alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
"Δεκαρικος" ειναι το κηρυγματο γνωστό δεκάρικο τι εννοεις φιλε μου?
"Δεκαρικος" ειναι το κηρυγματο γνωστό δεκάρικο τι εννοεις φιλε μου?
Σεβαστή αλλά δεν νομίζω να συμφωνείς και με την συμπεριφορά τον Αμερικάνων αστυνομικών...
Γιατι γραφεις ετσι?
Τι σχεση εχει το αν εχουμε διαφορετικους νομους σε καποια πραγματα, με το πώς πρεπει να αντιμετωπιζει ενας ενστολος τον πολιτη και αντιστροφως?σόρυ κιόλας που γράφω σε τέτοιο θρεντ, αλλά αυτό που κάποιος αναφέρει εδώ την αμερική δεν είναι χαζό
άλλοι νόμοι εκεί άλλοι εδώ... δεν έχουμε τους ίδιους νόμους και σίγουρα αυτόν της οπλοκατοχής
οπότε λίγο άκυρο αλλά οκ
:-*
υγ. σόρυ αλλά δεν μπορώ να διαβάσω για αστυνομικούς σε τίτλο και να μη μπω στο θρεντ
Ακριβώς...."Δεκαρικος" ειναι το κηρυγμα
Σε ευχαριστω Αλεχ !!!"Δεκαρικος" ειναι το κηρυγμα
διόδια Ελευσίνας με σταματάνε βγαίνω από το αμάξι κ δείχνω χαρτια ήταν τότε που είχαν δραπετεύσει κάποιοι κ το είχα ακούσει στο ραδιόφωνο οπότε κοίταξα να είμαι κύριος κ να φύγω γρήγορα ζήτησαν να ψάξουν το αμάξι δεινών τα κλειδιά στον αστυνομικό κ του λέω απλά το θέλω καθαρό όπως το έχω κ μου ζηταγε να πάω μαζί του εγώ τελικά έκατσα πίσω κ περίμεναΡε σεις μας πήγαν στο τμήμα μετά από έλεγχο ταυτότητας, χωρίς κανένα αίτιο πλην του "τρεξίματος". Χάσαμε μια ώρα στο χαλαρό και φύγαμε. Δεν έγινε και κάτι. Αφού όλη την ώρα ήμαστε χαλαροί και απαντούσαμε τυπικά πλην ευγενικά σε κάθε απόπειρα. Ακούσαμε και το γνωστό δεκάρικο και όλα οκ.
Άλλη φορά έτυχε σε έλεγχο τροχαίας, οι δύο ευγενικοί ο ένας ειρωνεία και νταηλικι. Του είπα ότι δεν καταλαβαίνω το νόημα να μου μιλάει έτσι, από τη στιγμή που γνώριζε καλά πως δε μπορώ να του απαντήσω ανάλογα, καθώς συνόδευα το παιδί μου και ήξερε πολύ καλά ότι τον κάλυπτε η στολή. Τον μάζεψαν οι άλλοι δύο, απάντησα σε ότι με ρώτησαν και καλό δρόμο κύριε. Ούτε μαγκιές θέλει, ούτε εξυπνάδες. Κι αυτοί βάρδια κάνουν, να τελειώσουν, να πάνε σπίτια τους.
Νιωθεις καλα?Μετά από έναν πρόσφατο επαγγελματικό τράκο, συμβαίνει ακούσια.
Δεν μπορώ να γράψω ουτε την λίστα για ψώνια σωστά.
Τα γράφω σε ρόμβο.
Όχι πάντα αλλά γίνεται.
Τι σχεση εχει το αν εχουμε διαφορετικους νομους σε καποια πραγματα, με το πώς πρεπει να αντιμετωπιζει ενας ενστολος τον πολιτη και αντιστροφως?
Νιωθεις καλα?
ας μην το κουράζουμε σε παρακαλώΕγώ σου έγραψα αυτό:
<< Αν μου επιτρέπεις, οι άνδρες δεν ρωτούν τους ομοίους τους, αν επιτρέπεται κατι
ή όχι. Απλά επιβάλλονται!!! >>
Είναι ξεκάθαρο ότι δεν αναφέρεται σε βία.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είμαι και κατά της βίας.
Εξαρτάται θα έλεγα, όχι μόνο από τον απέναντι αλλά κυρίως από την στιγμή.
(νομίζω ότι ο δικηγόρος Άλεξ, θα συμφωνήσει για πόσα βλέπει εν βρασμώ ψυχής
σε ειδεχθή εγκλήματα...αν είναι δικηγόρος ποινικού δηλαδή)
Συνεχίζοντας...εξέλαβες την επιβολή ως βία, λόγω αρνητικού κλίματος του θέματος.
Η επιβολή δεν σημαίνει (πάντα) βία.
Τα γραπτά σου δείχνουν νεύρα. Δεν σε γνωρίζω λες. Δεν έχει σημασία αυτό.
Βασικά τίποτα δεν έχει σημασία πλην του να περνάμε καλά.
Θα μου πεις γιατί πληκτρολογούμε;
εγώ δεν έχω τίποτα άλλο καλύτερο να κάνω τώρα.
Κι απο'μενα...πάμε παρακάτω. Δεν έχει νόημα.
Τον συμβολαιογραφο δεν τον πληρωνεις?Το θέμα προχωρά διότι ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί από νόμους και μελετά νόμους
επειδή δεν έχει λεφτά για δικηγόρους που έχουν γίνει σαν τις μύγες.
Όταν θα πάω στον συμβολαιογράφο μου για κάτι που θέλω, θα βάλει την σοφία του
για το πως θα πιάσουμε κορόιδο το κράτος.
Αυτή είναι η επιτυχία των συμβολαιογράφων και γι'αυτό όλοι τους αγαπάμε!
Τα οπλα ξερεις δεν τα εχουν οι αστυνομικοι για να καυλωνεις εσυ, αλλά ακριβως για οσους δεν συνεργαζονταιlol... γιατί αναφέρεις ότι θα σου βγάλουν τα όπλα αν δεν συνεργαστείς μαζί τους
εκεί όμως επέλεξα να καθαρίσει άλλως γιατί πέρα τα παραπάνω είμαστε κ κλειστή κοινωνία γιατί δεν μένω Αθήνα κ αν ο τύπος είχε σκαλωματα θα με έβαζε στο μάτι κ μετά θα είχαμε αλλά...
Τον συμβολαιογραφο δεν τον πληρωνεις?
Για να ειμαι ειλικρινης, οχι, δεν το ξερω αυτο. Πώς να τον "συντριψει" δηλαδη και ποιοι να "τον αφησουν"?Θα ξέρεις φαντάζομαι ότι ένας ωραίος δικηγόρος μπορεί να συντρίψει ακόμα και εισαγγελέα
αν τον αφήσουν.