Επειδή κάποιοι (εννοώντας εσένα) είστε βλήματα, και γράφετε ό,τι μαλακία σας κατεβει. Ήταν μέλος 407/80. Επίσης δεν έγινε καθηγήτρια, έγινε επίκουρος. Δε ξέρω τι πληροφόρηση έχεις για το μέσον, αλλά η Μπαζιάνα και διδάκτορ είναι, και h-index 8 (που είναι πολύ αξιοπρεπές για Ελλάδα) και έχει 46 δημοσιεύσεις μόνο στο scopus.
Για να σε προλάβω, ούτε συριζαίος είμαι ούτε με ενδιαφέρει η Μπαζιάνα. Είμαι απλά αλλεργικός στις μαλακίες. Αν έχεις αντίθετα στοιχεία, θα χαρώ να τα μάθω.
χειρότερος πούστης από τον Ζαίο είναι ο ΚΡΥΠΤΟσυριζαίος, αυτό το ύπουλο ανήθικο πουτανάκι που δήθεν <<έχει αλλεργία στην μαλακία>> η τσουλίτσα
καταρχήν Gatekeeper -εφεξής συριζοπουτανίτσα για να συνεννοούμαστε- απαντάς στο 1/3 από αυτά που γράφω. Άρα τα άλλα 2 τα δέχεσαι ασμένως.
Σωστά συριζοπουτανίτσα ;; Σωστά. Πάμε παρακάτω. Αν είδες πανηλίθιο ύπουλε βλακοΚΡΥΠΤΟσυριΖΑΙΕ (που δήθεν σου θίξαμε το αίσθημα του integrity) σχολίασα αρνητικά και την σύζυγο του μπουχέσα του Καραμανλή !
κατενόησες μαλακισμένο ;;;;
η ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ αυτή (για την Μπαζιάνα μιλάω κύριε Αυνάνα) που στέλνει τα παιδάκια της στην αγγλόφωνη ιδιωτική σχολή Hill κόστους περί τα 10 χιλιαρικόπουλα ανά έτος και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε κάτι πνευματικά ανάπηρους όπως εσύ και 2 - 3 άλλα λυπηρά συριζοτρόλ εδώ μέσα, χρησιμοποίησε το κολπάκι του να γίνουν <<πανεπιστήμια>> τα πρώην ΤΕΙ (προσοχή ύπουλο συριΖΩΟ, αντιγράφω από τον τύπο της εποχής) : <<
Αφού εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως συμβασιούχος καθηγήτρια (οι λεγόμενοι συμβασιούχοι «407» στα ΑΕΙ), αποφάσισε να καταθέσει την υποψηφιότητά της για θέση επίκουρης καθηγήτριας, δηλαδή μέλος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ενός από τα πρώτα ανώτατα ιδρύματα που προχώρησαν σε «πανεπιστημιοποιήσεις» τμημάτων ΤΕΙ και ενσωμάτωσαν το ανώτατο Τεχνολογικό Ιδρυμα της περιοχής, εγχείρημα που ολοκληρώθηκε σε… έξι μήνες, του έδωσε 17 νέα τμήματα, το «άπλωσε» σε πέντε πόλεις και το έκανε ένα από τα τρία μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας, με οκτώ σχολές και συνολικά 37 τμήματα.>>
ΑΝ θες κι άλλο χύσιμο στην μάπα μεσημεριάτικα .............. χαρά μου να σε εξυπηρετήσω Ρομπέν της Πορδής και της Ταχυπεοκρουσίας !