δεν τα πιστευω αυτα. Η κοπελα σου γιατι δεχοταν το καμακι και χαζογελαγε οσο εσενα καταπιεζαν οι αστυνομικοι;
το αν το πιστευεις η όχι λιγο με νοιαζει
εγω λεω για φασεις που εχουν συμβει
κ δεν ειπα χαζογελαγε η κοπελα αλλα ο αστυνομικος προσπαθοντας να της πιασει κουβεντα
η κοπελα ηταν με στραβωμένα τα μουτρα κ μολις ειπα την φραση στους αλλους του εβαλαν χερι
κ μας εδιωξαν
αυτό το να την πεφτει μπατσος στην κοπελα εχει γινει 2 φορες η δευτερη ηταν σε αλκοτέστ που εγω ημουν στο περιπολικο εδινα στοιχεια κ περιμενα να φυσιξω με τον έναν αστυνομικο γνωστο γιατι είναι χρονια εδώ στην περιοχη κ έναν νέο που ειχε παει ειχε ακουμπησει στο ουρανο του αυτοκινητου στο παραθυρο του συνοδηγου ειχε σκυψει κ προσπαθουσε να πιασει κουβεντα στην κοπελα που ηταν μεσα κ του λεω του γνωστου 'αυτο επιτρεπεται η να του τραβηξω κανα καντηλι?"
ο ανθρωπος γελασε μου λεει "μην ασχοληθείς φυγε" του βαζει μια φωνη κ εγω εφυγα πηγα στο αυτοκηνιτο ενώ ο παλιος του εβαζε χερι δεν εκατσα να δω τι του ειπε αλλα μαλλον του τα εχωσε χοντρα
θες άλλη φαση?
ο πρωιν της γυναικας μου ηταν αστυνομικος
όταν αρχισα να βγαινω μαζι της αρχισα να βρισκω κληση οπου κ να ειχα το αμαξι κ οποτε με πετυχαινε με ειχε στην ακρη ισαωρο και βαλε
μεχρι που πηγα στον διοικητη του με τις κλησεις αγκαλια του ειπα τι τρεχει ειπα ότι αν το συνεχισει θα παω εισαγγελεια κ σταματησε το πατηρντι κ αν ψαξεις στα μυνηματα μου θα δεις ότι προσφατα εγραψα ότι την ενοχλουσε μεχρι κ όταν κοντευαμε να παντρευτούμε κ ημασταν αραβωνιασμενοι
δυστηχως ειτε τα πιστευεις ειτε όχι
ειτε συμφωνεις ειτε όχι
υπαρχουν πολλοι που λογο βιωμάτων κ κομπλεξ μπηκαν στην αστυνομια για να βαλουν στολη κ να είναι αξουσια
δεν είναι όλα τα παιδια ετσι κάθε άλλο ξερω πολλα καλα παιδια
αλλα παντα θα υπαρχουν κ οι μαλακες όπως υπαρχουν παντου κ αυτοι είναι συνηθως που σου μενουν στο μυαλο τους καλλους τους προσπερνας κ τους ξεχνας τον μαλακα τον θυμασε παντα
κ δυστηχως με αυτους θα επρεπε να κανουν κατι οι ιδιοι αστυνομικοι γιατι είναι παιδια των 700 ευρω με κινδυνο να τους κλαινε κ εχουν καποιους μαλακες να τους ρεζιλευουν