Νέα

Μπέτυ Μπαζιάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giorgos(3)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Θα διαφωνήσω- τόσες δημοσιευσεις στην Ελλάδα λίγοι έχουν. Τονιζω τις δημοσιευσεις, επειδή οι δημοσιευσεις και κυρίως τα citations είναι που κοιτά μια επιτροπή.

Αν υπάρχουν και άλλοι με δημοσιευσεις; Ναι, πολύ πιθανόν. Υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι και εκείνη μπήκε με μέσο, δύσκολο να το πιστεψω.
Για να μην το κουράζουμε πολύ.... πολυτεχνείο έχω βγάλει, το ίδιο με την κυρία, όποτε κάτι παραπάνω γνωρίζω. Αν τώρα πιστεύεις ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού και εν συνεχεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν έχει ειδική μεταχείρηση.......... μάλλον ζεις στην Δανία.

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Για να μην το κουράζουμε πολύ.... πολυτεχνείο έχω βγάλει, το ίδιο με την κυρία, όποτε κάτι παραπάνω γνωρίζω. Αν τώρα πιστεύεις ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού και εν συνεχεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν έχει ειδική μεταχείρηση.......... μάλλον ζεις στην Δανία.
Φυσικά και έχει.Συζυγος πρώην πρωθυπουργού είναι.
Πολλές πόρτες ανοιχτές

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Συμφωνώ κι επαυξάνω.
Επειδή δεν προλαβαίνω να γράψω περισσότερα, ο φίλος που δεν καταλαβαίνει αυτά που λές μπορεί να κοιτάξει στις δημοσιεύσεις μάζι με πόσους άλλους είναι .Συνήθως κάνει κάποιος όλη τη δουλειά και του κοτσάρουνε απο δίπλα και πόσους κηφήνες για να μπεί το όνομα τους στη δημοσίευση.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Επειδή κάποιοι (εννοώντας εσένα) είστε βλήματα, και γράφετε ό,τι μαλακία σας κατεβει. Ήταν μέλος 407/80. Επίσης δεν έγινε καθηγήτρια, έγινε επίκουρος. Δε ξέρω τι πληροφόρηση έχεις για το μέσον, αλλά η Μπαζιάνα και διδάκτορ είναι, και h-index 8 (που είναι πολύ αξιοπρεπές για Ελλάδα) και έχει 46 δημοσιεύσεις μόνο στο scopus.

Για να σε προλάβω, ούτε συριζαίος είμαι ούτε με ενδιαφέρει η Μπαζιάνα. Είμαι απλά αλλεργικός στις μαλακίες. Αν έχεις αντίθετα στοιχεία, θα χαρώ να τα μάθω.

χειρότερος πούστης από τον Ζαίο είναι ο ΚΡΥΠΤΟσυριζαίος, αυτό το ύπουλο ανήθικο πουτανάκι που δήθεν <<έχει αλλεργία στην μαλακία>> η τσουλίτσα

καταρχήν Gatekeeper -εφεξής συριζοπουτανίτσα για να συνεννοούμαστε- απαντάς στο 1/3 από αυτά που γράφω. Άρα τα άλλα 2 τα δέχεσαι ασμένως.

Σωστά συριζοπουτανίτσα ;; Σωστά. Πάμε παρακάτω. Αν είδες πανηλίθιο ύπουλε βλακοΚΡΥΠΤΟσυριΖΑΙΕ (που δήθεν σου θίξαμε το αίσθημα του integrity) σχολίασα αρνητικά και την σύζυγο του μπουχέσα του Καραμανλή !

