ΠΟΛΛΕΣ σωστες αποψεις και πολλα παραμυθια απο πολλους,με λιγα λογια,ο αστυνομικος εχει το δικαιωμα να σε ψαξει σε δημοσιο χωρο αν συντρεχει λογος.
εδω μπορει ενα σεκιουριτι καταστηματος ευγενικα να σου ζητησει να σνοιξεις την τσαντα η ο υπευθηνος του καταστηματος. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
δεν μπορει σε καμια περιπτωση να σε ξεβρακωσει, αυτο μονο σε καμια συμπλοκη η καταδιωξη, η οταν υπαρχει συγκεκριμενο σημα/περιγραφη-
υπαρχουν μαλακες ΝΑΙ.
ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ μια μερα απο τσαρκα ενω ημουν 150 μετρα απο το σπιτι μου λεω στο φιλο μου, ασε με θα περπατησω...
μετα απο 100 μετρα με προσπερνα περιπολικο γκαζωμενο ωρα 4 βραδυ, χειμωνας, εγω φοραω σκουρα ρουχα κ σκουφο κασκολ εκανε πολυ κρυο, ενω με εχει περασει 100 μετρα απο μεσα μου λεω θα σταματησει για ελεχο,
οπως κ εγινε,το 1 πραγμα που εκανα ηταν να βγαλω χερια απο τσεπες πριν καν το πει αυτος,
ο μικρος που βγηκε ειναι τσογλανος εριστικος,ο οδηγος του οχηματος σωστοτατος.
του λεω ειμαι 50 μετρα απο το σπιτι αν θες ταυτοτητα να στην φερω.. κ ελεγε μαλακιες, τελικα εφυγα χωρις περεταιρω μαλακιες,απο την μια ηθελα να τον ξεφτυλισω διπλα στον συναδελφο του απο την αλλη το 1 που σκεφτομουν ηταν μπανιο κ υπνο.
ειχα παρει αριθμο οχηματος ομως..κ φευγωντας μονολογουσα δυνατα δεν ειναι ωραιο να δουλευεις σαββατο-κυριακο...(ηταν πεμπτη)εκεινη την μερα, με κοιτουσε με απορια, αλλα που να ηξερε ποσα Σ/Κ τα δουλευε επειδη σε ενα τυπικο ελεχο σε ενα ατομο που συνεργαστηκε εξ αρχης πουλησε βλαχο μαγκια.
για την ιστορια ειχαν ανοιξει 2 μαγαζια κοντα...αλλα σαν βλακας που ηταν δεν του κοψε..
1.δεν κρατουσα τιποτα.
2.περπατουσα δεν ειχα βημτισμο γρηγορο
3.ημουν μονος.
4.ακομη κ οταν του πα μενω στα 50 μετρα που μπορει ναταν κ 30..συνεχιζε να ηταν εριστικος.
τεσπα εστρωσε αλλιως
σε οτι αφορα τους αστυνομικους η λεξεις κλειδια ειναι με κοκκινο
σωματικο ελεγχο μονο αν συντρεχει λογος αν εισαι συνεργασιμος κ μιλας ωραια
μπορεις να ζητησεις να σε συνοδεψουν στο τμημα ευγενικα διοτι θεωρεις προσβολη κ εξευτελισμο
το να σ εχουν "με τα χερια στον τοιχο" ανευ λογου αν τωρα αν εσυ θες να το παιξεις μαγκια
δεν εχεις δικαιωματα/ξερεις ποιος ειμαι εγω κ τετοια την εκατσες
τωρα αν εισαι σε συμπλοκη σε ψαχνουν του να σε γδυσουν δημοσια που αναφερθηκε περα απο το θεωρητε παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματον
ειναι παρανομο κ απο αλλους νομους πχ προσβολη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας η προσβολη δημοσιας αιδου
προσφατα φημολογιτε οτι το εκαναν στις διαδηλωσεις του πολυτεχνειου αποτι ελεγαν οι ειδησεις σε εναν κ εχουν κατατεθει μυνησεις στους αστυνομικους
αλλα στο τμημα δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα
τωρα για τον σεκιουριτη ναι μπορει να ζητησει να ανοιξεις τσαντα αλλα ΧΩΡΙς να μπορει να βαλει το χερι του μεσα να ψαξει κ μπορει να το κανει
ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟς ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟς ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟδΟ η ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ-ΙΔΙΩΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙς ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΕΤΑ ΑΡΝΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑς ΤΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΘΕς ΚΑΛΕΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΞΕΙ
γιατι βαση νομου δεν ειναι αρμοδιος γιαυτα
η αρμοδιοτητα του ειναι να ελεγχει να σε κρατησει κ να φωναξει την αστυνομια για τα αλλα
τωρα αν εισαι καθαρος του λες ενα οριστε φιλε κοιτα για να σηκωθεις να φυγεις κ να μην περιμενεις 1 ωρα να ερθει αστυνομικος