...
Το βλέπουμε.
Γι αυτό αντί μετά την (δίκαιη, όπως γράφεις) τιμωρία σου να μην ασχοληθείς ξανά, έσπευσες άμεσα να ξαναμπείς και να προσπαθείς με νύχια και με δόντια να γίνεις αποδεκτός σε ένα σάιτ που κατά τα γραφόμενά όλα σχεδόν τα μέλη του είναι υποδεέστερα σου και ανάξια λόγου.
Τελικά είσαι περισσότερο αργόστροφος από ό,τι νόμιζα.
απαράδεκτο σχόλιο αν και σε συμπαθώ...Βάλτε και το jormaka να πάρει αυτοδυναμία Όχι μόνο να τον παίρνει από κωλο ....
Μέλος ΕπιστημονικήςΟυστ μωρή τζαζλή, όλο πούτσες ονειρεύεσαι
Από το προσωπικό αρχείο σουΜέλος ΕπιστημονικήςΟμάδαςΠιπας του Βου
Από το προσωπικό αρχείο σου
μου ελειψες γι'αυτοΠάλι σε πιάσανε οι υστερίες ρε δροσερούλη; Πρόσεξε μη σου κοπεί η περίοδος και μετά τρέχεις στους γυναικολόγους.
Δεν μπορώ και δεν θέλω να ειμαι αρεστή σε όλουςαπαράδεκτο σχόλιο αν και σε συμπαθώ...
λοιποί εδώ μέσα ξυπνήστε
@The Saint* Να τη χαίρεσαι τη νοστιμοτάτη σου. Δεν σου αξίζει καλύτερη.Βάλτε και το jormaka να πάρει αυτοδυναμία Όχι μόνο να τον παίρνει από κωλο ....
Τωρα λες να μπει και ο αλλος και να αρχισουν τα εμετιλικια για κωλογαμησια;οπως λεει και ο ΚΥΡΙΟΣ νιπλης εσυ μας ελειπες να πουμε
Εφόσον βρίσκεσαι εδώ για το κέφι σου και όχι για να τύχεις αποδοχής και να κάνεις φίλους ( όπως υποστηρίζεις), γιατί επιτίθεσαι και στολίζεις με βρισιές όποιον εκφράσει επιφύλαξη σε αυτά που γράφεις σχετικά με τον τρόπο ζωής σου;Δίκαιη τιμωρία είναι η αγωνία που περνάς για να υποστηρίξεις την υπερφίαλη περσόνα που έφτιαξες για να βρεις ζωή εδώ μέσα. Εγώ αποκλεισμό (μπαν) είχα για παραβατική ενέργεια που δεν ανακαλώ, γιατί θεώρησα αναγκαία. Η δική μου ζωή είναι εκτός bou και συνεχίζεται κανονικά. Εδώ (ή αλλού) βρίσκομαι για το κέφι μου κι όχι για να κάνω φίλους και μετά να ψάχνω να τους δικάσω.
Τα περνάς καλά στον φανταστικό σου προορισμό;