κατενόησες μαλακισμένο ;;;;

η ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ αυτή (για την Μπαζιάνα μιλάω κύριε Αυνάνα) που στέλνει τα παιδάκια της στην αγγλόφωνη ιδιωτική σχολή Hill κόστους περί τα 10 χιλιαρικόπουλα ανά έτος και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε κάτι πνευματικά ανάπηρους όπως εσύ και 2 - 3 άλλα λυπηρά συριζοτρόλ εδώ μέσα, χρησιμοποίησε το κολπάκι του να γίνουν <<πανεπιστήμια>> τα πρώην ΤΕΙ (προσοχή ύπουλο συριΖΩΟ, αντιγράφω από τον τύπο της εποχής) : <<
Αφού εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως συμβασιούχος καθηγήτρια (οι λεγόμενοι συμβασιούχοι «407» στα ΑΕΙ), αποφάσισε να καταθέσει την υποψηφιότητά της για θέση επίκουρης καθηγήτριας, δηλαδή μέλος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ενός από τα πρώτα ανώτατα ιδρύματα που προχώρησαν σε «πανεπιστημιοποιήσεις» τμημάτων ΤΕΙ και ενσωμάτωσαν το ανώτατο Τεχνολογικό Ιδρυμα της περιοχής, εγχείρημα που ολοκληρώθηκε σε… έξι μήνες, του έδωσε 17 νέα τμήματα, το «άπλωσε» σε πέντε πόλεις και το έκανε ένα από τα τρία μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας, με οκτώ σχολές και συνολικά 37 τμήματα.>>

ΑΝ θες κι άλλο χύσιμο στην μάπα μεσημεριάτικα .............. χαρά μου να σε εξυπηρετήσω Ρομπέν της Πορδής και της Ταχυπεοκρουσίας !

Τελευταία τροποποίηση:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Οτι και να ειναι ειναι βοδι απλα....

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Βάλε και την καλή φωτό όταν είχε πάει να διαπραγματευτεί ο Τσίπρας, που του ζήτησαν μέχρι και την γυναίκα του να πηδήξουν και την πήγε έτοιμη με το κομπινεζόν.

1633702298069.png

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
χειρότερος πούστης από τον Ζαίο είναι ο ΚΡΥΠΤΟσυριζαίος, αυτό το ύπουλο ανήθικο πουτανάκι που δήθεν <<έχει αλλεργία στην μαλακία>> η τσουλίτσα

καταρχήν Gatekeeper -εφεξής συριζοπουτανίτσα για να συνεννοούμαστε- απαντάς στο 1/3 από αυτά που γράφω. Άρα τα άλλα 2 τα δέχεσαι ασμένως.

Σωστά συριζοπουτανίτσα ;; Σωστά. Πάμε παρακάτω. Αν είδες πανηλίθιο ύπουλε βλακοΚΡΥΠΤΟσυριΖΑΙΕ (που δήθεν σου θίξαμε το αίσθημα του integrity) σχολίασα αρνητικά και την σύζυγο του μπουχέσα του Καραμανλή !

κατενόησες μαλακισμένο ;;;;

η ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ αυτή (για την Μπαζιάνα μιλάω κύριε Αυνάνα) που στέλνει τα παιδάκια της στην αγγλόφωνη ιδιωτική σχολή Hill κόστους περί τα 10 χιλιαρικόπουλα ανά έτος και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε κάτι πνευματικά ανάπηρους όπως εσύ και 2 - 3 άλλα λυπηρά συριζοτρόλ εδώ μέσα, χρησιμοποίησε το κολπάκι του να γίνουν <<πανεπιστήμια>> τα πρώην ΤΕΙ (προσοχή ύπουλο συριΖΩΟ, αντιγράφω από τον τύπο της εποχής) : <<
Αφού εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως συμβασιούχος καθηγήτρια (οι λεγόμενοι συμβασιούχοι «407» στα ΑΕΙ), αποφάσισε να καταθέσει την υποψηφιότητά της για θέση επίκουρης καθηγήτριας, δηλαδή μέλος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ενός από τα πρώτα ανώτατα ιδρύματα που προχώρησαν σε «πανεπιστημιοποιήσεις» τμημάτων ΤΕΙ και ενσωμάτωσαν το ανώτατο Τεχνολογικό Ιδρυμα της περιοχής, εγχείρημα που ολοκληρώθηκε σε… έξι μήνες, του έδωσε 17 νέα τμήματα, το «άπλωσε» σε πέντε πόλεις και το έκανε ένα από τα τρία μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας, με οκτώ σχολές και συνολικά 37 τμήματα.>>

