Παίζει τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΙΠΛΩΜΑ κτλ ;;;;;;;;;
ή μόνο αν δεν έχεις ;;;;;;
αν εχεις ταυτοτητα η διπλωμα συνηθως επικοινωνούνε με το κεντρο δινουν στοιχεια κ αν σε βρουν καθαρο σε διωχνουν
σε περιπτωση που ο αστυνομικος εχει υπονοια ότι κατι τρεχει η αν το παιξεις τρελα κ μαγκια να σου ζητησει να τον ακολουθήσεις στο τμημα για περετερω ελεγχο
πχ εγω σε φαση που ο άλλος μου ειπε για σωματικο ελεγχο δημοσια του λεω σαν απαντηση
"δεν εχεις δικαιωμα ανευ λογου να με ψαξεις εδώ ρεζιλεύοντας με αν θες παμε στο πλησιεστερο τμημα κ θα δεχτω ελεγχο από άλλο αστυνομικο αλλα επειδή εχω δουλεια θα αναλάβεις κ την ευθηνη καθυστέρησης μου"
με κοιταξε κ μου λεει
" θα σε παω"
κ του ξαναλεω
"εγω στο ζητησα δημοσιο σωματικο ελεγχο ανευ λογου αφου είμαι συνεργάσιμος δεν δεχομε παμε"
κ μου εδωσε την ταυτοτητα πισω λεγοντας μου
"ενταξει μπορεις να φυγεις"
περνω την ταυτοτητα κ του λεω
"εάν θες παμε στο τμημα δεν εχω πρόβλημα απλα δεν δεχομε δημοσια ελεγχο"
κ μου λεει
"όχι ενταξη εισαι συνεργάσιμος κ καθαρος από το κεντρο φυγε"
ρωτησα άλλες 2-3 φορες αν είναι σιγουρος ευγενικότατα κ με εδιωξε
βεβαια το περιστατικο που ειπα στην ερμου ηταν άλλη φαση αστυνομικων 4 στην ουσια
οπου η 3 πουλαγαν τσαμπουκα σε μενα κ ο τεταρτος ειχε παει κ ειχε πιασει κουβεντα στην κοπελα που με συνοδευε με γελακια κ ιστοριες κ μου ειχαν γυρισει τα ματια αναποδα αφου με ειχαν εκει ένα τεταρτο
σε σημειο σε μια φαση να γυρισω κ να τους πω
"ταυτότητα ειδατε... με το κεντρο μιλησατε... το τμημα είναι κοντα... αν θελετε παμε... αν όχι μαζευτε τον τυπα η θα τον μαζεψω καμακι στην κοπελα μου δεν δεχομε από κανεναν κ ειδικα όταν εκμεταλλεύεται την στολη κ το εθνοσημο που κουβαλάει πανω του αλιως θα παω να καταθεσω μυνηση"
το ποτε τον μαζεψανε κ ποτε μας διωξανε δεν το καταλαβα