ΑΝ θες κι άλλο χύσιμο στην μάπα μεσημεριάτικα .............. χαρά μου να σε εξυπηρετήσω Ρομπέν της Πορδής και της Ταχυπεοκρουσίας !

Έπεσα στο μέσο νεοέλληνα του οποίου το πολιτικό μίσος δεν αφήνει να διαβάσει. Απάντησα σε όσα αφορούν το σχόλιό μου. Δε με αφορά αν κάποιος άλλος έβαλε μέσον, ή αν συζυγοι, πεθεροί, μπατζανάκηδες άλλων χρησιμοποίησαν πολιτικά μέσα για να καταλάβουν μια θέση. Το πιάνει το λειψό σου μυαλουδάκι;

Εγώ μίλησα αν έχει τυπικά προσόντα για να καταλάβει μια θέση, και εσύ πως στέλνει τα παιδιά της σε ιδιωτικό σχολείο.. Τράβα κατάλαβε.

Δε θα σε γλεντήσω άλλο. Απλά θα σου πω να πας στο scopus και να δεις τα τυπικά προσόντα της, έτσι για να τελειώνουμε. Πρέπει να πέρασες πολύ χρόνο στο google για να μάθεις τί είναι μέλος 407... Επειδή βέβαια, αν κάποιος εξελίσετε γρηγορότερα από εμάς, είναι από το μουνί του ή από το βύσμα του.

Το αν είναι συριζαία αλλά στέλνει τα παιδιά της σε καπιταλιστικό σχολείο το αφήνω σε άλλους, το ίδιο ανεγκέφαλους με εσένα. Επιλέγω να μιλάω με νοήμονες, οπότε συγχαρητήρια, είσαι στο ignore list.

Τελευταία τροποποίηση:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Ποιά προσόντα ρε τύποι;

Από καθηγήτρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε Γυμνάσιο, πήρε 4 προαγωγές σε 3 χρόνια και έγινε επίκουρος καθηγήτρια Πανεπιστημίου.

Έλεος.

Για πάμε λίγο συριζόπουλα. Το ΦΕΚ ψηφίστηκε εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας.

1633706025793.png

Τελευταία τροποποίηση:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Φίλε μου και εγώ πολυτεχνείο έχω τελειώσει, έκανα το διδακτορικό μου και πέρασα από 407. Αποφάσισα όντως να φύγω εξω μετά, αλλά αν ήθελα μπορούσα να κυνηγήσω θέση στο πανεπιστήμιο. Δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από συστηματικές προσπάθειες (δημοσιευσεις, συνεδρια, κτλ. Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις).

Το να μπορεί να πάρει θέση με τόσες δημοσιευσεις είναι προφανές. Απλά δαιμονοποιήθηκε επειδή είναι σύντροφος του Τσίπρα και επειδή κάθε φυλλάδα έγραψε πως είχε πάρει οργανική θέση σε σχολείο. Δε τους κόβει να μετρήσουν μόρια και να καταλάβουν τι κατάταξη θα πάρει τέτοιο βιογραφικό σε ένα διαγωνισμό ασεπ.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Έπεσα στο μέσο νεοέλληνα του οποίου το πολιτικό μίσος δεν αφήνει να διαβάσει. Απάντησα σε όσα αφορούν το σχόλιό μου. Δε με αφορά αν κάποιος άλλος έβαλε μέσον, ή αν συζυγοι, πεθεροί, μπατζανάκηδες άλλων χρησιμοποίησαν πολιτικά μέσα για να καταλάβουν μια θέση. Το πιάνει το λειψό σου μυαλουδάκι;

Εγώ μίλησα αν έχει τυπικά προσόντα για να καταλάβει μια θέση, και εσύ πως στέλνει τα παιδιά της σε ιδιωτικό σχολείο.. Τράβα κατάλαβε.

Δε θα σε γλεντήσω άλλο. Απλά θα σου πω να πας στο scopus και να δεις τα τυπικά προσόντα της, έτσι για να τελειώνουμε. Πρέπει να πέρασες πολύ χρόνο στο google για να μάθεις τί είναι μέλος 407... Επειδή βέβαια, αν κάποιος εξελίσετε γρηγορότερα από εμάς, είναι από το μουνί του ή από το βύσμα του.

Το αν είναι συριζαία αλλά στέλνει τα παιδιά της σε καπιταλιστικό σχολείο το αφήνω σε άλλους, το ίδιο ανεγκέφαλους με εσένα. Επιλέγω να μιλάω με νοήμονες, οπότε συγχαρητήρια, είσαι στο ignore list.

βρε τρισΜΑΛΑΚΟΖΑΙΕ καλά σε λέω ύπουλο σκουλήκι και πουτανάκι

και λίγα σου λέω μισερό ανθρωπάκι που ούτε για φτύσιμο δεν κάνεις μπετόστοκε : ο πολιτικός κρίνεται από τις υποσχέσεις του και βλέπουμε αν τις τηρεί στις πράξεις του, στην πρακτική του και στην συμπεριφορά του.

Elementary βρε χυδαίο συριΖΩΟΝ !

το να πετάς την μπάλα στην εξέδρα κατακαημένο φτηνό συριζοτρόλ του εξηντάλεπτου ΔΕΝ είναι επιχείρημα. Ξύπνα ......... Καρανίκα :)

ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ρε μούλε, εεεε μούλε !
Που δικαιολογείς την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της καριόλας της πατσαβούρας, Μαλαγκοκαύβλη σκατάνθρωπε :)

και μάθε πανύβλακα και μελανειμονούσα ζαία της πυρκαγιάς ότι το ορθό είναι : εξελίσσετε (με 2 σ ! άιντε πουτανίτσα της Κουμουνδούρου έμαθες και κάτι !)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Συμφωνώ κι επαυξάνω.
Επειδή δεν προλαβαίνω να γράψω περισσότερα, ο φίλος που δεν καταλαβαίνει αυτά που λές μπορεί να κοιτάξει στις δημοσιεύσεις μάζι με πόσους άλλους είναι .Συνήθως κάνει κάποιος όλη τη δουλειά και του κοτσάρουνε απο δίπλα και πόσους κηφήνες για να μπεί το όνομα τους στη δημοσίευση.
Πάντα μπαινουν co-authors. Μπορείς να πεις τί έχει κάνει ή να απαξιώσεις μια δημοσίευση; Γι αυτό σε κάθε υπεράσπιση διδακτορικού σε ρωτάνε στην κάθε δημοσίευση ποιά είναι η συνεισφορά σου. Αυτό που λες δεν είναι αναληθές, αλλά δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως κανόνας.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Βάλε και την καλή φωτό όταν είχε πάει να διαπραγματευτεί ο Τσίπρας, που του ζήτησαν μέχρι και την γυναίκα του να πηδήξουν και την πήγε έτοιμη με το κομπινεζόν.

1633702298069.png

Εκείνη την περίοδο ως πρώτη "κυρία" της χώρας νομίζω ήταν στα καλύτερα της εμφανισιακά... Τώρα νομίζω ότι έχει αρχίσει να χαλάει...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Τί καλύτερο τύπε, είναι η πιο άθλια εμφάνιση σημαίνοντος προσώπου παγκοσμίως.

Τελείως γίδι, από πού να το πιάσεις. Τραγικότατη.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Πάντα μπαινουν co-authors. Μπορείς να πεις τί έχει κάνει ή να απαξιώσεις μια δημοσίευση; Γι αυτό σε κάθε υπεράσπιση διδακτορικού σε ρωτάνε στην κάθε δημοσίευση ποιά είναι η συνεισφορά σου. Αυτό που λες δεν είναι αναληθές, αλλά δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως κανόνας.

πάρε να 'χεις πουτανίτσα γκεϋ - τορκηπεράκο [gatekeeper βρήκε κι όνομα βαρύγδουπο ο κοπρίτης και παπάρας :) ] : https://www.reporter.gr/Apopseis/Anemodeikths/342025-Otan-h-Mpety-synanthse-ton-Bardh

1633707299087.png

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Την δημοσιευση καθόλου δεν την απαξιώνω. Το κάθε ηλίθιο άχρηστο κομματόσκυλο wanna be επιστήμονα απαξιώνω που εκμεταλλεύεται τον κόπο των άλλων.
Και μεταξύ μας φίλε;Είσαι ή το παίζεις;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Τί καλύτερο τύπε, είναι η πιο άθλια εμφάνιση σημαίνοντος προσώπου παγκοσμίως.

Τελείως γίδι, από πού να το πιάσεις. Τραγικότατη.

Δλδ ρε μαν αν τη γνωριζες έτσι έξω δεν θα έμπαινες;

Ασχετο με το ποια ειναι και τι ρόλο βαράει και το συγκεκριμμένο ντύσιμο για την περίσταση εκείνη....

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Την δημοσιευση καθόλου δεν την απαξιώνω. Το κάθε ηλίθιο άχρηστο κομματόσκυλο wanna be επιστήμονα απαξιώνω που εκμεταλλεύεται τον κόπο των άλλων.
Και μεταξύ μας φίλε;Είσαι ή το παίζεις;
Μεταξύ μας, απλά ρωτάω ερωτήσεις που άλλοι δεν ασχολούνται να ψάξουν, και ψάχνω αυτά που άλλοι βαριούνται να ασχοληθούν. Για την ιστορία. Μπήκα στη σελίδα τψν Μηχανικών Η/Υ (https://www.ece.ntua.gr/gr/staff/academic), έψαξα για τον πρώτο επίκουρο και είδα πόσες δημοσιευσεις έχει. 40. Το κλείνω εδώ. Η κουβέντα αποκλείεται να φύγει από το πολιτικό πλέγμα και εμένα δε με ενδιαφέρουν τα πολιτικά.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Φίλε μου και εγώ πολυτεχνείο έχω τελειώσει, έκανα το διδακτορικό μου και πέρασα από 407. Αποφάσισα όντως να φύγω εξω μετά, αλλά αν ήθελα μπορούσα να κυνηγήσω θέση στο πανεπιστήμιο. Δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από συστηματικές προσπάθειες (δημοσιευσεις, συνεδρια, κτλ. Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις).

Το να μπορεί να πάρει θέση με τόσες δημοσιευσεις είναι προφανές. Απλά δαιμονοποιήθηκε επειδή είναι σύντροφος του Τσίπρα και επειδή κάθε φυλλάδα έγραψε πως είχε πάρει οργανική θέση σε σχολείο. Δε τους κόβει να μετρήσουν μόρια και να καταλάβουν τι κατάταξη θα πάρει τέτοιο βιογραφικό σε ένα διαγωνισμό ασεπ.
εχουμε τελειωσει και αλλοι πολυτεχνειο και καναμε και διδακτορικο (μαντεψε .... 2 μαλωναν ποιος θα μου δωσει την εδρα του προικα ... οποτε καταλαβαινεις την αποψη μου για τα ελληνικα πανεπιστημια ... για τα πρωην τει νυν πανεπιστημια πχ θεσσαλιας ας μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα)

οσο για το scopus (https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=8679056700) που αναφερεις ... εγω απλα ρωταω ... τα τελευταια δυο χρονια δηλαδη απο τη μερα που εγινε επικουρη (2019) δεν εχει ουτε μια δημοσιευση ουτε σχεδον παραπομπες ... τοσο δυσκολο ερευνητικο εργο εχει στο πρωην τει που της τρωει τον χρονο και δεν προλαβαινει να δημοσιευσει ??? ή απλα ηταν ολο στημενο ???

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Απλά δαιμονοποιήθηκε επειδή είναι σύντροφος του Τσίπρα.

διαμονοποιηθηκε γιατι απο δασκαλα πληροφορικης "μεταταχθηκε" σε διοικητικο προσωπικο "πανεπιστημιου" ΤΕΙ

δαιμονοποιηθηκε γιατι μεχρι το 2018 το διοικητικο προσωπικο ενος πανεπιστημιου μπορουσε να παρει μεταταξη (εαν ειχε τα προσοντα) σε τεχνικο εργαστηριακο προσωπικο ΕΤΕΠ

με φωτογραφικη διαταξη (την οποια χρησιμοποιησαν μονο 2 ατομα) τους επιτραπηκε να γινουν και ειδικο διδακτικο προσωπικο (ΕΔΙΠ)

απο το 2018 που εγινε εδιπ ... ποτε προλαβε και το 2019 εγινε επικουρη ??? και μαλιστα συμφωνα με το scopus απο εκει που ειχε μεσο ορο 3-4 δημοσιευσεις το χρονο βρεθηκε μονο το 2018 με 10 ??? τοσο τρελο ερευνητικο εργο ειχε ???

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
εχουμε τελειωσει και αλλοι πολυτεχνειο και καναμε και διδακτορικο (μαντεψε .... 2 μαλωναν ποιος θα μου δωσει την εδρα του προικα ... οποτε καταλαβαινεις την αποψη μου για τα ελληνικα πανεπιστημια ... για τα πρωην τει νυν πανεπιστημια πχ θεσσαλιας ας μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα)

οσο για το scopus (https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=8679056700) που αναφερεις ... εγω απλα ρωταω ... τα τελευταια δυο χρονια δηλαδη απο τη μερα που εγινε επικουρη (2019) δεν εχει ουτε μια δημοσιευση ουτε σχεδον παραπομπες ... τοσο δυσκολο ερευνητικο εργο εχει στο πρωην τει που της τρωει τον χρονο και δεν προλαβαινει να δημοσιευσει ??? ή απλα ηταν ολο στημενο ???
Καλά, η κατάσταση για τα ελληνικά πανεπιστήμια θέλει νήμα από μόνο του. Συνειδητά έφυγα και δε θα ξαναγυρνούσα που να με παρακαλούσαν.

Πολλά μετράν για τις δημοσιευσεις και το ίδιο μοτιβο είναι για πολλούς. Πχ, αν έχεις δικούς σου διδακτορικούς / μεταπτυχιακούς που τελειώνουν, αν δημοσιευεις πολύ σε συνεδρια (τα οποία εδώ και 1.5 χρόνο είναι πρακτικά στον πάγο), αν ασχοληθείς περισσότερο με διδασκαλία παρά με ερευνα. Μπορεί και να είπε πως τώρα πήρα θέση, σιγά μη ζοριστώ να κάνω άλλη δουλειά από εδώ και στο εξής (διαφωνώ με την άποψη, αλλά δε την αποκλείω), κτλ. Σε κάθε κέρμα υπάρχουν δύο όψεις-εδώ μπορεί να δεχθεί κάποιος πως έκανε δουλειά και πήρε τη θέση. Επίσης μπορεί να πει πως την πήρε με κομματικά. Δεν αποκλείω να συνείσφερε το δευτερο, ωστόσο δεν απαξιώνω πως έχει κάνει και δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom